Dag lievelingen,

In mijn vorige blog had ik gezegd dat de energie voor de moment zeer hoog was afgelopen weekend maar ik had niet door dat er een retrograde bezig was en dit keer met de planeet Pluto in het teken steenbok op 25 april 2020. Dit nieuwsje was me even ontglipt. 😉 Hieronder vind je een mooie heldere toelichting wat deze energie doet met ons allemaal.

Ik heb er een orakelkaart uit het dek van de lichtwerkers bijgezet met als titel “Zevende straal van rituelen, orde en ceremonie” die wonderwel perfect resoneert met het liedje Violet skies van Phantasia die ik verwerkt heb in het blog van 22 april 2020 en de huidige toestand op aards vlak. In de kaartenleggingen die ik de afgelopen dagen deed met het dek van het Tarot van het Goede, kwam de kaart met spanning en conflict er ook vaak uit, maar dat geeft mij nooit een goed gevoel daar ik liever deze energieën uit de weg ga. Vandaag heb ik ervaren dat er inderdaad wat spanningen en conflicten waren haha.

Eerst heeft mijn zoon mijn grenzen afgetast maar ik heb voet bij stuk gehouden en zijn gsm afgenomen zodat hij heel even kon voelen dat ik het meende. Dit is het enige middel waar je tieners mee kan straffen heden ten dage. Het ging over de tafel afruimen en de keuken opruimen. Ik spring en vlieg altijd als hij iets vraagt, doe alles voor hem en voor mijn dochter maar als ik eens één keer iets vraag, is het een gezucht, geblaas of met de ogen draaien. Dat heb ik hem ook duidelijk gezegd waarna hij dit inzag, zijn excuses aanbood en me een knuffel gaf. Ik ben trots op mezelf dat ik nu dicht bij mezelf bleef en het volgehouden heb ook al zei mijn dochter, zou je dat wel doen mama die gsm afnemen, waarop ik tegen haar zei, mijn gezag niet in twijfel te trekken, dus onze kinderen fungeren als spiegels en ik heb de les van grenzen bewaken goed doorstaan vandaag haha.

Daarna moest ik na een tripje in de Delhaize, éénmaal thuisgekomen, even de raam openzetten en diep ademhalen want ik ben nooit boos maar blijkbaar zat het diep. Ik was zo goed als klaar met boodschappen doen, toen ik plots in de middengang botste op de karretjes politie. Hij wees me streng met zijn vinger aan en zei heel kordaat: “Waar is uw kar!” Waarop ik rustig zei: ” Sorry, ik ben deze per ongeluk vergeten, vergeten is menselijk hé mijnheer.” Waarop hij knikkebollend zei: “Nee, nee dit kan niet, ga er nu maar één halen.” (Ik heb heel veel moeite met gezag) Ik zei:” Jij moet mij zo niet aanvallen, je doet precies of ik een halve crimineel ben, hier zijn mijn polsen, doe maar handboeien om.” “Je kan dit ook op een veel vriendelijkere manier zeggen.”

Natuurlijk ging ik richting de selfscankassa’s om af te rekenen want ik wilde niet langer meer in die winkel vertoeven en riep luidkeels in heel die winkel dat mensen over hun angst moeten stappen. Buiten heb ik mijn verhaal ook gedaan bij mensen die aan de ingang stonden want zij hadden dezelfde ervaringen maar er waren toch een paar mensen die zeiden dat we het nu toch al gewoon moeten zijn, verplicht een kar pakken waarop ik zei, dat ik nooit een kar neem bij die winkel omdat deze overdreven duur is en ik mijn kar op een ander vol laad dus was ik dat ook niet “gewoon” om daar een kar te pakken en zonder erbij na te denken dat we in “coronatijd” zitten, ging ik zonder kar binnen. Ik ben daar totaal niet mee bezig met heel die viruskwestie maar dat verplicht gedoe allemaal, begint me wel de keel uit te hangen.

Net zoals je eens moet niezen in de “karretjes wachtrij” bij een warenhuis en je je al meteen verontschuldigd dat je wat last hebt van een lichte verkoudheid, zie je de mensen al kijken precies of je bent een lichte corona patiënt.

Toen ik met de fiets vertrok, heb ik ook nog luidkeels op de parking geroepen: “Stap over die angst, alleen liefde bestaat echt!” Ik schrok eigenlijk wel van mezelf maar dit is een teken dat er iets bij mij zeer hoog zit. En als ik de uitleg lees over de retrograde hieronder, duidt dit wel op onderliggende emoties uit het verleden. Ik word al heel mijn leven ‘onterecht’ aangevallen en vernederd door mijn omgeving en daarom schiet ik ook snel in de verdediging vandaar mijn vurige reactie in die winkel. In de video van Leni over de lichtwerkers hieronder kan je over deze specifieke kwestie ook veel over horen. We mogen het allemaal gaan loslaten.

