Dag lievelingen,

Animatie films zijn niet alleen voor kinderen maar ook volwassenen mogen zich even wanen in een sprookjeswereld met mooie kleuren en magische krachten.  Ik keek als kind heel graag naar de smurfen, de kleine blauwe dappere helden die ieder op zich hun talenten etaleren.  In deze film speelt de mooie blonde smurfin de hoofdrol.

Het liedje heeft natuurlijk betrekking over hoe ik mij nu voel en op het einde laat ze zien hoeveel innerlijke krachten in haar schuilen die een heel positief resultaat opleveren maar daar kan je in deze videoclip al een beetje van zien.

Ik heb er een tekst video bijgezet omdat ik ook online de tekst niet terugvond.  You will always find me in your heart.  Dat is jouw hogere zelf, intuïtie, De Bron die tot jou spreekt.  Jouw hart wijst je de weg en in stilte vind je alle antwoorden.   Hoe stormachtig het ook moge zijn, weet dat dit maar tijdelijk is.  De energieën duwen nu zo hard dat je wel “moet” luisteren en over dient te gaan tot daden om zo de weg vrij te maken naar het leven waar je al zolang op wacht en dat je oprecht verdiend.

Ik ben geen klager maar lijd in stilte want als je voortdurend de woorden van klagen tot jou neemt en jouw ogen niet openzet voor wat wel goed gaat in jouw leven, dan geef je die woorden ook kracht waardoor je ook die lage energie blijft aantrekken.    Dus hoe moeilijk het ook soms is, blijf positief denken in alle omstandigheden en opzichten.

Ik heb ook een 3-tal kaarten erbij gevoegd die relateren aan de energie van nu alsook aan de boodschap in het liedje.  Smurfin sterft op het einde maarrrr……er gebeurt iets daarna wat men de magische kracht van “LIEFDE” noemt en dit met de energie via de handen die alle smurfen verbinden.   Ze komt weer tot “leven” dankzij die magische verbinding gefundeerd met alle liefde die al de smurfen voor haar koesteren.  Niet normaal hoe dit weer zo “klopt”.  Zoals ik jullie al eerder zei, we worden gestuurd en als je hiervoor openstaat, dan word jouw wereld zoveel mooier.

Geniet van deze dag en koester jezelf wat meer want jij bent echt heel belangrijk in deze wereld.  Onthoud dat!

Heel veel liefs,

Inge xxx

___________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:40

440; Je wordt innig bemind door God en de engelen. Ze zijn bij je en helpen je, nu en altijd.   Roep hen aan als je hulp en heling nodig hebt.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:28

428; Je van geloof vervulde gebeden en affirmaties zijn gehoord en beantwoord.   De engelen zorgen ervoor dat je in alle opzichten een gestage stroom van overvloed ervaart.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1567

Engel nummer 1567 is een teken van positieve vooruitgang, spiritueel ontwaken en vooruitgang op alle niveaus. Veranderingen die plaatsvinden in je leven zijn tot stand gekomen om redenen die met de tijd en achteraf meer voor de hand zullen liggen, en je wordt gevraagd om het proces van het leven te vertrouwen en mee te gaan met de stroom en aandrang van je ziel. Misschien heb je de neiging om een ​​nieuw en / of ander pad na te streven dat je passies en interesses zal voeden. Luister naar je intuïtie terwijl je engelen je leiden naar nieuwe kennis, wijsheid en mogelijkheden om je waarheden te uiten. Vertrouw erop dat wanneer je je eigen pad volgt met de hoogste bedoelingen, de engelen en Universele Energieën je helpen om op alle mogelijke manieren in je materiële behoeften te voorzien.

Engel nummer 1567 is een boodschap van je engelen dat je sterke verbinding met de spirituele en engelenrijken je nieuwe inzichten heeft gebracht die zowel je materiële als spirituele leven zullen verbeteren. Je hebt je lichtwerk gedaan, je liefde verspreid en je licht naar de wereld uitgestraald en de engelen moedigen je aan en ondersteunen je tijdens je reis. Vertrouw op je intuïtie en innerlijke wijsheid en volg de aanwijzingen ervan, terwijl de engelen je leiding en positieve energieën sturen.

