Dag lievelingen,

Het Universum stuurt voortdurend personen op mijn pad die mij weer het zelfvertrouwen geven om door te gaan op mijn levenspad.  Zo heb ik nu contact met Kim en Judith, 2 lieve zielen die hetzelfde transformatie proces doorlopen als ik en waar ik urenlang diepgaande filosofische gesprekken mee kan voeren terwijl we elkaar eigenlijk nog niet zo heel lang kennen.  Zij komen zeker weten uit mijn vorige levens.  Zo magisch en voel me hiermee gezegend.   Ook hebben er een aantal mensen mij gemaild en positieve feedback gegeven op mijn blogs met de herkenning die ze vonden in al mijn schrijfsels wat me oprecht deugd doet.

Enkele mensen misten mij op social media en vonden me op facebook niet terug waarbij ze me een berichtje stuurde.  Zo lief!  Dus weer een teken dat de mensen die echt bij je horen, hun weg wel vanzelf naar je vinden als het zo moet zijn.   Vandaag was er ook nog een lieve lichtwerkster, Kizzy is haar naam,  die me via whatsapp een berichtje stuurde en ook herkenning vond in de blogs die ik schreef over lichtwerkers en hooggevoeligen wat resulteerde tot een heel mooi en vruchtbaar gesprek waarop ze heel enthousiast en dankbaar reageerde.  Dat deed me meteen opnieuw bewegen om deze blog vandaag te maken.  Alles heeft een reden, alles en als er actie nodig is, dan zorgt het Universum ervoor, dat je in actie schiet, hetzij via personen die dan uit het niets contact met jou opnemen.

Op de omslagfoto zie je een kolibrie en een symbolisch welkom signaal van de doorbraken die we nu zeker mogen verwachten.  Hieronder, na het energienieuws van Ramona,  ga ik nog kort vertellen wat voor boodschap de kolibrie heeft en de informatie resoneert perfect met hoe de energie nu is.  Ik ben zo verheugd en voel me super gelukkig, zelfs zo gelukkig dat ik er met traantjes ontroerd door ben.  😀

Verder spreekt de tekst van de muziek en de energetische trillingen ervan tot onze verbeelding van wat er nu speelt.  De video van Seba met Snow is magisch!  Het stromende water wat weergeeft dat we gewoon mee surfen op de Universele Energie, loslaten en vol verwachting in vreugde uitkijken naar wat komen gaat.  Ook het Noorderlicht komt er in voor en dat is eveneens één van de ontelbare wonderen die onze prachtige waarachtige planeet ons te bieden heeft en wat zeker ook nog op mijn bucketlist staat om in real life te aanschouwen.

Heftige shifts voor de moment, vandaar vandaag na lange tijd opnieuw een blog.   Gisteren heel de dag knock-out geweest en dankzij een gelijkgestemde lieve ziel, ons Kim, heb ik vandaag onderstaand energie nieuws gechanneld door Ramona Lapin mogen ontvangen van haar wat voor mij weer een bevestiging was van hoe ik me nu voel.  Oprecht dankbaar! 😊💖🙏

Zo dit was weer een hele boterham.  Hopelijk kan het je helpen waar het nodig is en vind je enige geruststelling in wat er gaande is.

Lach, dans, zing, wandel in de regen (zonder paraplu), zoek de natuur op, doe lekker onnozel, haal diep adem, wees iedere dag dankbaar voor alles en LEEF vanuit jouw HART.  🤩

Heel veel liefs en warme knuffels 💖💖💖

Inge xxx

 

Vertaald via Google translate vanuit het Engels.

ENORME SHIFTS & DOORBRAAK NU BESCHIKBAAR

Vooral de afgelopen dagen hebben veel heling, evenwicht en samensmelting van onze mannelijke en vrouwelijke energieën, rechter- en linkerhersenen, hart en geest plaatsgevonden, wat leidde tot de goddelijke innerlijke eenheid, de geboorte van ons goddelijke kind en de heilige drie-eenheid binnenin. We versmelten met ons Goddelijke Zelf en expressie terwijl we alle resterende verstoringen in record lineaire tijd opruimen. Met als resultaat een meer gebalanceerde, harmonische, vreugdevolle en vredige staat van heelheid en begrip dat alles perfect is / is zoals het is / zijn. Alles zal naar ons toe komen en stromen dat nu zonder inspanning is bedoeld. Dat betekent niet dat we niets anders hoeven te doen dan dat we magnetischer worden, dingen / mensen / situaties / middelen voor ons magnetiseren zonder te proberen ze te maken of proberen dingen te laten gebeuren. Al onze lichamen komen in meer harmonie en als van binnen, dus het volgende volgt.

