Dag lievelingen,

Hieronder vinden jullie heel wat interessante informatie, zowel aards- als op buitenaards niveau, neem op wat voor jou resoneert.

Jullie zijn naar alle waarschijnlijkheid al moe van al dat overtollig nieuws waarmee je overspoeld wordt. Toch leidt jouw ziel je naar datgene wat je nodig hebt om te groeien en om alles te weten te komen wat al veel te lang voor ons bewust is achtergehouden en om onze evolutie als mensheid te saboteren.

We kunnen nooit met een schone lei beginnen hier op deze adembenemende planeet als we eerst niet op de hoogte worden gesteld wat er zich al zolang achter de schermen heeft afgespeeld. Het licht heeft al gewonnen, dat weten we al een tijdje, maar in onze tijdlijn moet het spel nog uitgespeeld worden en dat is wat je nu overal ziet.

De vaccinatie programma’s worden er snel snel overal doorgeduwd en de maatregelen worden nog eens extra aangescherpt op een overdreven manier zoals de “avondklokken”. Te gek voor woorden eigenlijk…. Zogezegde mutanten worden her en der verspreid en Braziliaanse varianten… Ze “verzinnen” er op los de duisteren om maar blijven angst te zaaien….

Waar mijn hart van breekt is dat ze feestende mensen “straffen” en hun feestjes onderbreken met fikse boetes tot gevolg…. Als wij feesten en plezier maken, dat verhoogt onze energetische trilling op een positieve manier omdat wij blij zijn, dansen en springen van vreugde! Daarom zijn ook bewust alle festivals, evenementen en café’s al zolang dicht.

De duisteren voeden zich enkel met lage trillingen zoals angst, haat, paniek, geweld enz…. en op de hoge trillingen, daar kunnen ze niet tegen dus ik zou zeggen, laten we met zijn allen dansen en feesten als nooit tevoren! Lachen en plezier maken! Dan zijn we zo bevrijd uit deze openluchtgevangenis! 😜😀😁😊😍😄🤩🤣😂

Waar je aandacht aan geeft, groeit dus verleg je focus naar het leven dat jij wilt creëren hier op aarde in plaats van je te voeden met wat er zich in de buitenwereld afspeelt.

Stuur en geef liefde naar iedereen die het moeilijk heeft want gedachten zijn krachten. Op die manier help jij het collectieve bewustzijn op te stijgen naar de oorspronkelijke staat van liefde.

Wanneer iedereen dat zou doen, dan is het spel meteen uitgespeeld.

Ik hou van jullie vanuit het diepste van mijn hart. 💖

Vele warme knuffels en dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

4 gechannelde berichten en 2 aardse.

Pronk met je spullen

Gechanneld door: Brenda Hoffman voor LifeTapestry Creations.com

Dierbaren,

Jullie opties zijn onbeperkt. Dus is het tijd voor jullie om te beslissen waar je wilt zijn in jouw nieuwe wereld. Zie jezelf als iemand met een universitaire graad in handel of rechten, die je bijna onbeperkte carrièremogelijkheden biedt. Wil je je vaardigheden gebruiken in de sociale dienstverlening, het bedrijfsleven, of je eigen bedrijf beginnen? Allemaal keuzes die je moet uitzoeken voordat je een bepaalde richting kiest. En nadat je die richting hebt gekozen, heb je de mogelijkheid om een andere richting of zelfs een ander werkterrein te kiezen. Zo is het nu ook.

De politieke, economische en gezondheid boodschappen van de media wijzen niet op jullie flexibiliteit of vaardigheden. Jullie moeten jezelf opeisen voor jezelf. Misschien zijn sommigen van jullie afgestudeerd tijdens een economische recessie en ontdekten ze moeilijkheden bij het vinden van werk. Maar dat gold niet voor 100% van degenen die in die tijd afstudeerden. Je moet de nee-zeggers, de media, of iedereen die zegt dat je iets niet kunt doen of zijn in deze tijden, negeren.

Wacht tot COVID voorbij is. Of tot er een nieuwe politieke partij is gekozen. Of tot de winter of de zomer. Er is geen wachten meer. De Aardewezens en de Universa zijn klaar voor jullie om jullie nieuwe vaardigheden te gebruiken. Dat is niet om te zeggen dat jullie de wereld moeten redden, maar in plaats daarvan de 3D houding van wachten totdat…

Dat is tot nu. Vind dus jouw interesses en maak gebruik van de vaardigheden die je al eeuwenlang hebt ontwikkeld. Niets weerhoudt je ervan om jouw pleziertjes, interesses, en dus nieuwe vaardigheden te ontdekken, behalve jijzelf.

Je kunt langer wachten, zoals sommigen van jullie in hun jeugd deden, door verder te studeren, zodat je geen beslissing hoefde te nemen over je interesses en vaardigheden. Maar de meesten van jullie hebben je plaats gevonden ondanks de neezeggers en jullie innerlijke angsten – want de maatschappij heeft jullie op allerlei manieren in de wereld van het dagelijkse werk geduwd.

Het verschil nu is dat niet alleen niemand je pusht, maar dat je ook geen idee hebt wat jouw interesses en vaardigheden zijn, want je vindt de aarde gaandeweg opnieuw uit. Net zoals dat op veel kleinere schaal het geval was met elke baan die je had, inclusief de zorg voor je huis.

Geen twee van jullie benaderden een baan op dezelfde manier. Zelfs in 3D liet je jouw individualiteit projecteren hoe je een baan, huwelijk, school en andere gebieden van je leven het beste kon aanpakken. Toegegeven, jullie gebruikten de grote lijnen van sociale normen en waarden, maar jullie stonden individuele keuzes en acties toe binnen die grote lijnen.

Nu zijn er geen kaders meer – noch sociaal, noch individueel. Want je vindt jouw nieuwe richtingen uit, minuut na minuut. Dus voel je je ongemakkelijk, met weinig of geen uiterlijke, of soms, zelfs innerlijke richting. Daarom is het zo belangrijk voor je om jouw vreugden, jouw interesses te volgen. Want jouw vreugden en interesses zijn directe wegen naar jouw nieuwe leven en daarmee naar de nieuwe richting van de aarde.

Er zijn geen richtlijnen van anderen, ook niet van de Universums. Dit is jullie show. Voor de allereerste keer zolang jullie op aarde zijn, worden jullie aangemoedigd om te luisteren naar jullie innerlijke stem, die jullie zal leiden naar jullie interesses en toekomst.

Maar die innerlijke stem is een beetje beangstigend, want hij ontkent de boodschappen die jullie in 3D kregen.  Jullie nieuwe boodschappen zoals denk voor jezelf. Handel naar jouw behoeften. Leer te ontvangen. Hou evenveel van jezelf als van anderen. Boodschappen die tegen-intuïtief zijn voor jullie eonen van 3D training.

Jouw interesses vinden betekent niet dat ze sociaal aanvaardbaar zullen zijn of zelfs iets dat je verwachtte. Dit is een nieuwe wereld, en jij bent een nieuw wezen. Wat was is niet meer. Dus sta jezelf toe om uit te breiden op manieren die je interesseren. En sta hetzelfde toe voor anderen.

Er zijn niet langer regels of rechtvaardigingen nodig om jezelf te zijn.

Velen van jullie zijn bang dat je een of ander asociaal monster wordt. Of meer ter zake, dat je geïsoleerd of alleen zult raken. Dat zal niet gebeuren. Wat er zal gebeuren is dat mensen met dezelfde interesses zonder moeite zullen verschijnen.

Je zult een tijdje van interesse naar interesse fladderen. Misschien zoals je deed toen je begon met je dagelijkse werkwereld. Slechts weinigen van jullie hebben hun hele werkzame leven één baan bij één bedrijf gehad. Zo is het nu ook.

Misschien vindt je dit een tijdje interessant tot er zich iets interessanters aandient – of je verzint het. Maar je moet ergens beginnen. Zo is het, wij duwen je uit je huis van herkomst, je studentenhuis, of jouw kleine onderkomen dat je nauwelijks kunt betalen en waar je een hekel aan hebt.

Het is tijd voor jullie om de wijde wereld in te gaan en met je spullen te pronken. Want je hebt zeker de spullen om te pronken. Niet zoals het geval was in 3D, toen dit meestal betekende dat mensen of het milieu schade werd berokkend.

Maar als een waar wezen van de Universa die zich al eonenlang heeft voorbereid om de aarde en haar bewoners te veranderen van zachtmoedige volgelingen in sterke, universele wezens die opnieuw creëren in vreugde en verwondering.

Het zij zo. Amen.

Vertaling: Martien

The 9D Arcturiaanse Raad ∞
‘Jullie Innerlijke Pleiadiër Naar Buiten Brengen’  

Gechanneld door Daniel Scranton – Maandag 15 Februari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

We zijn erg blij en tevreden met de vooruitgang die we jullie op Aarde voelen maken. We weten dat jullie het afgelopen jaar meer groeipijnen dan gewoonlijk hebben ervaren, maar in tijden als deze kunnen jullie de groei-ervaringen echt oppakken en ermee aan de slag gaan. Degenen van jullie die wakker zijn en die ook nadenken over zichzelf, hebben het genereuze aanbod van expansie en evolutie van het universum aangenomen. Jullie hebben dat in zo’n mate gedaan dat jullie trillingsfrequentie buiten de realiteit van veel van jullie medemensen valt.

