Dag lieve vrienden,

Zonet dit fantastisch artikel ontdekt, toen ik online aan het opzoeken was, wanneer de poortdagen van november plaatsvinden daar ik weer na een lange tijd geleden nu plots de slaap niet kan vatten. Het is nu 10/11 circa 3u10. 😊

Ik kwam uit op de gekende website van Lizeth Brands en stootte op het mindblowing artikel dat ik persé met jullie wilde delen en er een aparte blog voor gemaakt heb. Zelf heb ik dit nooit zo diep onderzocht aangezien ik mij bewust niet voed met alarmerende ziektebeelden die zich zouden kunnen voordoen maar nu Dr. Tom dit zo kort en bondig uitlegt ben ik toch weer wat wijzer geworden wat een virus nu ‘echt’ is en hoe het ontstaat waarvoor dank aan mijn intuïtie die me geleid heeft!

Weet je wat ik heel erg vind? Dat heel de medische wereld, die weten wat virussen zijn, momenteel gewoon meedoen met dit fake spel. En degene die hun nek uitsteken in deze wereld gewoon gecensureerd worden of ontslagen. Voor degene die liegen voor jouw ogen, betaald worden om dat te doen. Over de cijfers, het aantal doden, wat ze zien enz…

Ik ben zelf onlangs naar de dokter geweest voor een jaarlijkse bloedtest wat overigens positief was gezien mijn veganistisch eetpatroon zonder supplementen te slikken, enkel een klein vitamine D tekort. Ik sprak heel uitgebreid over mijn perceptie van deze wereldse toestand gezien hij erop wees mijn muilkorf aan te doen, hij aandachtig luisterde en ik hem rechtstreeks vroeg wat hij zelf vindt van dit toneelstuk, hij droog antwoordde dat hij wel geloofde in dit verhaal omdat hij van dichtbij heeft gezien dat er mensen sterven.

Ik zeg dat dit meestal te wijten is door een laag immuunsysteem, gevangen zitten in angst wat een lage trilling is waardoor er gaten zitten in jouw aura en op die manier ziektes de kans hebben om zich in jou te nestelen, al iets onder de leden hebben of dat hun ziel gekozen heeft om, vooraleer deze incarneerde op aarde, te sterven door dat virus. Gelukkig dat ik in dit leven geen dokter ben want staalhard liegen in iemand zijn ogen, dat kan ik echt niet maar ze spelen die rol, I know…

Maar wat je nergens leest en hoort is hoe je jouw immuunsysteem op een “gezonde” manier kan verhogen zonder chemische pillen te slikken wel te verstaan en al zeker al die vaccinaties die giftig zijn en jouw DNA aantasten. Waar het eigenlijk alleen maar om te doen is: BIG MONEY voor BIG FARMA.

Immuunsysteem verhogen = vegan eetpatroon en levensstijl, wandelen in de natuur, POSITIEF denk- en leefpatroon, heel goed zorgen voor jouw lichaam wat het voertuig is van jouw ziel en deze handen en voeten geeft om op onze aarde te leven = gesloten aura/energieveld, gevrijwaard van alle negatieve patronen die zich in jouw energieveld kunnen nestelen.

Als je deze levenswijze hanteert, dan tril je energetisch automatisch op een hoger niveau waardoor je immuun bent voor ziektes en aandoeningen.

En een virus kan je niet oplopen want het ontwikkelt zich in jouw lichaam, niet daarbuiten, ook nog zoiets. Een serieuze eye-opener voor mij want dat wist ik niet. Angst voor heel dit circus heb ik nooit gehad by the way maar extra kennis verwerven kan nooit kwaad en zeker in deze tijden waarop het echt aankomt of je zelf onderzoekt hoe de vork in de steel zit in plaats van dat je je laat leiden wat de heel de buitenwereld op jou projecteert. Dat is een heel grote levensles voor velen.

Ik zou zeggen, ga snel lezen en bekijk de video met als titel “Can you really CATCH a virus?” waarin hij het nog eens heel helder en duidelijk uitlegt.