Dat alles wat was, was wat het was, wat is, is wat het is en wat zal zijn zal zijn. We laten alles los dat nodig is om te beheersen, om te weten, om erachter te komen en VOLLEDIG TE ONTSPANNEN IN HET WETEN DAT ALLEN ONGELOOFLIJK GOED IS en dat de meest magische Manifestaties NU voor ons materialiseren. We voelen geen scheiding meer van elkaar en laten alle spanning, oude overtuigingen, gedachtevormen, oordelen, triggers, wrok, zorgen, twijfels, angsten, schuld, schaamte, slachtoffer en vervolger geweten, alle lagere en vervormde energieën, alle gevoelens van machteloosheid of niet goed genoeg voelen los … als ze zich voordoen. Het gaat nu allemaal heel snel, zolang we alles toestaan ​​om op te staan ​​en ons eraan over te geven in plaats van ons te verzetten en te onderdrukken, terwijl we super bewust blijven, opmerkzaam en blijf IN HET HART.

Zoals we toestaan ​​en loslaten van alles wat nodig is om te controleren en in plaats daarvan te ontspannen in de stroom van elk nu moment waar alles mogelijk en beschikbaar is. Nooit meer vastzitten in het verleden met oude emoties, het oude herscheppen of ons zorgen maken over de toekomst en meer creëren van wat we niet willen ervaren. MAGIE is beschikbaar in elke NU, het enige wat we moeten doen is hier blijven en in steeds grotere niveaus van zelfbeheersing, zelfverantwoordelijkheid, zelfbekrachtiging en in onze vermogens stappen als de Meester Manifesteerders die we zijn, co-creëren met het Goddelijke die pal achter ons staat! Eerst moeten we de volledige verantwoordelijkheid nemen voor onze creaties tot nu toe, maar niet vanuit een plaats van schuld of schaamte, maar neutraliteit, omdat we deze voornamelijk hebben gecreëerd vanuit onbewuste patronen, gedragingen, denkpatronen en overtuigingen, maar nu weten we beter.  😉 Radicale neutraliteit dient ons goed en lost alle lagere ervaringen en realiteiten op, dus laten we die shit gaan!

We moeten de uitkomst loslaten, vertrouwen en geloven, maar zonder gehechtheid aan de uitkomst, hoe dingen eruit moeten zien, trainen, manifesteren of wanneer. We co-creëren bewust, maar we hebben niet de controle over hoe en wanneer. Een paradox, zoals zoveel, die we kunnen integreren. Dat is een evenwichtige gemoedstoestand van het hart, die voor velen van ons nu volledig samensmelten en balanceren.

Deze nieuwe beschikbare energie, DNA & Ziel / Geest Lichaam activaties brengen ook verhoogde manifestatievaardigheden voort, onze multidimensionale gaven en vaardigheden, diep innerlijk weten en intuïtie. Tijd om te ZIJN, plezier te hebben, volledig aanwezig te zijn in het NU en te ontspannen in de stroom van het universum en uit de tijd, steeds dieper. Alles loslaten dat ons niet meer dient, waarvan het meeste gebaseerd zal zijn op angst, het meeste door vormen die in het begin niet eens echt waren, maar gebaseerd op programma’s, indrukken en conditionering. Niets ervan weerspiegelt ons ware goddelijke zelf en zijn.

Blijf alles zuiveren en uitlijnen. Een nu moment na nu moment. Laat alle behoefte los om te weten wat de toekomst is, elk lineair denken zoveel mogelijk en val diep in de magie van dit NU waar alles mogelijk is. VERTROUW & WEET dat u veilig bent, beschermd en altijd voorzien !! Alleen de angst dat dit niet zo is, zal de realiteit creëren waar het niet zo is.

Het waren super intense paar dagen en weken met migraine / hoofdpijn, lichaamspijnen en -pijnen, onze fysieke, mentale en emotionele lichamen ondergaan diepe zuivering, afstemming en herstructurering, terwijl we diep in onze diepste kernwonden en resterende karmische hebben gegraven en vrijgelaten dichtheid en opdrukken op cellulair niveau. Onze solar plexus komt op een enorme manier online, evenals onze bovenste zender- en ontvanger kanalen, evenals het verbindende Hart en Hogere Hart, ons God Zaad Atoom, zodat we verder kunnen samengaan met onze Hogere Niveaus (Soul, Oversoul, Monad, Avatar en Bron).

