Hey lievelingen!

Wat een vette schijf heb ik weer ontdekt vandaag!  Nog nooit gehoord maar ik heb al gelezen in de youtube commentaren dat deze zalige, hemelse, orgastische, engelachtige trance klanken serieus ondergewaardeerd zijn en geheel terecht!   Daarom breng ik deze vandaag hier onder de aandacht.

Wow!  Ik krijg er niet genoeg van.   Dit raakt mijn ziel tot in het diepste van mijn vezels.  Sluit je ogen, beweeg, dans en zweef….

Kirsty Hawkshaw heeft een prachtige, zuivere en zwoele stem en ik heb van haar hier onlangs ook nog een top nummer gepost dat ik ook al 1000 keer heb gehoord.  Als je hier op klikt, hoor je haar weer zingen als een prachtige engel.  https://www.loveangels.be/the-joy-kirsty-hawshaw-seba-remix/

Een heel fijne avond gewenst en voor straks, slaap zacht en droom zoet.

Heel veel liefs,

Inge xxx

💖💖💖

Jij bent liefde

Jij bent zacht

Jij bent sterk

Jij bent kracht

Jij bent moedig

Jij bent fijn

Jij bent licht

Jij bent perfect zoals je moet zijn

Jij bent heel belangrijk op deze aarde

Jij bent van hele grote waarde

💖💖💖

Hier volgen nog enkele boodschappen van vandaag.  Het zijn er iedere dag ontelbare maar deze wilde ik nog even delen met jullie.

Kasticket 23,80 euro

Engel nummer 2380 brengt een boodschap dat uw gebeden en verzoeken om verhoogde overvloed zijn gehoord en dat er op gereageerd wordt door de engelen, de Opgevaren Meesters en Universele Energieën. Wees niet bang voor gebrek of verlies en blijf gecentreerd in je geloof en geloof dat positieve overvloed op weg is in je leven. U zult vruchten plukken voor werk dat goed gedaan is in het verleden en uw engelen moedigen u aan om uw zegeningen met gratie en dankbaarheid te aanvaarden. Geef jezelf toestemming om te gedijen en weet dat je succes zult vinden in alles waar je je geest en inspanningen op richt.

Engel nummer 2380 vertelt je dat je gezegend bent met veel natuurlijke vaardigheden en talenten en de capaciteit hebt om snel nieuwe vaardigheden te leren die je succes vandaag en in de toekomst zullen ondersteunen. Stel je persoonlijke eigenschappen en talenten goed in en wees open voor het ontvangen van je welverdiende beloningen en zegeningen. Vergeet niet dat wat je naar het universum brengt, naar je terugkomt, dus zorg ervoor dat je je persoonlijke kracht en talenten op een positieve manier gebruikt.

Stop met te zeggen “Ik wens” en begin te zeggen “Ik zal”.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/10/angel-number-2380.html

Kasticket 15,64 euro

Engel nummer 1564 is een boodschap van de engelen dat de vastberadenheid die je hebt getoond om je leven ten goede te veranderen zich heeft gemanifesteerd in het aantrekken van welverdiende beloningen en dat je doelen en verlangens tot wasdom komen. Sta open voor het accepteren van je ‘goede’ om het te ontvangen. Laat alle angsten van gebrek of verlies voor je engelen vrij voor genezing en transmutatie en vrees geen gebrek, omdat dit de ervaring van gebrek zal manifesteren. Vertrouw erop dat je harde werken, wil en inspanningen worden erkend en beloond. De engelen houden van jou en ondersteunen je tijdens deze belangrijke veranderingen die plaatsvinden in je leven, en moedigen je aan om het geweldige werk dat je hebt gedaan bij te houden.

De engelen moedigen je aan om jezelf in een hoger licht te zien (als je ware zelf) en helpen je zelfrespect en zelfvertrouwen te vergroten terwijl je goddelijke missie vereist dat je je ware authentieke zelf bent om op je best te blijven werken . Wanneer je obstakels tegenkomt, neem dan een denkbeeldige stap naar achteren en bekijk de situatie vanuit een hoger perspectief en breng bewust een meer overwogen reactie of initiatief op de situatie. Verwacht prachtige oplossingen om te verschijnen.

Engel nummer 1564 kan ook suggereren dat veranderingen in het leven nieuwe kansen bieden en dat je een veel verwelkomde toevoeging of bezit kunt verwachten om je leven te betreden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/03/angel-number-1564.html

 

Verder heb ik vandaag ook nog bij “Boekenvoordeel” in Lommel de volgende 2 boeken in huis gehaald voor een prikje.  Slechts 4,99 euro per stuk.   Ik heb online al gekeken en Hulp uit het universum staat zelfs aan 34,45 euro geprijsd en Loslaten en leren vertrouwen aan 8,99 euro.  Het zijn dunne boekjes en de inhoud sprak me meteen aan.  Dit heb ik nu echt nodig.  Ik ben weer universeel gestuurd haha.  Zalig!  Ik wil jullie ook allemaal helpen daarom deel ik het nu al, al heb ik ze nog niet gelezen.  Veel leesplezier! 😊

__________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 7:27

727; Spirit prijst je om je totale en volledige geloof. Je bereidheid om te luisteren naar en te vertrouwen op de hemel heeft je op de juiste weg gebracht.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  140

140: God en de engelen helpen je positieve gedachten en intenties te behouden.  Neem tijd in stilte voor overpeinzing en meditatie, en vraag de hemel om raad.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 929

929; Er is veel behoefte aan je goddelijke levenstaak, en anderen worden er beduidend mee geholpen. Geloof in je vermogen om van dit werk een succes te maken, en dan zal het ook gebeuren.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

___________________

 

Chase faded days with eyes that cannot see
I wanna feel it again washing over me
Discover all of you one moment at a time
Taste,smell,secret cell,your soul,it touches mine

I need to feel up
Hope knows I need it this way
Like I’m Walking On Clouds
I can’t come down-even if you wanted me to
I can’t come down-even if you wanted me to

Nothing can stop me,I’m never satisfied
I take what i want,refuse to be denied
Live in the moment,the future can disguise
It’s starting to touch us,but i still can’t touch the sky

I need to feel up
Hope knows I need it this way
Like I’m Walking On Clouds
I can’t come down

Even if you wanted me to,I can’t come down
Even if you wanted me to,I can’t come down
I can’t come down……