Goede avond lievelingen,

Vandaag ben ik in Nederland geweest want mijn dochter Romy nam deel samen met haar dansgroep aan een tornooi en met haar solo optreden heeft ze de éérste plaats behaald.  Hier zit weer een apetrotse mama!  Goed gedaan lieveling!  🙂

Onderweg naar huis kwam ik op de snelweg een vrachtwagen tegen met in het groot op de achterkant een hoofd van een arend.

PRACHTIGE boodschap en perfect afgestemd op mijn situatie in het hier en nu.  🙂

De spirituele betekenis van een arend is als volgt:

Ervaring van de schrijfster van dit artikel

Tot op de dag van vandaag, wordt ik er regelmatig aan herinnerd, dat de adelaar mijn krachtdier is. Dat kan zijn door voorbijkomende afbeeldingen op televisie, internet of een vrachtwagen die langs rijdt met een afbeelding of een naam (Arend) en steeds weer veroorzaakt dat een glimlach bij mij.

Betekenis van een adelaar

Omdat de adelaar een enorm krachtig dier is, kan hij je aanzetten tot grootse dingen. Hij daagt je uit om grenzen op te zoeken en ze misschien wel over te steken. Hij zet je aan om je meer te richten op de Bron (Het Universum, God, Allah, Licht, of welke naam bij jou van toepassing is). Het kan zijn dat jou een hogere taak ligt te wachten in dienst van de mensheid. Ook wijst dit dier je op de kracht om in jezelf te geloven en voor jezelf op te komen. Verdedig je eigen pad. Het zou zelfs zo kunnen zijn dat de adelaar helpt om demonische krachten op te sporen en daar de strijd mee zal aangaan om ze te vernietigen.

De adelaar staat voor de wijsheid van de schepping, voor licht en een hogere bestemming. Zijn krachtige vleugels zullen je brengen waar je nog nooit hebt durven komen. Het zal je nieuwe inzichten en perspectieven geven. Hierdoor zal je snel en doelgericht kunnen handelen. Leef en vindt je bestemming. Dat is zijn boodschap

Bron: https://tinekevanurk.nl/begrippen/krachtdieren/

 

De afbeeldingen van mijn blogs bevatten vanaf gisteren foto’s die ik zelf heb getrokken tijdens mijn tientallen prachtige natuurwandelingen die ik het afgelopen jaar heb gedaan.  Deze lieve koe wilde graag even poseren voor mij.  🙂

De spirituele betekenis van een koe is als volgt:

De koe is het oersymbool van de Grote Moeder. Tegelijk hemels en aards symbool: hemels, omdat haar horens een halve maan vormen: symbool van vruchtbaarheid; bovendien wijzen de oude Sumeriërs erop hoe de kleur van de koeienmelk lijkt op die van het maanlicht! Aards, omdat zij door haar voedende kracht lijkt op moeder aarde. Door haar kalme aanwezigheid ook symbool van rust en vrede.

Zoals bekend is de koe in de wereld van het Hindoeïsme een heilig dier. Er mag haar niets in de weg gelegd worden. Ze is symbool van vruchtbaarheid en vervulling van alle vormen van honger, dus ook van alle wensen en verlangens.

 

Verder heb ik een paar tijdstippen “toevallig” gespot en nummerplaten die ik onderweg heb onthouden.  Dit zijn volgende boodschappen.

Engelen boodschap 1535 ~ 15u35

Nummer 1535 is een mix van de vibraties van nummer 1 en de attributen van nummer 5 verschijnen tweemaal, versterken de invloeden ervan, en de energieën van nummer 3.

Nummer 1 resoneert met creatie en nieuw begin, moed, ambitie, positiviteit en zelfredzaamheid, inspiratie en ambitie, prestatie en succes. Nummer 1 vertelt ons dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 3 resoneert met moed, vergeving, ruimdenkendheid, manifestatie en bereiking, zelfexpressie en communicatie, optimisme en enthousiasme, vaardigheden en talenten, groei en expansie. Nummer 3 draagt ​​ook de vibraties van de Geascendeerde Meesters en geeft aan dat ze om je heen zijn, assisterend wanneer gevraagd.

Nummer 5 voegt spontaniteit toe, levensveranderingen, het maken van positieve keuzes, persoonlijke vrijheid en individualiteit, promotie en vooruitgang, aanpassingsvermogen en veelzijdigheid, levenslessen geleerd door ervaring en vindingrijkheid.