Afgelopen zaterdag heb ik 16 km gefietst en circa 10 km gewandeld in het prachtige natuurgebied Hobos te Overpelt. Dit was de natuur die ik nog moest ontdekken waarover ik je onlangs vertelde in een vorige blog en ik heb er intens van genoten! Om 13u vertrokken en om 18u was ik thuis. Onderweg ben ik een paar dieren tegengekomen. Welke boodschappen zij voor me hadden, lees je hieronder. Ik heb een paar keer op vers groen gras gezeten en gelegen. Dat komt omdat ik zelf geen tuin heb en ik toch snak naar aanrakingen met de natuur. Toen ik daar zo zat te mijmeren op dat gras, kwam er plots uit het niets een prachtige haas van links naar rechts voorbij gehuppeld.

Vervolgens toen ik tijdens het wandelen wat hoorde ritselen, keek ik naar beneden en zag een pad die vlijtig sprong op de gevallen bladeren. Tenslotte toen het begon te schemeren en de wandeling bijna ten einde liep, werd ik nog verrast met een mooie ree. Ik hoorde ver in het bos geluiden waarna ik een glimp opving van dit prachtig wild dier.

Ik heb foto’s getrokken en een kleine video opgenomen van de pad die je onderaan deze blog kan bekijken via mijn Youtube kanaal. Als fervente bomenliefhebber kijk ik altijd zo verwonderd als ik een paar prachtexemplaren ontdek en ik kan het dan niet nalaten om ze digitaal te vereeuwigen. Op de omslagfoto van deze blog zie je 2-kleurige bomen en ik symboliseer dat als 2 innig verstrengelde geliefden die samensmelten als één.

Via volgende link krijg je meer informatie over het startpunt en het aantal wandelingen die je kan doen. https://www.bosland.be/ontdek-bosland/wandelen/grote-hof-hobos/69/

Vandaag heb ik tijdens een fietstochtje met mijn dochter een baby geitje zien dartelen in de wei met haar mama en 2 stoere rammen. Onlangs tijdens een ander fietstochtje waren we zeer vertederd door eenden kuikentjes die schattig kwetterden en hun eerste zwemkunstjes aan het laten zien waren. Het baby geitje en de kuikentjes symboliseren voor mij de speelsheid van het leven. De eerste baby stapjes naar een nieuw vruchtbaar bruisend leven. Laat jouw innerlijke kind spelen, ga vrolijk door het leven, maak plezier en lach! Het leven is mooi! 😀

Verder heb ik ondertussen 22 planten en bloemen, allemaal vaste planten dus geen snijbloemen, in huis staan en afgelopen week mezelf verwend met een paar prachtige nieuwe lekker geurende vrienden. De Meiklokjes en Dianthus Pink Kisses – zeer originele romantische naam by the way – ruiken zalig en verspreiden overheerlijke aroma’s in huis. Bij gebrek aan een tuin haal ik de natuur in huis en zij zorgen dat ik mij gelukkig blijf voelen. Hallelujah! 😍 Enkele symbolische boodschappen heb ik hierbij gevoegd.

Ook heb ik na lange tijd nog eens een paar cijferboodschappen hierbij gevoegd daar de teksten toch echt zo frappant en hedendaags zijn dat ik er weer van stond te kijken en ik dit persé met jullie wilde delen.

Ik ben zo blij dat deze blog mijn uitlaatklep is met al de informatie die binnenkomt en ik deze kwijt kan hetzij op een inspirerende manier. Hopelijk kan ik jullie hiermee verblijden en kan ik je helpen vanuit wat ik ervaar.

Ik stuur jullie heel veel liefde, licht, kracht en moed. Hou jullie goed!

Dikke warme knuffels en vele kusjes,

Inge 💋💋💋

DIEREN OP MIJN PAD

Haas

Boodschap: Ik leer je de tekens om je heen te kunnen zien. Mijn krachten kunnen je helpen om succesvoller te zijn in wat je doet en om te kunnen profiteren van kansen die zich opeens voor je openbaren.”

Energetisch: Harmonie van Yin en Yang, hart chakra, overwinning van angsten, het pad naar je innerlijke kind, vrouwelijke magie

Persoonlijk: De vaardigheid om te zien wat anderen niet kunnen zien, overlevingskracht in tijden van nood en gemis.

Affirmatie: “Ik open mijn hart en geef mij vol vertrouwen over aan liefde.”

Mijn hart verspreid zijn helende kracht in de wereld en de mensen om mij heen.”

