Dag lievelingen,

Vandaag heb ik een bericht ontvangen van een gelijkgestemde ziel hier uit Vlaanderen die er genoeg van heeft zich te informeren, te onderzoeken en alles te lezen voor de groei van jouw ziel. Het wordt hoog tijd dat alle zielen die zich aangetrokken voelen tot het zich ontwikkelen van een verhoogd bewustzijn en weten hoe de wereld echt in elkaar zit, zich gaan verenigen en stoppen met het lichtnieuws te volgen, orakelkaarten te trekken en boeken lezen.

Moeder Aarde heeft ons nodig, NU! Tijd om ons veilig eilandje te verlaten en fysieke stappen zetten om lichtsteden te gaan bouwen. Zo zei bovenstaande lichtwerker. Waarmee ik aanvulde om spirituele centra te bouwen want daar komt de lichtwereld samen om alle zielen te helpen zichzelf weer te vinden. Alle input en perspectieven zijn welkom.

Dat groot project kan ik niet alleen en dat idee woont al enkele jaren in mijn hoofd en wringt zich nu een weg naar buiten want de tijd is nu eindelijk daar om het daadwerkelijk te manifesteren.

Ik zal hieronder een ruwe schets plaatsen dat ik onlangs heb gemaakt samen met de input van een andere gelijkgestemde ziel die het marketing gedeelte voor zijn rekening nam.

PROJECT

“De Nieuwe Wereld”

Spirituele centra starten

Plan ~  Ruwe schets ~ 27/04/21

Als je je dromen kunt voorstellen en kunt leven alsof het al een realiteit is, zul je ontdekken dat het universum gebeurtenissen en kansen op een rijtje zet totdat die droom werkelijkheid wordt in je leven.

Doel?

Op grote schaal via een franchise systeem een ontmoetingsplaats creëren waar de spirituele wereld kan verbroederen, samenwerken en elkaar helpen groeien naar hun ware oorspronkelijke staat van zijn. 

Locaties?

Deze ontmoetingsplaatsen zijn te vinden in de natuur en kunnen desgewenst te renoveren boerderijen of loodsen zijn of nog andere opties die we nader kunnen onderzoeken wanneer we meer input hebben van gelijkgestemden.

Voor wie?

Klanten zijn alle mensen die op zoek zijn naar hun ware zelf wat inhoudt:  persoonlijke ontwikkeling, zelfheling, de groei van hun ziel en nood hebben aan fysiek contact van gelijkgestemden om op die manier onze natuurlijke verbinding met elkaar weer te herstellen.

Dit project zal ook al de spirituele ondernemers helpen om op een organische manier een klantenkring op te bouwen. Er zijn nu vele ondernemers die veel moeite hebben met het marketing plaatje om zich te promoten daar wij niet zo zijn ingesteld om op de huidige marketing methoden ons te profileren.

Bij ons gaat het om mensen helpen vanuit het hart en niet om likes en volgers te verzamelen om onze populariteit omhoog te krikken en zodoende potentiële klanten aan te trekken = ego mindset.

Authenticiteit in alle opzichten is wat ons drijft. Vele spirituele ondernemers zijn op zichzelf bezig en hebben vaak moeite om de juiste “betaalbare” locatie en ruimte te vinden om hun diensten aan te bieden.

Zij zullen op een organische manier klanten aantrekken omdat ze hier de accommodatie krijgen die ze nodig hebben om hun creativiteit aan de wereld te geven en deze hiermee op een unieke manier helen.

Wat gaan we daar leren? Aanbod?

Het aanbod bestaat uit alles wat de spirituele wereld te bieden heeft zoals leren mediteren, yoga beoefenen op verschillende wijzen, mensen leren hoe ze in contact kunnen komen met hun Hogere Zelf en de onzichtbare wereld, de signalen uit het universum leren herkennen en kennen, massage technieken, hoe gebruik je jouw aangeboren helende handen, dansen en zweven op hemelse klanken, klankschaal sessies ervaren, vegetarisch of veganistisch eetpatroon leren toepassen, tantra, seksbeleving, knuffelsessies, dematerialiseren, kortom alles wat in het teken staat van persoonlijke ontwikkeling, zelfheling en de groei van jouw ziel.

Een ruime accommodatie workshop, dans, lezing, meditatie, yogaruimte zodat spirituele ondernemers vrijelijk hun kunsten aan de wereld laten zien en ontelbare mensen helpen met heling, groei en de ontwikkeling van hun ziel.

