Dag lievelingen,

Voor jullie speciaal een nieuwe muziek en orakelkaarten blog gebaseerd op de universele energetische frequentie in het hier en nu.

Geniet ervan! 😊

Welterusten,

Liefs,

Inge xxx

 

Ik voel me als herboren.

Je hebt een periode met veel uitdagingen en moeilijkheden gehad.  Je voelt je als een nieuweling, kwetsbaar en onervaren.  Je dacht dat je deze dag niet zou beleven.  Maar nu is hij er en je droogt je opnieuw gevonden vleugels in het vriendelijke zonlicht.  Weet dat je dit moment, een moment maar, niets anders hoeft te doen dan je bewust worden van de betekenis van verandering die je voor jezelf hebt geschapen.  Je bent veranderd.  Je bent een nieuw mens geworden.  Je hebt een belangrijke test doorstaan.  En nu ben je herboren.

Het is een gevaarlijke tijd maar je wordt op dit moment heel goed beschermd.  Er zijn bewakers die ons attent zullen maken op alles wat je nodig hebt en je hebt de tijd om aan de vleugels te wennen en te leren hoe je ze kunt gebruiken. Voor nu: neem de tijd, adem de verse lucht in en proef opnieuw de zoetheid van het leven.

 

Wees duidelijk en doortastend.  Concentreer je op wat je echt wilt.  Durf vragen te stellen aan het Universum.

Als je haarscherp focust op wat je wilt bereiken, heb je de kracht om bergen te verzetten.  Wat nu buiten bereik lijkt te liggen, is opeens mogelijk als je er met heel je hart in gelooft, het heel doelgericht vraagt en het Universum de beste manier laat vinden om het je te brengen.  Daarna moet je moedig de actie ondernemen die je aangegeven wordt.  Je hebt misschien het gevoel dat de vervulling van je wensen op zich laat wachten of helemaal niet komt.  Dat komt doordat je een verward of verlegen verzoek verzendt.  Of misschien stuur je helemaal geen wensen uit?  Als je niet doelgericht zegt wat je wilt, zul je een standaard werkelijkheid opbouwen op basis van je oude patronen en overtuigingen.

Zorg ervoor dat je niet vast komt te zitten in dezelfde drama’s, dezelfde ervaringen en dezelfde ontgoochelingen door nu duidelijke, nieuwe doelstellingen te formuleren.  Dit schitterende gevleugelde paard maant je aan om niet te vergeten dat jij de krachtige schepper bent van jouw eigen werkelijkheid, of je dat nu bewust of onbewust doet.  Het maant je aan gerichte doelstellingen te gebruiken om je zegeningen op te roepen en bewust een nieuw leven te creëren waarin jij je beter voelt.

Je bent een oneindig wezen met onbeperkte mogelijkheden en je kunt je zelfgekozen werkelijkheid nu creëren. Kies dus voor een prachtig leven waar je zelf versteld van staat.  Verwoord heel duidelijk je bedoeling om je hoogste leven te leiden.

 

Mijn echte waarde schijnt vanuit mijn innerlijke zijn als een heilig sieraad van liefde en medeleven.

Mijn echte waarde is als een prachtig sieraad dat in het centrum van mijn hart verblijft.   De essentie ervan is medeleven en liefde.  Terwijl ik mijn handen over mijn hart houd, word ik aan deze essentie herinnerd.

Ik weet dat mijn waarde niet afhangt van wie ik denk dat ik ben, wie ik zou moeten zijn, wat ik doe of wat ik heb.  Ze hangt niet af van wat anderen van me denken.  Ze wordt niet beïnvloed door de hoogtes en laagtes van het leven van alledag.  Ze ligt buiten succes of falen.  Mijn waarde IS gewoon.  Ze is een essentieel deel van mijn wezen waarmee ik werd geboren.  Ze is mijn innerlijke licht en levenskracht.

Niemand kan mijn waarde bepalen.  Mijn waarde gaat boven metingen, boven het ter discussie stellen ervan en boven twijfel.  Als er een oude overtuiging in mezelf zit die zegt dat ik onwaardig ben, laat ik die nu los en laat ik haar gaan.

 

Er komen nieuwe relaties naar je toe.  Herwaardeer huidige relaties en verlaat de relaties die niet goed voor je zijn.  Wees duidelijk waar je je aan verbindt.

Laat je leven ontvlammen.  Zoek mensen die jouw vlammen aanwakkeren.

