Dag lieve zielen,

Ik ben al een aantal jaren bezig om me als pionier in deze wereld te zetten met als reden om iedereen te helpen zich bewuster te worden van de fantastische persoon die ze zijn en altijd al waren.  

Ik heb al ruim 2 jaar deze blog genaamd www.loveangels.be waar ik al mijn wijsheid deel wat ik door middel van mijn eigen levenservaringen opgedaan heb.

Wij kunnen als mensheid het tij doen keren om nu in deze turbulente tijden een nieuwe wereld te gaan creΓ«ren die gebaseerd is op liefde, eenheid, samenhorigheid, respect, harmonie en samenwerking.

Als massa hebben wij nog altijd meer invloed dan wie dan ook al lijkt dit voor de moment nog niet zichtbaar in de realiteit.

Ik wil massaal openbare spirituele centra oprichten waar iedere ziel welkom is en waar deze in een bad vol liefde met al zijn of haar vragen terechtkan zodat wij het licht dat in ieder van ons aanwezig is opnieuw kunnen ontsteken en we massaal de massa helpen ontwaken zodat iedereen met zijn aangeboren innerlijke krachten in de wereld kan staan en de verandering manifesteren die deze wereld nu broodnodig heeft.

Samen zijn we sterk en samen kunnen wij met de kracht van liefde deze wereld opnieuw doen ontwaken in het licht dat het altijd al was maar we niet te zien kregen. 

Ik moet ergens beginnen en zou graag beginnen met een adviesbureau aan huis en van zodra ik mijn netwerk heb uitgebreid via deze manier, kan ik dat grote project wat al zolang in mijn hoofd woont daadwerkelijk gaan materialiseren.Β 

Ik ben ervaringsdeskundige voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling en fungeer als healer, leraar, motivatie coach en auteur. 

Voor de moment heb ik geen inkomen daar ik mij gedistantieerd heb van uitkeringen omdat ik moedig als zelfstandige ondernemer in de wereld wil staan en ik via de instanties verplicht werd werk te doen wat ik niet vanuit mijn hart wil doen vandaar die keuze.  De weg die ik loop is bij de meesten onder ons niet gekend, vandaar dat mijn pad zeer uitdagend en hobbelig is maar ik blijf erin geloven dat ik meer liefde in de wereld kan brengen en met jullie steun zal dat zeker lukken. 

Alvast van harte bedankt voor jullie donaties!

Ik heb dit nog nooit gedaan en gevraagd dus het vraagt veel moed om dit daadwerkelijk te doen. We leven nog steeds in een materiΓ«le wereld waar geld als ruilmiddel wordt gebruikt maar er komt een tijd waar onvoorwaardelijk delen, geven en nemen weer helemaal in balans zal zijn en geld niet meer bestaat.

Deel deze campagne aub op al jouw social media kanalen daar ik niet meer aanwezig ben op deze platforms. Alvast van harte bedankt voor jullie steun en hulp uit het diepste van mijn hart. πŸ’–πŸ’–πŸ’–

Via deze link kan je doneren: https://getfunded.nl/campagne/11547-liefde-en-licht-geneest-alles-en-iedereen

Warme knuffel en vele dikke zoenen xxx

Inge Van Reusel

Een oefening in eenheid, luister naar dit fantastisch nummer van Faithless ” We come ONE!”  πŸ™πŸ˜

All the subtle flavors of my life
Are become bitter seeds
And poisoned leaves
Without you

You represent what’s true
I drain the color from the sky
And turn blue
Without you

These arms lack a purpose
Flapping like a humming-bird
I’m nervous ‘cause
I’m the left eye
You’re the right

Would it not be madness to fight
We come 1

In you the song which rights my wrongs
In you the fullness of living
The power to begin again
From right now, in you

We come 1

I’m unafraid
Never never scared
Worries washed
Pressed air
I am the left eye
You’re the right
Would it not be madness to fight

We come 1