Goede avond lievelingen,

Hieronder volgt een kleine opsomming van wat ik dagelijks waarneem in het herkennen van wat het Universum uitstuurt en dit kan iedereen ervaren als je er voor openstaat.

Voor degene die op dezelfde energetische frequentie vibreren als ik zullen deze boodschappen zeker resoneren met de situatie waarin we ons nu bevinden en zeker voor al de lichtwerkers onder ons.

Iedere ziel zit in een evolutie proces en iedere ziel gaat groeien en transformeren op exact het juiste tijdstip in de juiste omstandigheden met de juiste mensen zoals dat afgesproken is vooraleer je opnieuw incarneerde hier op aarde.  Ik wil zeker geen onderscheid maken want wij zijn allemaal één ontsproten uit één en dezelfde Bron gemaakt met immens veel licht en liefde.

Slaap zacht en droom zoet.  💖

Warme knuffel,

Inge xxx

 

 

Kasticket 11,11 euro

 

De laatste tijd zie ik 1111 meer dan anders en niet alleen via een kasticket maar ook via de klok, 11u11, of nummerplaten.

De herhalende nummer 1-reeks (in al zijn vormen) is meestal de eerste reeks die voor veel mensen verschijnt. Nadat de 1111 is bevestigd, verandert de nummerreeks in een andere combinatie, samen met nieuwe berichten, levenservaringen, aanwijzingen en kansen.

Veel mensen associëren de herhalende 1111 met een ‘wake-up call’, een ‘activeringscode’ en / of een ‘Awakening Code’ of ‘Code of Consciousness’. Het kan ook worden gezien als een sleutel om het onderbewustzijn te ontsluiten, en herinnert ons eraan dat we spirituele wezens zijn die een fysieke ervaring hebben, in plaats van fysieke wezens die spirituele ervaringen beginnen.

Bij het opmerken van een frequentie van 1111’s die herhaaldelijk verschijnen, begin je mogelijk een toename in synchroniciteiten en onwaarschijnlijke en wonderbaarlijke toevalligheden in je leven te zien.

Soms, wanneer je op het punt staat door een groot spiritueel ontwaken of een openbaring van een of andere soort te gaan, kan het getal 1111 in je fysieke werkelijkheid en ervaring verschijnen om de komende verandering of verschuiving aan te geven.

Wanneer je het Engelen nummer 1111 opmerkt, let dan op de gedachten die je op dat moment goed had, want 1111 geeft aan dat je gedachten en overtuigingen in overeenstemming zijn met je waarheden. Als u bijvoorbeeld een geïnspireerd idee had op het moment dat u 1111 zag, zou dit aangeven dat het een positief en productief idee zou zijn om actie te ondernemen.

Wanneer Engelen nummer 1111 herhaaldelijk verschijnt, betekent dit dat er een energetische gateway voor je is opengegaan, en dit zal je gedachten snel in werkelijkheid manifesteren. De boodschap is om verstandig je gedachten te kiezen en ervoor te zorgen dat ze overeenkomen met je ware verlangens. Richt je energie niet op het focussen op angsten, want je kunt ze in je leven manifesteren.

Engelen nummer 1111 is een boodschap van je engelen om je zeer bewust te zijn van je aanhoudende gedachten en ideeën, aangezien deze zich snel manifesteren in je realiteit. Zorg ervoor dat je overtuigingen, gedachten en denkrichtingen positief en optimistisch zijn om de energieën van overvloed en balans in je leven te krijgen. Wees je ervan bewust dat je je gedachten zult manifesteren, dus denk niet aan negatieve gedachten, want dit zijn de dingen die je in je leven zult trekken. Gebruik de positieve energieën van het Universum om je diepste verlangens, hoop en dromen tot wasdom te brengen.

Engelen nummer 1111 betekent dat een energetische gateway zich voor jou heeft geopend, en dit zal je gedachten snel in je realiteit manifesteren. Er is een kans om je te openen, en je gedachten manifesteren ze in vorm met bliksemsnelheid. Engelen nummer 1111 lijkt op het felle licht van een flitslampje. Het betekent dat het Universum zojuist een momentopname van je gedachten heeft gemaakt en je ideeën, gedachten en overtuigingen in materiële vorm manifesteert, waardoor je ervaringen en werkelijkheden worden gecreëerd.