Bron: https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/zoogdieren-a-tm-h/

Pad

De pad op jouw pad, dat is best bijzonder. Velen onder de mensheid vinden de pad maar vies of eng, maar hij is zo nuttig. Een insecteneter puur sang! Super handig als je last hebt van slakken, spinnen, muggen, mieren en ander gespuis in jouw omgeving. Wat natuurlijk helemaal geen gespuis is, want elk dier bestaat met een reden en is onderdeel van de ingenieuze keten van eten en gegeten worden. Als de pad jouw pad kruist, dan is het tijd om stappen zetten richting jouw dromen op basis van een diepe connectie met jouw ZELF.

Al het andere om jou heen is een gegeven, maar heeft geen invloed meer op jouw ZIJN. De pad is, net als de krokodil, meester in overleven wat de omstandigheid ook is. Hoe is dat bij jou? Trek je je nog steeds te veel aan over wat anderen wel niet van jou zullen vinden? Als de pad dat zou doen, dan zou hij vast heel verdrietig en ongelukkig wezen zijn, want naar onze maatstaven ziet hij er nou niet echt aantrekkelijk uit. Gelukkig, weet hij beter. Hij heeft taken in dit leven. Zich voortplanten en het ecosysteem in zijn omgeving in balans houden. Daar leeft hij voor. En jij? Leef jij voor jouw dromen? Of ben je opgeslokt door de mallemolen van het leven, zoals de wereld het voorspiegelt en draai je zielsongelukkig braaf je rondje mee?

Sta je te veel open, zodat je de sfeer of energie van een omgeving of de wezens, al dan niet hier op aarde, die zich in deze sfeer of omgeving bevinden jouw ZIJN beïnvloeden? Dat kan op een positieve, maar ook negatieve manier zijn. Het is zaak dat jij je hierop gaat finetunen. Zodat je selectief kan zijn in welke situatie je terecht wilt komen. Het kan ook zijn, dat je zomaar in een situatie beland bent, zonder dat je je daar bewust van was en als het eigenlijk al te laat is, besef je je dat dit enorm veel impact heeft op jouw ZIJN. Dat je je ZELF stukje bij beetje aan het opgeven bent. Niet voor jou eigen hoogste goed, maar voor dat van een ander of anderen. De pad waarschuwt je oplettend te zijn en je langzaam maar zeker te bewegen in de richting die jou helemaal tot bloei laat komen.

Spring maar achterop
De vrouwtjes pad is groter dan het mannetje. In de paartijd, op weg naar dat vruchtbare water, springt een mannetje achterop en zijn ze innig verbonden totdat de daad verricht is en er ze ieder hun weg gaan. Wat mag jij uit jouw rugzakje gooien? Dingen (of mensen) die achterop jouw rug zijn gesprongen en die je al veel te lang met je meezeult. Wordt het niet eens tijd een aantal zaken los te laten?

Dat je te veel verantwoordelijkheid draagt bijvoorbeeld. En vooral voor een ander of anderen, terwijl deze mens of mensen zelf hun verantwoordelijkheid mag of mogen dragen, maar het niet doen, omdat het makkelijker is om comfortabel op jouw rug mee te hoppen.

Het is allemaal heel begrijpelijk, want het is nogal een shock voor velen die op deze planeet beland zijn en in een wereld terecht zijn gekomen, die niets wegheeft van de plek waar je oorspronkelijk vandaan komt. Het is volslagen logisch dat je manieren hebt gezocht om het draaglijker te maken voor jeZELF. Alles wat achterop gesprongen is, mag weg. Daar is het nu de tijd voor. Kijk naar wat alles in jouw rugzakje jou heeft gebracht en niet naar wat het je heeft ontnomen of waarin het je heeft beperkt. Leer jouw les, door niet naar de ander te wijzen, maar te zien wat jij mag leren.

Inzicht brengt je verder dan je te verschuilen achter narigheid. Dat heeft namelijk een lage frequentie en zorgt ervoor dat jij gevangen blijft in een gevangenis die je zelf creëert. Terwijl de sleutel van de deur gewoon ook in dat rugzakje zit. Als je het omkiepert zul je hem vanzelf tegenkomen. Dat betekent niet dat je net moet doen alsof wat jij hebt meegemaakt (in dit en vorige levens) niet bestaat. Het mag er allemaal gewoon ZIJN en dat voelt heel anders dan het zwaarmoedige gevoel dat het woord ballast met zich meebrengt.

Dit is een gedeelte van de tekst. De volledige tekst vind je via volgende link: https://uitjebewust.nl/de-pad/

Ree

Boodschap: Je staat aan een keerpunt in je leven. Je hebt je hart gesloten en jezelf geïsoleerd van de mooie dingen in je leven. Je voelt je hulpeloos en ongehoord. Ik hoor je en ik ben gekomen om je weer met de kracht van je innerlijke kind te verbinden en je te helpen, het pantser, dat je om je hart geplaatst hebt, langzaam en met liefde op te lossen en oude wonden te helen. Het leven is mooi. Je hebt alleen verleerd om de schoonheid van de wereld te zien.”