Er is nog extra informatie te ontdekken na dat artikel over deze historische tijden van ons als menselijk ras, de nep president, mainstream media en een video van Lee Harris, hij channelt energie nieuws van zijn gidsen, The Zs, en deelt ons zijn persoonlijke ervaringen en visie over de wereldse situatie.

Warme knuffels!

Inge 😘💕

Een virus ontwikkelt zich IN het lichaam en niet daarbuiten dus is het NIET besmettelijk!

Toen ik mijn filmpje postte had ik direct veel kijkers, maar na een paar dagen was het al uit de social media verwijderd.

We mogen blijkbaar de waarheid niet verspreiden. De censuur en propaganda wordt steeds erger.

Waarom denken mensen dat je een virus kunt overdragen, terwijl een virus niet levend is? We worden onnodig bang gemaakt.

De overheid veroorzaakt heel veel stress. Als je stress en angst ervaart door corona, komt dit omdat je het zelf veroorzaakt en te weinig onderzoek hebt gedaan.

Ik verzin dit niet en ik ben ook geen complotdenker.

Mijn studies tonen duidelijk aan, dat ik me in deze materie verdiept heb.

EEN VIRUS IS GEEN LEVEND ORGANISME

Eerst en vooral wil ik je vertellen dat je van iemand anders GEEN virus overgedragen kunt krijgen. Waarom dan niet? denk je nu. Omdat een virus niet levend is, het is geen levend organisme. Virussen zijn niets meer dan een oplosmiddel. En die oplosmiddelen worden gecreëerd in de cellen van ons lichaam. Daarom kun je geen virus krijgen van iemand anders. Virussen worden op celniveau gecreëerd. Dus in het lichaam en niet erbuiten. Het lichaam kan wel honderdduizend verschillende virussoorten creëren.

WAAROM MAKEN WE VIRUSSEN?

Waarom creëert een cel virussen (of oplosmiddelen) in ons lichaam? Dat doet een cel door de opgestapelde afvalstoffen (gifstoffen) in ons lichaam. En hoe wordt een cel dan vergiftigd? Ik zal het heel simpel uitleggen.

Mensen vergiftigen hun geest en lichaam jarenlang met allerlei dingen. Ze eten bewerkte suiker en bewerkt vlees, additieven en gefrituurd voedsel, ze koken hun eten in de microwave, gebruiken vaccins met chemische stoffen, drinken kraanwater waar ook allerlei troep in zit enz… Mensen denken dat dit geen kwaad kan. Maar Moeder Natuur is niet geïnteresseerd in wat jij denkt. Kies je voor voeding die je lichaam vergiftigt, dan zal je lichaam de afvalstoffen proberen te verwijderen.

WAT IS DAN GRIEP?

Dat is gewoon een virale ontgifting of reiniging. En een verkoudheid is meestal iets bacterieels. Je lichaam reinigt vooral zware metalen, plastic, chemische stoffen en industriële vervuiling. Poets- en verzorgingsmiddelen bevatten ook chemische stoffen. Binnen in de cel zal het virus het afvalproduct afbreken. Daarom voel je je ook niet zo lekker tijdens deze reiniging.

Als je heel veel afvalproducten in je cellen hebt, kun je je heel ziek voelen. En heb je echt te veel gifstoffen in je lichaam, dan kan dit je cellen beschadigen. Bij ernstige vergiftiging kan het zelfs een celdood creëren. Maar dat zijn extreme gevallen.

Het lichaam zal alleen virussen creëren op de plaatsen in je lichaam, die gereinigd moeten worden. Virussen worden gecreëerd op plaatsen waar het nodig is. Heeft iemand hepatitis waarbij de lever wordt aangetast, dan worden hart, longen en brein niet aangetast.

Een virus dat wordt gecreëerd in de lever, zal niet de longen of het hart aantasten. Dus als een virus niet kan overgaan op een ander orgaan, dan begrijp je ook wel dat een virus zeker niet overdraagbaar is op mensen. Een virus springt niet van het ene naar het andere orgaan. Dus is het onmogelijk om een virus van mens op mens over te dragen. Daarom kun je geen Spaanse, Aziatische of varkensgriep krijgen.