Relaties worden opnieuw gedefinieerd en er ontstaan nieuwe relaties.  Of het nu gaat om vriendschap, zaken of een romance, je bent verbonden met mensen die belangrijk zijn voor jouw zielspad.   Wees open terwijl je geest verbindingen maakt met mensen die je naar de volgende fase in je leven brengen.

Het is geen toeval als je plotseling merkt dat je nieuwe mensen ontmoet of wordt aangetrokken door bepaalde mensen.  Ook zullen er mensen zijn die afstand van je nemen en misschien helemaal uit je leven verdwijnen.  Weet dat zij hun doel hebben gediend.  Sommige mensen behoren slechts een korte tijd in je leven te zijn, anderen langer.  Vermijd mensen die je klein houden zodat zij zichzelf belangrijk kunnen voelen.  Dat doet jou geen goed – je zelfvertrouwen zal eronder lijden.

Kijk naar de relatie die je hebt met je geliefden, je familie, je buren, je collega’s en/of je baas.  Moet je er meer tijd voor nemen en je meer inspannen om de relatie in stand te houden of is het tijd om verder te gaan?  Als je beweegreden zuiver is, zal het universum je de wijsheid geven om de juiste keuzes te maken.  Maak tijd om alleen te zijn want dit helpt je om jezelf te leren kennen.  De belangrijkste relatie is de relatie die je hebt met jezelf en je hogere zelf.  Als je je ergens aan verbindt, vooral aan je geliefde, zorg er dan voor dat je weet waar je je aan verbindt en hoe verantwoordelijk je daarvoor bent.

Je trekt op dit moment harmonieuze relaties in je leven aan.  Het is een uitstekend moment om je tijd en inspanningen te investeren in het ervoor zorgen dat relaties werken.

 

Kun je voelen dat er een fase in je leven afloopt en dat er een nieuwe aankomt?  Heb je het gevoel dat je op de rand staat van geweldige nieuwe ervaringen, maar weet je niet zeker van welke kant die zullen komen?  Lijkt het alsof het leven zoals het kent voor je ogen in elkaar stort?  Je maakt je deze dingen niet wijs en je bent ook niet in gevaar.  Je bent eenvoudig bezig vrij te komen van karma uit het verleden en je ziel vrij te maken voor een groter morgen.

De bedoeling van je ziel op dit moment is dat je,  zoals de vlinder die zijn weg vindt uit zijn cocon, het verleden afwerpt, en naar nieuwe hoogten vliegt.  Je staat op de drempel van het spreiden van je spirituele vleugels in een volkomen nieuwe richting van begrip en van het je toe-eigenen van je volledige potentieel.  Dit is een fantastische tijd en het is de moeite waard om je daar goed op voor te bereiden.

Maak schoon schip en laat alles los waartoe je je niet meer voelt aangetrokken.  Houd je niet meer op met dingen, situaties en mensen, waar je geen vreugde meer aan beleeft en waarbij je je vitaliteit kwijtraakt.  Je kunt niet reiken naar iets groters als je niet eerst je handen vrijmaakt.  Je gaat de spirituele volwassenheid binnen, in staat om je volledig te engageren met het leven, op de manier die de jouwe is.

Verandering kan vaak moeilijk zijn maar wees niet bang.  Zelfs de vlinder denkt, op het moment dat hij uit de cocon breekt, dat hij doodgaat.  Al wat sterft is een oud stilstaand zelf, dat niet meer vooruitgaat en dat je spirit niet meer dient, dus zet je angst om in actie.  Wie ben je vandaag?  En wat wil je nu aan ervaringen hebben?  Het antwoord zal duidelijk worden en je zult verrast zijn wat je ontdekken gaat.  Niets staat je nog in de weg.

 

Je bent een dromer, maar het is de bedoeling dat je ook een doener bent.  Het is nu het moment om wat minder tijd en aandacht te besteden aan de eisen die aan je worden gesteld omdat dat je afhoudt van je ware doel.  Het is goed als je veel dromen hebt, maar het is verstandig je te focussen op wat je nu kunt doen.  Laat je andere dromen even rusten.  Je zult weten wanneer je er aandacht aan moet besteden.  Doe nu wat je kunt doen en wees dan niet bang om één of twee dingen op te offeren terwijl je dit doet.  Deze opofferingen betalen zich op meer manieren terug dan je nu beseft.  Je verliest niets wanneer je je even niet ontspant en ervoor gaat.