Energetisch: Vrouwelijk, 4de en 7de Chakra

Persoonlijk: Het terug brengen van de kracht van het innerlijke kind en van verdwaalde zielendelen, de vaardigheid om oude wonden te helen en de oorspronkelijke, zuivere krachten weer te herstellen, verbinding en communicatie met de feeën en engelen.

Affirmatie: “Ik open mijn blik voor de schoonheid van deze wereld.”

“Een roos bloeit in mij. Ik open mezelf voor de kracht van mijn hart.”

“Ik heb vertrouwen, ik heb vertrouwen, ik heb vertrouwen.”

Bron: https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/zoogdieren-r-tm-z/

Ram

Boodschap: Grijp je kansen aan die zich voordoen. Bewaar je evenwicht en initieer dingen op de juiste manier.”

Persoonlijk: Verlies het doel niet uit de ogen, de kracht om dingen te kunnen manifesteren.

Affirmatie: “Ik ben de schepper van mijn leven.”

“De dingen gebeuren niet door mijn wilskracht, maar door de wil van de schepper.”

Bron: https://www.shamanshome.com/krachtdier-boodschappen/zoogdieren-r-tm-z/

SYMBOLIEK PLANTEN & BLOEMEN

Meiklokje

Dit bloemetje staat symbool voor absolute zuiverheid, prilheid, oprechtheid en discretie. Maar het belangrijkste: ze staat symbool voor geluk. Deze prachtige betekenis maakt het gelijk erg belangrijk om op 1 mei een bosje lelietjes-van-dalen te geven aan iemand die je liefhebt.

Deze geeftraditie is een oud Germaans gebruik: een ode aan Ostara, de godin van de aanstaande lente en het opkomende licht. Om deze belangrijke godin te eren gooiden de Germanen lelietjes-van-dalen in vreugdevuren. Dit was een teken van respect en om te laten zien dat ze in haar goddelijke waardigheid geloofden.

Een ander verhaal vertelt dat lelietjes-van-dalen zijn ontstaan uit de tranen van Maria, nadat ze het graf van haar zoon bezocht had.

Bron: https://www.mooiwatbloemendoen.nl/lelietje-van-dalen

Kracht van de eenvoud, pril gevoel. ~ https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/29-kleur-bloemen-en-hun-betekenis  

Dianthus Pink Kisses

SYMBOLIEK

De anjer staat symbool voor hartstocht, verlangen en romantiek. Renaissanceschilders uit de 15de en 16de eeuw kozen deze bloem niet voor niets als figurant in hun verlovingsscènes. En wat dat betreft is er niets veranderd: nog steeds is de anjer een toepasselijk cadeau om je hartstochtelijke liefde mee te tonen. Of om de passie in je relatie weer aan te wakkeren. Mocht dat nodig zijn.

De Latijnse naam voor anjer is Dianthus, een afgeleide van Dios (God) en anthos (bloem). Dat maakt van de anjer dus een goddelijke bloem!

Bron: https://www.mooiwatbloemendoen.nl/anjer

Lelie

Als er één bloem bol staat van de symboliek, dan is het wel de lelie. Beminnelijkheid, zuiverheid, liefde, vruchtbaarheid, vrouwelijkheid, eenheid en vergankelijkheid; ze vertegenwoordigt het allemaal. Van al deze symbolische betekenissen zijn er vier die eruit springen. Welke dat zijn? Je leest het hieronder.

VROUWELIJKHEID

Het zijn vooral haar vorm, de verscheidenheid aan kleuren en de zoete geur die van de lelie hét symbool van vrouwelijkheid maken. Die betekenis gaat ver terug, tot in het oude Egypte. Zo kregen Griekse en Romeinse bruiden vaak een kroon van lelies in de hoop op een puur en vruchtbaar leven.

LIEFDE

Gevoelens uiten in de stijve Victoriaanse tijd? Dat was echt ‘not done’. Maar hoe moest men elkaar dan vertellen wat men voelde? Een geheimtaal bleek de oplossing. Door elke bloem een bepaalde betekenis te geven, ontstond de taal van de bloemen: floriografie. De Romeinen gebruikten de lelie destijds als vulling in kussens en dekens vanwege haar lekkere geur. Zo werden lelies de verspreiders van de geur van de liefde. Kreeg een dame deze zoetgeurende bloem, dan wist ze het zeker: ‘Dit is mijn minnaar’.

