Lady’s and Gentlemen, party people in the place to be, are you listen this, don’t you know the time has come for you and me to understand the upcoming switch for the next 1000 years, let it switch for the good, not for the worse cause it takes more than you are me to say everybody, ARE YOU READYYYYYYYY!!!!!!!

YES, I AM! 😁🙏💖

Haha!  Ik ben zo in the mood, niet normaal!  Ik dans me te pletter!  Bovenstaande zin heb ik zelf ontfutseld want ik vond hem nergens online alsook de lyrics van de video van Syndicate of law.  Gewoon luisteren zou ik zeggen.  De zin heb ik al een tijdje geleden ontdekt in de I love the 90’s video van DJ Ward @ Hasselt in 2017 waar ik zelf ook aanwezig was en gisteren voelde het goed om deze te ontrafelen want ik wist de uitvoerder en titel niet van het nummer dus vroeg ik aan Ward zelf.  Zeer lieve man!  Nog eens bedankt!  Op 30:09 kan je het horen en vlak daarachter hoor je Leila K met het nummer “Open sesame”.

Dit nummer heb ik ook al een tijdje geleden gepost hier en via deze link kan je het volledige nummer horen.  https://www.loveangels.be/open-sesame-leila-k/

Evenals de retro house blog waar de I love the 90’s video ook staat en waar ik Ward ook uitvoerig in het “licht” heb gezet omdat hij dat ook oprecht verdiend.  https://www.loveangels.be/retro-house-dj-ward-furax-koen-mertens/

Duidelijker kan het niet gezien de energie van dit moment.  We staan voor een magische tijd en dat gaat “nu” beginnen.

Een heel fijne avond gewenst lieve zielen.

Ik hou van jullie allemaal! 💖💖💖

Heel veel liefs en een warme knuffel,

Inge xxx

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Ik bereik alles wat mijn hart wenst.
Ik schep alles vanuit liefde.
Het leven is een veld van dromen, vol eindeloze mogelijkheden.

Beschrijving

Een reis van duizenden kilometers begint met een enkele stap.

~ Lao Tse ~

Raak niet ontmoedigd door recente tegenslagen, want u bent precies waar u moet zijn. Omringd door een veld van dromen zult u binnenkort alles bereiken wat uw hart wenst. Met nog iets meer geduld wordt uw droom werkelijkheid. Als u zich ervoor openstelt, is uw leven vol liefde. Met een liefdevolle houding zult u van elke dag genieten. Wees dankbaar voor uw leven en de vele zegeningen die u op het punt staat te ontvangen, want dit leidt tot nog meer overvloed en vreugde. Richt u op alles wat mooi is in uw leven, dan zal al het andere op zijn plek vallen. Achter uw gedachten is er een weten dat alle kennis omvat en binnen dit weten zult u de ware schoonheid van het leven ontdekken en beseffen dat uw leven een veld van dromen is.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

__________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:06

306; Laat de verlichte meesters en God je zorgen helen. Weet dat God in je behoeften voorziet.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 456

456; De engelen prijzen je om wat je onderneemt om je leven te verbeteren.  Geef alle zorgen en getob aan de engelen, want ze willen je helpen.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99