Ik zie ook dat velen van ons nu samenkomen in het fysieke om samen te smelten met onze zielsfamilies / clusters / groepen omdat we lagen van vals gevoel van scheiding, een kernwond en competitie hebben losgelaten, zodat we veel spannende nieuwe projecten kunnen krijgen voor ons allemaal om samen meer plezier te hebben, te spelen en ALLES NIEUW te maken!

Ik heb echt het gevoel dat we versteld zullen staan ​​van wat het Universum / de Bron voor ons in petto heeft, zolang we ons blijven afstemmen, zuiveren, afstemmen, het goede werk blijven doen, blijvende resterende angsten vrijgeven, blijven binnenstappen steeds diepere niveaus van vertrouwen, weten, dankbaarheid en waardering voor deze ervaring en alles waar we mee gezegend zijn, in diepe waardering voor het feit dat we zo ver zijn gekomen. Ik voel echt een enorme Viering en een bericht van onze Bron en families van Licht van ‘Missie volbracht’ die hier NU binnenkomen! Om een ​​moment te nemen en dit echt te voelen en te waarderen, wij, ALLEN!

Onthoud dat als we een moment of een paar hebben wanneer we onze kalmte verliezen, niet het ‘juiste’ doen, hoewel we beter weten, zelfs een pech hebben of een crisis hebben, dat is allemaal oké. Blijf gewoon terugvallen in het hart en maak aanpassingen en notities voor wanneer je de volgende keer op deze plek komt. Neutraliseer het allemaal met Goddelijke liefde en geef jezelf een pauze, we zijn ook mens, het is allemaal goed en het is intens geweest op zoveel niveaus. Wees trots op wie je bent en wat je hebt bereikt, alleen maar om te blijven proberen en hier te zijn en om het allemaal te blijven doen, hoe vaak we ook heen en weer werden geduwd en niet veel om te laten zien voor al onze inspanningen en offers die we tegenkwamen op onze weg. Blijf in jezelf geloven, blijf springen, blijf vertrouwen dat het Universum achter jou staat zoals ALLES JIJ IS! We doen dit vanuit de meest bescheiden plaats, wetende dat we slechts vaten zijn voor de Bron om door ons heen te stromen en te werken, maar tegelijkertijd onze welverdiende co-creatieve krachten terug claimen, omdat we hebben bewezen dat we ze niet zullen misbruiken, maar gebruiken voor het hoogste goed van allemaal!

Houd van & neutraliseer alle lagere / vervormde energieën, alle polariteiten / dualiteit / scheiding nog steeds binnenin. LIEFDE IS HET ANTWOORD & DE SLEUTEL! We waren GEBOREN om van te houden! Het lost ALLE LAGERE REALITEITEN OP! Laat al het andere los en laat je vallen, want liefde is de enige waarheid en al het andere deel van de illusie van de scheiding verliest nu echt haar greep op ons en daarom de realiteiten die we bezetten. Laat het allemaal oplossen met Goddelijke liefde. 💗

De meesten van ons hebben hiervoor vele, vele levens getraind !! Het is tijd om van de oogst te genieten! Geloof het! Droom het! Voel het! Zie het! Voel het! Verf het! Roep het op met elke ademhaling en elk woord en alles wat je bent en doet! Bedek deze hele realiteit waarin je jezelf bevindt met wat je zou willen zien, zoals een holografische bedekking van wat je wilt zien en ervaren. Doe dit zo vaak als je kunt en zie nu alle verandering voor jou / ons!

GEWELDIGE SHIFTS & DOORBRAKEN bezig! Allemaal aan boord van de liefdestrein! Laten we dit doen!

Oneindige liefde,
Ramona Lapin

 

Boodschap van de Kolibrie vogel (omslagfoto blog)

“Kolibrie… Zusje vol vreugde, dat aan nectar behoefte heeft!”

“De zoete smaak van bloemen komt van de liefde die je geeft.”

“Vreugde.”

 

Kolibrie is verbonden met de Ghost Shirt-religie. Volgens dit geloof zouden de dieren terugkeren en de blanke mensen verdwijnen, als een bepaalde dans op de juiste manier werd uitgevoerd. Dan zou het Oorspronkelijke Volk de vreugde van de oude levenswijzen weer kennen. In leringen van de Maya’s staat Kolibrie in verbinding met de Zwarte Zon en de Vijfde Wereld. Kolibrie kan ons de kracht geven om het raadsel op te lossen van de tegenstrijdigheid van dualiteit.

Het lied van Kolibrie maakt de bloemen met helende kracht wakker. Kolibrie zingt een liedje dat vibreert van pure vreugde. Bloemen houden van Kolibrie. Doordat Kolibrie hun nectar opzuigt, kunnen zij zich voortplanten. Planten bloeien en leven dankzij Kolibrie.

