Goedeavond lievelingen,

Wat zijn het opwindende tijden!  Vooral op energetisch niveau voel ik dat er vanalles in de lucht hangt.  Ik volg het energie nieuws op facebook nauwgezet en het is fijn om daarin herkenning te vinden ook van andere gelijkgestemde zielen zodat je toch niet het gevoel hebt dat je alleen met al deze drastische wijzigingen in jouw leven te maken hebt.   Vooral ons lichaam is aan een serieuze reset bezig en telkens ik deze berichten lees, sta ik er toch van versteld hoe wonderbaarlijk het universum te werk gaat en hoe perfect alles is afgestemd op elkaar.  Dit geldt voor elke ziel en elke ziel loopt zijn eigen levenspad met ieder zijn eigen ervaringen, uitdagingen en overwinningen.  Magisch!  🙂

Zoals ik al eerder hier heb gezegd is de muziek die ik post ook afgestemd op de energie van het moment.  Hoe hoger de beats, hoe hoger de energie. Ook de teksten en quotes resoneren met het moment waarop mijn gevoel is afgestemd.

Het nummer van vandaag is een heerlijk trance nummer van een tijdje geleden.  Pure nostalgie!  2de video is gemaakt op Tomorrowland waar alle culturen en heel de wereld samensmelten tot één geheel vibrerend op de tonen van magische muziek.  Het kan en het bestaat, een grote groep mensen die in een bad van liefde vredevol dansen lachen en plezier maken.  🙂

Al zolang een droom om daar als Belg eens te kunnen geraken voor de eerste keer in mijn leven.  Aan de kaartenverkoop online heb ik verleden week een half uurtje tijd voor gemaakt maar ik voel dat ik daar niet de middelen voor heb ( 10 computers) om ooit binnen te geraken bij het afrekenscherm omdat heel de wereld op die website zit.  Ze zijn allemaal de deur uit heb ik daarstraks gelezen dus als er iemand is die dit leest en heeft een kaart op overschot, laat het me aub weten.  Zou fijn zijn als ik met een gezellige groep mensen mee kon gaan want alleen naar daar gaan is maar zielig hé.

Geniet ervan!

Een fijne avond gewenst en alvast welterusten.

Liefs,

Inge xxx

___________________________

 

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:16

316; De verlichte meesters vragen je positief te blijven denken over de vervulling van je materiële behoeften. Weet dat je genoeg hebt, nu en altijd. Geef weg of verkoop wat je niet langer nodig hebt.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 5:02

502; Je geloof in God steunt je in deze tijd van verandering.  Denk erom dat je af en toe innerlijke rust neemt en dingen doet die je voeden.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  145

145: Je positieve gedachten en affirmaties en je engelen brengen samen een positieve verandering tot stand. Blijf in voortdurend contact met je engelen door middel van gebed en meditatie terwijl je deze verandering doormaakt.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 600  ( exact 600 woorden 🙂 )

600; God en het universum voorzien in al je behoeften. Geef alle zorgen en getob over de vervulling van je materiële behoeften aan de Schepper en sta open voor het ontvangen van wonderen en zegeningen

__________________________

Shining light
Another day turns in to rain
Eternal fight
I waited all my life

Take me away
Million miles away from here
Take me away
Find the place for you and me
You’re taking me higher
High as I could be
You take me away
Forever you and me
Take me away

The tears I cried
Kept them all inside
I needed time
To make up my mind

Take me away
Million miles away from here
Take me away
Find the place for you and me
You’re taking me higher
High as I could be
You take me away
Forever you and me
Take me away

Take me away
Million miles away from here
Take me away
Find the place for you and me
You’re taking me higher
High as I could be
You take me away
Forever you and me
Take me away