Goedemorgen lievelingen,

Dit nummer stond al even in de wacht hier op mijn blog en vandaag voelde het goed om deze te posten.  Het universum werkt op deze buitengewone manier.  Alles wordt op exact de juiste tijd, het juiste moment in de juiste situatie met de juiste personen jouw tastbare werkelijkheid.  Volgende zinnen komen uit dit lied met een bijzondere boodschap.  “The power to begin again from right now, in you”.   “In you the fullness of living”.  Ik interpreteer deze tekst als dat De Bron die in in ieder van ons huist, spreekt tot ons.   Opnieuw 2 prachtige veelzeggende video’s.   De live versie is magisch!  Het publiek is fantastisch en dit is dankzij Mister Maxi Jazz die een mooie interactie heeft!  We zijn allemaal één, ontsproten uit één Bron vanuit liefde en licht.  Afgescheidenheid, geweld, dualiteit, ieder-op-zich maatschappij en haat bestaat niet binnen mijn denkwereld.  Ik denk aan samenhorigheid, heel veel liefde en licht, vrede, respect, samenwerking en leven in gemeenschap met respect voor de natuur en één zijn met de natuur zodat we zo min mogelijk moeder aarde belasten met een hoop beton wat nu nog het geval is.

Er staat heel wat op de planning en de kunst is om het daadwerkelijk uit te voeren zonder twijfel of angst.  Als empaten versus hooggevoelige zielen zijn wij meesters in uitstelgedrag gezien ons perfectionisme maar nu zijn de energieën zo heftig de laatste tijd dat we het buikgevoel met andere woorden de roep van onze ziel niet meer kunnen negeren en we vanuit ons hart moeten gaan handelen zodat we eindelijk het leven krijgen wat we oprecht verdienen.

Geniet van deze dag lieve mensen.  Iedere dag heb je de keuze om je leven een andere draai te geven.  Jij bent per slot van rekening de regisseur van je eigen levensverhaal, zorg dat je van betekenis bent geweest en je de verandering bent die je wilde zien als je ooit deze prachtige planeet verlaat als fysieke persoon want jouw ziel leeft oneindig verder in het prachtige hiernamaals.

Liefs,

Inge xxx

_______________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 8:35

835; De verandering die je doorvoert of overweegt, wordt je op goddelijke wijze ingegeven door de verlichte meesters. Door deze verandering kan er meer overvloed op je pad komen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:01

401; God en de engelen tillen je gedachten, geloof en bewustzijn naar een positiever en meer op liefde gebaseerd niveau. Leg angsten of negativiteit in hun handen.

Tekst muziek aantal tekens 214

214: De engelen raden je dringend aan in je ideeën te geloven.  Blijf je richten op je wensen en geef alle angsten over aan de engelen.

Aantal tekens volledige bloglengte exclusief deze boodschap 532

532; Vertrouw erop dat de verlichte meesters je volledig steunen bij de veranderingen die je overweegt of doorvoert.

________________________

 

All the subtle flavours of my life have become
Bitter seeds and poisoned leaves
Without you

You represent what’s true
I drain the colour from the sky and turn blue
Without you

These arms lack a purpose
Flappin’ like a humming bird
I’m nervous ‘cause I’m the left eye, you’re the right
Would it not be madness to fight?

We come one

In you the song which rights my wrongs
In you the fullness of living
The power to begin again
From right now
In you
(In you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you, in you)

Come one (come one, come one, come one, come one, come one)

We come one (come one, come one, come one)

We come one

We come
We come one

I’m unafraid
Never, never scared
Worries washed
Pressed, aired
I’m the left eye, you’re the right
Would it not be madness to fight?

We come one (one, one, one, one, one, one, one, one, one, one, one, one, one, one)
One
(One, one, one, one, one, one)

We come one (come one, come one, come one, come one, come one, come one, come one)

One
One
One

We come

We come
(One)

One