Engelen nummer 1535 is een boodschap van je engelen dat de beslissingen en keuzes die je maakt met betrekking tot veranderende aspecten van je leven de juiste zijn om te maken, en je wordt aangemoedigd om actie te ondernemen en ze zo snel mogelijk in de praktijk te brengen. Vertrouw erop dat de engelen je ondersteunen bij deze keuzes en stuur je intuïtieve begeleiding om je door de overgangen te helpen.

Engelen nummer 1535 vertelt je dat hoewel je stappen je op dit moment misschien niet duidelijk lijken, je vertrouwen hebt dat deze veranderingen positieve nieuwe kansen voor je zullen creëren om van te profiteren. Weet dat ze om een ​​hogere reden in je leven verschijnen en dat de engelen en de Opgestegen Meesters je inspanningen sponsoren en achter de schermen werken om je te helpen je doelen te bereiken. Volg je pad met vertrouwen.

Wanneer je de beslissing neemt om verder te gaan op je pad, biedt het universum je vele kansen om te leren en te groeien door je te voorzien van geschikte tests en kansen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/02/angel-number-1535.html

 

Engelen boodschap 1659 ~ 16u59

Nummer 1659 bestaat uit de energieën en attributen van nummer 1 en nummer 6, en de trillingen en invloeden van nummer 5 en nummer 9.

Nummer 1 brengt moed, vooruitgang, zelf leiderschap en assertiviteit, wilskracht en ambitie, nieuw begin en begin opnieuw, initiatief, instinct en inspiratie, het vinden van succes en persoonlijke vervulling. Nummer 1 vertelt ons ook dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 6 heeft betrekking op bezittingen, de materiële en monetaire aspecten, huis en gezin, liefde en zorgzaamheid, service en huiselijkheid, verantwoordelijkheid en betrouwbaarheid, eerlijkheid en integriteit, probleemoplossing en het vinden van oplossingen.

Nummer 5 moedigt ons aan trouw te blijven aan onszelf en ons leven overeenkomstig te leven, en resoneert met persoonlijke vrijheid, levensveranderingen en het maken van positieve levenskeuzes en beslissingen, variëteit, aanpassingsvermogen en veelzijdigheid, levenslessen geleerd door ervaring, vindingrijkheid, motivatie, activiteit en vooruitgang .

Nummer 9 resoneert met lichtwerk en humanitarisme, service aan anderen, leiderschap en anderen leiden door een positief voorbeeld, de Universele Spirituele Wetten, de Spirituele Wet van Karma en het dienen van het doel van je ziel. Nummer 9 verwijst ook naar eindes en conclusies.

Engelen nummer 1659 is een boodschap van je engelen om verder te gaan met je levenspad en zielsmissie veilig in de wetenschap dat je materiële wensen en behoeften waar nodig zullen worden vervuld. Je gebeden en positieve affirmaties over je spirituele pad en doel zijn gehoord en worden beantwoord door de engelen. Luister naar je intuïtie en de leiding van de engelen en geef angsten of zorgen over materiële of monetaire kwesties aan de engelen voor genezing. De huidige veranderingen die plaatsvinden in je leven zullen je vertrouwen in jezelf en je vermogens versterken, en je de moed geven om je passies en zielsdriften na te streven. Ga door met het nastreven van je ware doel.

Engelen nummer 1659 brengt een boodschap van bemoediging en steun van de engelen. Je lichtwerkzaamheid om de mensheid te dienen en te helpen, is belangrijk en je wordt aangemoedigd extra aandacht te besteden aan je spirituele pad en doel. De engelen ondersteunen je volledig en zullen ervoor zorgen dat aan je materiële wensen en behoeften wordt voldaan als je noodzakelijke veranderingen in je leven aanbrengt die je lichtwerk zullen benadrukken en aanmoedigen. Wijd jezelf aan je zielenmissie zonder vertraging.

Engelen nummer 1659 kan ook suggereren dat een belangrijke fase of cyclus eindigt in je leven en / of je materiële bezittingen en dat je leven in het algemeen behoefte heeft aan vervuiling. Ontdoe je van het ‘oude’ dat je niet langer positief van dienst is, om plaats te maken voor het ‘nieuwe’. Knip de banden door die je aan het verleden binden en heb de moed en kracht om naar het nieuwe en betere te gaan.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1659.html

 

Engelen boodschap 1828 ~ 18u28

Nummer 1828 bestaat uit de energieën van nummer 1, de trillingen van nummer 8 verschijnen tweemaal, versterken de invloeden en de attributen van nummer 2.