Het tiny house wonen in gemeenschap onder de aandacht brengen en desgewenst ter plaatse ook de mogelijkheid bieden om op de beschikbare grond te kunnen wonen voor de uitbaters, vast personeel en geïnteresseerden die willen bijdragen aan dat centrum.

Een vrij podium waar vele mensen die zich nu niet zo goed durven zich te laten zien aan de wereld, ze op deze manier in het “licht” kan zetten zodat ze de kans krijgen om hun aangeboren gaven en kwaliteiten te uiten aan een enthousiast publiek.

Waar ook buitenactiviteiten kunnen georganiseerd worden zoals muziekfestivals om je helemaal te laten gaan en alle remmen los te gooien.   Festivals waar verslavende middelen verboden zijn dus ook sigaretten en alcohol.  Alles is gebaseerd op de 5D mindset.

Een openbare ontmoetingsruimte creëren waar alle mensen die nu op social media zitten en ernaar snakken om menselijk contact te hebben en gelijkgestemde zielen te ontmoeten, ze dat op deze manier kunnen en je samen lekkere drankjes of versnaperingen  op natuurlijke basis kan nuttigen en ondertussen kan filosoferen over de mooie dingen des levens.  Nieuwe mensen ontmoeten maakt nieuwe vrienden.

Financiële plaatje?

Werken via crowdfunding en donaties om aan het vereiste startkapitaal te komen. Via een crowdfunding platform de juiste investeerders aantrekken waar ik het volste vertrouwen in heb.

Vooraleer deze stap te zetten is het handig om mensen aan te trekken die kennis hebben van het opzetten van zo’n franchise systeem en ook die de prijzen kennen van de middelen die daarvoor nodig zijn anders kennen we ook geen juist bedrag dus een ruwe schatting is noodzakelijk.

Ik heb ondertussen al contact gehad met mensen uit de franchise wereld en zij opperde om eerst een voorbeeldmodel op te richten vooraleer dit gedupliceerd kan worden. Toch ben ik van mening dat deze centra volledig worden ondersteund door heel het universum omdat dit project er één is die de mensheid en Moeder Aarde dient, gezien de dictatuur waarin we nu leven en de bevolking snakt naar plaatsen zoals deze waar ze zichzelf weer kunnen vinden en verbinding genieten van broeders en zusters in de fysieke wereld. Niet online.

Als de overheid in no time vaccinatie centra tevoorschijn kan toveren, dan kunnen deze spirituele centra ook in die tijdspanne ontstaan wanneer de dictatuur is opgeheven en vele zielen zich verloren zullen voelen als de echte waarheid naar boven is gekomen en ze niet meer weten wie ze zijn. Als de overheden die ze altijd vertrouwd hebben, niet zijn die ze dachten dat ze waren. Dan zijn deze centra het bad van liefde en vrede waar ze dan terecht kunnen en opgevangen worden. Dit kan enkel met samenwerking van heel de spirituele wereld dus met degene die wakker zijn en hiervoor op aarde zijn gekomen.

Verdienmodel?

Aangezien we voorlopig nog in een wereld wonen waar een waardesysteem wordt gebruikt om het geven en nemen in evenwicht te brengen had ik gedacht aan een abonnementen systeem zoals vb een 3 maanden, 6 maanden of jaarabonnement of 10 beurtenkaart zoals in een fitness centrum.  Klanten kunnen dan kiezen uit allerlei formules wat het beste bij hun budget past en op die manier is persoonlijke ontwikkeling betaalbaar voor iedereen.  De centra zullen draaien op het nieuwe buitenaardse monetaire systeem QFS. 

Quantum Financial System wat eerstdaags op de wereld zal worden losgelaten.  Het loopt al een heel tijdje synchroon met het oude systeem dat op elk moment gaat vallen. Toch stel ik mij hierbij de vraag als het nieuwe systeem gaat gelanceerd worden wilt dit ook zeggen dat iedere aardbewoner uitbetaald gaat worden door het universum via de Saint-Germainfondsen die nu in Zwitserland gewaarborgd worden en er nooit meer tekorten zullen zijn en iedereen geld op hun rekening heeft staan ongeacht of men werkt of niet.

Dit zijn al de gelden die de elite eeuwenlang voor ons bewust heeft afgepakt en die we nu op een rechtmatige manier krijgen uitgekeerd.  Dus wat het abonnementen systeem ook mag inhouden, de tijd zal uitwijzen of dit model nodig zal zijn of niet. 

Voeding wordt gratis.  De btw gaat afgeschaft worden alsook de inkomstenbelastingen.  Ik weet niet hoe het zit met persoonlijke ontwikkeling.  Dat moeten we nog verder uitpluizen. Wat mij betreft leven we dan gewoon in een delen en ruilen wereld zonder monetair systeem zoals dit ook wordt toegepast door onze binnen- en buitenaardse vrienden die leven in de hogere dimensies.

Het franchise systeem is een handige module om iedere centra dezelfde uitstraling te geven en ook kwestie bedrijfsstructuur, slogan, werkwijze zodat we verzekerd zijn van kwaliteit en stabiliteit naar de buitenwereld toe. 

Een duurzaam geoliede machine die op elke plaats opgebouwd kan worden en waar alle onderdelen aanwezig zijn om dit tot een daverend succes te maken en allemaal met dezelfde intentie.  Moeder Aarde en haar bewoners helpen genezen en samen het aards paradijs te creëren dat zij altijd al was.

Voordeel is ook dat iedereen de kans krijgt om zo’n centrum te starten en ze door middel van een reeds bestaand systeem ook het voordeel krijgen van een makkelijke opstart.  Dit zijn ook inkomsten voor het moederbedrijf zodat zij verzekerd blijft van haar bestaan.

Marketing?  

Gebruiken maken met de middelen die we reeds hebben. 

 • Mondreclame.  In eigen omgeving onze mond durven opendoen.
 • Welke mensen kennen we al en wie zou er willen helpen?  Eigen netwerk benaderen.
 • Het www heeft een zeer groot bereik.  Een eigen website ontwerpen waar we het volledige plan op een professionele manier uit de doeken doen zodat alle geïnteresseerden een duidelijk en helder beeld kunnen vormen en desgewenst kunnen instappen liefst met heel veel enthousiasme en positieve energie.  Hier kan ook een doneerknop aan toegevoegd worden voor degene die willen bijdragen maar niet persé willen instappen, beiden kan natuurlijk. 
 • Lokale media benaderen zoals kleine lokale kranten die de aandacht vestigen op dit project.
 • Folder maken en deze in supermarkten en wachtkamers leggen.
 • Alternatieve radiozenders (bestaan ze?)  of de gewone, kan ook als ze ruimdenkend zijn een oproep plaatsen.
 • Alternatieve magazines aanschrijven zoals Spiegelbeeld, happinez enz…
 • Natuurwinkels een flyer leggen.
 • Mailings doen bij ruimdenkende organisaties en bedrijven.
 • Een filmpje maken en dit versturen naar potentiële doelgroepen via het www.
 • Via gemeente en politiek het project aankaarten enkel aan degene die open minded zijn en ontwaakt.  Vertrouwen op buikgevoel en onderscheidingsvermogen bij het benaderen van deze 2 opties.  Twijfel = NO GO
 • Eigen website gebruiken om een oproep te plaatsen.

Ondernemingsplan?

Aangezien ondernemingsplannen gebaseerd zijn op de 3D mentaliteit waar cijfertjes, prognoses, statistieken en balansen belangrijk zijn dus de materie zal er geen plan worden opgesteld in die mate maar wel een plan dat gebaseerd is op de 5D visie en dit houdt in dat we werken met de Universele Energieën waarbij de Universele wetten gelden van aantrekking, focus, diep geloof in jezelf en het welslagen van je dromen, overtuigingen creëren je realiteit, manifestatie, intenties, daden en positieve energie.

Verlangen?  Visualiseren? 

–> Manifesteren –> Vervulling van je wensen

Welke mensen hebben we nodig?

Allerlei soorten mensen. Mensen die dezelfde visie hanteren voor de toekomst van Moeder Aarde om haar te helen in haar oorspronkelijke staat van liefde. Mensen die zich er onvoorwaardelijk voor willen inzetten en denken vanuit het bewustzijn van liefde, delen, ruilen, respect, samenhorigheid, samenwerking, harmonie, licht, openheid, eerlijke communicatie en onvoorwaardelijk er voor elkaar zijn. Mensen die praten met het WE bewustzijn en niet het IK.  Daar kan je ook al aan zien of ze gaan samenwerken uit eigen belang “ik”, of willen samenwerken via het “we” woord.

Mensen betrekken houdt ook in dat we de juiste energieën aantrekken en dat hangt heel veel af van ons eigen ingesteldheid en bewustzijnsniveau. De kunst is ALTIJD te vertrouwen op ons buikgevoel.  Het eerste gevoel dat bij je binnenkomt als je met iemand spreekt zowel online als op een fysiek niveau.

Ik herhaal: bij de minste TWIJFEL = NIET DOEN.

We spreken af dat we ons enkel willen omringen met mensen die ons omhoog tillen en enthousiast mee willen denken aan dit project. Ik heb zeer recentelijk weer iemand ontmoet die ik online had leren kennen die zei me te willen helpen maar bij nader inzien bleek dat ik niks op papier had gezet en hij mijn idee naar beneden praatte ipv naar omhoog.  Zinnen zoals: “Ja dat wordt moeilijk, het zal niet gemakkelijk zijn, ik weet niet of het haalbaar is en dan nog….” Is geen peptalk maar lage energie praat wat jouw zelfvertrouwen aantast. Met deze persoon wijselijk alle energiebanden doorgeknipt. Het blijft uitkijken maar we leren ervan nog scherper te worden.

Leren ons onderscheidingsvermogen te gebruiken en te vertrouwen op ons eerste buikgevoel is de boodschap.

Welke wereldse problemen los je op?

 • De ieder-op-zich mentaliteit en de beeldschermcultuur definitief veranderen naar een gemeenschap waar we terug contact hebben met elkaar zoals het ook hoort te zijn.  Mensen in het echte leven opnieuw samenbrengen zodat we terug leren praten op een natuurlijke manier en niet via onnatuurlijke chats en sms-jes.
 • We leven voorlopig nog in een prestatie maatschappij gebaseerd op cijfertjes, diploma’s, macht, aanzien, vriendjespolitiek waarbij de oneerlijkheid en onrechtvaardigheid rijkelijk beloond wordt, zo “lijkt” het wel.  We leven met andere woorden in een illusie.   
 • En waarbij eerlijke, authentieke, pure mensen met oprechte warme bedoelingen zwaar op hun hart worden getrapt en verguisd worden omdat ze voor iedereen een spiegel zijn en altijd de waarheid uiten.  Met als gevolg dat deze mensen veel te maken hebben met weerstand, agressie, aanval gedrag, jaloezie en negativiteit.   Mensen leven als een robot en zijn bang voor verandering.  Energetisch gezien zitten we nu in een zeer heftige switch en gaat alles ten goede veranderen.  Gelukkig maar.  Mensen leven vooral buiten zichzelf in functie van hun omgeving en wat de maatschappij, lees controle systeem, van hun verwacht.  Ze gaan niet aan de slag met hun innerlijke pijnen maar degene die de reis niet naar binnen maken, projecteren dit naar de buitenwereld met de gevolgen die ik hierboven reeds beschreven heb.  Door deze prestatie maatschappij en de ten onrechte veel te hoge rekeningen die wij moeten betalen voor al ons voedsel en nutsvoorzieningen, worden de mensen gedwongen om heel veel en hard te werken wat resulteert in depressies, burn- en bore outs en vele ziektes want dit systeem wat voorlopig nog door de elite in stand wordt gehouden en die bewust de wereldbevolking hiermee willen uitdunnen, druist volledig in tegen onze natuur.  Wij zijn daar niet voor gemaakt. 
 • Voor die reden wil ik ook in die spirituele centra voor al deze mensen een rustige en vredige plaats creëren waar ze opnieuw zichzelf kunnen vinden te midden in een bad vol liefde, vrede en positieve energie.  Wij zijn gemaakt om volledig natuurlijk voedsel te eten in plaats van gemanipuleerd met allerlei hulpstoffen die er niet in thuishoren.  Wij zijn gemaakt om alles wat ons geneest in de natuur terug te vinden en niet in chemische medicatie.  Wij zijn gemaakt om te werken vanuit passie volgens ons ritme, niet dat wat een ander ons oplegt om te doen.  Wij zijn gemaakt als sociale zoogdieren om samen te leven in gemeenschap in plaats van in ieder-op-zich betonnen boxen met metershoge asociale omheiningen en hebzucht gedrag.  Met andere woorden een cultuur ontwikkelen waarbij delen, ruilen en elkaar helpen een normaliteit is.
 • Ecologische voetafdruk drastisch verminderen door mensen bewust te maken van een vegetarisch of veganistisch dieet en levensstijl helpen te ontwikkelen en toe te passen.
 • Vind jij het normaal dat wij moeten betalen voor energie, onderdak, voedsel en brandstoffen terwijl Moeder Aarde ons dat allemaal “gratis” geeft?  Daarom wil ik ook het tiny house wonen in gemeenschap, permacultuur tuinieren en dematerialiseren onder de aandacht brengen in deze centra.  Wij passen ons aan, aan de natuur maar niet meer andersom.
 • Massaal veel mensen helpen in hun zoektocht naar wie ze zijn, wat ze willen bereiken en wat ze willen in hun leven, het leven van hun dromen dat het geboorterecht is van iedere ziel.   Beter gezegd, mensen transformeren naar hun ware oorspronkelijke staat van “zijn.”
 • Als resultaat ontwikkel je dan een wereld waar iedereen zich bewust is van zijn talenten en deze dan ook in de wereld kan zetten met passie zodat iedereen ook de kans heeft om het leven van zijn dromen te leven.
 • Alle mensen zullen dan hun creativiteit inzetten met als intentie om deze wereld te genezen van alle angst, haat, hebzucht en oorlog.
 • Als je met passie en liefde doet waarvoor je hier op aarde bent gekomen, heb je nooit meer het gevoel dat je “aan het werk” bent en hoef je ook nooit met pensioen te gaan want dan doe je iedere dag alles met liefde en volg je de stem van jouw hart.  Dit is de enige weg naar jouw ultieme verlossing van “VRIJHEID”.
 • En tot slot krijgen al de spirituele ondernemers dan vanzelf een klantenkring die geheel organisch is ontsproten.

