Goede nacht lieve zielen,

De zin “The best is yet to  come”, sprak ik gisteren uit in een antwoord op een facebook post en vandaag voelde ik, ja het is nu ook zo,  dus dacht ik meteen aan Joost Zweegers van Novastar die dit prachtig nummer zo goed kan brengen als piano virtuoos.  Geniet ervan!

Onderstaande teksten en dit nummer zijn weer allemaal signalen dat alles altijd goed komt op exact het juiste moment perfect afgestemd op het tijdstip in jouw zielenplan vooraf bepaald toen je opnieuw incarneerde in een fysiek lichaam hier op aarde.

Ik leef op wolkjes en surf lekker mee op de magische Universele energie die me zal brengen waar ik moet zijn om mijn missie te volbrengen.

Slaap zacht en droom zoet,

Warme knuffel,

Inge xxx

Volgende tekst lees ik nu ook “toevallig” in mijn newsfeed op facebook:

 JE KUNT TROTS ZIJN OP JEZELF! 

Je hebt het ergste gehad en je hebt het overleefd.
Je maakt je zorgen of dat laatste stukje ook nog ooit gereed komt…en daar antwoorden de Engelen met een volmondig JA op!

Het heeft misschien wel allemaal wat langer geduurd dan je verwacht en met name gehoopt had…maar is de uitkomst niet beter en/of mooier dan je ooit had kunnen denken? Doordat je bereid was om je over te geven aan wat kwam heb je het universum de mogelijkheid gegeven om de best mogelijke uitkomst naar je toe te brengen.

Binnenkort kan je de vruchten gaan plukken van je harde werken en je “vertrouwen-op-een-goede-afloop”: er breekt een geheel nieuwe periode aan in je leven met ongekende mogelijkheden en kansen, en je talenten zullen niet alleen de buitenwereld maar ook jeZelf verbazen.

Er is een poort opengegaan naar de nieuwe JIJ en daarvoor mag je jeZelf alle credits geven. Wij, engelen zijn zo trots op jou en hoe je niet alleen jeZelf maar ook de mensen om je heen door een zware tijd heen geloodst hebt. Binnenkort mag je uitrusten, omdat er een deel zal wegvallen wat veel tijd en energie gevergd heeft de afgelopen maanden.

En voor nu? Neem je momenten….ja….iedere dag.
Omarm jeZelf en geef jeZelf iedere dag een schouderklopje. En als je af en toe voelt dat er iemand of iets naast je staat…Weet dan dat wij onze vleugels om je heen slaan, als teken van onze onvoorwaardelijke Liefde en eeuwigdurende steun. 

Lichtinzicht – Een engel

 

Volgende orakel kaart genaamd “ZIELENKIND” uit het kaarten dek van de lichtwerkers trok ik vandaag:

Er staat u een wedergeboorte te wachten, prachtig kind van het universum. U bent voorbereid op nieuw leven en dat begint nu. Het goddelijke moment van wedergeboorte – dat plaatsvindt na een periode van worsteling, intens innerlijk werk en fysieke transformatie – is gekomen.

Geniet van de kennismaking met uw nieuwe zelf. Het is een nieuwe dag, een nieuw begin, een nieuwe u.

Neem de tijd om de groei van uw licht, kracht en liefde te onderzoeken, als een avonturier die geniet van het ontdekken van een heel nieuwe wereld.

Beschrijving

U hebt de dood van de oude orde ondergaan. Niets is zoals het was en het zal ook nooit meer zo zijn. U moest leren afstand te nemen, los te laten, en te laten gaan, steeds weer.

Op zoveel manieren hebt u innerlijke dood ervaren, maar ook moedig losgelaten wat niet langer goed was voor uw groei in dit leven – ook als u ooit intens van iets hield of u zich geen leven zonder dat kon voorstellen.

Diep vanbinnen heeft uw ziel door dit proces energie opgedaan. Hij heeft die weggehaald van de oude vormen van uw leven en relaties, van uw oude overtuigingen over gezondheid, financiën, werk en wat belangrijk voor u was. Hij heeft dat gedaan om het nieuwe zielenkind dat u in uw lichaam draagt te voeden. Deze nieuwe u is gevuld met goddelijk licht, liefde en kracht. Uw innerlijke zielenkind, dit pas geïntegreerde zelf, is nu klaar om geboren te worden. Uit wat niet langer is, wordt nu iets nieuws geboren.

