Lieve lezers,

Het is al een tijdje geleden dat ik nog een geschreven blog gepost heb dus bij deze.  Waar ik het nu over wil hebben is over de synchroniciteit van ervaringen die ik nu beleef. Zoals ik al eerder zei, als je bezig bent met jouw hart te volgen dus in ook in nauw contact staat met de onzichtbare wereld, je automatisch geleid wordt naar de juiste mensen, situaties, ervaringen en boodschappen ontvangt van mensen op jouw pad die je exact op dat moment nodig hebt in jouw leven. Ik vind dit zo een wonder en de laatste tijd verbaas ik mij van het ene naar het andere wonder. Zalig!

Wat is synchroniciteit? 

Synchroniciteit is het zogenoemde toeval dat geen toeval is.

Gebeurtenissen en voorvallen die precies op het juiste moment gebeuren, waardoor de eigen bestemming een nieuwe impuls krijgt. Dat kan confronterend zijn, want synchroniciteit is ook te zien als een spiegel van de ziel. Het moderne snelle leven zorgt er voor dat we vaak geen oog te hebben voor deze bijzondere gebeurtenissen. We hebben het tè druk en we worden geleefd door deze prestatie maatschappij.

Wat zijn mijn ervaringen?

Een paar weken geleden heb ik voor de 1ste keer op een spirituele beurs via de organisatie “Spiritueel Onderweg” gestaan in Mol met een eigen tafel om consulten te geven als motivatie coach en ik heb een lezing gedaan voor mijn 1ste publiek. Consulten houden in dat ik de mensen leer hoe ze verbinding kunnen maken en communiceren met het universum. Ook dat ik ze leer hoe ze zonder angst met noodzakelijke veranderingen in hun leven kunnen omgaan en ze vertrouwen hebben in de geestelijke wereld die jouw pad al kennen en dus perfect weten wat jouw missie hier op aarde is en je naar jouw droomleven leiden waar al jouw wensen en verlangens werkelijkheid worden.

De lezing was heel goed meegevallen. Ik had totaal geen zenuwen omdat het iets is wat ik vanuit mijn hart doe en met veel passie om mijn kennis en wijsheid te delen met mijn medemens. Ik had een mooie interactie met het publiek en ze vonden het spijtig dat de lezing al gedaan was dus dat is positief. Het duurde 40 minuten en ik had nooit gedacht dat ik die vol zou krijgen want ik had zelfs tijd te kort. De reacties waren heel positief en er was zelfs een lieve dame bij (de naam ontgaat mij, sorry, maar als ze dit leest weet ze het wel) die me een zeer mooi compliment gegeven heeft wat mijn dag meteen goed maakte.

Ze zei:” Inge, je bent een prachtig mooi mens, zowel vanbinnen als vanbuiten”. Waarop de tranen meteen van mijn wangen rolde…Het raakte me tot diep in mijn hart. Waarom? Omdat ik dat echt niet gewoon ben dat mensen lief zijn voor mij en me complimenteren. Degene die me volgen hier weten ondertussen mijn achtergrond dus herhaling is niet nodig ook al omdat ik geen slachtoffer meer ben maar een nieuwe Inge die opnieuw geboren wordt nu. Verder heb ik op die beurs alleen maar heel lieve mensen leren kennen en die me onverwacht zeer wijze woorden en boodschappen toespraken die ik op dat moment nodig had.  Ken, Rosa en Kristel.  Fijn dat ik jullie heb leren kennen.  Ook waren er 3 mensen die ik gesproken heb en die door mijn woorden, advies en medeleven tot tranen toe ontroerd waren. Dat spreekt voor zich. Dat doet me deugd. Zo’n ervaringen geven me zelfvertrouwen.

Vorige week ben ik met Rosario, een zeer dierbare vriendin van mij afkomstig uit Peru, naar een spirituele beurs via de organisatie “Spiranza” geweest in Heusden-Zolder. Daar heb ik een chakra kleuren lezing gevolgd en een geleide meditatie. Tijdens die lezingen heb ik de informatie gekregen dat ik onder andere een ijzeren plaat onder mijn voeten heb staan waardoor mijn energie blijft steken en niet door moeder aarde kan om effectief te kunnen gaan manifesteren en actie gaan ondernemen. Dat komt omdat ik niemand heb om op te steunen. Nu vertelde ze na de meditatie dat ik op zielen niveau in gedachten aan mijn moeders kant de verantwoordelijkheid om voor mij te zorgen moet vragen en het maakt niet uit hoeveel zielen er geweest zijn. Als er één gezonde ziel de roep om mijn hulp hoort, dan zal ik de energie krijgen die ik nodig hebt. Dus ik ben het kleine zieltje dat nu een grote taak heeft en het universum zit zo ingenieus in elkaar dat iedereen in alle synchroniciteit waarin men beweegt hier in de kosmos, alle hulp krijgt die men nodig heeft alleen kan dit gebeuren als men bewust is van alles om hen heen, open staat voor je leven te veranderen en het allerbelangrijkste, echt oprecht geloven dat er iets magisch is tussen hemel en aarde.  Na de geleide meditatie heb ik in de groep nog gezegd dat ik van plan ben een spiritueel centrum te openen en ze waren allemaal heel enthousiast erover.  Er was zelfs iemand die me zei dat het een fantastisch idee was en ik hier zeker mee moest doorgaan.  Met deze jonge vrouw had ik ook meteen een goede klik en ze had het gevoel dat ze me al langer kende.