Engel nummer herinnert je er ook aan dat zowel rust als beweging essentieel zijn voor je welzijn, gemoedsrust en spirituele groei, en je wordt aangemoedigd om de tijd te nemen om voor jezelf te zorgen op alle niveaus. Sommige studies en / of onderzoek naar een nieuwe interesse of passie kunnen ook voor u van nut zijn. Nieuwe spirituele en psychische ervaringen veranderen je perspectief over jezelf, de mensen om je heen en de wereld als geheel. Laat je innerlijke spiritualiteit groeien en uitbreiden door meditatie, studie en gebed.

Bron:http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/03/angel-number-1567.html

____________________________

“Je bereikt meer als je samenwerkt.  Zoek betrouwbare mensen als partner.  Laat je ondersteunen door getalenteerde mensen.”

Beschrijving

Deze kaart moedigt je aan om naar buiten te gaan en contact te leggen met betrouwbare mensen met wie je kunt samenwerken of die je kunnen steunen bij het verwezenlijken van je dromen.  Als je alles zelf probeert te doen, zal dat je tegenhouden en je zou zoveel meer tijd en energie hebben als je hulp kreeg.  Misschien zit je vast in een creatieve blinde vlek en kan iemand die er met andere ogen naar kijkt een oplossing vinden.  Of je bent te lang bezig met huishoudelijke taken, terwijl je een boek zou kunnen schrijven of je eigen bedrijf zou kunnen starten.  Wellicht kun je een levenscoach gebruiken of een investeerder, een assistent, een trainer, een boekhouder, een zakenpartner, een kindermeisje of zelfs een werkster.  Jij weet welk deel van je leven zoveel energie opslokt, dus ga op zoek naar iemand die je graag wil helpen of die je in dienst kunt nemen.

Vertrouw op je intuïtie bij het maken van de juiste keuze als je kandidaten moet beoordelen.  Vraag referenties of getuigenissen, maar ga altijd af op je innerlijke stem en kies de persoon wiens energie het beste aanvoelt.  Deze eenhoorns weten dat samenwerking het leven leuker, gemakkelijker en magischer maakt.  Als je taken die je leegzuigen delegeert, komt er ruimte vrij om nog meer uit te blinken in wat je doet.  Nu is het jouw moment om te stralen, maar je hebt een team nodig dat achter je staat om je naar het volgende niveau te tillen.

Het orakel van de eenhoorns ~ samenwerking

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

“Je zult waarschijnlijk financieel, of op een andere tastbare manier, worden beloond omdat je zo hard hebt gewerkt.”

Beschrijving

De slagtand van Ganesha geeft het harde werken weer en het voltooien van de taak waar je mee bezig bent.  Ganesha heeft zijn eigen slagtand afgebroken om deze als een soort pen te gebruiken en hiermee de Mahabharata te kunnen schrijven.  De tekst werd gedicteerd door Vyasa.  De slagtand van Ganesha wordt gezien als symbool van opoffering en kracht en laat zien dat het belangrijk is om af te maken waar je aan bent begonnen.

Als je hard aan iets hebt gewerkt of extra veel moeite voor iets doet, dan is het beslist al het werk waard.  Je zult het resultaat en de beloning van je werk zien. Misschien heb je de laatste paar maanden gewerkt aan iets wat heel uitdagend en belangrijk was en waarschijnlijk wordt hier spoedig een besluit over genomen.

Ganesha laat je zien dat je vertrouwen moet houden terwijl je wacht op het resultaat.  Wees geduldig en wees blij met de vorderingen die je tot nu toe hebt gemaakt.  Als je harde werken nog niet zo werd beloond als je had gedacht, bedenk dan je dat je verwachtingen misschien moeten worden bijgesteld.  Er zijn geen garanties.  Wees dankbaar, focus je op het heden en doe wat je kunt met wat je hebt.