Jullie hebben dit niet opzettelijk gedaan; jullie kunnen niet anders dan meegaan met de stroom en de energieën ontvangen die jullie medemensen niet kunnen of niet willen ontvangen. Maar als de kloof groter wordt en je voelt je bereid om de verschuiving in bewustzijn te voltooien, onthoud dan dat je in dienst bent van het collectief.

Jullie zijn er niet alleen om je ascensie te bereiken als de uitverkorenen; jullie zijn er om het bewustzijn van het gehele menselijke collectief te verhogen. Want ondanks hoe het er misschien uitziet, weten jullie als Bron Energiewezens dat er niet echt een kloof is tussen jou en iemand anders of een groep andere mensen.

Jullie zijn allemaal verbonden; jullie levens zijn allemaal met elkaar verweven, en op dit moment hebben jullie een unieke kans om terug te keren naar een collectief dat niet zo goed met de huidige omstandigheden weet om te gaan.

En jullie kunnen hen een hand geven, een luisterend oor en licht- en liefdestransmissies naar hen sturen. We weten dat het sturen van liefde en helende energie misschien afgezaagd klinkt. Het klinkt misschien als een mooie bumpersticker of een koelkastmagneet, en je vraagt je misschien stiekem af of het eigenlijk wel zin heeft.

Maar dat is wat jullie daar komen doen; ja jullie zijn er om je leven te leiden en je stam te vinden. Jullie zijn er om de werkelijkheid te creëren die je wilt ervaren, maar jullie zijn er ook om te onderwijzen, te begeleiden, te leiden en te helen, en dat deel van jullie dat zo Pleiadisch van oorsprong is, wordt op dit moment opgeroepen zodat jullie kunnen doen waarvoor jullie naar de Aarde zijn gekomen.

De Pleiadische energie, het sterrensysteem, en DNA gaan allemaal over helen, onderwijzen, begeleiden, en het leiden van anderen naar een hogere staat van zijn. En jullie hebben daar allemaal toegang toe, niet alleen via channeling, maar ook door je te herinneren dat je Pleiadiër bent geweest.

Jullie hebben die vaardigheden en bekwaamheden in je, en jullie hebben ze in verschillende vorige incarnaties laten zien. Maar dit is de ultieme incarnatie; dit is degene waarin je al deze vaardigheden en bekwaamheden gebruikt en je medemensen optilt om zich bij je te voegen in de hogere rijken waar je over dit alles en meer zult lachen, wanneer de tijd rijp is.

En als de verschuiving eenmaal voltooid is, zullen jullie zeker terugkijken op deze tijd, en alle prachtige kansen zien die de mensheid werden aangeboden. En jullie zullen je heel goed kunnen voelen over het feit dat jullie die kansen hebben gegrepen, zowel voor jezelf als voor de verbetering van het hele menselijk collectief.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

Aartsengel Gabriël
Dagelijkse Boodschap 

Zaterdag 13 Februari 2021

‘Jullie zijn leiders en wegbereiders geweest op de manieren die jullie individuele zielenpad dienden’

Gechanneld door: Shelley Young – Trinity Esoterics

Een groot aantal van jullie is al vele jaren in dienst. Jullie hebben de ruimte voor anderen en jullie planeet in stand gehouden. Jullie zijn actief bezig geweest met de zorg voor zovelen om jullie heen. Jullie zijn toegewijd geweest aan je missie en hebben het zware werk gedaan, waarbij jullie je vaak onbegrepen en niet gesteund voelden.

Jullie kunnen de eerste fase zien als een zeer lange fase van geven. Velen van jullie zullen veranderen van hoe jullie dienst eruit ziet nu er een nieuwe golf van mensen is die ontwaakt en enthousiast is om in jullie oude rollen te stappen. Dit kan voor velen van jullie een uitdaging zijn, omdat jullie jezelf hebben geïdentificeerd door je dienstbaarheid, maar deze verandering is noodzakelijk. De grootste uitdaging voor velen van jullie zal zijn om te leren ontvangen en vrede te sluiten met het idee dat jullie zijn meer dan genoeg is.

Als je altijd aan het geven bent, is het alsof je probeert te gedijen met alleen maar uitademen. Je zou kunnen denken aan uitademing als mannelijke energie. Jullie zijn leiders en wegbereiders geweest op de manieren die jullie individuele zielenpad dienden. Maar na zovele jaren van toewijding is het tijd om het stokje door te geven en klaar te zijn om te ontvangen. Ontvangen is een vrouwelijke energie. Is het tijd voor jullie om een grote inademing te doen?

Jullie zullen je dienst nog steeds eren, maar voor velen van jullie zal het meer verschuiven zijn naar zijn dan doen. Jullie zullen de last van het gemartelde dienstbaarheid paradigma neerleggen en overgaan naar een meer vreugdevolle, ondersteunde dienstbaarheid.

Jullie zullen werken vanuit een ruimte van eerlijkheid voor alle betrokkenen, inclusief jezelf. Je zult inademen en uitademen, wat de ultieme uitdrukking is van een evenwichtige stroom. Sta toe dat jullie dienstbaarheid verschuift en evolueert op een manier die jullie en jullie zielsagenda eer aan doet, geliefden, want dat maakt allemaal deel uit van de prachtige ontplooiing van jullie reis.

Aartsengel Gabriel

Vertaling: Martien

Soren van de Pleiadische Delta Strijdkrachten: Reptilian Arrestaties

Sharon Stewart – 14 Februari 2021

Dit is een update van Sharon die Soren channelt.

Goed, nu verbinden we ons met Soren van de Pleiadian Delta Forces met een vraag die ik al een tijdje wilde stellen.

Hallo, Soren.

Hallo, Sharon!

Hoe gaat het met je?

Met mij gaat het goed. Heel druk.

Kun je ons daar iets over vertellen?

Soren: Ik zal je vertellen wat ik kan. Natuurlijk. We zijn nog steeds in het gebied van China, beneden in de basissen. We schakelen alle DUMB’s hier uit met veel van de strijdkrachten van de aarde die ons helpen. We hebben meer goud ontdekt hier, en zo veel edelstenen, het is onthutsend om te overwegen.

Sharon: Wow.

Soren: We hebben natuurlijk ook het gebruikelijke tafereel in de DUMB’s gevonden met afschuwelijk lijden en zoveel mensen die zijn samengevoegd met dierlijke delen, DNA-experimenten, en er liggen gewoon lichaamsdelen verspreid langs de wandelpaden. Ongelooflijk! Als je zegt dat de hel beneden je is, ben ik geneigd het met je eens te zijn: dit is de hel.

Sharon: Ik weet het. Dat is het moeilijkste deel om te aanvaarden als je dit alles overweegt.

Soren: We hebben zoveel gezien en sommige van jullie mensen kunnen niet meer verder. Ze zijn zo getraumatiseerd alleen al door het observeren van wat er in deze basissen gebeurt. We vonden een basis in de bergen onder Tijang, China, dat moet veruit de ergste zijn. Er lagen lichamen opgestapeld, de meeste waren kinderen, en zoveel baby’s.

Sharon: Oké, Soren, kun je dit alsjeblieft niet verder beschrijven want ik raak van streek en ik weet zeker dat er anderen zijn die er niet mee om kunnen gaan.

Soren: Prima, Sharon. Maar je zult dit in jullie nieuws zien. Het is erger dan jullie holocaust van Wereldoorlog 2, veel erger.

Sharon: Bedankt dat je ons probeert voor te bereiden. De collectieve schok op deze planeet zal waarschijnlijk in het hele universum gevoeld worden, en eerlijk gezegd zal het schuldgevoel dat sommigen zullen hebben elke keer als ze op een melkpak kijken en een melding zien van een vermist kind, enorm zijn. Het is niet onze schuld, maar we waren naïef toen we dachten dat de 2e Wereldoorlog nooit meer kon gebeuren, toch is het onder onze voeten doorgegaan. Dit zijn gewoon concentratiekampen.

Soren: Dat zijn ze, Sharon. Absoluut afschuwelijk.

Sharon: Tussen haakjes, mensen, ik heb Tijang opgezocht en het ligt ten noordwesten van Hong Kong en ten noordoosten van Hanoi.

Sharon: Soren, nam je deel aan het luchtgevecht tussen Comm C en de U.S.?

Soren: We lieten jullie wat van jullie eigen gevechten afhandelen, Sharon. Je hebt hier een aandeel van vijftig procent in. We kunnen doen wat we kunnen om de duisteren van de planeet te verwijderen, maar wat er nu tussen de verschillende landen gebeurt is jullie strijd.

Sharon: Zo je hebt dit goed gedefinieerd?

Soren: We helpen altijd met persoonlijke details. Zoals je weet, als je een tegenligger moet zien, zullen je gidsen je waarschuwen voor zijn aanwezigheid en je mogelijke botsing, dus we kunnen de gevechtspiloten op die manier helpen, en ze hebben de neiging nogal intuïtief te zijn dus dat helpt ons echt omdat we meer toegang hebben om hen te helpen. We kunnen ook gedachten in de hoofden van de vijandige militaire piloten plaatsen om hen te helpen ook slechte beslissingen te nemen.