Kolibrie kan in elke richting vliegen: naar boven, naar beneden, achteruit en vooruit. Kolibrie kan ook op één plek in de lucht hangen, terwijl het lijkt alsof ze niet beweegt. Grote Geest heeft Kolibrie geschapen met het doel haar iets van andere gevederde schepselen te laten afwijken.

Kolibrie veren worden al duizend jaar gebruikt bij de bereiding van liefdesdrankjes. Zij bezitten magische eigenschappen. Er wordt beweerd dat Kolibrie liefde te voorschijn kan toveren zoals geen anderen kracht dat kan, en dat Kolibrie veren het hart doen opengaan. Zonder een open en liefdevol hart kun je nooit de nectar en pure gelukzaligheid van het leven proeven. Voor Broeder en Zuster Kolibrie is het leven een wonderland van verrukking. Ze snellen van de ene mooie bloem naar de andere, waarvan ze de smaken proeven en de kleuren uitstralen.

Als Kolibrie je persoonlijke kracht is, houd je van het leven en van de vreugden van het leven. Uit jouw aanwezigheid putten anderen vreugde. Je brengt mensen samen in relaties die het beste in hen naar boven brengen. Je weet instinctief waar schoonheid te vinden is, en gaat op reis naar je ideaal, of je er nu ver voor moet reizen of niet. Je beweegt je gemakkelijk in een mooie omgeving, en helpt anderen om de sappige nectar van het leven te proeven.

Kolibrie is in het bezit van de Boog van Schoonheid, die prachtig is ingelegd met gouden en zilveren bloemen, parels en kostbare juwelen. Kolibrie veracht lelijkheid en hardvochtigheid en vliegt snel weg van tweedracht en disharmonie.

Als Kolibrie in je kaarten is gevlogen, maak je dan gereed om op muzikale wijze te lachen en om te genieten van de vele geschenken van de Schepper. Laat je kritische houding varen en ontspan je. Door Kolibrie zal je geest ongetwijfeld opflikkeren en van hot naar haar gaan snellen. Maak je gereed voor een vreemde nieuwe uitbarsting van energie die je zintuigen zal laten ronddraaien.

Kolibrie hoort hemelse muziek en is ermee in harmonie. Kolibrie kan je uitnodigen om naar een museum of een concert te gaan. Kolibrie omhelst energiek de hoogste schoonheidsleer.

Wees nooit rustig in het bijzijn van Kolibrie. Dit is een breekbare kracht, die wereldse zaken niet zo goed begrijpt. Schoonheid is het doel en de opdracht van Kolibrie is vreugde te verspreiden of vernietigd te worden. Kolibrie sterft snel als zij wordt gekooid, gevangen of opgesloten.

Volg Zuster Kolibrie, dan zul je spoedig vervuld raken van onmetelijke vreugde, dan zul je opnieuw de magie van het leven ervaren.

Bron: https://online-orakels.nl/orakelkaarten/medicijn-kaarten/kolibrie

 

Kasticket 29,35 euro

Engel nummer 2935 brengt een boodschap van je engelen dat er ingrijpende, positieve veranderingen voor je liggen en je wordt aangemoedigd om het oude met liefde en dankbaarheid los te laten om ruimte te maken voor het nieuwe om je leven binnen te komen. Sluit de deur voor negatieve, ongezonde en / of giftige relaties en / of situaties en voel geen schuldgevoel of spijt. Begrijp de lessen die ze je hebben gebracht en ga verder naar betere en betere ervaringen.

Engel nummer 2935 brengt een bericht dat het tijd is dat je voor jezelf nadenkt en beslissingen en keuzes maakt op basis van je eigen waarheden en met wat resoneert met jou. Zoek je eigen vrijheid van de beperkingen en beperkingen van de mening van andere mensen en luister naar je eigen hart. Wees wie je echt bent en wees daar trots op.

Als je worstelt met je gevoel van eigenwaarde, bedenk dan waar je goed in bent en wat je leuk vindt om te doen. Iedereen heeft zijn eigen speciale gaven en vaardigheden die uniek voor hen zijn. Wat is van jou? Weet dat wanneer je je unieke gaven ten volle in je leven gebruikt, je in je eigen kracht stapt en je bewust wordt van je ware waarde in deze wereld. Vind je licht en laat het helder schijnen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/06/angel-number-2935.html

 

Nummerplaat auto 881

Engel nummer 881 brengt een boodschap om te overwegen en te beoordelen waar je elke dag je energie aan geeft en ervoor kiest om bewust te leven, van moment tot moment. Luister naar die stem in jou en handel ernaar. Luisteren naar je intuïtie en ernaar handelen is bevredigend en krachtig.

