Dag lievelingen,

Opnieuw een blog over allerlei boodschappen die ik mogen ontvangen heb vanuit de onzichtbare magische wereld en dankzij hun voel ik mij nooit meer alleen.

Natuurlijk beschikt iedereen over een vrije wil en is iedereen vrij om te geloven wat hij of zij wil en wat voor jou goed voelt of resoneert met wie jij bent.

Ik wil alleen maar aantonen dat er meer is dan wat je enkel kan waarnemen via jouw gezichtsveld.

Eerst en vooral wil ik beginnen met iets waar velen zelfs niet bij stil zouden staan maar ik doe dat bewust wel.  Gisteren heb ik een korte zalige wandeling hier rond het kanaal gedaan en onderweg heb ik een paar keer op een bankje in stilte genoten van alle pracht om me heen.  Nadat ik een plasje gepleegd had achter een boomstam, ging ik rustig zitten op een bank waar ik nog nooit had opgezeten want ik was in een zijweggetje gelopen waar ik normaal nooit wandel, toen er plots ter hoogte van mijn rechterknie aan de zijkant een vogel het zo fijn vond om zijn uitwerpselen te lozen op mij. Haha!  Ik heb dat meteen weggeveegd met gras en daarna toch de betekenis hiervan opgezocht.  Te gek voor woorden zal je denken maar echt alles, alles wat jou omringt elke seconde van de dag is van betekenis.

Wat wilt dit nu zeggen?

Vogelpoep brengt veel geluk! Er is een geloof dat als een vogel op je, je auto of je eigendom poept, je geluk en rijkdom kunt ontvangen. Dus de volgende keer dat een vogel op je poept, onthoud dan dat het een goede zaak is.  😊👌💖

Bron: http://www.shamelesslysara.com/single-post/2017/11/19/Signs-from-the-Universe

Ik had me ook voorgenomen om tijdens de wandeling een stok te zoeken die ik gisteren avond nodig had om bij de vrouwencirkel een sjamaanstok te maken maar dit was ik tijdens de wandeling al helemaal vergeten tot ik op de terugweg plots op het breed voet- en fietspad horizontaal een grote stok zag liggen, zomaar….op de weg pal voor mijn neus.  Er rijden ook fietsers en zij hadden beslist problemen gehad moesten ze deze stok plots zijn tegengekomen.  Toen ik deze stok zag liggen, dacht ik meteen: “Ja,  dat is juist ik moest een stok zoeken, deze is voor mij gereserveerd door het universum.” Waarop ik hem meteen optilde en meenam naar huis.  Onderweg was plots ook één van mijn nieuwe slippers kapot gegaan waardoor ik het laatste deel van de wandeling blootsvoets heb gedaan maar dat is hele goede aarding en altijd gezond haha.

Gisteren avond was ik dan bij de vrouwencirkel waar ik nu reeds voor de 2de keer naartoe ben geweest te Heusden-Zolder.  Ik kan dit iedere vrouw aanraden.  We starten met een meditatie maar wel op een creatieve manier.  Vorige keer was het al rijmend in vooraf gestelde lettergrepen van wat je die dag had gedaan in 3 zinnen.  Gisteren was het luisteren naar Keltische chant muziek waar de tekst vaak herhaald wordt waarin een krachtige boodschap in zit verweven en als je dit dan in een ritueel heel luidop zou zingen met elkaar ,dit nog extra energie en kracht geeft voor heel de groep.

Wat is chant?  Chant is het ritmisch spreken of het zingen van woorden of geluiden, vaak hoofdzakelijk op één of twee hoogtes of tempo’s met de naam reciterende toon.

Waarom voel ik mij goed in deze vrouwencirkel?   Ik voel er verbinding, zusterschap, warmte, onvoorwaardelijke hulp bij het maken van onze knutselwerkjes, open communicatie, humor en vriendschappelijke liefde voor elkaar.   Ik wist niet dat dit nog bestond.  Vrouwen die vriendelijk en lief tegen me zijn zonder zich jaloers of afgunstig te gedragen.  Dit is ook op mijn pad gekomen om mijn vertrouwen te herstellen in vriendschappen met vrouwen.  Dankjewel lieve engelen.

Wat is een sjamaanstok of krachtstok?

Over krachtvoorwerpen

krachtschild

In het traditionele sjamanisme wordt intensief gebruik gemaakt van rituele voorwerpen, ook wel krachtvoorwerpen genoemd. Door zo’n voorwerp haalt een sjamaan de van nature onstoffelijke spirituele krachten naar onze wereld om er in de materie mee samen te werken.