Acties?

 • Welke stappen zijn hier voor nodig? 
 • Hoe gaan we ons profileren op een professionele manier?
 • Folder?
 • Website?
 • Inhoud?
 • Welke kanalen allemaal? 
 • Takenlijst opstellen wie, wat en hoe?

Werven van participanten 

 • Hoe gaan we dat aanpakken?
 • Online gesprekken via zoom of skype. 
 • Offline als de dictatuur opgeheven wordt.
 • Takenlijst wie, wat en hoe?

Organiseren van een duurzame samenwerking

 • Hoe gaan we dat aanpakken in zijn geheel zodat iedereen duidelijk weet waar hij/zij aan toe is?
 • Vergaderen in groepen? 
 • Locaties?

Effectieve daden in de buitenwereld

 • Visueel alle plannen organisatorisch met alle betrokkenen overlopen
 • Takenlijst wie, wat en hoe?
 • Stappen- en doelenplan uitwerken
 • Eerste stappen uitwerken om eerste centrum op te starten.

Tijdspanne grove schatting?

 • 2021 de fundering van 1ste centrum uitwerken.
 • 2022 opstart 1ste centrum, 2de, 3de, 4de….

Ik heb dit plan opgesteld met een visie. Daar ik geen professionele ervaring heb in de bedrijfswereld wat dit soort projecten aangaat, kan er natuurlijk aan dit plan nog danig gesleuteld worden zolang als de hoofdmoot van het waarom van dit project niet in het niets verdwijnt.

Ik sta open voor alle input, meningen en visies van anderen. Bedoeling is dat we gaan samenwerken in “harmonie” met respect voor elkaars standpunten, perspectieven, afkomst, religie enz…

Oordeelloos elkaar leren kennen, dat zet je meteen op een hogere frequentie waardoor je innerlijke vrede ervaart en ook vruchtbare resultaten kan behalen.

De kunst is dezelfde toekomstvisie voor Moeder Aarde te delen om haar te helen en elkaar onderweg tegenkomen om die samenwerking te kunnen realiseren. Het heeft geen zin om elkaar af te breken en jouw ego te laten leiden. Alleen het hart zal ons leiden naar onze ware bestemming.

We motiveren en duwen elkaar de hoogte in. Constructieve feedback is goed als deze op een rustige en liefdevolle manier wordt doorgegeven zodat we ervan leren en het ons motiveert om nog beter te doen.

We zijn allemaal één afkomstig uit dezelfde liefdesbron. Moeder Aarde vraagt om met de kracht van liefde samen te komen en er alles aan doen om deze wereld te transformeren naar een wereld in vrede en al haar bewoners te helpen naar de bewustzijnsstaat van angst naar liefde.

SAMEN ZIJN WE STERK! HEEL HET UNIVERSUM STEUNT DIT PROJECT!

HOU DIT IN GEDACHTEN DUS LAAT JE LEIDEN IN VERTROUWEN.

ALS JE MEEDOET IS ZIJ JOUW CREATIEVE PARTNER IS EN ZAL JE ALLES GEVEN WAT JE VOOR DIT PROJECT NODIG HEBT.

Deel dit met zoveel mogelijk mensen waarvan je denkt dat ze zich hiervoor willen engageren. Alvast bedankt vanuit mijn hart.

Tot binnenkort lieve broeders en zusters! IK HOU VAN JULLIE! 💖

Dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

“VRIJHEID EN BLIJHEID IN HEEL JOUW ZIJN” 

😊