Keuzes maken kan moeilijk zijn, alsof je “ja” tegen één ding zegt, en “nee” tegen vijftien andere dingen!  Bedenk dat nee zeggen alleen maar “nu even niet” betekent en niet “nooit”.  Het leven heeft een hoger plan voor je die ook al je passies omvatten.  Je kunt ze allemaal ten uitvoer brengen maar niet allemaal in één keer.  Je ziel weet op welke manier je het meest geïnspireerde en mooiste goddelijk leven kunt opbouwen alsof ze een buitengewone tempel voor je geest bouwt.  Ze weet dat de fundering moet worden voorbereid en dat de muren eerst moeten worden opgetrokken, voordat de ramen, deuren en lichten kunnen worden aangebracht.   Het dak kan absoluut ongelooflijk uniek gerealiseerd worden maar als je probeert het dak te maken voordat de muren zijn gemetseld, dan heb je een probleem!

Er is een bepaalde volgorde waarin de dingen moeten gebeuren en je ziel weet dit intuïtief.  Daarom is het zo belangrijk naar je ziel te luisteren en te vertrouwen op wat je stem vanbinnen zegt.  Dat heeft meer zin dan proberen alles in één keer te doen en met zo veel minder te eindigen dan je met moeite hebt verdiend.

Het universum heeft al je geduld en alle opoffering opgeslagen als een zoete gunst die je later terug zult krijgen als alles perfect op zijn plaats valt.  Luister naar wat je vanbinnen voelt en vertrouw erop dat je alles krijgt waarvan je ooit hebt gedroomd.  Stukje bij beetje.

 

  • Ik word omringd door Vleugels van licht.
  • Ik adem liefde in.
  • Ik ben het licht.
  • Ik ben één met het universum.

Het universum heeft uw verdriet gevoeld en daarom verschijnt deze helende kaart vandaag in uw kaartlegging om u te helpen.  Er staat een prachtige engel vol licht en liefde voor u.  Ze wil u laten weten dat er zielsveel van u gehouden wordt, meer dan u zich ooit kunt voorstellen.  En hoewel u zich soms eenzaam voelt, weet dat u nooit echt alleen bent.

Sluit nu uw ogen, dan zult u de goddelijke aanwezigheid van uw engel voelen. Leg uw handen op uw hart en zie voor u hoe er een veelkleurig licht door u heen stroomt.  Adem dit rustgevende en helende licht in dat uit pure en onvoorwaardelijke liefde bestaat.  Voel het licht langs uw gezicht strijken terwijl uw hele lichaam zich ontspant en zich vult met licht.  U zult de komende dagen een positief teken ontvangen dat u ervan zal overtuigen dat uw engel en deze heling echt zijn.

 

Laat je stem horen!  Je bent een mooie en verstandige creatie van het goddelijke, gemaakt om je persoonlijke waarheid tot uitdrukking te brengen. Laat niets je weerhouden.  Houd je niet langer klein.  Je wordt nu geroepen om jouw gave van het woord te gebruiken en de kracht van je stem te laten horen.  Wat je te zeggen hebt is belangrijk.  Er is behoefte aan wat je hebt te vertellen.

Misschien word je gevraagd om voor een grote groep te spreken, of misschien blijven er situaties ontstaan waarbij je de gelegenheid wordt gegeven om je stem te laten horen over wat je denkt, gelooft en voelt.  Voor velen van ons gebeurt dit niet op een gemakkelijke manier.  Vaak hebben we in het verleden ervaringen gehad, die ons ervan weerhielden ons in het openbaar uit te spreken.  Het is tijd om deze oude begrippen te helen en jezelf toe te staan dat je wordt gezien en gehoord.

Ieder van ons drukt zich op een unieke manier uit.  Of je nu wordt gevraagd om te zingen, te chanten, te bidden, te spreken of te onderwijzen – je stem wil gehoord worden.  Dit kan ook verband houden met gewoon te zeggen wat jij belangrijk vindt in een relatie. Het kan inhouden dat je je zienswijze, behoeften of wensen duidelijk maakt – ongeacht hoe verschillend ze ook mogen zijn.

Het is tijd om je te realiseren wie je bent.  Je bent een vonk van God.  Kom voor jezelf op. Sta voor waar je in gelooft.  Spreek vanuit je hart en er zal altijd naar je woorden worden geluisterd.  Je stem is een geschenk en is bedoeld om anderen er in te laten delen.  Je staat op het punt om dit te doen op een manier dat je nog nooit hebt gedaan.  Je zult merken dat de stap om je stem te laten horen, je meer op één lijn brengt met wat je hier echt moet doen.