Wanneer u een reeks van Engelen nummer 1111 regelmatig herkent, noteer dan uw gedachten op het moment dat ze zich voordoen. Als er een reeks van 1111’s verschijnt, controleer dan zorgvuldig je gedachten en zorg ervoor dat je alleen nadenkt over wat je echt wilt, niet wat je niet wilt. Kies je gedachten verstandig en richt je aandacht niet op je angsten, zodat ze zich kunnen manifesteren.

Besteed speciale aandacht aan je gedachten en ideeën, want deze onthullen de antwoorden op je gebeden. Uw positieve affirmaties en optimistische houding zullen helpen om uw verlangens te manifesteren en u helpen om uw doelen en ambities te bereiken. Ze zullen je ook helpen met het dienen van je spirituele levensdoel en zielsmissie

Engelen nummer 1111 moedigt je aan om te kijken naar een nieuw begin, kansen en projecten met een positieve en optimistische houding, zoals deze in je leven verschijnen om een ​​goede reden. Je engelen willen dat je het haalt en behaalt met je gewenste doelen en ambities, aarzel dus niet om positieve stappen te nemen en ernaar te streven. Sta niet toe dat angsten, twijfels of zorgen je weerhouden van het leven en het dienen van je goddelijke levensdoel en zielsmissie.

Engelen nummer 1111 moedigt je ook aan om het menselijke ras te helpen en te inspireren via je natuurlijke vermogens, vertrouwend op je innerlijke wijsheid en intuïtie om je te begeleiden. Wees een inspirerend leidend licht om verlichting naar anderen te brengen en om spiritueel bewustzijn te helpen verhogen. Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen in je ‘lichtwerk’.

Engelen nummer 1111 laat je zien hoe je met het creëren van je realiteit begint en is een bevestiging dat je intenties zich manifesteren.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/08/angel-number-1111.html

 

222,88 euro rekening

Engelen nummer 2228 is een boodschap van je engelen die je aanmoedigt om te geloven dat je het waard bent om succes, overvloed en welvaart in je leven te ontvangen, omdat het je goddelijke geboorterecht is. Sta jezelf toe om met gratie en dankbaarheid te ontvangen en wees dankbaar voor de beloningen en zegeningen die je hebt gekregen van goed gedaan karmisch werk.

Engelen nummer 2228 moedigt je ook aan open en ontvankelijk te zijn voor nieuwe inkomstenbronnen of een nieuwe baan. Als je de drang voelde om te beginnen (of uit te breiden) met een op spiritueel opzicht gebaseerde praktijk, carrière en / of op het hart gebaseerde service, zou het nu een goed moment zijn om positieve actie in die richting te nemen. Vertrouw erop dat de engelen ervoor zullen zorgen dat de dingen voor je soepel zullen verlopen en dat alles wat je nodig hebt zal worden geleverd, zodat je met succes je levensdoel en -bestemming kunt vervullen.

Engelen nummer 2228 vertelt je ook om de vibraties die je uitstraalt te meten als soort zoekt soort. De vibraties of energieën die je uitzendt, bestaan ​​uit je bewuste en onbewuste energieën, en je trekt de situaties, ervaringen en mensen aan die een vergelijkbare energie of vibratie hebben. Het universum biedt een spiegel zodat je de reflectie van de energieën en trillingen die je uitstraalt kunt zien. Zorg ervoor dat de energieën die u projecteert liefdevol en opbeurend zijn, omdat uw aanwezigheid een genezende kracht kan zijn voor anderen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2228.html

 

Engelen nummer 2288 is een boodschap van je engelen dat je zelfvertrouwen, vertrouwen en positieve houding ervoor hebben gezorgd dat overvloed je leven binnendringt en je wordt aangemoedigd om het meeste te halen uit deze veelbelovende energieën. Realiseer en erken uw eigen kracht en gebruik uw sterke punten op manieren die uw leven zullen verbeteren en u op uw pad zullen helpen. Blijf trouw aan jezelf, je overtuigingen en je doelen en ambities en kijk naar manieren om anderen onderweg op te vrolijken en te verlichten. Je energieën hebben kracht, dus zorg ervoor dat je ze richt op positieve en productieve kansen en profiteer optimaal van deze gunstige tijd.