Waarom krijgen mensen op hetzelfde moment griep? Alleen een bacteriële infectie of een schimmel is besmettelijk. Een bacterie of schimmel is een levend organisme. Een virus daarentegen is GEEN levend organisme. Hoe komt het dan dat we vaak op dezelfde moment een virus creëren in onze cellen? Als mensen hebben we een soort aangeboren intelligentie. Dieren weten ook hoe ze moeten paren. Vogels weten bijvoorbeeld hoe ze naar het zuiden moeten vliegen. En ons lichaam weet heel goed wanneer een reiniging nodig is. Het weet door omgevingsfactoren wanneer het moet reinigen.

Daarom kunnen mensen in dezelfde omgeving een virus creëren. Maar niet iedereen hoeft op dezelfde moment een virus te krijgen. Want als we gezond eten zonder chemische toevoegingen weet ons lichaam dat het niet hoeft te reinigen. Ons lichaam praat ook met andere lichamen, vooral ons immuunsysteem doet dat. We kunnen hun immuunsysteem voelen.

WAT IS HET CORONA VIRUS DAN?

Je kunt op internet zoeken naar het patent van het coronavirus. Daarom heet het ook covid19. Het patent bestaat sinds 2019. En wanneer is de corona uitbraak ontstaan? In 2019 natuurlijk. Het corona virus kun je alleen krijgen als het geïnjecteerd is in je bloedbaan. Zoals ik al eerder zei, maakt je lichaam pas een virus aan als een cel vergiftigd is. Een virus is de afvalstof van een cel. Het wordt in je lichaam gecreëerd en niet erbuiten. Dus krijgt een hele groep mensen hetzelfde virus, dan klopt dat niet. Dan moet het geïnjecteerd zijn in de bloedbaan.

Mensen moeten de verantwoordelijkheid nemen voor hun gedachten, geloof en actie. Ze zouden meer kennis moeten opdoen, zodat angst en stress kunnen verminderen. Geloof dus niet dat een virus komt door bepaalde rassen of volken, zoals de Spaanse griep of de Aziatische griep. Een land is niet schuldig aan een virus. Maar ook van dieren kunnen we geen virussen krijgen. Een virus is niet besmettelijk.

Wat we zeker niet willen is via vaccinaties weefsel van dieren in een menselijk lichaam injecteren. Dat is echt geen goed idee. En dan spreken we nog niet over al die chemicaliën die in vaccins zitten. Veel mensen gaan een griep- of een andere vaccinatie halen. Dit is de enige manier waarop dierenweefsel in een menselijk lichaam terecht kunnen komen: via vaccinaties. Dus blijf weg van vaccinaties. Die vaccinaties hebben als doel een virus te doden. Maar een virus is nooit levend geweest. Wat wordt er toch een hoop nonsens verteld.

Nog een tip. Vermijd èlke vorm van vaccinatie, want de stoffen die erin zitten zijn echt niet gezond. Ga liever geregeld naar buiten. Je hebt frisse lucht, zon en licht nodig (vitamine D). Dus zet je tv en social media uit.

Ik vertel je dit allemaal in de hoop stress en angst te verminderen. Ik kan niet te diep ingaan op wat er werkelijk speelt in deze ‘’zogenaamde’’ corona pandemie. Daar kan ik wel een boek over schrijven. Er zijn helaas nog steeds veel mensen die niet weten wat achter de schermen van de corona pandemie schuil gaat.

Nu je weet hoe je een virus krijgt, kun je zelf ook eens even nadenken. Wie bepaalt al die zogenaamde doden? Wie telt al die zogenaamde doden?

Er sterven jaarlijks een half tot een miljoen mensen aan de gewone griep. Als corona geen natuurlijk virus is, kan het alleen via vaccinaties zijn toegebracht. Veel mensen gebruiken de correcte naam ‘’covid-19’’, ze houden zich netjes aan de social distance, gaan in isolatie, dragen een mondkapje en wassen hun handen met schadelijke stoffen en hormoonverstoorders. Sommige mensen vertellen hoe je je moet gedragen, als je niet meedoet aan deze maatregelen.

