Dag lievelingen,

Het is nu 3u07 en voor de 2de nacht op rij dat ik klaarwakker ben. De slaap haal ik door de dag in dus mijn slaapritme is wat verstoord maar dit heeft naar alle waarschijnlijkheid te maken met het massale licht dat nu op dit moment op onze prachtige aarde wordt geïnfiltreerd.

In mijn vorige blog kon je lezen in één van de channelings dat het licht van het hoger bewustzijn en de waarheid in alle hoeken van onze aarde matrix wordt gezonden. Een ongelofelijke paradigma verschuiving voor al het levend organisme. Onze lichamen hebben veel liefde en aandacht nodig om dit allemaal te kunnen ontvangen en te verwerken.

De planeet wordt getransformeerd naar zijn oorspronkelijke staat van liefde. Eindelijk is het zover! Ik ben zo blij! 😍

Nu is er wel één vraag die me al een tijdje bezighoudt en waar ik maar geen antwoord op vind. Vandaar deze blog omdat dit uit mijn systeem moet haha.

We hebben vooraleer we incarneerden in een fysiek lichaam hier op aarde, ons zielenplan zelf gekozen. Onze ouders, broers, zussen, vrienden, liefdespartners, situaties en levenslessen, kortom alles om onze ziel te laten groeien totdat deze uiteindelijk zijn volledig potentieel neerzet in de materiële wereld met als intentie de mensheid te dienen. Dit duurt duizenden levens.

De tijd van onze geboorte en van onze dood staat vast. Daartussen hebben wij een vrije wil wat de onzichtbare wereld respecteert. Dus als we in dit leven niet alles hebben geleerd wat we dienden te leren, dan incarneren we opnieuw in een volgend leven om uiteindelijk die bepaalde les wel onder de knie te krijgen.

Wij komen allemaal van de lichtwereld en zijn ontsproten uit dezelfde Bron. De Bron/God/Het Al Wat Is/ Oneindige Intelligentie/ Spirit die alleen bestaat uit liefde omdat deze kracht het enige is wat ‘echt’ bestaat.

In die lichtwereld is alles vredig, met elkaar verbonden, in harmonie, kortom een prachtige wereld en de aarde is de zwaarste spirituele leerschool die er bestaat voor de ziel vandaar dat wij allemaal zeer moedige wezens zijn omdat wij nu op deze planeet leven die nu op het punt staat opnieuw geboren te worden in zijn oorspronkelijke staat van liefde.

Een planeet die verwoest is en waarvan alle bronnen uitgeput zijn door de mensheid. Waar hebzucht, geld, macht, oorlog en dualiteit welig heeft getierd de afgelopen eeuwen. En oneerlijkheid, verscheidenheid, onrechtvaardigheid en racisme een normaliteit was en onterecht beloond werd.

De vraag die ik mezelf stel is als volgt:

Waarom heeft De Bron dit alles bedacht? Dit hele rollenspel en toneelstuk? Waarom heeft de aarde zoveel moeten lijden? Waarom heeft hij niet van de eerste keer de mens geschapen als zijnde perfect zodat de aarde is kunnen evolueren naar een nog groter licht dan het al was in plaats van dat we nu pas aan het punt gekomen zijn dat de massa massaal ontwaakt?

Want we spelen allemaal rollen en zijn allemaal reflecties van elkaar. Wij zijn, zijn kinderen. En in al de levens die we geleid hebben zijn we alles geweest, een monnik, non, crimineel, helderziende, heks, enz… Vanuit al die ervaringen leren we, maar de meeste herinneringen worden gewist van onze harde schijf (onderbewustzijn) vooraleer we hier opnieuw incarneerden en de les nu is om op aarde door middel van onze ervaringen erachter te komen wie we ‘echt’ zijn en altijd al waren en we onze conditioneringen die ons zijn opgelegd en aangeleerd door onze ouders, opvoeders, vrienden en familie los te laten. We zijn allemaal Goden, een Wonder van het universum, een deel van het grotere geheel.

We spelen allemaal een rol in elkaars leven dat vooraf is afgesproken in de spirituele onzichtbare wereld. Vandaar ook dat toeval niet bestaat en alles met elkaar verbonden is. Als je voelt dat jouw leven op wieltjes verloopt desondanks de vele hobbels, dan weet je dat je ondersteuning krijgt van heel de hemel en ik spreek uit ervaring. Een regelrecht WONDER waar ik nog steeds van sta te kijken.

De dood is een illusie want onze zielen zijn onsterfelijk. Wanneer de ziel het fysieke lichaam verlaat, dan gaat deze terug naar het licht, een magische wonderbaarlijke vrede- en liefdevolle wereld en waar deze zijn reeds overleden vrienden en familie opnieuw ontmoet wat dan weer een mooie hereniging met zijn dierbaren oplevert. Er zijn verhalen genoeg van mensen die bijna dood ervaringen hebben beleefd en reeds een glimp hebben opgevangen wat zich achter de sluier bevindt. Aan de poort stond dan de beschermengel of gids klaar om te zeggen dat zijn tijd nog niet gekomen is en de ziel terug naar het lichaam moet reizen om zijn missie op aarde te voltooien.