Engelen nummer 2288 brengt een boodschap dat je affirmaties, zelfvertrouwen en vertrouwen geweldige zegeningen in je leven hebben gemanifesteerd. De huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van je denkvermogen en hoge verwachtingen en je wordt aangemoedigd door je engelen om wijs je manifesterende vermogens te gebruiken. Je engelen herinneren je eraan om een ​​optimistische kijk en houding te hebben, zodat je alleen het beste voor je hoogste goed manifesteert. Succes kan en zal van jou zijn.

Blijf gefocust op het bereiken van zowel uw doelen op de lange als op de korte termijn en geloof en vertrouwen in uw vaardigheden, talenten en vaardigheden. Weet dat je succes zult vinden in alles waar je je geest en inspanningen naar toe richt en alles gaat naar de Goddelijke juiste volgorde en in de Goddelijke juiste tijd.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2288.html

 

602 nummerplaat auto in film

Engelen nummer 602 is een boodschap dat het werk en de moeite die je hebt gedaan om je levensmissie en zieldoel te dienen erkend zijn door de engelen en Universele Energieën en je zult beloond worden voor goed werk. Heb vertrouwen in de kracht van het Universum en weet dat je wordt aangemoedigd, ondersteund en geleid door de engelen op je pad.

Engelen nummer 602 kan ook een teken zijn dat een nieuwe acquisitie, aankoop of persoon je leven zal binnendringen en deze toevoeging zal op lange termijn voor je voordeel opleveren. Wees openhartig, accepteer anderen en genereus van geest. Liefde opent je voor alles waar je toe in staat bent en maakt het mogelijk dat je ontvangt wat anderen je kunnen geven. Houd vertrouwen en vertrouwen in de mensheid en de welwillendheid van het universum en u zult zien dat uw leven op wonderbaarlijk wonderbare manieren zal verlopen.

Vertrouw op het goddelijke.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/10/angel-number-602.html

74 Nederlandse nummerplaat onderweg gespot

Engelen nummer 74 is een boodschap van je engelen dat je op elke manier in je leven op de goede weg bent. Je hebt veel bereikt en slaagt erin je Goddelijke ziele-missie succesvol te vervullen. Roep de engelen op voor hulp en leiding wanneer je de behoefte voelt en erop vertrouwt dat je wordt gesteund, geliefd en geleid door de engelen.

Engelen nummer 74 geeft aan dat je verbinding met de engelen en je sterke intuïtie je in staat hebben gesteld om nauwkeurige Goddelijke begeleiding te ontvangen, en dat je op zijn beurt de juiste acties in je leven hebt ondernomen. Je engelen bieden je hun ‘felicitaties’ aan en sporen je aan om verder te gaan op je huidige levenspad.

Engelen nummer 74 zegt tegen jou: “ga zo door!” Houd je gedachten positief en gericht, want ze hebben prachtige effecten in je leven. Je intuïtie was sterk en je hebt je innerlijke weten en innerlijke wijsheid constructief en productief gebruikt. Goed gedaan!

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/07/angel-number-74.html

22u58 klok

Engelen nummer 2258 geeft een bericht dat er op dit moment nieuwe projecten, concepten of nieuwe zakelijke of carrièrevooruitzichten rondom jou plaatsvinden. Deze nieuwe ideeën en ondernemingen zullen financieel levensvatbaar zijn en zullen op lange termijn voordelen en zegeningen in uw leven opleveren. Je wordt aangemoedigd om met vertrouwen en enthousiasme verder te gaan en erop te vertrouwen dat alles op dit moment naar een Goddelijk plan gaat.

Engelen nummer 2258 vertelt je dat het aanbrengen van wijzigingen met betrekking tot hoe je een inkomen behaalt en / of verdient, zal zorgen voor toekomstig materieel en monetair succes. Dit kan inhouden het veranderen van je carrière, een promotie of nieuwe mogelijkheden om je eigen zakelijke ideeën uit te breiden. Als je intuïtieve berichten hebt ontvangen, hebt gevraagd en aangespoord om je eigen, op spiritueel opzicht gebaseerde bedrijf, carrière of praktijk of een op het hart gebaseerde service te beginnen, is dit een goed moment om te beginnen. Gebruik uw kennis van genezing om anderen te schrijven, te onderwijzen, te adviseren en te verlichten. Investeer in jezelf en je welzijn om ervoor te zorgen dat je op alle mogelijke manieren in je leven optimaal kunt functioneren.