ZUIVERHEID

Het is je vast wel eens opgevallen; witte lelies worden vaak op bruiloften gebruikt. De reden? Witte lelies staan, zeker in het Christendom, symbool voor maagdelijkheid en zuiverheid. De witte lelie heeft daarom als bijnaam de Madonna-lelie. En let er maar eens op: de lelie is ook vaak te zien als religieus symbool in combinatie met de maagd Maria.

VERGANKELIJKHEID

Niet alleen wanneer we blij en gelukkig zijn, zijn bloemen een mooi middel om emoties uit te drukken. Ook bij verlies en rouw helpen bloemen iets te zeggen zonder woorden. Lelies worden veel bij begrafenissen gebruikt; de serene, pure uitstraling van de bloem past goed bij deze gelegenheid.

Bron: https://www.mooiwatbloemendoen.nl/de-lelie-bijzondere-bloem-barstensvol-symboliek

Beminnelijkheid, zuiverheid. puurheid, intensiteit, ongerepte kracht. ~ https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/29-kleur-bloemen-en-hun-betekenis   

Orchidee

De bloem staat voor luxe, liefde, schoonheid en kracht. In de oude Griekse samenleving stond de plant ook voor vruchtbaarheid. At een man een grote knol van een orchidee dan zou hij een jongen verwekken. Wanneer een vrouw een kleine knol at dan kreeg ze een dochter. Er zijn overigens verschillende varianten van dit bakerpraatje. De naam is afgeleid van het Griekse ‘orchis’, dit betekent, weinig romantisch, teelbal.

Wat betekent een orchidee als cadeau? Een orchidee staat voor: liefde, charme, aanhankelijkheid, schoonheid, luxe, wijsheid en begrip. De bloem hoort bij een 14-jarig huwelijksfeest. Daarnaast horen orchideeën bij het sterrenbeeld Waterman.

Bron: https://dier-en-natuur.infonu.nl/bloemen-en-planten/101780-symbolische-betekenis-van-bloemen.html#de-symbolische-betekenis-van-de-orchidee

Je bent mooi. ~ https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/29-kleur-bloemen-en-hun-betekenis

NUMEROLOGIE

222

Nummer 222 moedigt u aan om op alle gebieden van uw leven een evenwichtige, harmonieuze en vreedzame houding aan te nemen. De boodschap is om het geloof te behouden en sterk te staan in je persoonlijke waarheden.
Nummer 222 vertelt je dat alles op de lange termijn goed zal komen. Zet je energie niet in negativiteit – wees je ervan bewust dat alles door de geest werkt voor het hoogste goed van alle betrokkenen.

Nummer 222 herinnert u er ook aan om door te gaan met het goede werk dat u doet, aangezien het bewijs van uw manifestaties tot bloei komt.

Nummer 222 is een boodschap van geloof en vertrouwen van uw engelen. Onthoud dat niets bij toeval gebeurt en dat alles met een reden gebeurt. Houd een positieve houding aan en u zult ontdekken dat alles positieve resultaten zal opleveren en u zult overvloedige zegeningen ontvangen in de goddelijke juiste timing.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-222.html

246

Nummer 246 is een bericht van uw engelen dat zij u helpen uw materiële en financiële voorraad te manifesteren om in uw behoeften te voorzien. Houd een positieve houding en een gefocuste mentaliteit aan, gebruik positieve bevestigingen en gebeden en vertrouw erop dat aan uw behoeften zal worden voldaan. De Wet van de Aantrekkingskracht in actie.

Nummer 246 brengt een bericht om u ervan te verzekeren dat aan uw materiële behoeften (zoals huis, transport, voedsel, kleding en nutsvoorzieningen enz.) Zal worden voldaan. Uw gebeden om hulp bij uw geldbehoeften zijn beantwoord. Ga zo door met het goede werk dat je hebt gedaan en verwacht dat overvloed en welvaart in je leven zullen stromen. Wees dankbaar voor je zegeningen en deel ze vrijelijk met anderen, omdat dit een continue en gestage toevoer stimuleert. Zoals je geeft, zul je ontvangen.

Bevestig het beste voor jezelf, je dierbaren en de wereld als geheel. Eer de leiding van je hoger zelf en streef hartstochtelijk naar je zielsmissie met behulp van je unieke communicatieve vaardigheden en innerlijke talenten en capaciteiten om anderen te verlichten en te verheffen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-246.html

381

Nummer 381 is een bericht van uw engelen om positieve verwachtingen te behouden met betrekking tot uw financiële status. Verhoog je gedachten en emoties naar een hogere vibratie om meer positieve aantrekkingskracht aan te trekken en toe te laten in je leven. Geef angsten of zorgen over uw financiën aan de engelen voor genezing en transmutatie, omdat de energie van angst werkt als een afweermiddel. Gebruik positieve woorden en denk positieve gedachten om een ​​constante aanvoer in je leven te verzekeren.