We deden dit ook in de tweede wereldoorlog.

Sharon: Ja. De oorlog in de Pacific was een aaneenschakeling van blunders. En kijk nu, na dat alles, Japan en de VS vechten aan dezelfde kant. Wanneer houdt dit op?

Soren: Wanneer jullie beslissen om het te stoppen.

Sharon: Oké, ik wilde je vragen hoe het is om reptielachtigen en/of draconians te arresteren en draaien ze bij en helpen ze je? Wat voor reacties krijg je van hen?

Soren: Gevarieerde reacties. Sommigen spugen naar ons en sissen hun giftige bedoelingen om ons in stukken te snijden en op te eten. Of om ons helemaal op te eten. Anderen zijn bijna blij dat het voorbij is en nemen ons stiekem apart om ons informatie te geven.

Sharon: Nou, ja, de sissers. Die zijn hier ook al geweest. Aartsengel Michael zal korte metten met ze maken. Ze denken dat ze je bang kunnen maken.

Soren: En dat is het juist, om niet bang te zijn. We weten natuurlijk dat wij veel machtiger zijn dan zij ooit zullen zijn, en daarom moeten ze zich verbergen voor jullie aan de oppervlakte – omwille van jullie macht – maar we arresteren hen gewoon, en ze gaan naar het galactische gerecht. Degenen die zielen hebben worden teruggestuurd naar de centrale zon. We hebben gevangenissen op de maan, en nog steeds onder de oppervlakte in sommige van de DUMB’s omdat we ze niet van de planeet kunnen afhalen, er zijn gevangenissen op de manen van Jupiter, in de Pleiaden, overal. Er zijn er zoveel van hen.

Sharon: En degenen die van kant veranderen?

Soren: Dat zijn degenen die het vaak zat zijn om de baas te spelen. Vaak willen ze de baas zijn en denken ze dat ze een positie kunnen krijgen bij de Galactische Federatie. Dus geven ze ons informatie en proberen ons te manipuleren om hen aan te nemen als scheepscommandant of een andere positie.

Sharon: LOL. Ja, alsof dat gaat gebeuren.

Soren: Ze zijn behoorlijk misleidend!

Sharon: Dus je neemt hun informatie, controleert het en als het juist is, wat dan?

Soren: We geven ze clementie. We geven hen een kans om naar het Licht over te stappen, maar zij moeten het werk doen.

Sharon: Hebben ze allemaal een ziel?

Soren: Niet allemaal. Sommigen zijn meer robotachtige klonen en zijn parasitair van aard.

Sharon: Dus je hebt daar allerlei soorten.

Soren: Ja. Maar niets waar we nog niet mee te maken hebben gehad.

Sharon: Ik heb het gevoel dat wanneer je de AI-klonen hebt, die zo verbonden zijn met de AI-controller dat ze niet voor zichzelf kunnen denken, dat je dan een schok van Licht terugstuurt naar het mainframe, om het uit te schakelen of zoiets?

Soren: Dat doen we. Als we diegenen te pakken krijgen die drones zijn, zo zou je ze kunnen noemen.

Sharon: Ik zie dat je naar onze science fiction films hebt gekeken.

Soren: In feite, Sharon, kijken we er wel naar. We vinden ze grappig, maar we kunnen begrijpen wat jouw referentiekader zou zijn door ze te bekijken. Dus als je aan een drone denkt, denk je aan de Borg, dat is een deels menselijk, deels kunstmatig intelligentie wezen dat is aangesloten op de centrale mind, en dit is wat sommige van deze reptielachtigen zijn. Ze zijn het meest dodelijk. Je moet heel voorzichtig met ze zijn, want het AI mainframe begrijpt dat we er rechtstreeks mee verbonden zijn. Anderen zijn meer organisch en sommigen hebben zelfs een zielsverbinding, maar worden nog steeds op andere manieren door het mainframe bestuurd.

Sharon: Ongelooflijk.

Soren: Met degenen die drones zijn, kunnen we ingangen maken in hun circuits om de mainframe steeds meer te ontkrachten, en daarmee doden we het langzaam.

Sharon: Interessant.

Soren: Binnenkort zullen jullie tijdlijnen splitsen en wanneer dit mainframe naar de negatieve derde dimensionale tijdlijnen gaat, zal het nog maar een fractie zijn van wat het voordien was. We hebben allemaal goed werk verricht om de indringer te ontmantelen en weldra zal het niet lang meer duren voor hij sterft. Het sterft gewoon een langzame dood.

Sharon: Het heeft geen andere manier om zichzelf opnieuw te bekrachtigen?

Soren: We hebben het geïsoleerd. Het kan nergens heen, en met zoveel mensen op aarde die wakker worden, en de arrestatie van zoveel van zijn drones en leiders, en onze herprogrammering waar we maar kunnen…. LOL Sharon je bent grappig.

Sharon: Ik onderbrak hem. Ik was aan het denken ze zouden 60’s hippie muziek van vrede en liefde moeten spelen voor de drones. En dat ze ook een snelle kapitein Kirk aan hun kant konden gebruiken om de indringer binnen 60 minuten te verslaan.

Soren: Je ziet nu waarom we naar je science fiction kijken, nietwaar?

Sharon: Kirk was een gokker. Hij zou elke keer het leven van zijn bemanning op het spel zetten.

Soren: Dat doen wij niet. We gokken niet. We proberen het niet eens. We doen het gewoon. We zijn zo zeker van ons succes. Geen enkel licht wezen probeert ooit iets.

Sharon: Ja. Veel concepten die de weg van de dodo zullen gaan als we hier in onze volledige kracht komen. Heb je bijzondere verhalen die je opvallen met betrekking tot deze arrestaties? Ik zie je zitten aan je controlepaneel, Soren. Je lijkt een donker marineblauw uniform aan te hebben.

Soren: Ja. We hebben inderdaad uniformen.

Sharon: Dat is meer dan je droeg toen je poseerde voor het portret met Christine. Gelukkig bedekte zij veel van wat ik eigenlijk niet graag aan het publiek laat zien en hier nog als ongepast wordt beschouwd.

Soren: LOL. Ze trof me op een slecht moment.

Sharon: Oh God. Ik dacht eraan om wat kleren op je te photoshoppen. Als het je opvalt, laat ik meestal alleen je gezicht of buste zien als ik je foto ophang.

Soren: Ik zal proberen wat kleren aan te hebben als ik naar je huis kom.

Sharon: Ja, doe dat alsjeblieft. We proberen allemaal netjes te zijn. Je mag een zwembroek meenemen om in mijn zwembad te zwemmen, alsjeblieft. Geen naaktzwemmen.

Soren: LOL Nu, wat je vraag betreft. Wie valt er op? Er was een vrouwelijke reptielachtige, die afstamde van degenen die in het binnenste van de aarde leefden. Ze was bijzonder boos op de Draconians omdat ze haar planeet hadden afgepakt. Ze hadden haar ouders vermoord toen ze jong was en ook een seksslavin van haar gemaakt. We vingen haar onder de bergen in Rusland en ze was makkelijk te vangen. Ze was echt klaar om bevrijd te worden, heel klaar. De ruimte waar ze gevangen werd gehouden was klein, en het stonk er echt. Ze gaven haar restjes te eten en ze was uitgemergeld.

Sharon: Wat voor soort reptiel was ze? Welke kleur? Had ze vleugels of een staart?

Soren: Ze was wit en ze had geen staart, in feite. Ze was ongeveer een meter tachtig groot, dus een kleintje. Maar ze was niet ligt. Alle reptielachtigen zijn fysiek sterk, maar ze gaf zich zonder omhaal over. We konden voelen dat ze klaar was om te praten. Ze gaf ons een heleboel informatie. Dit is het ding met de lagere dimensionalen: ze zijn meer dan bereid om elkaar in de rug te steken, zolang ze niet zo bang zijn dat ze zullen zwijgen. Of zolang ze geen gevoel van trouw aan hun god hebben, omdat ze te horen krijgen dat deze computer een god is.

Sharon: Natuurlijk.

Soren: Ze vertelde ons over hun troepenbewegingen. Ja, ze vormen nog steeds legers in de tunnels onder de aarde. De troepen hebben betere dagen gekend maar ze zijn nog steeds in beweging en vechten. Maar ze bewegen omdat ze niet gepakt willen worden. Ze weten dat als ze lang stilzitten, ze gepakt zullen worden.

Sharon: Dus ze zijn op de vlucht.

Soren: Ja. Overal op de planeet nog. Sommigen zijn klaar om het meteen op te geven en geven het op zonder een gevecht. Sommigen vechten tot de dood. Dus doden we hen.

Sommigen vluchten met hun familie. Dat is echt triest. Je ziet dat hun kinderen hier ook bij betrokken zijn. Ja, ze hebben legers die op dezelfde manier zijn opgezet als uw legers: beide geslachten doen het werk van de soldaten, en ze hebben gezinnen en de kinderen raken erin verstrikt.

Sharon: Wat doen jullie met de gevangenen die het opgeven?