U bent klaar voor de volgende cyclus of fase in uw leven. Ook als u, net als een pasgeboren veulen moet leren om stevig op zijn wankele benen te staan, niet zeker bent van uw kracht, wees gerust: het nieuwe zelf dat u ervaart zal snel genoeg sterk en krachtig worden. Vergroot het vertrouwen in uw nieuwe zelf. Denk na over hoe anders u nu bent vergeleken met een jaar of zelfs een maand geleden. Wees nieuwsgierig naar wie u nu bent. Verwacht niet dezelfde reacties of ervaringen die u in het verleden tegenkwam. Het is tijd om te vieren en erkennen dat er een nieuwe dag, een nieuwe u, is begonnen aan een reis in de fysieke wereld. U zult de goddelijke oogst van al uw groei en inspanningen binnenhalen.

Deze kaart kan ook een teken zijn dat een nieuw zaken idee, professionele of persoonlijke relatie of leefstijlkeuze de groei van uw geest op een positieve en stimulerende manier zal ondersteunen. Als dit het geval is, zal dit nieuwe idee of die nieuwe relatie leiden tot de geboorte van creatieve nieuwe programma’s, ideeën of structuren in uw leven. Aan de andere kant, als iets verzwakt is in energie of succes maar u nog niet bereid bent om het op te geven, dan komt dit orakel als bevestiging en stimulans. Er gaat een wedergeboorte plaatsvinden. Geef niet op – soms is het vlak voor de dageraad het donkerst.

Extra toelichting

Ik ben een kind van het universum, ik word goddelijk geliefd en gestimuleerd om te groeien naar een glanzende, stralende ziel van liefde.
Mogen alle aspecten van mijn levensreis zijn gezegend zodat ze kunnen uitgroeien tot hun mooiste en meest liefdevolle vorm. Mogen alle mensen en ideeën die bescherming nodig hebben zodat zij kunnen uitgroeien tot hun goddelijke volheid, gezegend en gesteund worden door onvoorwaardelijke liefde.
Door goddelijke genade, amen.  💖

Bron:

https://www.orakels.net/orakelkaarten/het-orakel-van-de-lichtwerkers

________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:44

444; Duizenden engelen omringen je op dit moment: ze houden van je en steunen je.   Je hebt een heel sterke en heldere verbinding met het engelen rijk, en je bent zelf een engel op aarde. Je hebt niets te vrezen, alles is goed.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/60-getallen-van-de-engelen-400-tot-499

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  267

267; Je bent op de juiste weg! Je geloof en affirmaties zorgen voor een gestage stroom van voorzieningen in je leven.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/58-getallen-van-de-engelen-200-tot-299

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1282

Engel nummer 1282 is een boodschap van je engelen dat rijkdom en overvloed gestaag in je leven stromen dankzij je aanhoudende positieve affirmaties, visualisaties, zelfvertrouwen, geloof en vertrouwen en een positieve houding. Je wordt aangemoedigd om balans en harmonie te zoeken en te behouden in alles wat je doet en om het goede werk voort te zetten. Laat wonderen gebeuren in je leven en wees dankbaar voor hen wanneer ze verschijnen.

Engel nummer 1282 vertelt je dat je op een wonderbaarlijke manier aan je financiële en monetaire behoeften zult voldoen. Als de ene deur sluit, opent er een andere in je leven, dus vertrouw op je intuïtie en je engelen om je te begeleiden naar nieuwe kansen en positieve overvloed. Gebruik je natuurlijke innerlijke wijsheid en manifesterende vermogens om je verlangens tot stand te brengen. Geef de angst op om rond te komen en geloof en vertrouw erop dat je engelen en het universum je welvaart zullen waarborgen.

Engel nummer 1282 moedigt je aan om een ​​comfortabele balans te vinden tussen je materiële en spirituele werelden. Het nastreven van je passies zal leiden tot het vervullen van je doel.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2013/07/angel-number-1282.html

_________________________

lover lover talk to me
we’ve both been here before
takes a lot of time to see
you need less to become more
but not this time

lover lover come to me
and don’t say it ain’t so
that you don’t know how
you don’t know when
there’s nowhere left to go

and all this time, evening cries
with no words, no words

No lord, it seems the best is yet to come
no lord, it seems the best is yet to come
I’m screamin’ it out boy, screamin’ it out
no lord, it seems the best is yet to come

so lover please don’t lose yourself
don’t let your promise die
cause you don’t know how
and you don’t know when
there’s nowhere left to hide

lover lover talk to me
we’ve both been here before
takes a lot of time to see
you need less to become more

and all this time, evening cries
with no words, no words

no lord, it seems the best is yet to come
no lord, it seems the best is yet to come
I’m screamin’ it out boy, screamin’ it out
no lord, it seems the best is yet to come

and if you need a good reason, I’ll give you one
no lord, it seems the best is yet to come
the best is yet to come
the best is yet to come

so lover lover, talk to me
the best is yet to come
the best is yet to come
screamin’ it out boy, screamin’ it out
no lord, it seems the best is yet to come