Kijk naar een nieuw begin en nieuwe kansen om jezelf op je pad te ontwikkelen en een positief verschil te maken in je leven en dat van anderen. Nummer 381 moedigt u aan om een ​​positieve houding aan te nemen ten opzichte van uw levensgebeurtenissen en uw gebeden, visualisaties en positieve affirmaties voort te zetten.

Nummer 381 vertelt je dat je geweldige nieuwe kansen kunt verwachten om zichzelf op onverwachte manieren te presenteren. Vertrouw erop dat je alle natuurlijke vaardigheden en capaciteiten hebt om te slagen waar je je hart en geest naar richt en vergeet niet dankbaar te zijn voor je zegeningen. Je verdient ze!

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-381.html

2214

Nummer 2214 verzekert je dat het werk, de wil en de inspanning die je hebt geleverd om je zielsmissie te dienen een solide basis heeft gelegd voor je toekomst, en je zult succes op lange termijn en persoonlijke vervulling vinden. Vertrouw erop dat je succes zult behalen in alles waar je je wil en moeite voor inzet, dus heb vertrouwen in jezelf, je ideeën en je intuïtie en blijf gefocust op je gewenste resultaten. Volg je intuïtie en behoud een positieve houding en liefde voor het leven.

Nummer 2214 moedigt u aan om uw werk / loopbaan in evenwicht te brengen met uw ontspanning en rusttijd. Doe de moeite om te mediteren, te ontspannen, te herleven en te verjongen omdat je gezondheid en welzijn van het allergrootste belang zijn en je innerlijke kracht en levendige energieën hard nodig zijn door de wereld, vooral in deze tijd in de geschiedenis van de aarde. De engelen willen dat je optimaal functioneert, dus behoud een positieve gemoedstoestand, zend positieve energieën en trillingen uit, en hou van jezelf en voed jezelf.

Hoewel u ervoor kunt kiezen om anderen in uw leven te dienen, is het belangrijk om uw persoonlijke grenzen vast te stellen en te behouden en trouw te blijven aan uzelf. Doe je best, maar laat anderen je niet manipuleren of misbruik van je maken. Lees de signalen, blijf op de hoogte en houd de juiste grenzen. Als je je eigen grenzen respecteert, zullen anderen die ook respecteren.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2214.html

Zevende straal van rituelen, orde en ceremonie

Als het geschenk van de zevende straal in uw leven komt, wordt er iets nieuws gevormd, iets waar uw wereld van zal profiteren. Misschien is er een toegenomen belangstelling voor magie, ceremonie en rituelen voor genezing. De zevende straal resoneert met hoogfrequent violet licht en met aartsengel Zadkiël en helpt ook energie van lagere frequentie om te zetten in een hogere. Het is een spiritueel reinigingsmiddel waardoor de waarheid van spirituele vrijheid, stimulans en keuze kan worden gezien en gevoeld en hoop en vreugde worden teruggebracht in het hart.

De zevende straal is heel actief op aarde op dit moment. De hele mensheid wordt erdoor beïnvloed. De zevende straal is het duwen en trekken tussen het oude en het nieuwe – het leven dat is geweest en niet langer in die vorm kan voortbestaan en het nieuwe leven dat zich wil ontwikkelen vanuit het oude. Het eert tradities en eeuwenoude wijsheden die een nieuw leven dienen.

Als de zevende straal uw leven binnenkomt, wordt u gevraagd om uw relatie met wat geweest is in balans te brengen met openheid voor het nieuwe. Het is tijd om onbevreesd vragen te stellen bij wat is geweest, te eren wat waarde voor u blijft houden en af te wijzen waar u niets meer aan hebt.

De zevende straal creëert ook vorm uit onzichtbare, ontastbare spirituele energie. Dit zijn geïnspireerde oplossingen en synchroniciteiten die uit het niets lijken te verschijnen. Het zijn signalen dat de goddelijke orde aan het werk is. De zevende straal brengt een afstemming op die goddelijke orde en hoe meer u bereid bent een beroep te doen op die energie en haar toe te staat u te zegenen, hoe meer uw leven zich zal afstemmen op de geest van creativiteit, oplossingen en liefdevolle mogelijkheden die het universum in uw wereld wil brengen.

De geschenken van rituelen, orde en ceremonie zijn manieren om deze energie aan te trekken. Een bewuste ceremonie, uitgevoerd in dienst van onvoorwaardelijke goddelijke liefde, voedt een behoefte aan heilige belichaming. Het is de honger in de ziel die velen proberen te voeden met religie – en andere met de minder bewuste rituelen van verslaving. Rituelen kunnen iets zijn waardoor u vast blijft zitten of u open kunt staan voor het geheiligde.