Wat zij daarachter hebben mogen waarnemen is amper in woorden te beschrijven, zo mooi, vandaar dat ook sommigen heimwee hebben naar daar éénmaal ze terug op aarde zijn. Ze wilden eigenlijk niet terug naar hun lichaam.

God leeft in ons. Onze intuïtie = goddelijke leiding wat maakt dat wij allemaal zeer krachtige wezens zijn die, als we deze goddelijke krachten gebruiken, alles kunnen manifesteren waarvan we maar kunnen dromen. Jouw gedachten, intenties en daden hebben kracht dus wees voorzichtig met wat je kiest te denken en te doen want je creëert er jouw fysieke realiteit mee. Een optimist trekt positieve energie aan, een pessimist negatieve. Je hebt altijd de vrijheid in te denken wat jij wilt en het leven te kiezen wat jij wilt vanuit je hartsverlangen. Die controle heb je zelf in de hand. Laat deze woorden maar eens heel goed doordringen.

De bedoeling is dat wij allemaal het leven van onze dromen leiden omdat dit ons geboorterecht is. Een volwaardig vruchtbaar leven in overvloed met alles wat Moeder Aarde te bieden heeft. Een leven waar we onze aangeboren talenten inzetten en werken vanuit passie volgens ons ritme zodat we nooit het gevoel hebben dat we werken en we dit blijven doen totdat we weer de aarde verlaten.

Jouw droomleven leiden is voor ‘iedereen’ bestemd, niet voor een kleine groep mensen wat nu voorlopig nog wel het geval is maar er is een einde gekomen aan dit soort leven.

Alleen heeft de maatschappij ons ‘wijsgemaakt’ dat dromen bedrog zijn, we netjes de ‘kudde’ moeten volgen als slaven wat resulteert in de onverdeeldheid die er nu heerst en de elite eeuwenlang ‘hebzuchtig’ in al het geld heeft gezwommen zonder compassie te tonen voor de aarde en zijn bevolking.

Wat is de reden van dit hele spel? We komen van het licht, van een perfecte liefdevolle wereld dus waarom al dit leed, negativiteit en angst veroorzaken als we van origine al in een goede harmonieuze wereld waren waar samenhorigheid en respect zegevieren?

Het is de bedoeling dat al de lichtwerkers nu hun pionierswerk gaan starten om hun vibratie van licht en liefde massaal te gaan verspreiden en zo helpt de mensheid te ascenderen naar een verhoogd bewustzijn zodat Moeder Aarde weer eindelijk opgelucht kan ademen en pijnloos haar leven kan verderzetten.

Bedoeling is om de hemel op aarde te manifesteren en een wereld creëren waar we allemaal één zijn want zo leeft al het leven in de talrijke universa ook. Feitelijk is alles al één, alleen leven we in de illusie van de afgescheidenheid.

En al de zielen die nu de rol op zich hebben genomen om de elite te spelen, zijn niet slecht want er is niks goed of slecht. Alles is goed zoals het is. Ook nog zoiets van onze “duale” wereld. Denken in hokjes en vergelijkingen. Ze worden nu gestraft voor alle daden die ze hebben veroorzaakt maar tegelijkertijd hebben ze bijgedragen om de mensheid te helpen groeien. Alleen door chaos en verwarring, kan men zich uiteindelijk bevrijden en zijn eigen weg vervolgen.

Om op mijn eigen vraag te antwoorden. De aarde is één van de mooiste planeten van het universum en hier te mogen leven in dit paradijs, is een zegen. Waarom dit spel? Het zijn harde lessen hier maar het geschenk om uiteindelijk ons totaal VRIJ te voelen in heel ons ZIJN, is meer dan de moeite waard om aan dit spel deel te nemen.

We weten gewoon niet hoe het is om te leven als God in Frankrijk omdat we eeuwenlang bewust zijn ondergedompeld in angst en negativiteit. We weten niet beter. De media heeft daar altijd handig op ingespeeld.

Wel, het tij is nu gekeerd in de positieve zin! Ik voel me verrukt om de komende tijd te zien hoe het karmisch/kosmisch wiel zal draaien in de zonnige richting! 😀🌞

Ik voel het, we gaan een leven tegemoet dat we in de verste verte nooit hadden kunnen dromen. Het overtreft onze stoutste verwachtingen!

Laat de ZON in je HART stralen als nooit tevoren en besef dat jij hier bent om een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van heel de mensheid en om onze aarde te helen met al jouw LIEFDE want wij zijn allemaal LIEFDE.

Het is nu 5u48, ik ga proberen om mijn oogjes dicht te doen en te vertrekken naar dromenland. Ga je mee? 😉

In liefde heb ik dit gedeeld.

Warme knuffels,

Inge 💋💋💋