Lieve mensen,

Ik wil het in mijn allereerste artikel hebben over de innerlijke krachten die in ieder van ons huizen maar waar veel mensen zich niet van bewust zijn. Mede door het feit dat velen van ons “geleefd” worden waarmee ik wil zeggen, buiten zichzelf en elke dag als een robot door het leven stappen en amper weten wie ze echt zijn en wat ze hier komen doen op deze planeet.

Jouw proces van bewustwording begint vanaf het moment dat je tegen jezelf zegt: “Nu is het genoeg!” ” Ik ben er klaar mee telkens in dezelfde vicieuze cirkel terecht te komen”. Je te wentelen in dezelfde patronen van negatieve energie en je jezelf dan uiteindelijk de vragen stelt: Wie ben ik? Wat wil ik?  Wat kan ik? En wat kom ik hier doen op deze prachtige planeet?

Zo is het bij mij toch begonnen vorig jaar in februari toen ik voor de zoveelste keer de keuze nam om niet meer terug te keren naar een werkomgeving waar ik omringd werd door negatieve energie van afgunstige vrouwen die me het licht in de ogen niet gunde.  Ik heb in de 20 jaar sinds ik van de schoolbanken kwam 1001 jobs gedaan, nooit eerlijke kansen gehad terwijl meerdere uitzendkantoren mij als de uitverkorene zagen om als office manager te fungeren maar dan plots hoorde ik niks meer van hun, ik meermaals onterecht ontslagen ben geweest terwijl ik nog in mijn inwerktijd zat,  mijn autobanden die men tot 3 keer toe kapot geprikt hebben, vernederingen heb ondergaan etc…  En dit allemaal uit pure jaloezie.

Mensen die mij probeerde neer te halen zijn mensen die hun onzekerheden projecteren op mij en daar bevrediging uithalen.  Dat neem ik niet persoonlijk maar dat wil alleen maar zeggen dat ik iets heb of uitstraal wat zij niet hebben en ondertussen weet ik door bevraging in mijn omgeving dat dit het woordje “kracht” is.

Ik straal zelfvertrouwen en kracht uit.  Dat is mijn positieve energie die mensen met een laag zelfbeeld afschrikt. Toch moet ik jou een geheim verklappen.  Ik straal dit wel uit maar toch ben ik als hooggevoelige ziel heel onzeker over mijn eigen kunnen en heb ik veel moeite om op dit moment uit mijn comfortzone te kruipen als zelfstandig ondernemer.  Maar dankzij de hulp, liefde en steun van mijn onzichtbare krachten en energieën genaamd De bron, Engelenrijk, Verlichte meesters en Godinnen, sta ik waar ik nu sta.  Vol vertrouwen om door te gaan op het juiste pad dat verlicht wordt door heel universum en die me naar diepe overvloed leidt.

Iedere ziel is geboren met talenten, gaven en vaardigheden en het is de bedoeling dat ik deze mensen ga helpen hun volledig potentieel te gaan leven want dan ontplooit zich een droomleven voor iedereen.

De titel met een mooie quote van Buddha “We worden waar we over denken” klopt volledig als je gelooft dat “jouw gedachten krachten zijn”.   En ook als je gelooft dat de frequentie over hoe je over jezelf denkt, zich uitstraalt naar jouw leefomgeving, mensen die je tegenkomt op je pad en ervaringen die je beleeft.  Dus als deze gedachten positief of negatief zijn merk je vanzelf naar hetgeen je meemaakt.

Ik zie al jarenlang een visioen over mezelf als “succesvolle zakenvrouw”.  Nu geloof ik ook echt dat ik sinds ik een btw nummer heb en een éénmanszaak dat deze droom effectief gaat uitkomen.  Door positiviteit, kracht en vertrouwen te hebben heb ik sinds ik nu 8 jaar onafhankelijk ben en desondanks mijn werkonzekerheid 0 euro schuld.  Ik word gedragen door het universum.  Dat staat als een paal boven water.

Al je dromen komen uit en aangezien ik nu dagelijks contact heb met onzichtbare liefdevolle engelen die mijn pad al kunnen zien, weet ik dat mijn toekomst er prachtig uitziet.  Ik laat mijn verleden los en neem mijn ervaringen mee als belangrijke levenslessen die ervoor zorgen dat ik mijn boodschap wil delen met 1000’en mensen.  Iedereen verdient het om gelukkig te zijn en ondergedompeld te worden door de hemelse rijkdommen en daar staat tegenover dat je dienstbaar bent en mensen wilt helpen met hun transformatie proces zodat ook zij in hun kracht gaan staan en hun droomleven verwezenlijken.

Geniet van deze fantastische dag!

Inge