Een spirituele praktijk kiezen om regelmatig aan deel te nemen – uw eigen spirituele systeem creëren – helpt u de energie van de geest van de zevende straal in uw leven te roepen. Uw spirituele praktijk kan een dagelijks gebed zijn gevolgd door een korte, bewuste dans of yogasessie, een meditatie, een wandeling in de natuur of een combinatie van dit alles.

Zoek wat werkt voor u en doe dat regelmatig. Maak het een prioriteit. U kunt de energie van de geest uitnodigen in uw leven door een eenvoudig en geordend systeem dat u op regelmatige basis uitvoert – ook al is het slechts vijf of tien minuten per dag. Dan kan het het nieuwe leven, de nieuwe u, de orde die een omvangrijk idee tot leven brengt in de wereld, tot stand komen.

De uitdaging met de zevende straal is om niet zo bezeten te raken met de toekomst, met het nieuwe, dat u de waardevolle aspecten van wat al is vergeet. Het gaat om het ontwikkelen van wat waarde heeft en niet direct alles uit het verleden verwerpen. Het verleden kan ons wijsheid leren en helpen een liefdevollere toekomst creëren als we onszelf toestaan onze passie voor de toekomst in balans te brengen met respect voor wat is geweest.

Het geschenk van de zevende straal is het vermogen om te leven als belichaamde, goddelijke aanwezigheid. Voor mensen die de liefde van het goddelijke in hun hart nog niet vertrouwen of zelfs herkennen, zijn mensen die dat wel doen een grote steun. De zevende straal geeft ons de kracht om met liefdevolle rituelen goddelijke aanwezigheid uit te nodigen ons en onze levens te vullen. Hij leert ons ook hoe we ons bewustzijn kunnen gebruiken om ons eigen energieveld en het energieveld van de wereld om ons heen te zuiveren zodat het goddelijke zijn gezicht duidelijker kan laten zien. De troost hiervan kan helpen om alle wezens te bevrijden van angst en lijden.

AANROEPING

Ik accepteer nu, uit eigen vrije wil, de zegen en genade van de zevende straal van rituelen, orde en ceremonie en de hulp van de onvoorwaardelijke liefdevolle meesters op deze straal, de violette vlam van Sint-Germain en aartsengel Zadkiël. Ik sta open voor de magie van creativiteit, goddelijke geest en het vermogen om spirituele concepten te vertalen naar wereldse ervaringen voor het grootste goed. Moge ik mijn innerlijke kracht voor bewuste en liefdevolle rituelen en ceremonie ontdekken om spirituele aanwezigheid in de wereld te verrijken en uit te nodigen. Moge alle wezens zich veilig en bewust gekoesterd voelen in liefdevolle goddelijke orde, volgens het prachtige plan van liefde. Door mijn eigen vrije wil, amen.

Bron: Orakelkaarten van de lichtwerkers ~ Alana Fairchild

PLUTO RETROGRADE 25-04-2020


Pluto gaat vanaf 25 april tot 3 oktober retrograde lopen in het teken Steenbok en richt zijn energie meer naar jouw binnenwereld. Pluto is de heerser van de Schorpioen en is in de Mythologie de God van de Onderwereld. Deze dwergplaneet zet transformaties in gang en symboliseert dood en wedergeboorte; het einde van iets is tevens een nieuw begin.

PLUTO
Pluto heeft betrekking op alles wat verborgen is, wat er in jouw onderbewustzijn afspeelt, zoals onderdrukte gevoelens en verborgen drijfveren. Pluto kan intens doorwerken en kan het uiterste vragen van iemand. En kan emotionele uitbarstingen veroorzaken, als emoties voor langere tijd onderdrukt worden, met als doel deze te verwerken. Deze emoties kunnen zijn angsten, boosheid, jaloezie en wraakgevoelens. Daardoor werkt Pluto transformerend.

Pluto kan ervoor zorgen dat je een drang hebt om controle en macht te hebben op jouw omgeving en kan en kan leiden tot manipulatie, destructief gedrag, obsessies of zelfs zwarte magie. Hij kan tot het uiterste willen gaan. Door controle uit te oefenen op jouw omgeving kan je voorkomen dat je geconfronteerd wordt met angsten, zoals bv verlatingsangst. Door Pluto kan je de neiging hebben om een beschermende muur om je heen te bouwen, omdat je diep van binnen heel gevoelig bent en niet gekwetst wilt worden. Ook psychische problematieken, seksuele uitspattingen of seksueel misbruik hoort bij Pluto. Recherche werk en criminaliteit horen ook tot zijn gebied.