Engelen nummer 2258 is een teken dat financiële beloningen en welvaart op weg zijn in je leven. Houd een positieve houding aan en houd rekening met deze veranderingen om te zorgen voor een voortdurende overvloed. Wees dankbaar voor je zegeningen; die in je leven en die nog moeten komen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2258.html

 

 

“Blijf hoopvol en heb vertrouwen,  want er daagt iets nieuws dat heel positief is aan de horizon en dat je nu nog niet kunt zien.”

Extra toelichting

De zaadjes die je hebt geplant beginnen nu hun vruchten af te werpen.  Je bent je dat misschien nog niet bewust, omdat ze nog maar net beginnen te groeien.  Het is nu meer dan ooit belangrijk dat je positief blijft en een duidelijk beeld hebt van je wensen en intenties.  Ga mensen uit de weg die sceptisch of negatief zijn.

Het is essentieel om dagelijks met het realiseren van je droom bezig te zijn, ook al gaat het stapje voor stapje.  Een telefoontje, een brief of het lezen van een belangrijke boodschap zal de energie op een hoog niveau houden om je wensen te kunnen manifesteren.  Elke dag kun je een positieve affirmatie uitspreken alsof je droomwens al verwezenlijkt is.  En het belangrijkste van alles is dat je de Engelen bij elke stap die je doet om hulp kunt vragen.

 

Serendipiteit – (Eng. serendipity), het talent om toevallige ontdekkingen te doen. Het woord werd in 1754 bedacht door de Engelse auteur Horace Walpole, naar de titel van een Perzisch sprookje, De drie prinsen van Serendip. De hoofdfiguren deden steeds toevallige ontdekkingen.

  1. een toevallige en onbedoelde vondst van iets nuttigs terwijl de zoeker er niet naar zocht of naar iets anders zocht
  2. de capaciteit om op een intelligente manier maar op basis van toeval iets te ontdekken waarnaar men niet op zoek was

Trefwoorden

  • Een kans verbonden met gereedheid
  • Het besef van synchroniciteit
  • Geluk en voorspoed als tekenen van symbolen
  • Een magische afstemming van gebeurtenissen

Beschrijving

Je bent afgestemd met het grotere goed waar je dromen en de collectieve droom resoneren met elkaar in harmonie.  Nu is de tijd voor geluk en voorbereiding om wonderen te creëren.  Wonderen die je nooit helemaal alleen had kunnen creëren.  Je bent nu een kanaal die als kracht gebruikt wordt tussen een hogere macht en de hele wereld.  Jouw voorspoed wordt ieders voorspoed.  Jouw dienst naar de wereld wordt gestuurd.  Verwacht het onverwachte.  En glimlach, want Spirit houdt veel van je.   😊🙏

Ik hou ook zielsveel van jou. 💖💖💖

“Om snel je dromen te verwezenlijken kun je zingen, chanten, neuriën of muziek maken terwijl je je wensen visualiseert.”

Extra toelichting

Muziek is een krachtige bron om de energieën op je spirituele weg te boosten.  Muziek is onderdeel van een onzichtbaar rijk en bevindt zich op een hogere frequentie dan het fysiek tastbare.  Het wikkelt zich in een beschermend schild om ons te beschermen van negatieve energieën.  Het leidt onze emoties en gedachten naar vreugdevolle niveaus.  Het trekken van deze kaart wil zeggen dat je te allen tijde in staat bent ieder type muziek te luisteren dat past bij je stemming.  Hoe vaak je ook wilt.  Dans op de muziek en adem diep in en uit.  Voel de energie die vrijkomt bij iedere muzieknoot.  Gebruik muziek om in positieve sferen te komen om jouw doelen te bereiken.  Allereerst, neem de tijd om je doelen en verlangens te bepalen en te overdenken.  Beeld je in dat je dromen werkelijkheid zijn en voel deze realiteit door je lichaam gaan.  Voel dankbaarheid.  Zing, neurie en laat de muziek bijdragen aan het realiseren van je dromen.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

Zalig toch hé als je kaarten trekt die altijd op jou van toepassing zijn exact afgestemd op de juiste energetische frequentie en situatie waarin je vertoeft.