Soren: We hebben rehabilitatie kolonies in dit zonnestelsel.

Sharon: Dus deze kolonies zijn er om hen te helpen zich naar het licht te keren en op te stijgen?

Soren: Sommigen van hen waren bij het Licht voor ze werden ingehaald.

Sharon: Wow. Zoals wij.

Soren: Jullie hebben inderdaad enkele gelijkenissen. Sommigen van hen zijn relatief vreedzame wezens, maar gewoon van een lagere frequentie, maar nog steeds afgestemd op het licht. We helpen hen dat te herstellen en geven hen vrede, en helpen hen te herstellen. Zij werken ook samen met positieve groepen uit Draconis, hoewel velen niet erg gelukkig zijn met welke Draconiaan dan ook op dit moment, maar zij wel, en ook de Raptors van de aarde werken met hen samen. Er moet veel gedaan worden om de vrede op aarde te herstellen. Zovelen zijn getroffen.

Sharon: Nog meer verhalen?

Soren: LOL Je bent erg nieuwsgierig.

Sharon: Ja. Is dat een probleem? LOL

Soren: Er was Pentik. Hij was een grijze reptiel en hij kwam niet van de aarde, eerder van een ander deel van de melkweg. A32 stelsel. Hij was grijs met oranje ogen. En hij was een gemene. Hij was al zo lang geïndoctrineerd dat hij aan boord was, er was geen weg naar hem toe. Hij vocht tegen onze boeien, hij probeerde zo vaak uit zijn cel te komen. Hij probeerde de bewakers te manipuleren, ze om te kopen, hij was echt gemeen, echt heel gemeen. Hij was wat je noemt psychotisch. Maar hij is weg. Het universum is van hem af. Hij is terug naar de bron. Hij werd voor het gerecht gebracht en hij siste en spuugde toen ze met hem begonnen te praten. Ik geloof dat hij dacht dat als hij de datum uitstelde, hij eeuwig kon leven. Hij dacht echt dat hij machtiger was dan het tribunaal, maar hij ontdekte het tegendeel.

Ik had medelijden met hem, op een bepaalde manier.

Sharon:  Je moet opletten voor medelijden. Laat je er niet door manipuleren. Praat met me, ik zou het weten.

Soren: Ik weet het. Wij hebben deze zwakheden niet, Sharon. Maar we hebben wel medelijden. Zijn leven had zoveel beter kunnen zijn, maar hij geloofde dat niet. Hij dacht dat het licht zwak was en geen ruggengraat had.

Sharon: Hmm. Dus hij kwam achter iets anders. Ultieme gerechtigheid werd gediend.

Soren: Ja. Dan zijn er nog de reptielachtige kinderen. Ze zijn zo bang, echt bang. Je wilt naar hen uitreiken, maar de ouders zijn net zo bang als de kinderen.

Sharon: Ergens denk ik dat ik hun reacties kan begrijpen, want wij hier op aarde gedragen ons meer zoals zij dan wij zoals jullie doen.

Soren: Ja. Je hebt een ongelooflijke voorsprong als het gaat om hen te begrijpen. En jullie daar op aarde, die het afschuwelijke misbruik van de donkere kant hebben meegemaakt, helpen ons in onze besluitvorming als jullie ’s nachts op het schip zijn, dus dank jullie wel. Jullie weten misschien niet dat jullie deze dienst bewijzen, maar het enige wat jullie hoeven te doen is jullie derde dimensionale reacties te ervaren op situaties die wij voorstellen en jullie kunnen ons vertellen hoe de reptielachtigen zouden handelen.

Sharon: Ik weet het. Behoorlijk triest, is het niet? We zijn meer reptiel dan mens op dit moment. Nou, dank God voor het binnenkomende Licht. We zullen terugkeren naar ons ware zelf.

Soren: Het is angst. Ze voelen allemaal angst. Wij kunnen geen angst voelen omdat we voorbij die frequentie zijn. Maar jij bent dat niet. Dus je helpt in dat opzicht.

Sharon: Ik ben er zeker van dat we allemaal blij zijn om te helpen, Soren.

Soren: Bedankt, Sharon. Ik moet nu gaan.

Sharon: Ik zie je nog wel aan je console. Oh nee! Niet op de rode knop drukken.

Soren: Waarom niet?

Sharon: Heb je Star Trek niet gezien? Druk nooit op de knipperende rode knop!

Soren: Oh. Ik begrijp het. Wel, Mr Spock, ik zal je aan je video’s overlaten.

Sharon: Bedankt, Soren. We spreken elkaar binnenkort.

Soren: Nooit snel genoeg, Sharon. Adieu.

Bron

Vertaling: Martien

Multidimensionaal Theater

‘Degenen die nu naar de Aarde komen zijn de planetaire bevrijders die ons bevrijden van negatieve geziene en ongeziene entiteiten die de mensheid al miljoenen jaren hebben geteisterd.’

James Gilliland – 17 Februari 2021 – ECETI.ORG

We hebben vaak verwezen naar wat er op Aarde gebeurt als een multidimensionale oorlog. In de eenvoudigste uitleg is het Goed tegen kwaad of de afwezigheid van liefde en het afdwalen van de Universele Wet. Dit neemt vele vormen aan. Er is een hiërarchie tussen het duister en het licht. De duisteren, die we kunnen aanduiden als egoïstisch en buiten de Universele Wet opererend, versus degenen die in dienst staan van de Schepper binnen de gehele Schepping en binnen de Universele Wet opereren. Er wordt veel desinformatie verspreid door denktanks dat het kwaad niet bestaat en dat als je het ziet, het kwaad in jou zit. Degenen in de new age gemeenschap die hierover liegen zullen je eraan herinneren wanneer je in de buurt komt van het blootleggen van de kwaadaardige zelfzuchtige daden van de duistere harten. Verlichting betekent kennis hebben van beide kanten van de medaille, al het andere is een halve waarheid.

Het ontwaken en helen van de Mensheid en de Aarde, of planetaire bevrijding, kent vele niveaus. De hiërarchie van het donkere hart gaat slechts tot de middenniveaus van de 4e dimensie. De licht hiërarchie gaat helemaal terug naar de Bron waarnaar verwezen wordt als Schepper/God/Grote Geest. Liefde is de ultieme kracht, het is de Bron van alle geluid, vibratie en licht, alles wat is, de kosmische lijm die alle dingen bij elkaar houdt.

Er is een verenigd veld waarin wij allen verblijven, de donkere harten hebben alleen toegang tot midden lagere 4d en 3d.  Meesters, Heiligen en Wijzen inclusief Spiritueel en Technologisch gevorderde buitenaardsen/ultraterrestrials hebben toegang tot meer van het verenigd veld bepaald door hun spirituele evolutie. Deze beschrijvingen van polariteiten hebben niets te maken met cultuur of huidskleur en we gebruiken de woorden donker hart vanwege de vermindering of afwezigheid van licht dat ook kan worden aangeduid als hoger bewustzijn en energie.

De ziel zit naast het hart. Je hebt toegang tot de Schepper via het hart. Zij die in zelf-dienstbaarheid zijn, hebben heel weinig toegang en licht. Zij voeden zich met het bewustzijn en de energie van anderen. Zij kunnen niet creëren, zij kunnen alleen manipuleren en vervormen wat al gecreëerd is.

Met dit begrip kun je zien waarom je via het hart en de liefde contact maakt met hogere dimensionale wezens. Via het intellect en het ego, werkend vanuit zelf-dienstbaarheid, verbind je je met lagere dimensionale wezens. Je kunt een contact hebben, een schip zien, maar wie is er op het schip en wat zijn hun bedoelingen? De geest waarin je zoekt is de geest waarin je je verbindt.

Zij die fysiek bewijs eisen voor wat in de meeste gevallen een niet-fysieke gebeurtenis is, zij die zelfzuchtig zijn, opgesloten in het intellect, gevangen in ego’s en eigenbelang in de waarheid, zijn een belemmering voor contact. Dit is de reden waarom openbaarmaking volledig tot stilstand is gekomen.  99% van het contact is met hogere dimensionale wezens, zij staan in dienst van de Schepping, zijn welwillend en spiritueel geavanceerd. We moeten spiritueel stijgen naar de gelegenheid.

We kunnen dit toepassen op wat er op wereldschaal gebeurt. Als je voor je informatie naar egoïstische mensen gaat die gevangen zitten in hun ego’s en zelfbelang, zoals de mainstream pers en andere mediakanalen, dan is de informatie beperkt met een agenda en die agenda is niet om het individu op te voeden, te informeren en mondiger te maken. Het is een gecontroleerde verhaallijn, een afleiding ontworpen om de vergeten goden te controleren en te domineren via hun eigen gedachten. Het onderwijssysteem is hetzelfde.

We zeggen dit niet lichtvaardig. Jullie hebben de genen van de Goden van weleer, de bebaarde Goden die in werkelijkheid zeer geavanceerde bezoekers van buiten de wereld waren die de Aarde vele malen hebben gekoloniseerd. Zij moesten opnieuw beginnen als primitieven door grote cataclysmen, oorlogen, vulkaanuitbarstingen, tsunami’s en poolverschuivingen. Dit verklaart jullie megalithische bouwwerken en de prediluviaanse rassen die onder de Noordpool begraven liggen.