Engel nummer 881 is een boodschap van je engelen om positief en optimistisch te blijven over je monetaire en materiële omstandigheden en erop te vertrouwen dat je gebeden en positieve bevestigingen zijn gehoord. Weet dat de engelen ervoor zullen zorgen dat aan al je behoeften zal worden voldaan en dat er overvloed in je leven is.

Engel Nummer 881 resoneert met het aantrekken van succes en overvloed in je leven. Je intenties en inspanningen, positieve houding en verwachtingen hebben beloningen en zegeningen voor je gemanifesteerd. Accepteer ze met dankbaarheid en deel je overvloed in overeenstemming met de Wetten van Karma.

Engel nummer 881 kan ook een nieuw begin betekenen dat zal leiden tot succes en het bereiken van uw doelen, ambities en verlangens. Verwacht geweldige zegeningen om je leven binnen te gaan.

Engel nummer 881 vraagt ​​je om alleen gedachten van overvloed en voorspoed te denken. Je gedachten manifesteren zich momenteel heel snel en je wilt dat ze positief zijn in plaats van negatief.

Bron :http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-881.html

 

Klok 6u26

Engel nummer 626 is een bericht om te vertrouwen dat de huidige omstandigheden voor uw hoogste goed zullen werken. De vastberadenheid en toewijding die u hebt besteed aan het leven van een bewust evenwichtig en gecentreerd leven, heeft een voortdurende voorraad van positieve overvloed in uw leven gemanifesteerd, waardoor u verzekerd bent van behoud, onderhoud en voorziening in uw dagelijks leven. Houd positieve gedachten en verwacht positieve resultaten en geef alle angsten over uw monetaire behoeften aan de engelen, aangezien alles wat u nodig heeft zal worden verstrekt wanneer u uw zielsdoel dient.

Engel nummer 626 kan ook een bericht brengen dat een belangrijke nieuwe aanwinst of aankoop binnenkort uw leven zal binnenkomen. Dit kan iets zijn waar je hard aan hebt gewerkt, of is specifiek bedoeld om je leven te verbeteren. Je bent omringd door krachtige en liefdevolle engelen die je willen helpen op elk gebied van je leven, met name in je huis, gezin en relaties.

Engel Nummer 626 moedigt je aan om diplomatiek, liefdevol en coöperatief te zijn met anderen om een ​​positief voorbeeld te geven waar ze van kunnen leren. Vertrouw op de liefdevolle energieën en begeleiding van je engelen om problemen te genezen en op te lossen en genezing voor iedereen te brengen.

Realiseer je dat je vermogen om uitdagingen te overwinnen onbeperkt is, en je potentieel voor persoonlijk geluk en succes oneindig is.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-626.html

 

 

 

Het ergste ligt nu achter je en je hebt elke uitdaging uit het verleden overwonnen.

De uitdagingen die je bent tegengekomen hebben je sterker gemaakt en hebben je nieuwe lessen geleerd. In plaats van hier met bitterheid naar terug te kijken, heb je je hart door middel van onvoorwaardelijke liefde geopend naar mensen in gelijke omstandigheden. Je voelt geen enkele schaamte of schuld meer. Hierdoor heb je je vroegere moeilijkheden kunnen overwinnen. Je positieve uitstraling trekt liefdevolle oplossingen aan en nieuwe situaties op een hoger niveau van spiritueel inzicht.

Blijf positief!

 

 

Denk aan alle wonderen die je tot nu toe in je leven hebt ervaren.  Deze kaart vraagt je om te geloven dat de engelen zullen doorgaan met je te helpen en te steunen op jouw pad.

Net als de engel op deze kaart sta je op het punt een sprong te maken in je leven.  De boodschap is dat het veilig voor je is om die sprong te maken.  Uiteindelijk volg je de wijsheid van je hart en dat zal je onverwachte resultaten opleveren.

De situatie die je overweegt is de juiste weg, vooropgesteld dat je blijft geloven.  Je onverstoorbare optimisme zal de kansen en de steun aantrekken die je nodig hebt.

Pessimisme en negatieve gedachten zullen je juist in de weg staan.  Ze zullen je proces vertragen.

Vergeet nooit dat geloof alle dingen mogelijk maakt.

 

Ik ben een stralend, glorieus, machtig wezen!