GEBRUIK JE GEZOND VERSTAND

Als je je zo gaat gedragen, zul je niet veel oplossen en maak je alles alleen maar erger. Want als je dit allemaal laat gebeuren, geef je vrijwillig je rechten en vrijheid op. Laat je niet gek maken door deze onzin. Steek je middelvinger op, ga naar buiten en doe gewoon gezonde, normale dingen.

Ik geef je nog een laatste tip. Gebruik je gezonde verstand, probeer zelf na te denken en doe meer onderzoek. Als je niet zelfstandig nadenkt, gaat iemand anders dat voor je doen…

© Tom Barnett

Dr. Tom Barnett (Australië)

Studeerde 6 jaar medische geneeskunde en 6 jaar natuurgeneeskunde. Deed 3 jaar onderzoek naar virussen, bacteriën en schimmels. Veel gevraagd spreker op social media.

Bron: www.gezondwereldnieuws.com/een-virus-is-niet-levend-en-kan-ook-niet-overgedragen-worden

Deze video met als titel “Can you really CATCH a virus?” wordt voortdurend door youtube verwijderd dus staat het nu op BitChute, een platform waar alle gecensureerde video’s staan.

Bron: http://www.spirituelepraktijksananda.nl/blog/

IN DEZE TIJD….

In deze tijd gebeurt er met iedereen onbevattelijk veel. We gaan door diepe dalen en over hoge bergen. Het is verrijkend, louterend, verheffend, bevrijdend, opluchtend en ontkrampend en soms ook pijnlijk, zwaar, verwarrend en vermoeiend.

Oude ritmes van dag en nacht worden verstoord, we worden uit alle patronen en houvasten los geschud zodat ons ego hoe dan ook zal openbreken.

Alle schone schijn gaat aan diggelen, en wat overblijft is een prille, maar onverwoestbare Goddelijke Aanwezigheid in onszelf.

Al deze processen zijn dienstbaar aan ons ontwaken, als geboorteweeën naar een totaal nieuw leven dat volledig vanuit onvoorwaardelijke Liefde vorm zal krijgen!

Er wordt een appèl gedaan op ons uithoudingsvermogen, op ons geduld en vertrouwen.

De oproep van ons hogere Zelf om nu werkelijk als soevereine wezens via onze eigen innerlijke verbinding met de Lichtwereld onze weg naar het Goddelijke te vervolgen, kan niet langer genegeerd worden!

Bij velen begint ook het ego op te spelen; we worden nog opener, komen in een diepere overgave en daarmee komt zowel het donker als het licht meer naar buiten.

Over dit hele proces ontstond gisterenochtend in alle vroegte dit artikel…

DE NIEUWE TIJD

De nieuwe tijd komt er echt aan hoor. De overgang van oud naar nieuw wordt volledig door het Christus Bewustzijn omarmd en ondersteund door ontelbare Lichtwezens uit de hogere dimensies.

We dragen ze innerlijk en energetisch al bij ons.

Het kost tijd om dit Christus Bewustzijn te belichamen en de nieuwe creaties vanuit dat bewustzijn  op Aarde vorm te laten krijgen. omdat er nog veel oude vormen op Aarde aanwezig zijn die eerst afgebroken dienen te worden.

Dat grote delen van de wereld in een Lockdown worden gezet kun je vanuit een hoger perspectief ook als dienstbaar zien aan de geboorte van de nieuwe mens in het nieuwe leven.

Temidden van het doorrennen in de oude wereld, en het door blijven zwoegen vanuit het oude mannelijke in de oude vormen, zijn steeds meer mensen vastgelopen.

Zonder er een drama van te hoeven maken komt er een duidelijke boodschap naar boven: het is de hoogste tijd om te gaan schouwen naar alle patronen die ons zo ver van onze Bronverbinding hebben laten afdwalen.

We zijn nu letterlijk via een hogere hand stilgezet om te kunnen reflecteren op onszelf en op ons leven.

Willen we zo doorgaan, met het vernietigen en uitputten van onszelf en de Aarde? Of heeft ons Goddelijke Zelf een veel beter plan, dat we nu eindelijk vanuit de rust kunnen gaan horen?