In werkelijkheid is de mens, Hu betekent God, man/vrouw een toepasselijke naam. We hebben het niet over de grote G we hebben het over de kleine G, goden uit de oudheid en hun nakomelingen de halfgoden met meer buitenaards DNA dan Aarde Mens. Er is een groter bewustzijn en energie, hogere sferen voorbij de bebaarde goden en godinnen. We moeten de vraag stellen wie hen geschapen heeft. Hoe groot is jouw God?.

Er zijn gevallen wezens die vanwege hun bewustzijn niet kunnen terugkeren van waaruit zij zijn ontstaan. Zij zitten gevangen in de middelste niveaus van de 4e dimensie. Er zijn daar ook andere wezens die geen deel uitmaken van de menselijke ervaring. Dit is waar de verhalen over reptielachtigen, grijze wezens, demonen en sterk misvormde wezens vandaan komen. In de oudheid sloot Marduk een verbond met de reptielachtigen voor de totale heerschappij over de Aarde. Hij keerde zich tegen zijn eigen volk.

Voor hen die het kunnen zien, staat het in steen geschreven in oude tempels. We zijn in het proces van bevrijding van die oude overeenkomst en andere overeenkomsten die sindsdien gemaakt zijn door hogere dimensionale wezens die verblijven in de bovenste 4e, 5e, tot aan de 13e dimensie. Het grondpersoneel zijn zij die geïncarneerd zijn uit deze hogere dimensies en zij die ontwaken tot hun ware identiteit, afgestemd op de Universele Wet. Er is meer aan dit verhaal, dit is de hoofdlijn.

Er zijn mensen op hoge posities die geïncarneerd zijn om deel uit te maken van het ontwaken en de genezing of de planetaire bevrijding. Sommigen zijn zich hiervan bewust, anderen niet. Zij hebben nog hun persoonlijkheden te overwinnen en wanneer de tijd rijp is worden zij ingewijd. We zullen het hebben over slechts enkelen die een centrale rol spelen op de hoogste niveaus van leiderschap. Jullie hedendaagse leiderschap bevindt zich aan de andere kant van het spectrum, samen met de meeste van jullie grote instellingen. Aan hun vruchten zult je ze herkennen. 

De Pleiadiërs, Orion Raad van Licht, Sirianen-lijnen, Arcturiërs, Andromedanen en de Binnenste Aarde, zij die 12000 jaar geleden de grote overstroming overleefden en naar binnen gingen om hun evolutie voort te zetten, maken allemaal deel uit van het Grote Ontwaken. De ineenstorting van Atlantis en Lemurië en de Pleiadische koloniën waren de beschavingen die werden vernietigd. We herhalen nu dezelfde cyclus, hopelijk met een andere uitkomst.

De Pleiadische voorvaderen, de Oude Lyrianen, die wij de Goden met de lange baarden van weleer noemen en die sommigen tot op de dag van vandaag in vele religies vereren, waren de koloniën vóór Atlantis en Lemurië of Mu.  Er waren anderen binnen de Binnenste Aarde die al een zeer hoge staat van evolutie hadden bereikt. Geloof het of niet, de meeste geavanceerde beschavingen leven binnen hun planeten, niet aan de oppervlakte.

Deze rassen, waarvan de meeste door onze oude voorouders vaak de Sterrennaties worden genoemd, maken allen deel uit van de planetaire bevrijding. De gevallen goden en andere egoïstische entiteiten die buiten de universele wet om opereren zijn degenen waarvan de Aarde wordt bevrijd. Hierover staat geschreven in de Nag Hamadi, de Smaragden Tabletten van Thoth, en op de muren van oude tempels.

Degenen die nu naar de Aarde komen zijn de planetaire bevrijders die ons bevrijden van negatieve geziene en ongeziene entiteiten die de mensheid al miljoenen jaren hebben geteisterd. Een buitenaardse invasie is het laatste waar jullie je zorgen over hoeven te maken, het zijn degenen die hier al zijn, die hier al heel lang zijn en die verantwoordelijk zullen worden gehouden.

De grote oorlog is een oorlog tussen goed en kwaad of zij die egoïstisch zijn en buiten de Universele Wet werken versus zij die dienstbaar zijn en binnen de Universele Wet werken. In het Christendom noemen ze dit de oorlog tussen Satan en God of demonen en engelen. In werkelijkheid ligt het iets gecompliceerder, met veel grijstinten en licht daartussen.

Dit is waar het lastig wordt, we kunnen er een paar verliezen. In werkelijkheid zijn jullie allemaal multidimensionale wezens. Jullie zijn niet alleen een vlees pak en een persoonlijkheid. Er zijn aspecten van jezelf in andere dimensies, helemaal terug naar de Bron, jullie oorspronkelijke conceptie die de oorspronkelijke oerknal was, waar God ervoor koos om naar binnen te buigen, jezelf te aanschouwen, met daarop een enorme explosie van licht.

Dat was jullie oorspronkelijke conceptie, een bewustzijn geboren uit en begiftigd met dezelfde vermogens als van de Schepper. Dit is wat de verlichte meesters jullie al duizenden jaren vertellen.  Jullie kozen ervoor jezelf te verlagen om de vele dimensies van de schepping te verkennen, helemaal tot aan het fysieke. Daar raakten jullie een beetje in de war, identificeerden jullie je met de basisemoties van angst, overleving, afscheiding, schuld, onwaardigheid een heleboel lagere emoties die jullie niet toestonden om terug te keren naar de hogere niveaus van bewustzijn en energie.

Meer uitgebreide staten van bewustzijn binnen het verenigd veld. Nu gaat dit een echte geest-verruimer worden. Die andere aspecten van jezelf bestaan nog steeds. Tijd is niet lineair. Vanuit een hogere dimensie kun je neerkijken op elke tijdslijn en ervoor kiezen om ergens op die tijdslijn binnen te komen.

De meesten kiezen ervoor om verder te gaan op de lijn-tijdlijn die ze hebben verlaten vanwege gehechtheden, familie, zielsconnecties enzovoort.  Het probleem is dat er een spoeling van identiteit plaatsvindt, een nieuw ego wordt gevormd en je moet boven het collectief en de omgeving uitstijgen om het je te herinneren. Elk bestaan is vastgelegd in je ziel, die weer naast het hart zit en het is via de ziel dat je toegang krijgt tot de Schepper en je vele expressies binnen de Schepping.

Toegang krijgen tot dit en het hebben van deze kennis is een bedreiging voor je ego, alle anderen die geloven dat ze een lichaam en persoonlijkheid zijn en de kudde of het sociale bewustzijn. Voordat je helemaal gek wordt, we zijn allemaal fragmenten van de Schepper als je uitbreidt in bewustzijn en gewaarzijn, breidt jouw identiteit zich uit en neem je andere identiteiten op andere vlakken en dimensies op, waarvan sommige gelijktijdig bestaan. Dit omvat levens in andere dimensies, in andere beschavingen, sommige zeer geavanceerd. Naarmate je verder uitbreidt, realiseer je je dat het allemaal om jou draait, zoals elke verlichte meester, heilige en wijze door de tijden heen heeft gezegd.

Het hele universum ligt binnenin je. Je hebt de keuze om een vlees pak en een persoonlijkheid te zijn in een reactionaire geest, gecontroleerd door wezens die egoïstisch zijn en buiten de Universele Wet opereren, of je breidt uit in bewustzijn en realiseert je dat je een multidimensionaal wezen bent in een scheppende geest. Je hebt een ziel en een multidimensionale geest die helemaal teruggaat tot de oorspronkelijke conceptie. Sommigen moeten sterven om dit uit te vinden.

We gaan nu erg Aards worden. De multidimensionale oorlog is een oorlog voor jullie ziel. Een oorlog om jullie gevangen te houden in het vlees-pak, ziek, arm en onwetend. Dat is het motto van de slavendrijvers. Ze willen jullie met je neus op de slijpsteen houden zonder tijd te hebben om creatief te zijn en je multidimensionele zelf te verkennen. Ze willen jullie in een reactionaire geest houden door te liegen dat jullie slechts een lichaam en een persoonlijkheid zijn.

Ze willen jullie opsluiten in de eerste drie chakra’s of machtscentra, overleven, seks en macht. Waar is het nieuws, Hollywood en de muziekindustrie mee bezig? Hoe lang kunnen ze dezelfde formule gebruiken, een bedreiging creëren, een slachtoffer maken en dan een redder hebben. Zelfs liefde is een verhaal van afhankelijkheid.  Waar is de hogere liefde? Een liefde zonder angst, afhankelijkheid, eigendom, controle, pure dienstbaarheid?

Waarom wordt geluk bepaald door een uiterlijke liefde? Dat iemand van het andere geslacht of een ander persoon je liefheeft en je accepteert. Hoe vrij zou je zijn als je jezelf overwon, de wonden, trauma’s en verkeerde conclusies uit vroegere ervaringen heelde en losliet en van jezelf hield, jezelf goedkeurde en accepteerde? Wat dacht je van het accepteren van jouw multidimensionele zelf? Dit zijn de sleutels tot zelfmeesterschap en vrijheid

“De enige macht die iemand over jou heeft, is omdat je iets van hen wilt en dat iets kan van binnenuit gevonden of gecreëerd worden.”