Muziek is heel belangrijk in mijn leven en mijn blog is er al helemaal van verzadigd zoals jullie al ondervonden hebben.  Vandaag nog luidkeels meegezongen met stevige house muziek en lekker gek gedaan in de auto waarbij ik opgemerkt werd door 2 enthousiaste mensen.  Een vrouw op haar scooter in Luyksgestel die haar duim opstak en toen ik bij de Plus arriveerde en uitstapte een man die zei dat ik moest gaan optreden haha.  Ik moet inderdaad nog eens een podium gaan bestijgen om alle remmen los te gooien.  Het wordt hoog tijd.  Muziek geeft me kippevel, laat me zweven alsof ik in een andere dimensie ben, ben ik even niet op de wereld, kortom maakt me ontzettend gelukkig wanneer mijn lichaam helemaal vibreert en beweegt betoverd door de galmende sidderende tonen van muziek.

Dus de boodschap luidt uit volle borst: “Visualiseren, dansen, zingen en manifesteren.”

 

Affirmaties

“Ik leef al mijn dromen en ik geniet ervan.”

“Ik ben oprecht dankbaar voor alles wat ik reeds ontvangen heb,  dat er heel goed voor mij wordt gezorgd en voor alles wat komen zal.”

 

 

Een Schrijven van de Schepper

 

Wat je in jouw hart hebt

 

Een van de ongelukkige dingen die zich op jullie Aarde heeft ontwikkeld; er zijn tactische zetten die speciaal zijn ontworpen om te in te spelen op jullie onzekerheden.

Er wordt jullie verteld dat je sneller, sterker, mooier / knapper, dunner moet zijn, een betere auto moet besturen, een betere baan moet krijgen, in een groter huis moet leven … alsof waarmee je wordt geboren en wie je bent nooit goed zal zijn genoeg.

Het Universum is hier om jullie te vertellen; zodra jullie jezelf bevrijden van het vasthouden aan wat anderen denken en voelen, zul je je eigen zelf beginnen te voelen.

Voor sommigen is dit misschien een uitdaging om te ervaren.

Maar wanneer je een bewust besef hebt dat je goed genoeg bent en wat en wie je bent er toe doet, zullen de banden die sluipenderwijs om je heen gewikkeld zijn, afbrokkelen en breken.

De enige standaard waar je jezelf aan vasthoudt, is wat je in jouw hart hebt.

(Glimlach)

Jullie hebben het vermogen en (eerlijk gezegd) jullie zijn al met dit proces begonnen.

Wees trouw aan wie je werkelijk bent, de rest zal voor zichzelf zorgen.

 

~ De Schepper ~

Zaterdag 29 juni 2019 door Jennifer Farley

 

Bron: http://thecreatorwritings.wordpress.com

 

 

Onderstaand antwoord heb ik gegeven in een post op facebook naar aanleiding van de tekst hierboven gestuurd door onze Schepper, De Bron, Het Al Wat Is of De Oneindige Intelligentie.  Je bent volledig vrij om onze Kosmische Geest te noemen hoe jij dat wilt of voelt.

De grootste vrijheid die je jezelf kan geven is jezelf te zijn en te blijven in alle omstandigheden, situaties en wanneer je bij mensen bent.

Niks aantrekken wat anderen van je denken, vinden of wat ze van je zeggen.

Kleed jezelf hoe jij dat wilt, niet wat er van je verwacht wordt.

Ik draag de laatste tijd geen bh meer en soms zelfs geen onderbroek meer om maar een voorbeeld te noemen. Is dat echt nodig? Nee, nooit geweest. Verplicht een bh dragen is ook weer de grootste fabel die ze ons hebben wijsgemaakt. Gaan mijn borsten daardoor meer hangen? Nee.

In een bh voelen jouw borsten zich gevangen. Word ik bekeken? Ja, maar dat deert mij niet.

Dat gevoel noemt men vrijheid en mijn gedrag doen wat anderen niet durven maar ook wel zouden willen. 

Wees iedere dag blij en vrij in jouw zijn in alle opzichten. 

