Dag lievelingen,

Dit fantastisch liedje van opnieuw een talentvolle ontdekking “Etherwood”, heb ik de laatste weken al vaak horen voorbij komen op Youtube en nu voelde het vandaag goed om deze te delen met jullie en de tekst is zoals altijd er weer boenk op.  Perfect afgestemd op de energetische frequentie van velen.  Laat je meedrijven op deze zalige muziektonen….

De toekomst ontvouwt zich stilletjes aan in deze nieuwe wereld en alles is afgestemd op jouw gevoelens.  Wat je diep vanbinnen voelt in jouw hart.   Dat is wat telt en de stem van jouw hart wijst jou naar de waarheid en jouw missie waarvoor jij hier op aarde bent.

Ik kijk uit naar fantastische tijden die nu vlak voor mijn voeten liggen.   Ik voel dat al een paar dagen zo en het zal zo zijn.

Ik heb nog een muziekblog die ik hierna zal posten want de informatie komt snel door heb ik de indruk en wil dit uit mijn systeem zodat ik jullie kan blijven inspireren.

Veel liefs,

Inge xxx

__________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:40

340; Je hebt een sterke en duidelijke verbinding met de hele hemel. God, de verlichte meesters, aartsengelen en engelen zijn allemaal bij je; ze helpen je en houden van je.  Doe vaak een beroep op hen.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  102

102: God en de universele wijsheid verheffen je gedachten en helpen je vertrouwen in deze situatie te houden. Vraag God je te helpen alle twijfels te boven te komen.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 346

346; De engelen en verlichte meesters willen je laten weten dat er niets te vrezen valt.  Ze zorgen ervoor dat je behoeften worden vervuld. Laat de zorg voor je materiële behoeften over aan de hemel.

_____________________________

The feelings that you hold inside
Watching as it passes us by
The truth is here for you to see
Notice how it feels in me
Looking out for brighter days
Watching as you fade away
The future’s way too bright to see
Feeling you unfolding me
Feeling you unfolding me

The feelings that you hold inside
Watching as it passes us by
The truth is here for you to see
Notice how it feels in me
Looking out for brighter days
Watching as you fade away
The future’s way too bright to see
Feeling you unfolding me
Feeling you unfolding me