Laat je macht zien.  Het is goed om baas te zijn over je eigen gaven.  Accepteer dat er binnenin je een plaats van goddelijke kracht en innerlijk vermogen ligt.

Wat je ziel wilt dat je weet – Deze kaart verschijnt wanneer je er klaar voor bent om in je kracht te staan.  Als je je eigen autoriteit kwijt bent of weggegeven hebt aan iemand of iets anders, dan is het nu tijd om het terug te claimen.  Als je vasthoudt aan overtuigingen die je beperken of bang bent om buitengesloten, beoordeeld of verbannen te worden, dan is het nu tijd om deze beperkingen los te laten.  Laat alle angst om je krachten te misbruiken los.  Ware kracht domineert of manipuleert niet.

Het is een gave van het universum die in je zit.  Je hebt de spirituele kracht geboren uit liefde, wijsheid en elegantie.  Deze kracht kan anderen genezen en licht in het donker brengen.

 

Integriteit ~ Zelf uitdrukking ~ Grenzen ~ Overtuigingen

Je voelt je momenteel misschien het “buitenbeentje”, omdat anderen je misschien niet volledig waarderen of je ideeën en inzichten delen.  Je voelt je misschien volledig buitengesloten.  Gelukkig is de Beschermengel Michaël aanwezig om je te helpen geaard en gecentreerd te blijven, zelfs in deze tijden waarin je je uitgedaagd of niet begrepen voelt.  Hij adviseert je om jezelf trouw te blijven en je inzichten vast te houden, zelfs als ze niet overeenkomen met die van de mensen om je heen.

Ja, het kan eng zijn om tegen de gevestigde orde in te gaan en op te komen voor je eigen geloof, zeker als dit onpopulair of mogelijk zijn tijd vooruit is.  Maar Michaël staat naast je en herinnert je eraan dat dit een deel is van het volwassen worden van je ziel.  Hij helpt je om de populaire meningen te negeren en eerlijk te blijven in je hart.

Zoek geen toestemming en betwijfel jezelf niet als je het niet krijgt.  In plaats daarvan moedigt Michaël je aan om in je volledige spirituele volwassenheid te gaan staan en je zelf waarde te claimen door te vertrouwen waar jij voor staat en in gelooft.  Verlaat jezelf niet om toestemming te verkrijgen in het moment.  En wees niet bang om een standpunt in te nemen – want dit is tenslotte hoe je een ware leider wordt van je eigen leven.

 

Opwinding ~ Furie ~ Tocht

Voor ieder van ons is er een tijd wanneer opwinding en zenuwen samenkomen, wanneer we ons voorbereiden om te reizen en iets te doen waar we al lange tijd naar hebben uitgekeken.  In het feeën woud wordt dit gevoel opgewekt door het avontuur dat bekend staat als de Woeste jacht.   Het is een samenkomst die niet alleen binnen het feeën woud plaatsvindt.  De feeën koning en -koningin leiden feeën honden en -paarden op een jacht door het platteland.   Ze gaan in en uit de feeën werelden en duiken nu en dan op in de mensen werelden.  Ze reinigen giftige energie en zorgen ervoor dat natuurlijke krachten door de schoongemaakte energie paden stromen om de woeste wereld weer vol leven te krijgen.

Ze laten een mooi spoor van opwinding en zegen na als de woeste storm van hun dolle rit door de werelden is voorbij geraasd.  De Woeste jacht is vurig, krachtig, ietwat beangstigend en enorm opwindend.  Deze feeën koningin bereidt zich voor op de genoegens en uitdagingen van die geweldige lentegebeurtenis.  Zo moet jij je ook voorbereiden op een bepaalde chaos, op een woeste tijd waarin er veranderingen optreden en alle orde waaraan jij je hebt gehecht wordt omvergeworpen.

Misschien moet je je koffers pakken en reizen, manieren zoeken om snel vooruit te komen, even stoppen met plannen en organiseren en je gewoon in de rit van je leven storten die onvoorstelbaar prettig is.  De tijd die voor jou aanbreekt, is onstuimig in zijn opwinding en je bent bang dat dit verlies van controle en orde betekent. Maar het zal je echt verfrissen en je tegelijkertijd enorm nerveus maken!  Kleed je aan, kom tevoorschijn en bereid je voor om te worden verbaasd!

Haal diep adem, wek je stem en schreeuw je longen leeg.  Je leeft, mijn vriend, en je zult meer dan ooit dat gevoel hebben als de Woeste jacht in je leven komt!

 

Het goddelijke in een ander (aan)raken en in jezelf.

Je kunt je niet méér verbonden voelen, het gevoel van één zijn met het goddelijke kan niet groter zijn dan bij de ervaring die we verliefd worden hebben genoemd.  Het is zo belangrijk om het te worden.  We staan onszelf toe dat we worden overweldigd en we geven ons over aan de gelukzaligheid – maar ook aan de mogelijkheid van pijn, van verraad, van teleurstelling en desillusie.  Daarom dringen wij meerminnen er bij je op aan om verliefd te worden, maar ook om realistisch naar jezelf te zijn, eerlijk, kwetsbaar en verder te gaan als deze liefde pijnlijk wordt, niet meer wordt beantwoord of steeds om een compromis vraagt.

Verliefd worden is als een goddelijk wonder, werkelijk – maar er zijn stereotypen hoe het eruit moet zien, boeken met vreemde titels zoals ‘de regels’ en het ideaal dat aan een persoon wordt verbonden die geen idee heeft van jouw dromen en ideeën!  Dus, ook al voelt het dwaas, wees niet koel – wees je ware zelf – word verliefd op een ander en word verliefd op je eigen eerlijkheid en kwetsbaarheid.  Kus het geluk, proef de nectar van liefde en deel het opgewonden gevoel, maar ook, ervaar de totale doorbraak en vrijheid van eerlijkheid…het komt misschien allemaal niet in één keer…maar beetje bij beetje, laat het verliefd worden je lessen leren…dat wanneer je het goddelijke in een ander (h)erkent, deze ook het goddelijke in jou moet (h)erkennen. Het moet wederzijds zijn.  Het moet een zegen zijn, niet iets om te kwellen of te manipuleren.  Jullie mensen zijn gezegend dat je het kunt worden!

Dus, ga zo door en word verliefd op een ander, op elkaar, de planeet, de dieren, de wezens, de elementen, de oceaan en op jezelf en de natuur zal dan in vrede zijn, en mooi en weer (op)bloeien.

Je sterk tot een ander aangetrokken voelen en overweldigd worden met tedere gevoelens, dat je tot het punt komt dat je zo enthousiast bent over die ander, dat je bijna vergeet te eten, te drinken of adem te halen.  Je sterk aangetrokken voelen tot een ander, het goddelijke in hem/haar zien en het goddelijke in jezelf ervaren is heel verslavend.  Wanneer je een sterke relatie begint die echt magisch is – het (h)erkennen van de ziel in een ander – dan is het toch verstandig om jezelf te kennen en te weten hoe je je in een dergelijke situatie altijd gedraagt.  Proberen met een ander te communiceren en een hechte band op te bouwen – je heel verwant met hem/haar voelen, een opheffen van de grenzen van het Zelf in een soort Eén-zijn met die ander.

Een tijd van zoetheid, onveiligheid, schoonheid, opwinding, nieuwheid en onzekerheid – misschien een tijd dat je bijna zeker heel levendig bent en heel dichtbij het eind van een gewoon leven en je bijna, wat we vaak zeggen, gek wordt!  De tijd die aan het weten voorafgaat, wanneer het idealiseren van de Ander het hoogst is.

Deze kaart kan ook een signaal zijn voor het verlangen naar seks, die heilig is en je diep met elkaar verbindt, de geest verhit en sterk erotisch is.  Vrijen is uiterst spiritueel en sensueel.

 

Deze kaart staat voor aanzienlijke verandering en uitdaging.  De mogelijkheid tot het aanbreken van een nieuwe wereld staat voor de deur, een nieuwe vorm van zijn.

Je hebt de komst van deze verandering waarschijnlijk al gevoeld naarmate deze groter groeide en de bijkomende uitdagingen gelabeld met pech of noodlottigheid.  Maar dit was in feite een inwijding, een test of een mogelijkheid om te zien of je daadwerkelijk de lessen geleerd hebt waarmee je bezig geweest bent en of je klaar bent om verder te gaan.  Wees gerust, deze inwijding werd je alleen gegeven omdat de Zanger van de Inwijding wist dat je de potentie in je had om te slagen.

De Zanger van Inwijding wijdt een periode van succes in zodat je je krachten op een hoger en ethischer niveau kunt inzetten.  Je wordt de kans gegeven om je potentieel te benutten en om een hoger niveau van verantwoordelijkheid aan te gaan.  Voor jezelf en de wereld.

De poort staat nu voor je open, maar jij bent degene die erdoorheen zal moeten stappen.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

_______________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  273

Engel nummer 273 geeft aan dat je je inspanningen hebt gericht op je spirituele pad en zielsmissie, en je engelen willen dat je weet dat je succesvol bent geweest in het manifesteren van voorspoed en overvloed in je leven. Behoud een positieve houding om positieve overvloed in je leven te blijven manifesteren. Open je en laat de stroom van overvloed je leven binnenkomen, terwijl welverdiende beloningen en zegeningen je tegemoet komen.

Engel nummer 273 vertelt je dat er prachtige nieuwe kansen in je leven zullen verschijnen, en je wordt aangemoedigd om deze kansen met enthousiasme en vertrouwen te benutten. Vertrouw erop dat je de juiste stappen neemt langs het levenspad en de zielsmissie, en heb vertrouwen en het innerlijke weten dat je engelen en de Opgevaren Meesters je volledig ondersteunen en begeleiden.

Vertrouw op je intuïtie en engelenbegeleiding en -boodschappen en loop moedig je weg met passie en doel. Je hebt je eigen geluk gecreëerd met je geloof, positieve houding en intenties, en je bereidheid om het werk te doen dat nodig is om je dromen waar te maken.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-273.html

 

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 5309

530

Engel nummer 530 geeft aan dat de keuzes en beslissingen in het leven die u hebt gemaakt, positieve veranderingen zullen teweegbrengen die gunstige kansen zullen aanmoedigen om in uw leven te presenteren. Het is ook een boodschap dat je meer van je tijd en energie zult besteden aan je spirituele bezigheden en je levensdoel en zielsmissie.

Engel nummer 530 is een boodschap dat de veranderingen die je doormaakt in directe afstemming zijn met je levenspad, plan en doel. Ga door met je huidige pad met enthousiasme en vertrouwen wetende dat deze veranderingen plaatsvinden voor een hoger doel. Vertrouw erop dat je veilig en beschermd bent tijdens je reis en dat de engelen helemaal naast je staan.

Engel Nummer 530 moedigt je aan om op je intuïtie en innerlijke wijsheid te vertrouwen en je engelen en de Opgevaren Meesters toe te staan ​​je door deze overgangen te helpen, bij te staan ​​en te ondersteunen. Gebruik je natuurlijke communicatievaardigheden om anderen te verheffen en te verlichten.

Je kunt je leven transformeren in een leven vol meer liefde en vreugde door elk moment meer zelfbewust te zijn. Er zijn geen andere grenzen dan die u aan uzelf stelt. Laat jezelf groeien en transformeren op manieren die bij je ware zelf passen. Manifestatie vereist geloof en vertrouwen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-530.html

309

Engel nummer 309 brengt een boodschap dat de engelen en geascendeerde meesters je helpen en helpen met je levenspad en goddelijke doel. Vraag om begeleiding van de engelen en geascendeerde meesters wanneer je voelt dat je het nodig hebt. Weet dat je je licht helder laat schijnen en de weg voor anderen verlicht terwijl je je leven leidt als een positief voorbeeld voor anderen.

Engel nummer 309 is ook een boodschap van je engelen voor jou om alle problemen of situaties los te laten die je niet langer positief in je leven dienen. Wis je spijt en begin opnieuw met een schone lei. Leer van levenslessen, zodat u niet dezelfde fouten hoeft te maken of dezelfde ervaring opnieuw moet ondergaan of voor altijd met uw spijt moet leven. Het is nooit te laat om je dromen na te jagen, maar je moet eerst de last van spijt loslaten.

De engelen communiceren met je via je gedachten en gevoelens en helpen je met alle aspecten van je leven. Leef je persoonlijke waarheden als een spiritueel wezen en onthoud dat je gedachten je ervaringen creëren, dus houd een positieve houding en kijk.

 

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-309.html

 

________________

I keep using my energy
Pushing and shoving my way to peace
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

Almost there, almost there
Well…

Electronic world, supersonic girl
We keep holding on to nothing
We keep typing, we’re not talking
We lose endlessly, world won’t get by me
I feel like i’m onto something
We keep moving, we’re not there yet

I keep using my energy
Pushing and shoving my way to peace
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

No, no, no, no…
Oh lord..

Enigmatic stream, consciousness unleashed
Drew me into soul magnetic
Turn me on, I can’t forget it

Running out of time, visions on my mind
I’m still holding on to nothing
Lord I hope you show me something

I keep using my energy
Pushing and shoving my way to peace
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

Mmmmm, Lord…
Yeah…

I think I’m gonna get there, gonna get there
Gonna get there, there
Don’t know when, don’t know how
Push me further (Oh Lord)

hold me down, down
down now
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

I keep using my energy
Pushing and shoving my way to peace
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere
Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

Almost there, almost there
Feel like we’ve been getting nowhere

 

Yeah

Can you feel it