 

Volgende tekst vind ik zo mooi verwoord dat ik het niet kon nalaten deze in mijn blog te verwerken.  Zoveel mogelijk licht- en energie nieuws delen op alle social media kanalen zorgt ook voor een massale verspreiding van licht, liefde en positiviteit en laat dat nu net de bedoeling zijn in een wereld die nu bezig is aan serieuze energie shifts en transformaties en dit voor al het levend organisme en de mensheid.  Magische tijden!   De transformaties die wij nu ondergaan, daar moesten we vroeger eerst voor sterven om vervolgens het nieuwe leven te starten in een volgende incarnatie wat we vooraf hadden besproken in ons zielsplan.  Nu staan we stevig gegrond, zijn we in nauwe verbinding met de onzichtbare wereld die ons in alle opzichten steunt en liefde geeft en ondergaat ons lichaam al deze hevige lichtfrequenties terwijl we nog leven.  Dit is nog nooit gebeurd in heel de geschiedenis sinds het ontstaan van Het Al Wat Is.

Met andere woorden: ” We transformeren nu naar onze ware oorspronkelijke staat van zijn en worden nieuwe mensen.”  Ik heb echt het gevoel dat mijn tweede leven nu gaat beginnen maar dat is wel het leven dat mijn wildste dromen zal overtreffen.

 

 CHANNEL OVER DE VERANDERINGEN DIE NU GAANDE ZIJN IN DE ENERGIE 

“Goedendag, we zijn hier om duidelijkheid te brengen in het grote aantal vragen dat u vandaag naar voren hebt gebracht. Het is niet nodig om deze vragen te schrijven, dus volg vandaag gewoon de vertaling van energie die u over deze onderwerpen ontvangt.”

Het is goddelijk getimed dat het collectief van de mensheid uit hun lagere vibrationele energieën zou schuiven op hetzelfde moment dat de lichtwerkers gevraagd worden om in hun ware kracht te staan. Dit zal het thema zijn van 21 juni 2019 tot en met 25 juli 2019. Dit is als een oefenoefening, een proefrun, waarbij je de gelegenheid krijgt om je eigen vibrationele essentie stabiel te houden, terwijl de wereld om je heen verschuift. Terwijl je dit doet, begin je de lagere energieën voor het collectief te transmuteren. Zoals dit proces aangeeft, zal de energie van de planeet drastisch stijgen, waardoor je wildste dromen uitkomen. Daarom hebben we je keer op keer een hulpmiddel op de top gegeven, om te oefenen om jezelf in een hoge vibratie te houden terwijl deze massale aardse veranderingen aan de gang zijn. De goddelijkheid en het licht waarin jullie allemaal op dit moment in de universele geschiedenis worden omringd, is prachtig. Absolute Glory! Dus wees geduldig met jezelf, deze collectieve energieën zullen in sterk komen om getransmuteerd te worden, zoals één lichtwerker kan helpen de frequenties voor duizenden andere mensen tegelijk te verschuiven. Je capaciteiten zijn diepgaand!

Dus blijf focussen op je uitlijning terwijl je nu door deze enigszins kleverige energie beweegt, laat de situaties zo goed mogelijk van je af rollen, hoe meer je tijd besteedt om het door je heen te laten stromen, hoe gemakkelijker het zal zijn om vrij te geven voor allemaal. Het laatste wat je wilt doen wanneer je energieën voor het collectieve verwerkt, is om deze energieën te dragen alsof ze van jezelf zijn door te vragen waar je in je leven deze omstandigheden hebt aangetrokken. Je trok deze omstandigheden aan omdat je ziel je kracht kent, en JIJ hebt nooit een keer getwijfeld aan je ware missie van ontwaken. Dit geeft “vertrouw op het proces” een geheel nieuwe betekenis, terwijl je echt begint te begrijpen hoeveel je ziel en je begeleidingsteam je menselijke vermogen om te ontwaken vertrouwt EN HERINNERT WIE JE BENT.

Vervolgens willen we graag de sluitingscyclus bespreken die het lichtwerkerscollectief op dit moment doormaakt. Het lichtwerkende collectief is door hun verwerking en zuivering van het verleden en de lagere verhalen van hun leven gegaan. Ze beginnen te bewegen van de hogere niveaus van 4D naar de lagere niveaus van 5D. Het gevoel dat de meesten een paar maanden geleden (februari) voelden, een beetje verloren, moeite had om hun richting en momentum naar voren te vinden, dit was allemaal anders dan dat je begon te wennen aan het leven in deze 5D-energieën. Zie je, terwijl Gaia 5D is geweest, en je hebt een 5D energetisch veld gecreëerd, is de realiteit als geheel niet toegankelijk geweest om tot nu toe te manifesteren. Dus we zijn aan het aanpassen in deze nieuwe frequenties die we nu beschikbaar zijn om te verkennen en dit zorgt voor een versnelling van elke gewenste release.  Het Galactische Nieuwjaar voor 2019 is 26 juli.