Tegenwoordig kom ik ook veel mensen tegen die me zeggen dat ze het gevoel hebben dat ze me al langer kennen.  Dat heeft ook te maken met die transformatie waar ik inzit, je komt mensen tegen uit jouw zielenfamilie uit andere levens die je gehad heb, vandaar de herkenning maar vooral het gevoel.  Het gevoel dat je toch niet meer zo eenzaam bent en je eindelijk connectie krijgt met mensen waarmee ik me via mijn hart verbonden voel.

Wat de chakra kleuren betekenis was, ik had oranje en geel gekozen en als overlappende kleur rood.   Wat ik ervan heb onthouden is, dat ik teveel denk, te weinig vertrouwen heb in mijn eigen talenten en dat ik alles teveel analyseer.  Ik moet goed gaan aarden zodat ik een mooie verbinding verkrijg en mijn lichaam, geest en ziel als een eenheid gaan fungeren.  Wat ik elke dag zou moeten doen is mezelf visualiseren dat ik in een cocon sta met wit licht zodat ik beschermd word tegen alle negatieve invloeden en prikkels van buitenaf.  Ook visualiseren dat ik een boom ben waarvan de wortels tot diep in de aardkern groeien of een energetisch koord dat vanuit mijn stuitje tot diep in onze aarde gaat zijn goede methodes.

Wat ik ook nog wil zeggen zijn deze 3 anekdotes over “toevalligheden”.

Vorig jaar heb ik op 17/07/17 mijn BTW nr aangevraagd.  Toen ben ik begonnen als besparingsadviseur bij Orange.  Daar ben ik ondertussen mee gestopt op 23/02/18.  Ik heb mijn activiteiten bij de kruispuntbank veranderd naar Levenscoach, Workshops en Lezingen, Auteur en Spirituele dienstverlening.  En dit allemaal op basis van het advies van de onzichtbare wereld die nu zeggen dat ik het op het pad van de overwinning loop.  Ik had een agenda nodig die zou moeten beginnen op 17 juli en de kleur rood hebben want dat is mijn lievelingskleur.  Wat kom ik tegen bij Ava papierwaren?  Een rode agenda die exact begint op 17/07/17.  Straffe toebak hé.  Haha  🙂

Toen ik van Neerpelt naar Lommel ben verhuisd in 2015 had ik snel een huis met tuin gevonden en de makelaar beloofde me zeker dat ik het zou hebben.  Het was een huis waar de verwarmingskosten zeer hoog lagen en waar er best nog wel kosten in waren vooraleer ik erin zou kunnen trekken.  Ik had op basis van het feit dat ik dacht dat ik het zou hebben mijn opzeg al gedaan.  Toen bleek dat de huisbaas op het laatste nippertje niet meer wilde verhuren, zat ik al wel in mijn opzeg en met uitzicht op geen huis of appartement.  Ik ben nooit in paniek geweest en vertrouwde op mijn intuïtie.  En jawel, wonder boven wonder, al surfend stootte ik op mijn huidig nieuwbouwappartement.  Ik ben gaan kijken en het was alle luxe die ik nog nooit had gehad.  Afwasmachine, automatische garagepoort enz… Tijdens de kijkdag had ik echt het gevoel alsof ik er al in woonde en zo geschiedde.  Het was 100 euro meer huur maar ik dacht als ik een aantal vaste kosten herbekijk zoals de volledige omnium op mijn auto reduceren naar een minimum, dat ik dat zeker wel aankon en voilà, hier zit ik nu al 3 jaar.

En als laatste wonder wil ik meedelen dat ik sinds 13/04/18 opnieuw op Facebook zit alleen met de intentie om mijn zaak in the picture te zetten en vele mensen te kunnen helpen en inspireren met mijn ervaringen.  Op zondag 15/04/18 april tijdens het danstornooi van mijn dochter is mijn profiel volgens mij viraal gegaan.  Ik kreeg heel de dag door vriendschapsverzoeken van over heel de wereld.  De teller bleef maar doorgaan.  Tot ik nu een aantal heb bereikt van rond de 300 mensen.  Hoe dat kwam, is mij een raadsel maar dat is de kracht van het universum die mij helpt, daar ben ik rotsvast van overtuigd.  Super leuk!

En ondertussen, we zijn nu 30/04/18 weet ik hoe dit mirakel is ontstaan want ik maak vandaag hetzelfde mee.  LIEFDE is positieve energie en de enige energie die “echt” bestaat.  Ik post elke dag op social media een liedje met de tekst erbij want de engelen spreken via muziek ook met mij.  Nu op zaterdag 14/04/18 heb ik “The power of LOVE” van Frankie Goes to Hollywood gepost hier op mijn blog en facebook en nu kom ik tot het besef dat die liefdesenergie ervoor gezorgd heeft dat ik massaal vriendschapsverzoeken ontving.  WOW!  🙂

Ik ga nu afronden en hopelijk inspireer ik jullie met deze blogs en haal je eruit voor jezelf wat je nodig hebt om vooral geen angst te hebben voor het onbekende en je dagen te vullen met positieve affirmaties en focus op al jouw wensen en verlangens om vervolgens de menselijke stappen te zetten die nodig zijn om jouw levensdoel te verwezenlijken.  Dat is het geheim van manifesteren van alle schatten die moeder aarde rijk is.

SUCCES! 🙂

Liefs,

Inge xxx