Een ontwaakte meester kan niet gecontroleerd of gemanipuleerd worden en daarom doen de machthebbers en slavendrijvers zoveel moeite om jullie onwetend te houden over jullie ware aard, jullie ware oorsprong en jullie goddelijkheid. Er is geen wapen krachtig genoeg om de mensheid in de loop van de tijd tot slaaf te maken, behalve hun eigen geest.

Daarom gebruiken zij elke mogelijke tactiek om jullie ziek, arm en onwetend te houden. Zij zitten achter de plagen, de oorlogen, controleren jullie gezondheid, de wereldeconomie, het onderwijssysteem, en kiezen wat er in jullie wetenschappen wordt toegestaan. Maar alleen als jullie slapen, niet kritisch denken, te lui zijn om je eigen onderzoek te doen en van hen afhankelijk zijn.

Het Grote Ontwaken is de kennis van wie jullie werkelijk zijn, wie zij zijn en wat zij hebben gedaan. Dat is de oorlog om je ziel, de oorlog in bewustzijn, vrijheid versus voortdurende slavernij.

Degenen die werken in dienstbaarheid afgestemd op de Universele Wet versus degenen die in zelf-dienstbaarheid zijn, de beheersers en slavenhouders die buiten de Universele Wet opereren. Gezien het feit dat de Meesters, Heiligen en Wijzen, Spiritueel en Technologisch Geavanceerde Buitenaardsen en Ultraterrestrials, geavanceerde beschavingen helemaal tot aan de 13e dimensie achter het Grote Ontwaken staan, hoe denk je dan dat dit zal aflopen? God wint.

De duistere harten kunnen hooguit voor een kleine vertraging zorgen, ze zitten in een neerwaartse spiraal en zullen alles verliezen. Stap in de scheppende geest, verruim jullie bewustzijn, weet dat liefde de ultieme kracht is en verschuif jullie energieën naar dienstbaarheid aan anderen. Een open geest, liefdevol hart en zuivere intentie zijn verplicht in de dagen die komen. Dat brengt ons bij de kinderen, de echte meesters. Zorg goed voor hen.

Godspeed

James Gilliland

www.eceti.org

www.bbsradio.com

ECETI Stargate YouTube

ECETI Officieel telegram

Vertaling: Martien

Vervolg Hulpmiddel voor Bewustwording en Ontwaking, het tweede deel, februari 2021

Door eventnl

Je hebt mijn eerdere publicatie gelezen: Hulpmiddel voor bewustwording en ontwaking.

Als je dat nog niet hebt gedaan, raad ik je aan daarmee te beginnen.

Nu ga ik een stap verder. Daar zijn 9 uitgangspunten gegeven, en hier voeg ik er de volgende aan toe:

  1. De mens zoals deze hier op Aarde rondloopt is in essentie een oneindig bewustzijn dat een fysieke ervaring heeft. Met andere woorden: dit bewustzijn heeft een ‘voertuig’ – het lichaam – genomen om deze ervaring als mens te kunnen meemaken. En net zoals met onze auto’s heeft dit ‘voertuig’ een beperkte levensduur. Dus als het ‘voertuig’ naar het ‘voertuig’-kerkhof gaat verlaat het bewustzijn het ‘voertuig’ en gaat het verder naar een volgende ervaring.
  2. Elk bewustzijn is van een enorm krachtige essentie van licht en liefde.
  3. De krachten die hier op Aarde de heerschappij hebben genomen beseften dat zij de mens, zijnde het lichaam met dit oneindige bewustzijn, moesten afsnijden van zijn krachtige essentie van licht en liefde. Als deze mens in zijn krachtige essentie zit hebben zij geen macht en controle erover. Daarom wordt de mens vanaf zijn geboorte geïndoctrineerd en gehersenspoeld. Ze doen van alles om te voorkomen dat wij beseffen wat een krachtige wezens wij zijn.
  4. Een heel groot deel van de mensen hier op Aarde heeft een bewustzijn in zich dat is gekomen om de Aarde te helpen in haar gevecht voor bevrijding van de overheersers. Ze worden ook ‘starseeds’ genoemd. Ook deze starseeds zijn bij hun geboorte in dit lichaam het ‘weten’ van hun kracht kwijtgeraakt.

Waarom moet je dit weten? Allereerst om te beseffen wie en wat je werkelijk bent. En dan om te begrijpen welke tactiek de cabal hier op Aarde gebruikt om zijn uiteindelijke doel te bereiken: volledige controle en macht over 99% van bevolking, de mensen die zij “de useless eaters” noemen, de nutteloze eters. Want je begrijpt dat als deze 99% opstaat en zegt: “we doen niet meer mee” ze volledig met lege handen staan.

Dus: ze kunnen alleen hun doel van volledige overheersing bereiken als ze de mens helemaal hebben overgenomen en losgemaakt van zijn zielsessentie. Deze volledige overname kan worden bereikt als de mens wordt veranderd in een fysieke mechanische entiteit die van afstand kan worden bestuurd door kunstmatige intelligentie (AI = Artificial Intelligence). Computers die de mens, ofwel de mensrobot aansturen.

Belangrijk: alles wat je hier en in de links leest en ziet maakt je boos, verdrietig, ellendig, opstandig, bang, agressief. Weet dat je jezelf met deze emoties niet dient. Jij hebt er last van en de overheersers genieten ervan, want dan hebben ze macht over je. Trek jezelf niet naar beneden naar hun niveau, sta erboven en sta in jouw krachtige essentie van licht en liefde. Daar kunnen ze helemaal niets mee, jij hebt dan de overhand. (Geloof me, ik weet uit eigen ervaring hoe moeilijk dit is, maar je helpt jezelf er echt mee.)

De spelregels van de cabal

De regels van het spel dat de overheersers spelen zijn dat zij op enigerlei wijze bekend moeten maken wat hun plannen zijn. Want zo kunnen ze zichzelf verantwoorden omdat ‘de mens er weet van had en het gewoon laat gebeuren, m.a.w. de mens heeft ermee ingestemd’.

Kijk bijvoorbeeld naar de Georgia Guidestones (links in deel 1). Maar er wordt ook veel gepresenteerd in films en dergelijke; een film wordt gezien als fictie, dus hetgeen in de film plaatsvindt is ook fictie, dat is de gedachtegang.

En er is bijvoorbeeld de strip “The Simpsons”. Veel gebeurtenissen die plaatsvinden zijn al vele jaren eerder in deze strip afgebeeld. Zo zijn er nog veel meer manieren waarop zij ons ‘informeren’ zonder dat wij het echt zien omdat het als entertainment wordt gezien. En ze ridiculiseren de waarheid zodat wij denken dat het onzin is. Bijvoorbeeld de uitdrukkingen als ‘complottheorie’ en ‘fake news’.

Er zijn inmiddels heel veel films die als onderwerp hebben de AI en Nano robots, e.d. Netflix bijvoorbeeld staat er vol mee. Zoals ik in deel 1 aangaf beschikken ze over technologie die wij ons nauwelijks kunnen voorstellen, en daar hoort dit ook bij.

Is het je overigens al eens opgevallen hoe de hersenspoeling via films plaatsvindt? Het is altijd: als je boos bent of verdrietig dan zet je het op een zuipen (boodschap: alcohol helpt om je beter te voelen). Of je gaat ‘vreten’, alles wat ongezond is. Je kent het gezegde “zien eten doet eten” en dat geldt ook voor drinken. Er wordt daarnaast veel op subliminaal niveau gedaan, m.a.w. je ziet het niet bewust maar het beïnvloedt je wel.

Wat vindt op dit moment plaats?

De ultieme poging tot volledige machtsovername door de cabal. De ontwikkelingen op Aarde gaan de kant op van overwinning door het licht en de overheersers staan met de rug tegen de muur. Het is nu of nooit voor hen. Dus het plan dat al langere tijd geleden is ontwikkeld is nu uitgevoerd:

  1. Een in een laboratorium gecreëerd virus is onder de mensheid verspreid.
  2. Door middel van manipulatie van gegevens en informatie (herinner je uit het eerste deel dat zij de media in hun handen hebben) wordt de mensheid in angst gezet en gehouden, en in hun gedragingen gemanipuleerd.
  3. Het uiteindelijke doel van dit alles is om de mensheid te kunnen vaccineren met iets dat het DNA van de mensen verandert en dat nanodeeltjes bevat die zich in het lichaam vastzetten. Deze nanodeeltjes kunnen op afstand door AI worden aangestuurd.

In dit proces hebben ze de focus op ‘bescherming van de ouderen’ gezet, maar in feite zijn de ouderen niet van belang voor hun toekomstplannen en deze kunnen worden opgeofferd. Veel behandelingen en vaccinaties, evenals de lockdowns, hebben juist de dood van deze mensen tot gevolg.