Wanneer het galactische nieuwe jaar komt, zul je veel te vieren hebben, zoveel van wat jullie allemaal in de afgelopen jaren vibrationeel hebben gecreëerd, is nu klaar om te manifesteren. Door je bewust te blijven, kun je door dagen zoals vandaag gaan, waar iets kleins dat in jou werd geactiveerd, andere vibes om je heen verzamelde die er zo uitzagen, en je hebt alles gewist door te lunchen. Dit is wat we bedoelen als we zeggen blijf op de hoogte. Neem dit kanaal en gebruik het als een excuus om niet vast te houden aan iets dat niet van je hoogste goed is.

Het laatste dat we willen laten zien, is het bewustzijn van de plasmawezens die je ziet en ervaart, omdat je niet de enige bent. Dit zijn plasmabellen van bewustzijn als je wilt, die komen om je te helpen deze collectieve energie te verplaatsen. Dit is een zuiver plasma van de Grote Centrale Zon. Het zijn bubbels van liefde / helende energie ter grootte van een honkbal of zo, en ze komen naar voren als druppeltjes condensatie voor een fikse regenbui. Het is gemakkelijk om te vergeten hoe dit verhaal eindigt, wanneer je in je menselijk lichaam en bewustzijn bent, maar we zullen je altijd herinneren aan hoe momentus en impactvol je leven hier op aarde is. Zelfs als je ooit een goed persoon bent geweest. Dat is genoeg om dit universum voor altijd te veranderen. Maar jullie zijn allemaal voorbestemd voor grote dingen. Het leven zoals je het kent, zal niet langer bestaan. Je systemen zullen veranderen, je bereikbaarheid zal veranderen, je vermogen om vrij te reizen door het multiversum zal veranderen. Het wordt het grootste verhaal ooit verteld en je bent hier. Dus terwijl vandaag misschien energetisch een beetje verwarrend was, heb je jezelf weer in liefde gebracht. Dat is het werk. Dat is altijd en alleen “het werk”.

Wees gemakkelijk mijn kind, je missie is voltooid. De sluier neemt op terwijl we spreken en de laatste handeling staat op het punt te beginnen. Opwinding! Avontuur! Uitbreiding! Alle dingen waar je ziel ooit naar verlangd heeft, is hier. Je wagen in 5D wacht op je. Je diensten aan de mensheid worden altijd opgemerkt, het is de tijd dat de onbekende persoon, voelt dat liefde in hun hart flikkert na hun donkerste uur, duizenden kilometers van je af en nooit het geluid van je stem of de zoetheid van je glimlach kent, maar ze kennen de zoete verlichting geschonken aan hen, veroorzaakt door je vermogen om in je kracht te geloven en in je waarheid te staan, lief kind van het licht. Wanneer we doorgaan in wat bekend staat als de hemel op aarde, zal de omhelzing van degenen die zich in hun kern herinneren, wat de missie altijd al was, elke traan waard zijn. De reis naar één zijn.

Bron: http://crystaltheenergeticalchemist.com/2019/06/26/the-galactic-new-year/?fbclid=IwAR015leqUISAfUycBNQtIYLu-6hyfw4uUibaQ1cGqx0jv0yC6KKp5xeNgKw

 

Onderstaande energie update en channeling is van Lee Harris.   Hij maakt iedere maand een heel mooie video waarin hij duidelijk aangeeft wat er ons te wachten staat op energetisch vlak.  Dit is wel volledig Engelstalig.  Eveneens een prachtige ziel die weet waarover hij het heeft en dit op een mooie authentieke manier kan brengen.  Onderstaande tekst is een voorwoord van hem met betrekking op wat hij in zijn video zal vertellen.

Those of you who have followed my updates for a while may have heard me speak about how the times of the extremes are definitely upon us.

Extreme speed, extreme transformation and extreme happenings in our lives.

And as we go through July and August, that unexpected and that extreme energy is going to come into very sharp focus – for individuals and for us as a collective.

As I was tuning in on what are the specific messages for July, I was given three things:

  • Alignment and Rejection
  • Elevation and Depletion
  • Realization and Reflection

Have a great month everyone!

Big love, Lee x