Nummer 1 bevordert moed, vooruitgang, zelf leiderschap en assertiviteit, wilskracht en ambitie, nieuw begin en opnieuw beginnen, initiatief, instinct en inspiratie. Nummer 1 vertelt ons ook dat we onze eigen realiteit creëren met onze gedachten, overtuigingen en acties.

Nummer 8 brengt het energieën van het manifesteren van rijkdom en overvloed, zelfvertrouwen en persoonlijk gezag, onderscheidingsvermogen, prestatie, geven en ontvangen, innerlijke wijsheid en materieel succes. Nummer 8 is ook het aantal karma – de universele spirituele wet van oorzaak en gevolg en moedigt iemand aan in zijn persoonlijke kracht te stappen.

Nummer 2 staat voor evenwicht en harmonie, dualiteit en aanpassingsvermogen, toewijding, plicht en dienstbaarheid, aanpassingsvermogen, inzicht en intuïtie, diplomatie en samenwerking. Nummer 2 heeft ook betrekking op geloof en vertrouwen en het dienen van je levensdoel en zielsmissie.

Engelen nummer 1828 is een bericht dat uw affirmaties, zelfvertrouwen, vertrouwen en positieve houding prachtige zegeningen in uw leven hebben gemanifesteerd en de huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van uw mentaliteit en hoge verwachtingen. Laat de angst los om de eindjes aan elkaar te knopen, en heb vertrouwen en geloof dat je engelen en het universum je succes en welvaart zullen verzekeren. Gebruik je natuurlijke innerlijke wijsheid en manifesterende vermogens om je verlangens tot stand te brengen. Je engelen herinneren je eraan om een ​​optimistische kijk en houding te hebben, zodat je alleen het beste voor je hoogste goed manifesteert. Succes kan en zal van jou zijn.

Goedkeuren van jezelf en jezelf diep en volledig liefhebben. Wees zelfverzekerd, stoutmoedig en extravert en grijp kansen die zich in je leven voordoen nu ze verschijnen, speciaal om optimaal te profiteren van je leven. Vertrouw erop dat alles gebeurt om je hoogste goed, dus ga mee met de stroom en geniet van de avonturen van je leven.

Engelen nummer 1828 vertelt je ook dat wanneer hetzelfde probleem of probleem zich herhaalt in je leven, dit een aanwijzing kan zijn dat je de les die binnen de ervaring wordt gepresenteerd, niet hebt geleerd. Wanneer een patroon of thema in je leven zich herhaalt, kijk dan binnen om te zien wat het je probeert te leren.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1828.html

 

Auto nummerplaat 468

Nummer 468 is een combinatie van de invloeden en energieën van nummer 4, de vibraties van nummer 6 en de kwaliteiten van nummer 8.

Nummer 4 resoneert met gestaag werken aan doelen en ambities met bruikbaarheid, systeem en orde, zelfinitiatie, solide basis bouwen en enthousiasme in combinatie met vastberadenheid. Nummer 4 heeft ook betrekking op de energieën van de aartsengelen.

Nummer 6 voegt zijn vibraties toe van liefde voor thuis, familie en huiselijkheid, eerlijkheid en integriteit, verantwoordelijkheid, compassie en empathie, het vinden van oplossingen, het verschaffen en verschaffen en de materiële aspecten van het leven.

Nummer 8 heeft betrekking op innerlijke wijsheid en persoonlijke macht, die rijkdom, overvloed en welvaart, betrouwbaarheid en betrouwbaarheid, vaardigheden en talenten manifesteert, succes behaalt, geeft en ontvangt en het concept van karma; de geestelijke wet van oorzaak en gevolg.

Engelen nummer 468 is een bericht dat aangeeft dat je hard hebt gewerkt om je doelen te bereiken en dat het nu tijd is om je welverdiende beloningen te verdienen. Vele zegeningen van allerlei aard hebben zich gemanifesteerd om je op je weg te helpen en bij te staan ​​en om je te helpen je zielsmissie te vervullen, en deze beloningen zijn welverdiend. Heb geen zorgen of zorgen over uw financiën en / of geldsituatie omdat aan al uw behoeften zal worden voldaan. Geniet van en wees dankbaar voor je zegeningen, en zoals met de wet van geven en ontvangen, deel je overvloed met anderen.

