Dag lievelingen,

Even weer wat rustiger tempo wat het liedje betreft.  😉

Ik heb dit nummer een paar dagen geleden na een lange tijd nog eens gehoord in mijn auto en toen ik zonet de lyrics ontrafelde sprongen de tranen in mijn ogen…

Ik ben sterk maar ook een gevoelig mens die het af en toe niet meer weet zoals nu heden ten dage.  Toch blijf ik vol vertrouwen in alle rust en solliciteer ik me te pletter, ga kijken voor betaalbare huizen of appartementen maar tot op heden blijven al de deuren potdicht. Voor 31 december 2018 moet ik verhuisd zijn.

Ik “voel” dat ik niet alleen ga wonen en dat alles voor mij gaat samenkomen.  Daarom blijven die deuren dicht.  Er is iets beters op komst en met die positieve gedachte leef ik iedere dag en houd ik mij recht.  Veel wandelen in de natuur, goed zorgen voor mezelf en blijven geloven in wonderen.

Het liefst wil ik wonen in een zelfvoorzienende woning, bungalow, tiny house te midden in de natuur in gemeenschap met gelijkgestemde zielen.

Als alleenstaande is het echt niet makkelijk om in de privémarkt iets “betaalbaars” te vinden met 3 slaapkamers.  Ik heb 2 tienerkinderen, een jongen en meisje die elk hun eigen privacy ook nodig hebben.   Ik heb mij al 3 keer van de lijst verwijderd voor sociale woningen, puur op gevoel, omdat ik weet dat het er in die wereld niet eerlijk aan toe gaat.

Ik wil echt werken maar dat verhaal heb ik jullie al verteld in een eerdere blog waarom ik daar voortdurend tegen gesloten deuren aanloop.  Hieronder vind je de link.

https://www.loveangels.be/ik-ben-meer-dan-mijn-curriculum-vitae-veel-meer/

Er ligt iets veel beters in het verschiet.  Dat is mijn instelling.  En al de ervaringen zijn levenslessen waar je als ziel bewust voor gekozen hebt.

Heel mijn omgeving strest en is in paniek behalve ik, wat ze niet kunnen begrijpen.  Ik doe mijn best, zet intuïtief de juiste stappen en meer kan ik ook niet doen als mij overgeven aan de situatie en oprecht geloven dat alles mij zal toekomen op exact het juiste moment.

Zo, nu zijn jullie weer op de hoogte en heb ik mijn persoonlijke situatie gedeeld gewoon omdat ik voel dat ik dat moet doen.

Geniet van deze dag lieve zielen.

Hartelijke groeten,

Inge xxx

____________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:04

404; God en de engelen omgeven jou, je dierbaren en je huidige situatie met krachtige en helende goddelijke liefde en wijsheid.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 4:02

402; Vertrouw op de macht van God en de engelen om jou en je dierbaren op alle manieren te helpen.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 4:28

428; Je van geloof vervulde gebeden en affirmaties zijn gehoord en beantwoord.  De engelen zorgen ervoor dat je in alle opzichten een gestage stroom van overvloed ervaart.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  185

185: Je maakt op dit moment levensveranderingen door die uiteindelijk de stroom van voorspoed voor je zullen vergroten. Het is voor jou extra belangrijk positief te blijven en negatieve opvattingen over geld en ontvangen te transformeren.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 679

679; Het is raadzaam je goddelijke levensopdracht nu je volledige aandacht te schenken.   Maak je niet druk om materiële zaken, want daar wordt voor gezorgd.  Richt je gewoon op je taak.

____________________________

I’ll make it through the rainy days
I’ll be the one who stands here longer than the rest
When my landscape changes, rearranges
I’ll be stronger than i’ve ever been
No more stillness, more sunlight,
Everything’s gonna be alright

I know that there’s gonna be a change
Better find your way out of your fear
If you wanna come with me
Then that’s the way it’s gotta be
I’m all alone and finally
I’m getting stronger
You’ll come to see
Just what I can be
I’m getting stronger

Sometimes I feel so down and out
Like emotion that’s been captured in a maze
I had my ups and downs
Trials and tribulations,
I overcome it day by day,
Feeling good and almost powerful
A new me, that’s what i’m looking for

I didn’t know what I had to do
I just knew I was alone
People around me
But they didn’t care
So I searched into my soul
I’m not the type of girl that will let them see her cry
It’s not my style
I get by
See i’m gonna do this for me