Er komt een eind aan een moeilijke periode die te maken heeft met financiële of materiële zaken.

Fluisteringen van ganesha ~ Volharding

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

Ik zie nu dat de gebeurtenissen heel snel op elkaar volgen:  dit is een tijd van snelle verandering en creatie, zo snel dat u die gewoon een klein beetje wilt vertragen.  Toch zeg ik u duidelijk dat de tijd om te handelen nu is aangebroken, en dat uitstelgedrag en aarzelingen op dit moment uw vijanden zijn.  Ik kan u in deze tijd vooruit leiden,  en u helpen uw weg te kiezen door het mijnenveld dat voor u ligt.  Dit is een tijd van beproeving en duisternis, maar hierdoor zult u sterk worden. Let op! Als u uw vaardigheden hebt weerstaan, of als u zich geblokkeerd hebt gevoeld op uw levenspad, zullen deze veranderingen erg snel plaatsvinden omdat ze hebben gewacht op een signaal om te kunnen komen, en ze werken hard met u zodat u geen lang, uitgesponnen proces van verandering hoeft te ondergaan.

U bent er werkelijk klaar voor.  Vlieg met me mee, en weet dat uw eigen pad ernstig nemen en nu handelen met een diepe integriteit de manier is waarop rechtvaardigheid  u zal bereiken.  Raak niet in paniek en vlucht niet.  Nu is het moment.  Als het niet nu is, wanneer dan wel?

U hebt uzelf in gedachten al op duizenden manieren gemarteld.  U kunt geen verandering vermijden: elke dag vernieuwen uw cellen zich, en alles wat u hoeft te doen om dit proces te laten plaatsvinden is in- en uitademen.  U verwart stilstand met veiligheid: er is niets waarvoor u bang hoeft te zijn, en u hebt er alles bij te winnen.  Geef uw angst, uw slachtofferrol en uw kleine grieven op, en wandel met mij en mijn raaf mee als we door de wilde duisternis van het woud gaan en aan de andere kant weer verschijnen:  veranderd, getransformeerd en krachtig!

Betekenis

Een keerpunt in uw leven vraagt om actie van uw kant, en terugdeinzen of vermijden is niet het antwoord.  De Morrighan roept u op om actie te ondernemen en uw angsten onder ogen te zien.  Op die manier zal uw transformatie er één zijn die u grote kracht en wijsheid schenkt.  Als u zich bang, alleen en weigerachtig voelt, zal u dat alleen nog maar meer van uw pad afbrengen.  Volg haar aanwijzingen, weet dat ze met u zal gaan en u gaat helpen krachten te onthullen waarvan u nooit kon geloven dat u ze bezat.  Trek sterke grenzen en eis uw plek op.  Ze kan transacties en overgangsritten betekenen.  Geboorte, dood, een fysieke verandering.  Geestelijke  verbanden met geliefden die zijn beëindigd, kunnen ook door de Morrighan worden aangegeven.

Beschrijving

De Morrighan is de eeuwenoude Drakenfee en Keltische godin van dood en verandering: ze schonk strijders niet alleen visioenen van hun overlijden zodat ze zich konden voorbereiden, ze stelde hen ook op hun gemak tijdens hun overgang naar de andere kant.  Ze regelt dus de veranderingen in ons leven: niet gewoon die van het ene leven naar het andere, maar de veranderingen die ons naar het onbekende brengen, door onze angst en in de alchemie van de magie, waar we kunnen laten zien wie we echt zijn.

Ze is een drievoudige Drakenfeeën godin en ze is vurig, eerlijk en heeft totaal geen kwaad in zich.  Ze is echter wel een leraar en gids die rechtdoorzee en soms abrupt is.  Wees sterk, en wees voorbereid op diepe veranderingen als zij verschijnt.  Word niet bang bij deze woorden: laat uw moed zich geïnspireerd voelen en weet dat het lot u de kans heeft gegeven om het dappere wezen vol actie te zijn dat u echt bent.

De wijsheid van de drakenfeeën ~ De Morrighan

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten