Goede avond lievelingen,

Weer nieuwe muziek en dit keer is Benny Benassi aan de beurt.  U allen gekend wellicht van zijn heel bekend nummer “Satisfaction” maar de lyrics zijn nu niet zo toepasselijk vandaar geen vermelding in deze blog.  Ik zou zeggen, ga eens piepen op Youtube.  Tof nummer en pittige videoclip voor de mannen! 😉

Energetisch gezien zitten we nu in een heel heftige switch.  Persoonlijk heb ik mij dit weekend helemaal afgezonderd want ik doe alles op gevoel dus rustig aan doen en naar mijn lichaam luisteren is de boodschap.  Goed aarden,  wandelen in de natuur,  veel bronwater drinken, koud douchen, voeten masseren en in stilte genieten in het hier en nu.

Gezien de tekst van Spaceship is het de bedoeling dat we nu gaan vliegen, heel hoog!  Onze ziel is klaar om zijn volledig potentieel in de wereld te zetten en ik voel dat doordat mijn creatieve vermogens zich willen bevrijden want nu zit ik nagels te bijten (normaliter doe ik dat nooit), eelt onder mijn voet af te krabben en dat is een signaal dat het “tijd wordt”.   Wanneer je creativiteit kan bloeien en jouw ziel zich kan uitleven in zijn hele zijn, dan stopt dat bijten en krabben stanté pédé.    Het is precies of de engelen ons komen ophalen met een astrale taxi zodat we allemaal kunnen vliegen haha.

De videoclip van Spaceship is te gek!  Ja buitenaarde wezens bestaan en ja ruimteschepen bestaan ook!  Het zou toch egoïstisch zijn te denken van ons dat wij als enige ras hier aanwezig zouden zijn in dit oneindige heelal.   Denk maar aan de perfect uitgetekende graancirkels die her en der zomaar uit het niets ontstaan en die boodschappen bevatten.   Er zijn miljoenen andere beschavingen aanwezig en vaak ook nog veel hogere intellectuele ontwikkelde wezens als wij.  Wij worden ook gebriefd door deze wezens want zij kijken toe en helpen onze beschaving mee te ontwikkelen.  Er zijn toch heel veel getuigenissen van mensen die buitenaardse activiteit hebben waargenomen en het wordt nu tijd om deze informatie niet meer in de doofpot te steken maar er open en bloot voor uit te komen zonder dat je afgeschilderd wordt als één of andere gestoorde gek.  Daar heb ik echt lak aan gekregen, zo sterk ben ik geworden.  Daarom dat ik ook op social media open en bloot over de onzichtbare wereld, engelen, verlichte meesters en De Bron praat.

Toch zijn er nog steeds mensen die “angst” hebben voor de reacties van anderen.  Nogmaals lievelingen, de grootste vrijheid die je jezelf kan geven is je niks meer aan te trekken wat anderen van je vinden, denken of zeggen.  Laat ze praten, laat ze in hun waarheid, dat is niet de jouwe.  Je kan toch niet goed doen voor heel de wereld, er zijn altijd wel mensen die op- of aanmerkingen hebben over jouw levensstijl.  De kunst is heel dicht bij jezelf te blijven en ook gewoon jezelf te zijn in alle omstandigheden.   Het heeft toch geen zin om je voortdurend aan te passen aan anderen of aan de maatschappij want dat maakt alleen maar dat je op den duur opgebrand bent en uiteindelijk niet meer weet welke prachtige persoonlijkheid jij in wezen “echt” bent.

Wij zijn allemaal veel te lang onderdrukt geweest, de mond gesnoerd of zwaar gestraft voor al de gaven en helderziende vermogens die wij allemaal hebben.    Het is tijd om jouw keelchakra te activeren en jouw mond open te trekken en vrij de waarheid te uiten, te worden wie we “echt” zijn zodat we ons allemaal kunnen bevrijden uit de matrix waarin wij gevangen zitten.

Hier volgt een kleine uitleg  waarin het matrix verhaal meer wordt uitgediept uitgelegd door Dorrith Beijnes.  Als je het hele artikel wilt lezen kan je klikken op de link.  https://holistik.nl/dit-is-waarom-the-matrix-dichter-op-de-waarheid-zit-dan-je-denkt/

Dorrith: Aan het begin van de film krijgt hoofdrolspeler Neo de keuze van Morpheus:

“You take the blue pill, the story ends. You wake up in your bed and believe whatever you want to believe. You take the red pill, you stay in Wonderland, and I show you how deep the rabbit hole goes.” 

Deze scène is een prachtige metafoor met het echte leven. Want vroeger of later krijgt iedereen deze keuze in zijn leven aangediend: blijf je als een slapende burger doen wat jouw familie en de maatschappij van je verwacht, of word je wakker en ga je leven voor jezelf?

Het spirituele pad is precies dat: jouw beslissing om voor jezelf te kiezen en vandaar uit je eigen waarheid gaan leven.

The Matrix, de illusie van wat wij denken dat waarheid is, kan je onder andere waarnemen aan de hand van patronen en zogenaamde waarheden die we allemaal van jongs opgelegd krijgen. Denk aan ‘van trouwen en kinderen krijgen word ik gelukkig’. Of ‘een hiërarchische samenleving geeft overzicht en veiligheid’. En ‘de familie is de hoeksteen van de samenleving’.

De grote vraag is: is dit wel waar? En nog veel belangrijker, is dit waar voor jou?!

 

De film The Matrix met Keanu Reeves in de hoofdrol is een must see dus ik ga er werk van maken deze zo spoedig mogelijk te gaan kijken.  Hier volgt een scène uit de film.

 

 

LOVE IS GONNA SAVE US!  💖💖💖

Ik doe niet mee aan doemdenkerij zoals bijvoorbeeld dat de aarde om zeep is,  5G dat ons zal verpletteren, milieuproblematiek enz…omdat dit ook hoort bij deze op angst bewust gemanipuleerde maatschappij die de kudde dit voortdurend zit te voeden hetzij door de media, nieuws en social media.  Laat je daar niet door vangen en maak de keuze deze beelden niet voor waarheid aan te nemen, niet te kijken en je enkel te focussen hoe jij in de wereld wilt staan volledig trouw aan wat jij “voelt” want dat is jouw intuïtie en hart die spreken.

Alleen LIEFDE bestaat ECHT.  Liefde is de grootste kracht die er bestaat en overwint ALLES!

Stevige house klanken! I love it!

Een heel fijne avond gewenst!

Warme knuffel,

Inge xxx

____________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 2:40

240; God en de engelen vragen je erop te blijven vertrouwen dat alles in orde is, nu en in de toekomst. Leg al je beslommeringen en zorgen in hun handen en sta open voor het ontvangen van hun hulp op onverwachte manieren.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:28

328; Je vertrouwen dat de verlichte meesters je gebeden horen en beantwoorden, heeft je geholpen in de stroom van goddelijke overvloed te leven. Je kent voorspoed in vele opzichten, omdat je in je geloof verankerd blijft en in nauw contact blijft staan met deze goddelijke wezens.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 5:06

506; Houd je gedachten gericht op Spirit in deze tijd van verandering, en het materiële zal vanzelf in orde komen.

Engelen boodschap video 4 ~ duurtijd 3:02

302; Vertrouw op God en op de bereidheid en het vermogen van de verlichte meesters je gebeden te beantwoorden. Stel je open voor het horen van hun raad en het ontvangen van hun helende liefdesenergie.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  591

591; Blijf positief met betrekking tot je goddelijke levensopdracht.   Je leven verandert om je meer tijd voor en duidelijkheid over je levensdoel te geven.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 1819

Engel Nummer 1819 vertelt over het begin van een nieuwe fase in je leven waarin je je unieke vaardigheden en capaciteiten gebruikt en je als lichtwerker van dienst bent voor anderen en de mensheid. Je positieve houding en bevestigingen met betrekking tot je levensdoel zullen kansen bieden om te dienen zoals je ziel dicteert. Terwijl je je zielsdoel dient, manifesteer je automatisch ‘goed’ op alle niveaus, dus laat zegeningen je leven binnenkomen en gebruik ze in je voordeel en voor het welzijn van anderen. Verwacht succes te vinden in alles waar je je hart en ziel naar richt.

Overweeg je spiritualiteit goed te gebruiken door een op het hart gebaseerde praktijk, carrière, beroep of tijdverdrijf te beginnen (of uit te breiden) waarbij anderen worden geholpen. Het is tijd om oude manieren los te laten, zodat je vanuit je hart en ziel kunt werken aan iets waar je van houdt, een inkomen verdienen en je leven in stand houden.

Engel Nummer 1819 kan ook suggereren dat een belangrijke fase of cyclus ten einde loopt in je leven en dit zal een domino-effect hebben op andere gebieden. Deze eindes zullen zorgen voor nieuwe kansen in je leven die deuren openen voor een gunstig nieuw begin. Treur niet over hun overlijden of einde, maar sta open voor je eigen passies en doelen, want deze zijn positieve en productieve aandachtspunten voor jou.

Verwacht prachtig geïnspireerde ideeën met betrekking tot je carrière en levensstijl, en eenvoudige manieren waarop je een positief verschil kunt maken in je eigen leven en de wereld in het algemeen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1819.html

 

___________________

Trip on spaceship
Trip on spaceship
Trip on space ship
Trip on spaceship

Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by

I got my head in a dream
Got my head in a …..
I can fly
I can fly
I can fly

So get high, get high
Get high, get high
So get high, get high
Get high, get high

Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by

I got my head in a dream
Got my head in the……
I can fly, I can fly, I can fly

So get high, get high
Get high, get high
So get high, get high
Get high, get high

Yeah

You’d better move, check out the baseline groove
Take control of your body soul
Let the rhythm just take control
Watch the beat drop… Explode
Take the logic overload
Take the music around a globe
Take control of your body soul, soul, soul
Let’s go

Trip on spaceship, take off
Trip on spaceship, get on
Trip on spaceship, take off
Trip on spaceship, get on

Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by

I got my head in a dream
Got my head in the…
I can fly, I can fly, I can fly

So get high, get high
Get high, get high
So get high, get high
Get high, get high

Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by

I got my head in a dream
Got my head in the…
I can fly, I can fly, I can fly

So get high, come on, get high, come on
Get high, get high
So get high, get high
Get high, get high

Trip on spaceship, take off
Trip on spaceship, get on
Trip on spaceship, take off
Trip on spaceship, get on

Youtube commentaar:
I could imagine this song being played in a space disco with all other humanoid and alien species coming together for an interplanetary annual dance competition somewhere in the vegas star system, also a gathering for various dance talents from the regional galaxies and welcoming of foreign talents within the cosmos.  😊

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

But love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

But love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

But love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us

But love is gonna save us

Stones and flowers on the ground
We are lost and found
but love is gonna save us

Shadows walking in the crowd
we are lost and found
but love is gonna save us