Het voorwerp is getransformeerd tot een stoffelijk omhulsel voor krachten die van nature niet stoffelijk zijn. Een ritueel kostuum, een ratel en een sjamanentrommel. Het zijn allemaal materiële vormen van krachtvelden.

Een krachtvoorwerp kan als het ware een huis zijn voor een gids uit een andere dimensie. Het voorwerp kan ook een focuspunt zijn gedurende een bepaald ritueel. Door de fysieke vorm krijgt het ongrijpbare, het hogere, een voor ons herkenbare en tastbare vorm.

Je eigen unieke krachtvoorwerp

Alle bomen, planten, stenen, alle (totem)dieren enzovoort beschikken allen over hun eigen specifieke energie (kracht). Door materialen te combineren of er een totemdier of ander symbool op te schilderen maak je je eigen unieke krachtvoorwerp.

Voorbeelden van krachtvoorwerpen zijn ratels, een beschilderde en/of bewerkte tak uit het bos (praatstok of talkingstick), een medicijnbuideltje voor om je nek, smudge veren, krachtstenen, amuletten.. Ook een dromenvanger is een oud Indiaans krachtvoorwerp dat helpt dromen en visioenen uit te kristalliseren. Het vormt een schakel tussen de droomwereld en de dagelijkse wereld.

De krachtstok

De indianen gebruiken de krachtstok vaak als praatstok of ‘talkstick’ tijdens een groepsgesprek. Degene die deze stok in de handen heeft is de spreker waar met respect naar geluisterd wordt en deze wordt weer doorgegeven aan de volgende spreker die dan de aandacht heeft.

Een krachtstok maken

Een krachtstok maak je met een bepaalde intentie, bijvoorbeeld het versterken van een eigenschap in jezelf, zelfvertrouwen, openheid, verbinding. Alles wat verwerkt wordt in en aan de stok is van natuurlijke materialen. Ieder materiaal en elk symbool kan gebruikt worden, als het maar betekenis voor je heeft. Je stopt jouw energie in de stok met de intentie deze te gaan gebruiken voor de kracht die je nodig hebt.

Bron: https://www.catharinaweb.nl/sjamanisme/krachtvoorwerp-maken.htm

Dit is mijn 2 meter lange sjamaanstok waar ik instant verliefd op werd dus ik kan er rustig mee gaan wandelen in de natuur of er een ritueel mee doen en er kracht uithalen.  De vele kleuren geven mijn kleurrijke persoonlijkheid weer.  Ik hou van kleuren want dat maakt mij gelukkig.  Er zit ook een bergkristal op wat ook de krachtsteen van het sterrenbeeld leeuw is.  Die ronde rolletjes zijn gemaakt van papier.  Verder zit er nog een gele bloem en een roosje vanboven op en een parelmoer turkoois schelpje. Het rode bolletje is sier maar ook mijn lievelingskleur.  De ronde ingebrande stempeltjes zijn zonnetjes.  Leeuw is een zonneteken.  Onder de zwarte ingebrande zonnetjes is er zwart paardenhaar rondgedraaid.  Paardenkracht.  Verder heb ik mijn naam initialen erin gebrand zijnde: IVR en het horoscoop teken: Leeuw.  Een zilver en paars hartje heb ik er ook nog op bevestigd.  Wij zijn allemaal liefde.  Het katoenen koord is wit en gisteren vertelde men me dat ik dit koord heb doorgesneden dus ook dat ik mijn verleden moet loslaten om het nieuwe leven binnen te kunnen laten en al het goede dat nu staat te wachten op mij.  Het schors dat er deels op zit heb ik er opgelaten omdat ik de stok authentiek wou houden, net zoals ik ben.

De intentie waarmee ik deze krachtstok gemaakt hebt is om mijn zelfvertrouwen aan te scherpen want dat is één van de levenslessen die ik te leren heb.  Ook al straal ik zelfvertrouwen en zelfverzekerdheid uit, dat wilt niet zeggen dat ik mij altijd zo voel. Door mijn grote lichaamslengte, stevige bouw en de felle kleuren die ik draag zie ik er wel zo uit en voel mij meestal ook wel zelfverzekerd, toch sluimert er een onzeker gevoel in mij en door die stok ga ik mij krachtiger voelen om datgene te doen waarvoor ik hier op aarde ben geïncarneerd.

 

Een tijdje geleden ging ik bij de zelfbedieningskassa hier in de Delhaize afrekenen en de machine aanvaardde mijn 1 euro stuk niet.  Tot mijn grote verbazing zag ik inderdaad dat het ging om een muntstuk uit Frankrijk van het jaar 1990, namelijk 10 Franse frank met daarop een beeltenis van een mannelijke engel met een kroon en een vuurfakkel in zijn rechterhand.   Op de achterkant lees je de woorden “Liberté, Egalité en Fraternité” vrij vertaald “Vrijheid, Gelijkheid en Broederschap.”

 

Mijn gevoel toen ik deze munt nader bestudeerde was dat ik financieel word ondersteund door de engelen en ik me geen zorgen hoef te maken.  Het ergste is achter de rug en het is ook zo.  Hoe ik de laatste maanden er telkens in slaag om netjes alles te betalen desondanks mijn geploeter naar de zoektocht voor werk dat ik vanuit mijn hart wil doen, dit zijn voortdurend wonderen die uit het niets komen.  Magisch!

Wat is nu de boodschap van deze munt die ik koester?

Munten of valuta in het algemeen worden vaak door de engelen gebruikt om ons berichten te tonen of ons leiding te geven. Het vinden van een munt op je pad kan een boodschap zijn van geruststelling van je engelen dat je geliefd en gewaardeerd bent. Alle aspecten van het type munt hebben een specifieke relevantie, inclusief de tijd en plaats waar je de munt vindt, de boodschap die erop staat en het materiaal waarvan het is gemaakt.
De volgende keer dat je een muntstuk op de grond vindt, weet dan dat het opzettelijk op je pad is geplaatst. Het geschenk van een munt helpt ons gesteund te voelen, zowel financieel, emotioneel, spiritueel als fysiek.
Meestal worden kleine munten beschouwd als engelachtige tekens. Munten kunnen ook de boodschap overbrengen dat je niet alleen bent en je zorgen aan God zijn overgebracht.

Bron: https://www.zensitivity.nl/signalen-van-engelen/

 

Orakelkaarten trekken

Het is tijd om je creatieve trillingen vrij te laten. Wat je ook kiest om te ervaren, het is prima en goed getimed. Het is onderdeel van de zoektocht van dit moment in je leven. Zie jouw wereld voor je exploderen terwijl het prachtige transformatie met zich meebrengt.

Kaartendek “Trillingsenergie” ~ Orakelkaart:  “Creatieve Explosie”

https://www.orakels.net/orakelkaarten/trillingsenergie/11

 

 

De engel van amethist is vandaag in uw reading verschenen om u te zegenen en u te laten weten dat de onrust die u op dit moment ervaart, snel zal verdwijnen. Amethist helpt om alles waar u niets meer aan hebt, te veranderen. U zult binnenkort geen last meer hebben van innerlijke onrust en conflicten, van de angst, frustratie en boosheid die u de laatste tijd hebben belemmerd. Wees bereid om vroegere en huidige problemen los te laten. Hoewel uw hart verlangt naar deze transformatie, zal een deel van u zich instinctief verzetten tegen verandering. Dat is normaal, want u weet niet precies wat de veranderingen u zullen brengen. Vertrouw dat u beschermd en veilig bent. Deze kaart is affirmatie. U wordt omgeven door een engelachtige aanwezigheid. Uw leven heeft een groter doel, dus laat u meenemen. Stop met de innerlijke strijd – laat los en laat de transformatie gebeuren. U zult zich vast de komende dagen en misschien zelfs de komende weken een beetje onbehaaglijk voelen. Af en toe hebt u misschien het gevoel dat uw emoties op het punt staan uit te barsten of dat uw hele wereld op zijn kop wordt gezet, maar dat is allemaal onderdeel van het proces. U hoeft niet bang te zijn – er zijn alleen liefde en nieuwe starts.

Kaartendek “De wijsheid van het universum” ~ Orakelkaart:  “Vleugels van Amethist”

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten/de-wijsheid-van-het-universum/vleugels-van-amethist

Zo dit was het eerste deel van deze blog van wat ik kwijt wilde. Hopelijk halen jullie er alles uit van wat je nodig acht of inspireert het je om er iets mee te doen.

Aub, met heel veel liefde gegeven. 💖

De 14 engelen boodschappen ga ik in een andere blog verwerken want anders wordt deze te lang.  Ik moet niks maar ik voel dat ik meer moet gaan schrijven want de informatie die ik binnen kreeg is zoveel en dit wil ik vanuit mijn hart allemaal delen met jullie.

Heel veel liefs en een heel fijne dag gewenst.

Warme knuffel,

Inge xxx