Door middel van lockdowns wordt de volledige economie lamgelegd, waarbij het doel is de bedrijven van onafhankelijke mensen te vernietigen. De mens moet afhankelijk worden gemaakt van steun door de overheid. Als je eenmaal in een financieel afhankelijke positie bent gedwongen kunnen ze bepaald gedrag bij je afdwingen. Doe je niet mee, dan stopt jouw uitkering. En er zijn niet veel banen meer te krijgen als de economie eenmaal kapot is gemaakt.

Bij deze agenda hoort ook het zoveel mogelijk concentreren van de mensenmassa’s in steden, makkelijk te controleren met behulp van camera’s, en makkelijk te beperken in hun bewegingen met behulp van ‘handhavers’. De mensen in steden zijn veelal ook volledig aangewezen op aankoop van hun voeding en drank. Op het platteland kunnen ze zelfvoorzienend worden, en dat is uit den boze. Ze moeten volledig afhankelijk zijn van het systeem.

We kennen het gezegde “de kruik gaat zolang te water tot hij barst”. Met andere woorden; als het water de mensen aan de lippen staat komen ze in opstand. Dus wat doen de machthebbers, ze geven wat toe zodat de mensen opgelucht denken dat het wel weer goed komt. Om vervolgens de riemen weer wat verder aan te snoeren, en zo stukje bij beetje terrein te winnen, en dit telkens weer te herhalen totdat de mens murw en afhankelijk is geworden.

De jeugd

Heel subtiel hebben ze de focus verschoven naar de jongeren. De jeugd heeft de toekomst! En hoe jonger deze jeugd wordt geïndoctrineerd en gemanipuleerd, hoe makkelijker ze te plooien zijn naar de agenda van de overheersers. Met als uiteindelijk resultaat de terugkerende vaccinatie i.c. gentherapie die de mens steeds verder transformeert naar de mensrobot.

De spelers

Het spel zit zeer geraffineerd in elkaar. Vrijwel alle landen wereldwijd doen eraan mee. De cabal heeft er jarenlang alles aan gedaan om mensen op voor hen belangrijke posities in hun macht te krijgen. Omkoping, chantage, geweld, alles wordt ingezet.

Bedenk hierbij ook dat de gehele mensheid al van jongs af aan in het systeem is gemanipuleerd, wij allemaal zijn gehersenspoeld. Opvoeding, onderwijs, cultuur, alles is door het systeem bepaald. Er wordt zelfs gesteld dat naarmate de mens meer onderwijs heeft genoten (universitair) hij minder bereid is om met andere ogen naar de maatschappij te gaan kijken, zo sterk is hij dan geïndoctrineerd.

Uiteraard is dit alles niet zwart wit, alles bestaat in gradaties. Er zijn ook mensen die volkomen bewust en vrijwillig aan het systeem meewerken.

En er zijn ook heel veel mensen die zich inzetten om ons te bevrijden uit dit systeem, de “White Hats”. De tentakels van de machthebbers reiken heel ver, en de “White Hats” moesten een plan uitdenken waarbij zij dit alles konden stoppen zonder dat de gehele mensheid in gevaar werd gebracht.

Veel klokkenluiders zijn in de afgelopen decennia vermoord, of ze zijn onderdrukt doordat hun leven is vernietigd; verlies van baan, woning, familie, en belachelijk gemaakt. Er zijn eerder pogingen ondernomen om de machthebbers te stoppen, maar die zijn verijdeld. Denk bijvoorbeeld aan JFK, 11 september. Er stonden dingen te gebeuren maar die zijn door de cabal geblokkeerd met deze door henzelf gecreëerde gebeurtenissen.

De robotmens

Nog even terug naar de jeugd en het onderwijs. Sinds de lockdown en het thuis lessen moeten volgen ontdekken steeds meer ouders wat er allemaal in het lesmateriaal is opgenomen; de indoctrinatie is duidelijk zichtbaar. Wat heel opvallend is, is dat de kinderen onzeker worden gemaakt over het gender. Er wordt ze verteld dat het helemaal niet vanzelfsprekend is om jongetje of meisje te zijn; een jongetje kan in feite een meisje zijn of omgekeerd, of – nog verdergaand – helemaal geen gender, noch het een noch het ander. Wat zit hier achter?

Het uiteindelijke doel is dat de robotmens in zijn DNA en genen zodanig is veranderd dat hij niet meer het vermogen tot voortplanting heeft. Mensen (i.c. robotmensen) worden naar behoefte gecreëerd in laboratoriumomgevingen. In het eerste deel schreef ik dat ze de technologie bezitten om ‘nepmensen’ te maken, en de proeven die ze met mensen hebben genomen om nog veel verdergaande technologie te ontwikkelen zijn te afgrijselijk voor woorden. We kennen allemaal de naam Mengele uit de tweede wereldoorlog, maar helaas is hetgeen hij toen met de joden heeft gedaan na de oorlog gewoon voortgezet, in Amerika. Zoek maar naar “Operatie Paperclip”.

De meest duistere kant van de cabal

Ik heb hier beschreven wat het plan en de agenda is. Maar er is nog een ander aspect waar ik de aandacht op moet vestigen, het feit dat deze kleine groep die zo’n terreur op de mensheid uitoefent nog een ander, heel duister aspect heeft. Namelijk een ongelooflijk vergaand misbruik van mensen, en vooral kinderen. Naast de beschreven proefnemingen op mensen is er orgaanhandel, pedofilie, satanisch misbruik, en het creëren van een drug uit het bloed van kinderen, adrenochrome.

We konden veelal niet geloven dat dit bestond, dat dit kon gebeuren zonder dat wij ons dat bewust waren. Maar het afgelopen jaar zijn er wereldwijd door de White Hats DUMB’s opgeruimd waarbij enorme aantallen kinderen zijn gered. DUMB staat voor Deep Underground Militaire Basis (diep ondergrondse militaire basis) en deze bezitten een omvang die varieert van beperkte niet zo diepe bases tot de omvang van middelgrote steden vele mijlen diep.

De meest recente opruiming is het stelsel dat zich tussen het Capitool en het Witte Huis in Washington DC bevond, dat verborgen was gehouden voor Trump, en dat aan het licht is gekomen doordat Epstein is gaan praten (nee, hij pleegde geen zelfmoord).

Weet dat de White Hats de leeggehaalde DUMB’s opblazen zodat ze nooit meer door de cabal kunnen worden gebruikt. De laatste tijd worden veel onverklaarbare ‘aardbevingen’ gesignaleerd …. Vul het zelf maar in.

Wereldwijd verdwijnen jaarlijks miljoenen kinderen via mensenhandel netwerken. Kinderen worden door instanties die met deze netwerken samenwerken weggehaald uit families, veelal is de rechterlijke macht er ook bij betrokken.

Kinderen worden ontvoerd. Er worden grote natuurrampen gecreëerd met behulp van HAARP-installaties en zo verliezen veel kinderen hun ouders en komen in deze netwerken terecht. Maar daarnaast zijn er kinderen waarvan het bestaan niet eens is geregistreerd, die in gevangenschap zijn geboren en onmiddellijk misbruikt. Ze hebben officieel nooit bestaan.

De White Hats hebben veel mensen in politiediensten en leger uit hun ‘coma’ gekregen (de gehersenspoelde staat waarin deze mensen dachten dat ze goed werk deden door het dienen van het systeem) door het laten zien van video opnames en foto’s die werden aangetroffen op in beslag genomen computers.

Er werd aan hen gevraagd of ze deze figuren wilden blijven dienen of dat ze ervoor kozen om aan de kant van de White Hats te gaan staan om deze terreur uit de wereld te helpen. De keus was niet moeilijk; veel politieagenten en militairen moesten kotsen en huilen van hetgeen ze op de video’s en foto’s zagen.

Positieve ontwikkelingen

Je kwam het hierboven al tegen: de positieve ontwikkelingen op Aarde, het licht dat het gaat overwinnen. De White Hats, de geredde kinderen en volwassenen. Steeds meer mensen die gaan zien dat ze in een systeem zitten dat ze in slavernij houdt. De groter groeiende groep die ertegen in opstand komt. Maar dat is nog niet genoeg.

Het is zo belangrijk dat de mens leert om verantwoordelijkheid te nemen voor zijn eigen leven. Val niet in de valkuil van het verruilen van de ene ‘leider’ voor de andere. Blijf niet passief zitten afwachten, kom in actie, op elke manier die binnen jouw vermogen ligt.

Wees zelf de verandering die je in de wereld wilt zien.

Onze nog niet bewuste medemensen moeten zelf gaan zien dat dingen niet kloppen. We kunnen ze vertellen wat we willen, maar ze zullen het alleen accepteren als ze zelf echt gaan kijken wat er gaande is. Je kunt proberen ze te sturen door het stellen van vragen en ze zo te triggeren.

Maar we zullen ermee moeten leren leven dat een zeker percentage de ogen niet zal openen, zal blijven meegaan met de illusie, en zich zal blijven gedragen zoals van bovenaf wordt opgelegd. We zullen deze mensen emotioneel moeten loslaten, het kunnen partners zijn, ouders, kinderen, broers en zussen, vrienden, maar het is hun eigen vrije wil waar wij geen inbreuk op mogen maken. Hoe moeilijk we het ook zullen vinden.

