Goedemiddag lieve zielen,

Dit fantastisch liedje kent iedereen wel denk ik.  Pure nostalgie.

Mooie tekst!  Ik voel gewoon dat mijn zielsmaatje onderweg is en zo’n persoon ken je altijd al van een vorig leven of levens.

Ook de titel is sprekend.  Wij zijn niet alleen want we worden altijd omringd door onzichtbare liefdevolle energieën.  Op social media las ik onlangs dat mensen zich eenzaam voelen maar dat is een emotie die voortkomt uit het feit dat jij niet tevreden bent met jouw eigen gezelschap.  Je wilt altijd iemand bij je hebben voor dat leeg gevoel in jezelf op te vullen.  Dat wilt dus zeggen dat jij dat gemis buiten jezelf zoekt in plaats gelukkig te zijn in het alleen zijn met jezelf.

Zolang jij iets gaat zoeken buiten jezelf en relaties aangaat om dat gemis in te vullen, zal die fundering nooit blijven bestaan.   Je mag niet verlangen dat de persoon die je aantrekt dat gemis zal opvullen, want dat vreet alleen maar kostbare energie van jezelf maar ook voor jouw partner.   Pas als je volledig tevreden bent met wie jij bent en ook volledig gelukkig bent in jouw leven, dan is een relatie een aanvulling voor jouw reeds bestaand gelukkige “zijn” en geen invulling voor iets wat jij mist.

Ik ben ook ooit eenzaam geweest omdat ik al heel mijn leven voel dat ik niet in de huidige maatschappij pas.  Nu dat ik de reis naar binnen heb gemaakt en weet wie ik ben, apprecieer ik mezelf, koester mezelf, hou van mezelf, masturbeer, verzorg mezelf, kortom ik voel mij intens gelukkig in het gezelschap van mezelf.

Niettegenstaande dat ik klaar ben en mijn hart nu open zet voor iemand die bereidt is om onze levenspaden samen te belopen met de intentie om elkaar intens lief te hebben, elkaar te laten groeien en stimuleren in ons aangeboren potentieel maar tegelijkertijd elkaar ook de vrijheid te laten om te kunnen “zijn” in alle vertrouwen.  Kortom iemand die mijn spirituele reis begrijpt, er zelf ook inzit en als hij verder staat dan mij, nog liever want dan kan ik ervan leren.  We leren van elkaar.

Gedachten zijn krachten en de energie is nu zo hoog dat wat je wilt, wenst of droomt vrijwel meteen of in de nabije toekomst zal gemanifesteerd worden.  Dat is wat ik uit al de dagelijkse boodschappen kan afleiden.

Dus ik zou zeggen, go for it! You can do it! 😊💖🙏

Nog een heel fijne dag gewenst en heel veel liefs,

Inge xxx

 

________________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:11

411; De engelen vragen je creatieve bezigheden te gaan zoeken en verslavingen en negativiteit te vermijden. Je bent op dit moment gevoelig, dus mijd onaangename situaties en contacten.  Houd je gedachten, woorden en daden positief.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:31

431; De engelen en verlichte meesters vragen je positief ten aanzien van jezelf, je leven en je toekomst te blijven. Geef alle angsten en zorgen aan de hemel om ze te laten helen en trans muteren.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  219

219: Houd positieve gedachten en een positief geloof ten aanzien van je goddelijke levensopdracht. Weet dat je er geschikt en klaar voor bent anderen te helpen.          Gebruik je manifesteer kracht om kansen te creëren om les te geven en te delen.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 757

757; Je verbetert je leven en zet jezelf op de juiste weg door hoognodige veranderingen door te voeren. Ga vooral zo door!

 

__________________________________

 

In a way it’s a, a matter of time
I will not worry for you, you’ll be just fine
Take my thoughts with you and when you look behind
You will surely see a face that you recognize

You’re not alone

You’re not alone, I’ll wait till the end of time
Open your mind, baby it’s time for me and you
You’re not alone, I’ll wait till the end of time for you
Open your mind, baby it’s time for me and you
You’re not alone, I’ll wait till the end of time for you
Open your mind, baby it’s time for me and you

You’re not alone, I’ll wait till the end of time for you
Open your mind, surely it’s plane to see

It is the distance that makes life a little hard
Two minds that once were close now so many miles a part
I will not falter though, I’ll hold on till your home
Safely back where you belong and see you how our love’s grown

You’re not alone, I’ll wait till the end of time
Open your mind, surely it’s plane to see
You’re not alone, I’ll wait till the end of time
Open your mind

You’re not alone, I’ll wait till the end of time
Open your mind, surely it’s plane to see