Engelen nummer 468 resoneert met het oogsten van karmische beloningen vanwege je geduld en doorzettingsvermogen en het eerlijke werk dat je hebt gedaan om je doelen te bereiken. Deze beloningen zorgen ervoor dat al je materiële wensen en behoeften worden geleverd, waardoor je een leven van overvloed hebt.

Verwacht succes te vinden in alles waar je je geest, hart en ziel naartoe zet.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-468.html

 

Auto nummerplaat 378

Nummer 378 is een mix van de attributen en energieën van nummer 3, de vibraties van nummer 7 en nummer 8. Nummer 3 resoneert met de energieën van vreugde, inspiratie en creativiteit, groei, expansie en de principes van toename, spontaniteit, ruimdenkend denken, talent en vaardigheden, gevoeligheid en zelfexpressie. Nummer 3 is het getal van de Opgevaren Meesters.

Nummer 7 draagt ​​de attributen van de esoterische en mystiek, volhardendheid van doel en innerlijke kennis, studeren en leren, ‘het collectieve bewustzijn’, spiritueel bewustzijn, spirituele verlichting en ontwikkeling, empathische en paranormale gaven en begrip van anderen.

Nummer 8 voegt zijn energie van succesvol manifesteren van rijkdom en overvloed, zelfvertrouwen en betrouwbaarheid, waarheid en integriteit, innerlijke wijsheid, zelfredzaamheid en het behalen van succes, het concept van karma en de universele spirituele wet van karma toe.

Engelen nummer 378 is een boodschap van de engelen dat het spirituele werk dat je hebt gedaan ervoor heeft gezorgd dat aan je materiële wensen en behoeften zal worden voldaan en dat je inspanningen persoonlijke beloningen in je leven zullen oogsten. Je hebt geleerd om je spirituele leven in evenwicht te brengen met de monetaire en fysieke wereld, en dit zal een toename in de stroom van materiële overvloed in je leven, evenals innerlijke vrede en vreugde zien. Met deze toename van je welvaart, wees je bewust dat hoe meer je hebt, hoe meer je moet delen terwijl je intuïtie je begeleidt. Gebruik verstandig je rijkdommen.

Engelen nummer 378 geeft aan dat de engelen bemoedigend zijn en je ondersteunen, je dierbaren en het doel van de ziel. Geef angsten, zorgen of zorgen aan de engelen voor genezing en transmutatie, en ga verder op uw weg veilig in de wetenschap dat aan al uw monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan en overvloed en welvaart in uw leven zullen komen. Vertrouw erop dat je succes zult vinden in alles waar je je inspanningen op richt.

Als je een liefdevol leven wilt, moet je liefdevolle gedachten denken. Als je een welvarend leven wilt, moet je welvarende gedachten bedenken. Als je een vreugdevol leven wilt, moet je vrolijke gedachten bedenken. Wat je ook verbaal en mentaal uitzendt, komt in dezelfde vorm naar je terug. De Universele Energieën reageren altijd op je woorden en gedachten.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-378.html

 

Auto nummerplaat 2288 (buitenland)

Nummer 2288 brengt de in balans brengende energieën van nummer 2 bij elkaar, versterkt de invloeden ervan, en de vibraties van het krachtige getal 8, verschijnen ook tweemaal, waardoor de kwaliteiten ervan worden versterkt.

Nummer 2 staat voor evenwicht en harmonie, dualiteit en aanpassingsvermogen, toewijding, plicht en dienstbaarheid, aanpassingsvermogen, inzicht en intuïtie, diplomatie en samenwerking. Nummer 2 heeft ook betrekking op geloof en vertrouwen en het dienen van je levensdoel en zielsmissie.

Nummer 8 brengt het energieën van het manifesteren van rijkdom en overvloed, zelfvertrouwen en persoonlijk gezag, onderscheidingsvermogen, prestatie, geven en ontvangen, innerlijke wijsheid en materieel succes. Nummer 8 is ook het aantal karma – de universele spirituele wet van oorzaak en gevolg. Nummer 8 moedigt iemand aan om in zijn persoonlijke kracht te stappen.