PLUTO RETROGRADE
Nu Pluto retrograde loopt, is de uitwerking minder zichtbaar in onze uiterlijke wereld. Maar des de meer voelbaar in onze innerlijke wereld. Er kunnen in deze periode dan ook heftige emoties naar boven komen. Wat voor langere tijd weggestopt en verborgen is geweest kan duidelijk worden. Het coronavirus is een voorbeeld van een ziekte, vallend onder de invloed van Pluto, omdat het een dodelijke afloop kan hebben en angst kan veroorzaken. En je door deze situatie geconfronteerd kunt worden met jezelf.

VIERKANT PLUTO EN JUPITER MET ERIS EN MERCURIUS
Pluto staat samen met Jupiter. Doorgaans maakt Jupiter ons optimistisch en enthousiast, maar we kunnen nu minder gelukkige momenten ervaren, doordat wij door een intense periode gaan. Deze twee planeten maken namelijk een vierkant, een spanningsveld met Eris en Mercurius in Ram. En dit kan voor de nodige vurigheid zorgen in ons denken, handelen en onze communicatie. Je kunt gaan onderzoeken wat voor jou de waarheid is. En er kan een tweedeling ontstaan tussen mensen, die verschillende overtuigingen hebben. Een vierkant geeft altijd aan dat we vastlopen met onze gevoelens en gedachten. We worden ergens mee geconfronteerd. En zodra we de les hebben begrepen, kunnen we er beter en sterker uitkomen.

ONZE EMOTIES
Je kunt in deze periode veel sombere gevoelens en angsten ervaren. Je kunt dan ook boos zijn op het huidige systeem, waarin jij je afhankelijk en onmachtig voelt. En hierdoor kun je een sterke motivatie in jezelf ervaren om onafhankelijk te zijn. Het gevoel dat iemand anders beslist over wat jij wel en niet kan en mag doen, kan je boos maken en je frustreren. En je kunt boos zijn als jij niet verder kunt. Je kunt je hierdoor willen verzetten tegen de maatschappij.
Jouw rebelse kant kan naar voren komen. En je kunt fel optreden, wanneer je ziet dat jouw bedrijf of jouw functie binnen een bedrijf in gevaar dreigt te komen. En dit kan er zelfs voor zorgen, dat jij elders of zelfs in een ander land je werkzaamheden gaat voortzetten.

BOOSHEID
Boosheid vanuit het verleden kan naar boven komen. Misschien vertoonden jouw ouders destructief gedrag en heb jij je emotioneel niet gesteund gevoeld. Ook wraakgevoelens en jaloezie van anderen kunnen verschillende emoties triggeren en je kunt daarmee iemand flink willen afstoten. Belangrijk voor jou is om je meer terug te trekken, te reflecteren op je verleden en de onderliggende gevoelens te verwerken.
Er kan ook op social media veel ongenoegen gespuid worden. In communicatie met anderen kunnen we een kort lontje hebben en te snel conclusies trekken, zonder goed naar het hele verhaal te luisteren. Het is dan ook de uitdaging, om na te denken over wat de ander je nu precies wilt vertellen. En niet meteen met boosheid te reageren.

BELEMMERENDE OVERTUIGINGEN
Oude overtuigingen kunnen jou belemmeren, kunnen te maken hebben met dat je bijvoorbeeld klein gehouden werd in veel situaties en jij jezelf niet kon ontplooien, niet teveel geld mocht uitgeven of investeren en jij veiligheid zou moeten inbouwen, door hard te werken en weinig te mogen genieten van het leven. Echter worden we nu uitgedaagd om los te breken van alles wat ons belemmert, onze eigen koers te varen en angsten achter ons te laten.

WERKGEBIED
Deze periode stimuleert je om angsten los te laten en ergens voor te gaan waar jouw hart ligt. Het helpt je in beweging te komen, leiding te gaan nemen over je eigen leven en minder afhankelijk te zijn van maatschappelijke systemen. Veel mensen kunnen daarom beslissen om een eigen onderneming te starten, een eigen sociale vangnet te creëren of alternatieve oplossingen te bedenken voor noodsituaties. Er kan dan ook meer verbroedering ontstaan, waarin jij je veiligheid gaat vinden.

TRANSFORMATIES
Je kunt een tijdsdruk ervaren dat je nu een transformatie moet doormaken. Niet alleen een transformatie in je zelf, maar ook op werkgebied, omdat je anders te weinig inkomen kunt hebben.
En je kunt je verzetten tegen maatschappelijke structuren, die niet meer bij ons nieuwe bewustzijn passen. We maken nu een grote verschuiving in ons bewustzijn.

Fijne dag,

Karin en Danique Vergeer ~ http://www.healingcentrumisis.com

EEN PAD OP MIJN PAD 😊


Leni ~ Kracht van Licht

Boodschappen ~ Inzichten voor Lichtwerkers

Vertrouwen – Verwondering – Intimiteit