Durven we dit veel liefdevollere plan ook serieus te gaan nemen, onze oude houvasten los te laten en ons innerlijk vanuit hogere dimensies te laten leiden ?

Moge het je bemoedigen om vooral door te gaan op jouw weg naar bevrijding van alles wat liefdeloos was, waarmee je jezelf tekort hebt gedaan.

Blijf je Licht voeden en houd de verbinding met jouw Goddelijke Zelf warm!

Mieke & Vincent

Bron: http://www.spirituelepraktijksananda.nl/blog/?cat=8

De oude healer zei tegen de ziel

Het is niet je rug die pijn doet,

maar de last die je draagt.

Het zijn niet je ogen die pijn doen,

maar het onrecht dat je ziet.

Het is niet je hoofd dat pijn doet,

maar je gedachten die je pijn doen.

Het is niet je keel,

maar dat wat je niet durft vertellen.

Het is niet je buik,

maar je ziel die niet kan verteren wat er rond jou gebeurt.

Het is niet je lever die pijn doet,

maar de boosheid vanbinnen.

Het is niet je hart dat pijn doet,

maar de liefde.

Het verlangen naar liefde, de liefde die je wil delen, …

En het is liefde zelf,

wat al deze pijn kan genezen.

Het meest krachtige medicijn!!!

Auteur onbekend

Bron: http://www.spirituelepraktijksananda.nl/blog/

Het Grote Ontwaken en het Einde van een Elitair Tijdperk

Door Andrew Torba ~ 11 november 2020

De manier waarop mensen nieuws en informatie consumeren staat op het punt om voorgoed te veranderen. Zodra de waarheid van deze verkiezing aan het licht komt, zal de macht van de institutionele media in rook opgaan. Niemand zal ooit nog iets geloven van de mainstream media. Niemand zal ooit nog iets vertrouwen wat ze zien van Big Tech-platforms. Niemand zal ooit nog, ongeacht welke peiling / stemming dan ook, serieus nemen.

Het volk verlangt naar een vrije stroom van informatie, naar authenticiteit en naar waarheid. We zullen ons niet langer onderwerpen aan beroemdheden, mediapersoonlijkheden, Big Tech bedrijven of “journalisten” die ons vertellen wat we moeten geloven, wat we moeten denken en wat de realiteit is. Het tijdperk van zelfvoldane binnenstedelijke elites die ons “feiten” dicteren als een ouder die een kind de les leest is voorgoed voorbij.

Big Tech, opiniepeilers, experten en de mainstream media hebben allemaal voor de laatste keer hun handen overspeelt. Dit valse verhaal en deze nep “Gekozen President” zal de rode pil zijn om een einde te maken aan alle rode pillen. Wanneer de luchtbel barst, en vergis je niet, het zal barsten, het grote collectieve ontwaken van mensen over de hele wereld zal een onstuitbare kracht zijn die de manier waarop we informatie verwerken, consumeren en distribueren voor altijd zal veranderen.

De Waarheid duikt dagelijks op op Gab.com van normale, alledaagse mensen die dapper genoeg zijn om vrijuit te spreken. Gabbers hebben de inhoud van Hunter Biden’s laptop gezien. We hebben de waarheid gezien van de alomtegenwoordige en systematische fraude in ons verkiezingsproces. We wisten dat dit alles zou komen en daarom staan we stevig gegrond als de verstandige geesten in een wereld die ongelooflijk gek is geworden.

De Gab-gemeenschap is het begin van een nieuw tijdperk voor de vrije stroom van informatie. Een tijdperk waarin informatie niet door een handjevol elites aan de massa wordt gedicteerd, maar door miljoenen mensen in real time wordt verzameld, en verspreid.

Doe je gordel om, de mediarevolutie is nog maar net begonnen.

Andrew Torba

CEO, Gab.com
Jesus is King

Vertaling: Martien ~ https://wakkeremensen.blogspot.com/

Lee offers insights from his guides, The Zs, on the nature of this chaotic time in our history and some tools for finding balance in what can often feel like rough waters as our world continues to shift and change in ways we have never before experienced, in this clip from the October Energy Tune-Up broadcast for his monthly members community, The Portal.

Finding Balance in Disorienting Times 💫