Goedemorgen lieverds!  🙂

Hier ben ik weer!  Ik weet niet hoe het komt maar op de één of andere manier zette ik hier wel liedjes maar ze geraakte niet verder dan dat ik ze als concept opgeslagen heb.  Het zijn er 3 en waarschijnlijk ga ik ze nog wel uitwerken maar dan gevoelsmatig op het “juiste” tijdstip.  Dit fantastisch nummer wordt niet opgeslagen maar nu meteen in de lucht gedropt.  Ik kende dit al wel maar heb dit gisteren gehoord in de film “We are your friends” met Zac Efron in de hoofdrol.  Ik heb ook eens genetflixet en ga dat wat vaker doen want op de tv word je voortdurend gestoord door reclame.   Goede film die net zoals die van Queen te snel gedaan was haha, teken dat hij zeer te smaken was.

Dit mooie versje heb ik gevonden bij de Youtube commentaren.

There is the magician calling the kind …sun that arises nice ..there is the welcoming of rivers ….moon that settles nice ..there is the filling of the up ….there is the feeling of getting enough …and it feels us up …and we become one world …we become …what we are …what we want …where we want …who we are …why …when …we ….there is the mage calling to all of the universe.  ❤

Zomers nummer waar je het lekker warm van krijgt! 😉

Geniet van deze dag iedereen!

Liefs,

Inge xxx


___________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:17

417; De engelen zeggen dat er goede redenen zijn voor je positieve denken en optimisme.    Je bent op de juiste weg met je intenties en daden, ga zo door!

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:41

341; De aartsengelen en verlichte meesters raden je dringend aan positief te blijven denken over de toekomst. Je bent een aarde-engel en je optimisme inspireert en heelt anderen.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  286

286; Onthoud dat de bron van je overvloed in jezelf zit. Concentreer je niet op uitwendige omstandigheden als bepalend voor je overvloed. Ze zijn slechts een illusie.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 612

612; Vertrouw erop dat je gebeden, affirmaties en visualisaties zich met goddelijke timing en in volmaakte orde manifesteren. Hoe meer je gelooft, hoe meer je de stroom van voorzieningen op je pad zult ervaren.

___________________

It fills me up
And it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight
Is it all you need
To feel this heat
To feel like everything is all that you dreamed
Is it all too much
Did you get enough
Does it set on fire all the things that you touch
It fills me up
And it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight

It fills me up
And it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight
Is it all you need
To feel this heat
To feel like everything is all that you dreamed
Is it all too much
Did you get enough
Does it set on fire all the things that you touch
It fills me up
And it starts to shine
And I say burn when you bring me sunlight
And it’s all you need
To feel this heat
To feel like everything is all that you dreamed
Is it all too much
Did you get enough
Does it set on fire all the things that you touch
And it fills me up
When it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight

 

It fills me up
And it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight
Is it all you need
To feel this heat
To feel like everything is all that you dreamed
Is it all too much
Did you get enough
Does it set on fire all the things that you touch
And it fills me up
And it starts to shine
And I see it burn when you bring me sunlight