 

Je kwetsbaarheid is de sleutel tot je groeiende spiritualiteit.  Het moment is nu aangebroken om jezelf in alle openheid te delen, zonder excuses of verdedigende houding.  Laat de belemmeringen vallen die je bij de ander, bij het Goddelijke, bij de wereld vandaan hebben gehouden.  Blijf trouw aan de ervaringen van je leven zonder dat je behoefte hebt om je ertegen te verdedigen.  Verwacht niets en stel je open om alles te ontvangen.  Je kwetsbaarheid is nu je weg vooruit.  Je bent aan het leren dat je genoeg kracht hebt om jezelf over te geven.  Je bent dapper genoeg om jezelf toe te staan echt door het Goddelijke geleefd te worden.

De boodschap van deze kaart is dat je je onlangs op nieuwe manieren hebt opengesteld voor een ontmoeting met de wereld en je geliefden.  Of je bent aan het overwegen om dit te doen zodat je iets van jezelf met iemand anders kunt delen.  Doe dit ook.  Je bent er meer dan ooit klaar voor om gezien en ontvangen te worden.

 

Het voelt misschien aan alsof u op onbekend terrein wordt gegooid door krachten die buiten uw macht liggen.  En toch is het door de gebeurtenissen die zich nu ontwikkelen dat uw ware aard verschijnt.  U tapt uit nieuwe reserves van macht, zelfvertrouwen en wijsheid.  Wat begint als beangstigende en moeilijke veranderingen valt na een tijd gemakkelijk op zijn plaats.  Het eindresultaat is een sterkere versie van uzelf, die meer zelfvertrouwen heeft en dankbaarder is.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

___________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  205

205: Vertrouw erop dat de veranderingen die je overweegt en ervaart goddelijk geleid zijn.  Blijf geaard en optimistisch en zet één stap tegelijk.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/58-getallen-van-de-engelen-200-tot-299

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 2778

Engel nummer 2778 brengt een boodschap om je leven vanuit alle aspecten te beschouwen en te beslissen wat je echt wilt, visualiseer het dan. Houd standvastig vast aan uw visie (s) en laat u niet afleiden door gedachten van angst of twijfel, omdat angst en twijfel meer dromen doden dan falen ooit zou kunnen. Neem de tijd om jezelf echt op elk niveau te kennen, want alleen door zelfkennis en vertrouwen in je eigen kracht kun je een echt gevoel van eigenwaarde krijgen en het vertrouwen om je dromen te volgen. Zie en waardeer de waarde van je eigen bestaan, en als je een idee en een doel hebt, vertrouw erop dat er een manier is om ze te bereiken.

Engel Nummer 2778 suggereert misschien dat het tijd is om te overwegen een spiritueel beroep, praktijk en / of carrière of hartgerichte dienst te beginnen (of uit te breiden) als je daar zin in hebt. Blijf in balans en gefocust en gebruik altijd je eigen innerlijke kracht, wijsheid en licht. Luister naar je intuïtieve weten en zoek wegen en interesses die je ziel aanspreken. Wees trouw aan jezelf, onderscheid wat je wilt dat je ziel tot uitdrukking brengt, vind je kracht en vervul je spirituele bestemming.

Denk na over je leven en huidige omstandigheden en onderzoek je ware, innerlijke gevoelens, je levensstijlkeuzes en het pad dat je volgt. Vraag jezelf af wat voor jou het belangrijkst is, en durf vervolgens je leven eromheen te creëren. Erken je eigen persoonlijke kracht, want dit is de kracht die je leven vormt.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/03/angel-number-2778.html

____________________

Seek and you shall find what you may already have.
Sometimes it’s your own shadow standing in your path.
I have spent my life with a vision of myself,
But I may have been somebody, somebody else.
I feel a change in the tide
As I hold my heart open wide.

Never
Knew what I could be.
I never felt the power inside of me.
Now I stand in all the wonder
That the mirror couldn’t see.
I have the power inside of me, yeah.
I have the power inside of me.

Every time I held a rose, I only felt the thorns.
I feel like today’s the day I finally was born.
Now that I see me through these eyes,
I can do more than fantasize.
Never
Knew what I could be.
I never felt the power inside of me.
Now I stand in all the wonder
That the mirror couldn’t see!
I have the power inside of me, oh woah.
Inside of me,
Inside of me!
Yeah.

 

 

Ready or not, here I come, you can’t hide
Gonna find you and take it slowly
Ready or not, here I come, you can’t hide
Gonna find you and take it slowly

Ready or not, here I come