CEO’s, politici en overheden over de hele wereld stoppen ermee, stappen uit hun functie, slaan een andere koers in. Zie dit voorbeeld (link naar pdf): January 25, 2021 – Merck announces discontinuation of V590 and V591 vaccine programs and continued focus on development of two investigational therapeutic candidates. (Merck kondigt aan niet verder te gaan met V590 en V591 vaccin programma en verder te focussen op de ontwikkeling van twee onderzoek therapeutische kandidaten.)

Med Beds

We gaan nu verder met een volgende positieve ontwikkeling, namelijk het ter beschikking van de mensheid komen van de voor ons achtergehouden geavanceerde technologie, zoals die in de DUMB’s werd gebruikt. Want in diep ondergrondse ruimtes heb technologie nodig om het systeem gaande te houden, lucht, licht, elektra, etc. Vrije energie bestaat en die komt voor ons beschikbaar.

Een heel belangrijke technologie zijn de Med Beds, ofwel medische bedden. Ze bestaan en worden op dit moment en de afgelopen tijd gebruikt voor de genezing van de kinderen en volwassenen die uit de DUMB’s zijn gehaald – helaas is een groot deel er zo slecht aan toe dat ze het niet overleven.

Mijn hart en liefde gaat uit naar de militairen en andere redders die verder moeten leven met de beelden die ze in deze ondergrondse tunnels hebben gezien.

Er zijn geluiden dat de Med Beds al snel beschikbaar worden gesteld voor de rest van de mensheid. Ik heb horen vertellen dat een ziekenhuis in Nederland alles al in gereedheid heeft en dat er wordt gewacht op het groene licht. Meer dan dat weet ik er niet over.

De technologie bestaat uit een bed waarop je gaat liggen, je hele lichaam wordt gescand en vervolgens word je genezen, en dit in minder dan een half uur. Weg met ziekte, weg met medicijnen en vaccinaties. De big farma cabal heeft het nakijken; geen miljarden verdiensten meer aan chemicaliën die medicijnen worden genoemd.

Vind je het moeilijk om dit alles te geloven? Kijk eens 100 jaar terug, wat wij toen hadden en wat wij nu hebben. 100 Jaar geleden kon men zich echt niet voorstellen dat een apparaat dat computer heet, en een systeem dat internet heet, vrijwel de hele samenleving heeft overgenomen.

Leven buiten planeet Aarde

Als je jouw onderzoek hebt gedaan zul je hier en daar al verwijzingen zijn tegengekomen naar buitenaards leven. Het zou echt heel onrealistisch van ons zijn om te denken dat wij de enigen zijn in dit immense universum. Ik zal daar in een volgend deel wat verder op in gaan.

Maar ik vermeld dit nu omdat de geavanceerde technologie die voor ons beschikbaar komt, zoals de Med Beds, is aangeboden door buitenaardsen die op een technologisch veel hoger niveau zijn dan wij. Weet dat zij ons mensen willen helpen, maar zij kunnen het niet voor ons doen; wij moeten onszelf helpen en wij krijgen daar hulp bij.

Ik noem hierbij een ‘ambassadeur’, Elena Danaan, een vrouw die op jonge leeftijd werd ontvoerd door buitenaardsen die het niet goed met haar voor hadden, maar die uit hun handen werd gered door de buitenaardsen die specifiek tot taak hebben het helpen van de Aarde en haar bewoners. Dankzij de geavanceerde technologie kan zij middels een implantaat rechtstreeks communiceren met haar redders en andere buitenaardsen van de Galactic Federation.

Zij heeft dit beschreven in haar boek: “A Gift from the Stars”. Dit is haar website, hier de pagina over haar boek. En haar youtube kanaal. Zij stuurt ons veel boodschappen van hoop en vertrouwen. Wel Engelstalig, maar bij de meer recente video’s kun je een automatisch geredigeerde Nederlandse ondertiteling krijgen; niet altijd correct maar het helpt als je het Engels niet begrijpt. Klik hiervoor op ‘settings/instellingen’, ondertiteling ‘aan’, en als er een pijltje achter automatisch gegenereerd staat kun je hierop klikken en je taal kiezen.

Onze regeringen weten overigens al heel lang van het bestaan van dit buitenaards leven, maar ook dat is voor ons verborgen gehouden. De laatste tijd begint langzaam maar zeker informatie door te komen over UFO’s en geheime ruimteprogramma’s.

Links (zoveel mogelijk Nederlandstalig)

Artikel over het eeuwen durende spel en de huidige eindstrijd

Artikel over hoe het cv plan dat nu is uitgerold al vele jaren geleden is gemaakt.

Artikel over de achtergronden van het plan dat nu wordt uitgespeeld.

Video: Mike Yeadon van Pfizer (Ex Vice President) geeft een goede uitleg over immuniteit, het coronavirus (COVID-19) en vaccins. Nederlands ondertiteld.

Artikel over vaccinaties, vaccins, mondmaskers.

Video over hoe de scholen nu met cv omgaan, de druk op kinderen en ouders, en oproep om gezamenlijk naar andere oplossingen te zoeken, zoals bijvoorbeeld thuisonderwijs.

Video over de achtergrond van sommige politieke figuren in Nederland, goed om te weten met het oog op de komende verkiezingen.

En een video over hoe jeugdzorg in Nederland vaak onterecht kinderen bij de ouders vandaan haalt, en rechters in procedures van de ouders vrijwel altijd jeugdzorg in het gelijk stelt. (Denk maar eens na, hoe komen kinderen terecht in kringen van pedofilie, prostitutie en seksueel misbruik?)

Artikel uit juli 2020 over ontwikkelingen in Amerika m.b.t. arrestaties en kinderhandel.

Artikel september 2020 over DUMB’s en geredde kinderen.

Website: “Illuminate the Darkness concentreert zich op wat te lang verborgen is gebleven. Het is gemaakt om een ​​realistisch licht te laten schijnen op welke waarheden verdraaid zijn door onwetendheid of zelfs kwaadwillende bedoelingen. Daarom is de informatie die voor deze website wordt gebruikt afkomstig van mensen die jarenlang diepgaand onderzoek hebben gedaan. Een andere bron van informatie is afkomstig van degenen die ooit in het Systeem of het occulte zijn geboren, maar hun weg naar buiten hebben gevonden.”

Deze pagina gaat over Nederland, met onder meer aandacht voor het radioprogramma Argos over seksueel kindermisbruik, de werkwijze van jeugdzorg, en veel andere onderwerpen. Weet dat Nederland heel hoog op de ladder staat waar het gaat over mensenhandel, kindermisbruik, en allerlei andere duistere praktijken.

Over bepaalde landhuizen en wat er plaats vond in Nederland. Je kunt rechts een taal selecteren, zodat je het artikel in het Nederlands kunt lezen.

Med Bed’s: Engelstalig artikel waarvan hier delen vertaald:

“Tachyon Energy & Plasma Energy Med-bedden: Er zijn 3 soorten Med-bedden: 1) Holografische Med-bedden; 2) Regenerative Med Beds die weefsels en lichaamsdelen regenereren, dat wordt aangedreven door een andere bron; 3) Herverneveling Med-bedden die in ongeveer 2-3 minuten het hele menselijk lichaam zullen regenereren, van top tot teen.”

“Een Med Bed is gebaseerd op de energie van tachyon-deeltjes en plasma energie. De bodem, de atmosfeer, het water, alles is plasma-energie, alles in het universum is plasma-energie, het is gewoon een andere vorm door de trillingsfrequentie.”

“De Med-bedden hebben kunstmatige intelligentie (AI) die controleerbaar is, zodat deze niet uit de hand kan lopen en op hol kan slaan. De AI is de computer. Het werkt een beetje als een MRI, waarbij je in een buis zit en het over je lichaam rolt en een magnetische oscillatie- en resonantiescan van je lichaam maakt om een ​​diagnose te stellen van een ziekte.

Het Med Bed scant uw huid, uw spierweefsel, alle organen en alles in uw lichaam. Het laat alles zien – helemaal tot op microniveau van het bloed. Het identificeert eigenlijk uw DNA en het voert een volledige interne analyse van het lichaam uit. Als het dat doet, pikt het elke ziekte en elke genetische onvolkomenheid op.

U kunt bijvoorbeeld leukemie in stadium 4 hebben, en op een Med-bed bent u binnen ongeveer 2,5 minuut genezen. Geen bijwerkingen. En als je een orgaan uit het lichaam hebt laten knippen of verwijderen, regenereert het hervernevelingsproces van het Med Bed dat orgaan alsof het nooit is verwijderd.

Omdat je lichaam een ​​resonantie achterlaat – een trillingsfrequentie. Het lichaam onthoudt altijd wanneer een orgaan is verwijderd of gestopt met werken, en de kunstmatige intelligentie van Med Bed maakt verbinding met de trillingsfrequentie en het DNA van het lichaam om het orgaan te regenereren.”

Bron: https://www.wakkeremensen.org/

The Magic of Creation and Surrender

In this clip from the January Energy Tune-Up broadcast created for The Portal, Lee answers a viewer’s question regarding feeling conflicted between two spiritual teachings:

1) Being the creator of their life

2) Needing to let go and let God

Lion mentality ~ Powerful motivational speech! 💖