Dag lievelingen,

Ik voelde weer een duwtje in mijn rug om deze zeer interessante informatie te delen met jullie. Als iedereen op deze wereld elkaar “onvoorwaardelijk” zou helpen, dan resulteert dat vanzelfsprekend in meer liefde voor elkaar, harmonie en samen groeien naar onze mooiste bestemming. ✨🌞✨

We zitten met zijn allen in hetzelfde schuitje en iedere ziel maakt voor zichzelf uit hoe hij of zij wilt reageren, handelen en evolueren in iedere situatie.

Als je zoals nu te maken hebt met historische tijden waarin het alleen maar “lijkt” of de wereld een donker gat is om te vertoeven, kan je dit ook vanuit een hoger perspectief bekijken in plaats van je enkel te concentreren op wat er zich op fysiek niveau afspeelt.

Ira is een heel mooie ziel van Indiase origine die een spiritueel café runt in Den Haag en zij kan jou vandaag heel wat wijsheid bijbrengen in 5 onderstaande video’s over alles wat jou maar kan helpen om het ascensie proces van jezelf en onze aarde te begrijpen en ook toe te passen in je dagelijkse leven.

Het hoeft niet enkel lijden en strijden zijn zoals wij dat helaas “gewoon” geworden zijn maar het kan een pad worden van het uitkomen van al je dromen en alle dagen vreugde als je ervoor kiest jouw gedachten en daden zodanig te sturen dat je zelf de creator wordt van je eigen realiteit en niet in het slachtoffer bewustzijn blijft vastzitten.

Laat je inspireren en straal als de zon want daarvoor ben je hier! 🌞

Dikke warme knuffels en vele zoenen,

Inge 💋💋💋

Webinar gemaakt door Ira van Namasté Café

Wat is een dimensie?

Wat is de 3de, 4de en 5de dimensie?

Hoe komen we in de 5de dimensie?

Waarom dienen we de overgang te maken naar de 5de dimensie?

Ascentietechnieken

Wat is er voor nodig om vanuit de 5D tijdlijn te leven? Wat zijn tijdlijnen eigenlijk? Hoe verander je je tijdlijn? Kies jij voor vrijheid of voor communisme?

De Nieuwe Aarde ~ The Shift- deel 4

Korte uitleg over de video gedaan door Ira zelf gevonden bij de reacties.

Ik heb een regressiesessie gedaan met een klant. Ze zag een duister gedeelte aankomen, we zitten er al in. Ze zag een grote gebeurtenis plaatsvinden, zoals een ramp, ze zag lichtflitsen uit de hemel komen en de zwaartekracht wegvallen. Mensen bij wie we vliegen in de lucht. Veel mensen zullen moeite hebben om deze energieën te verwerken.

Veel mensen zullen de aarde verlaten. Daarna wordt het beter. Het donkere deel is nodig om de mensheid te laten evolueren, we moeten leren. Na deze gebeurtenis (waarschijnlijk de Grote Zonneflits) zijn onze frequenties x 10. Dus als je je slecht voelt, zul je tien keer zo slecht zijn.

Daarom moet je nu blijven werken aan het verhogen van je vibratie, angst loslaten, leren hoe je je leven kunt creëren, jezelf genezen, je kracht terugnemen. Leer verbinding te maken met God.

Het zal erg ongemakkelijk zijn, maar het gebeurt allemaal met een reden. Breng jezelf naar de beste versie van jezelf om na het evenement de beste versie van jezelf te worden.

Zielsgroei

In deze video heb ik het over zielsgroei, over de lessen die we dienen te leren in het leven. Als je goed kijkt naar de levensthema’s, dan is de levensles het tegenovergestelde. Zie elke levenservaring als een beproeving, trek je les eruit, leer ervan en evolueer!

Luister naar de interessante vooruit-in-de tijd sessie met Sophie

De boodschap van haar hogere zelf voor ons is:

‘Pluk de vruchten, elke dag. Het mag. Je mag. Je moet niks. Alles is een keuze. Jij mag kiezen. Heb geduld, kijk vanuit het hogere perspectief. Kijk omhoog. Ik zie die boom, de levensboom die met de wortels in de aarde.

Die aarde is ons onderbewustzijn. En daarin mogen we de aarde loslaten. De vruchten die wij plukken zijn de oogst van wat er in ons onderbewustzijn beweegt.

Dus hou je grond schoon, hou je onderbewuste schoon. Hou dat schoon, zodat de vruchten die je plukt, schone, heldere, zuivere vruchten zijn. Alles wat uit die aarde omhoog komt via die wortels is vanuit waar jij je mee voedt.

Waar voedt jij je grond mee, waar voedt jij je onderbewustzijn mee. Dat is echt belangrijk? Kies kies kies kies, de hele tijd, elk moment opnieuw. Die grote levensboom, dat is echt belangrijk.

Daar in dat onderbewuste, hou dat schoon. Juist wat daar onder de grond gebeurt. De presence van de boom komt door wat jij in dat onderbewuste stopt. Laat het uiterlijk los, het komt van binnenuit.

Alles wat jij aan schoonheid in je onderbewustzijn stopt, dat maakt dat jij gaat stralen, dat is wat de mensen zien. Mensen kijken niet naar hoe je eruit ziet, maar naar wat je uitstraalt. – Sophie-