Engelen nummer 2288 is een boodschap van je engelen dat je zelfvertrouwen, vertrouwen en positieve houding ervoor hebben gezorgd dat overvloed je leven binnendringt en je wordt aangemoedigd om het meeste te halen uit deze veelbelovende energieën. Realiseer en erken uw eigen kracht en gebruik uw sterke punten op manieren die uw leven zullen verbeteren en u verder zullen brengen op uw pad. Blijf trouw aan jezelf, je overtuigingen en je doelen en ambities en kijk naar manieren om anderen onderweg op te vrolijken en te verlichten. Je energieën hebben kracht, dus zorg ervoor dat je ze richt op positieve en productieve kansen en profiteer optimaal van deze gunstige tijd.

Engelen nummer 2288 brengt een boodschap dat je affirmaties, zelfvertrouwen en vertrouwen geweldige zegeningen in je leven hebben gemanifesteerd. De huidige stroom van overvloed is een weerspiegeling van je mind-set en hoge verwachtingen en je wordt aangemoedigd door je engelen om wijs je manifesterende vermogens te gebruiken. Je engelen herinneren je eraan om een ​​optimistische kijk en houding te hebben, zodat je alleen het beste voor je hoogste goed manifesteert. Succes kan en zal van jou zijn.

Blijf gefocust op het bereiken van zowel uw doelen op de lange als op de korte termijn en geloof en vertrouwen in uw vaardigheden, talenten en vaardigheden. Weet dat je succes zult vinden in alles waar je je geest en inspanningen naar toe richt en alles gaat naar de Goddelijke juiste volgorde en in de Goddelijke juiste tijd.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2288.html

 

Je leest hierboven dat het universum mij kansen biedt om te groeien, wel dit is ook in het echt gebeurd om jullie ervan te overtuigen dat eindelijk alles waar ik de laatste jaren innerlijk zo hard voor gewerkt heb, nu ook daadwerkelijk manifesteert in de realiteit.

Ik heb gisteren naar aanleiding van mijn tekstblog met ervaringen najaar 2018 die ik gepost had, een heel positieve email ontvangen waarin  een coach/trainer mij gevraagd heeft om samen een workshop te verzorgen die in het teken staat van persoonlijk leiderschap vanuit innerlijke groei.  Weer een geschenk uit de hemel waarvoor dank aan hem en zijn innerlijke leiding.

Verder ben ik opgebeld geweest voor een functie als projectmanager waarvoor ik nu in de running ben en heb ik gesolliciteerd voor hoofdmedewerker communicatie waar ik nu examens voor mag gaan doen.  Dit zijn jobs in een totaal andere richting van wat ik vroeger gewoon was maar wel richting mijn hartsverlangen met als intentie om mijn ziel te doen groeien voor de missie die ik hier te doen heb als lichtwerker om de aarde te genezen.

In de engelen boodschappen van gisteren en in deze blog kan je ook merken dat desondanks de verschillende tijdstippen, nummerplaten, de arend en de koe die op mijn pad verschijnt de informatie die de boodschappen bevatten toch gelijkenissen in voorkomen wat weer bewijst dat ik dit niet zomaar uit mijn duim zuig maar als paranormaal lichtwezen wat wij allemaal zijn, energetisch wordt gestuurd door de Bron die in ieder van ons huist.  Met puur geloof, vertrouwen en positief denken ben je automatisch aangesloten op de universele energie.  Des te dichter je bij je innerlijke zelf staat en jezelf liefdevol behandeld des te meer je beloond wordt met onverwachte verrassingen en zegeningen.  Ik maak dit nu het laatste half jaar meer en meer mee dus het bestaat “echt” voor degene die nog steeds hun bedenkingen hebben bij de spirituele reis die iedere ziel bewust of onbewust ondergaat.

Je kan op deze manier zelf een zicht hebben op wat jou te wachten staat want je wordt begeleid, krijgt raad, advies en vooral heel veel onvoorwaardelijke liefde.   Ik heb al meermaals de tranen in mijn ogen gehad bij het lezen van boodschappen dat ik dacht bij mezelf: “Ze weten precies hoe ik mij voel, waar ik tegenaan loop, wat ik doe en niet doe, hoeveel ik op mijn rekening heb staan, welke mensen ik ontmoet, voor wie ik moet oppassen, wat ik kan tegenkomen enz….”

Je ziet, een heel lange blog met waardevolle informatie speciaal voor jullie, broeders en zusters, over de magie van de universele energie.

Heel veel warmte en liefde gewenst.

Dikke knuffel,

Inge xxx