Dag lieve mensen,

Dit is een gouden kado voor mij.  Dankbaar!🙏💖😊

Deze magische vinger creatie van DJ Ward!  Ik heb hem zonet op facebook en Youtube nog maar eens uitvoerig gecomplimenteerd omdat hij dat ook terecht verdient.  TALENT van de bovenste plank!

Hij blijft me omver blazen met zijn fantastische overgangen waaronder die begint op 45:32.  Ik werd gek whaaa!  Vanaf 32:32 hetzelfde whaaa gevoel haha!  Imagination!!!    De tekst van dit nummer spreekt voor zich en vind je hieronder.

Uitstekende keuze in muziek op exact het juiste moment, constant kreetjes van geluk en wow momenten als ik aan het luisteren ben, in het genre blijven, het liedje lang genoeg laten horen en mijn lichaam danst voortdurend de sterren van de hemel.   Ik dans enkel op liedjes die ik echt graag hoor en hij slaagt erin mijn favoriete muziekkeuze aan te houden.   Je wordt nooit “koud” gepakt door een plotse switch in het genre van muziek en liedjes die op het beste stuk worden afgebroken.  Waarmee ik wil zeggen, als je helemaal in de flow bent van de muzikale energie en je lichaam zweeft in een andere dimensie, dan is het heel belangrijk dat je een Dj treft die weet hoe hij moet draaien.  Hij creëert met gevoel en magie.

Zoals ik al eerder heb verteld in een eerdere blog heb ik hem onlangs nog aan het werk gezien bij I love the 90’s in Hasselt waar ik mij nog eens helemaal heb laten gaan.

De derde geweldige live I love the 90’s mix dateert uit 2017, daar was ik ook aanwezig!  Die energie! FANTASTISCH!  Zo’n feestjes moeten er meer komen! Love it!  DJ Ward, I love you! Haha!

De vierde mix begint met het welbekende nummer van C’hantal “The Realm” en is ook een vette retro mix die mij ten zeerste bekoort.  Geniet ervan!

De universele energie is voor de moment ook super hoog dus ook de muziek die ik nu post en vandaag was weer zo’n dag waar ik door de dag mij noodgedwongen heb moeten neerleggen omdat er nu zoveel licht op aarde wordt geïnfiltreerd.  Het lichaam moet die hoeveelheden licht ook kunnen verwerken vandaar is het belangrijk ernaar te luisteren.

Aarden is ook dansen, zingen en onnozel doen haha!  Vandaar dames en heren, gaan met die banaan! 😜

Een heel fijne avond gewenst!

Heel veel liefs,

Inge xxx

 

___________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 2:23

223: Vraag de verlichte meesters je te helpen sterk en trouw te blijven. Loop niet in de val van negativiteit, want je geloof is een voorwaarde om nu te manifesteren en te helen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 1:33:32

133: De verlichte meesters ondersteunen je helende werk door je te helpen positieve gedachten,voornemens en affirmaties te hebben. Ze fluisteren goddelijk geïnspireerde ideeën van liefde in je oor, dus let goed op je overpeinzingen en inzichten.

333; Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus.  Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.

332; Heb vertrouwen in de mensheid en de toekomst van de wereld. Onthoud dat het machtigste bezit van de verlichte meesters hun volmaakte geloof is wees als zij.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 45:46

454; De engelen zeggen je, je in deze tijd van verandering op het goede te concentreren.  Ze wijzen je erop dat moed de bereidheid is bekend terrein te verlaten.

546; De engelen helpen je met manifesteren en met het loslaten van de oude manieren van worstelen om je behoeften te vervullen. Kom in contact met de kracht die jij en de engelen bezitten en gebruik hem met heldere intenties om dat wat je, je wenst te manifesteren.

Engelen boodschap video 4 ~ duurtijd 1:13:28

113: De verlichte meesters, vooral de godinnen, helpen je je gedachten positief en liefdevol te houden. Als je negatieve gedachten of gevoelens hebt, of als je bij onaangename situaties betrokken bent, kun je hen direct aanroepen.

132: De verlichte meesters, godinnen en heilige vrouwelijke energie tillen je bewustzijn naar een niveau van volmaakt geloof en positief denken.  Doe vaak een beroep op hen om je te helpen spiritueel gericht te blijven.

328; Je vertrouwen dat de verlichte meesters je gebeden horen en beantwoorden, heeft je geholpen in de stroom van goddelijke overvloed te leven. Je kent voorspoed in vele opzichten, omdat je in je geloof verankerd blijft en in nauw contact blijft staan met deze goddelijke wezens.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  217

217: Je affirmaties werken ga ermee door! Blijf geloven in de machtige manifesteer kracht die je bezit en blijf je concentreren op je wensen.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 963

963; De verlichte meesters staan naast je, klaar om je te helpen met ieder aspect van je heilige levenstaak. Vraag hun je te sturen wat je voor je opdracht nodig hebt, en het zal geschieden.

____________________

IMAGINE YOURSELF AS A BIRD IN THE SKY
The wind in your face and it feels so nice
Whooooo… imagination

Everywhere you go there is LOVE in the air
people all around, they don’t have a care
It’s a beautiful sight to see
Come take a flight with me

Yeah Imagination common common Oeh Yeah
Imagination common common give it to me

Imagine a place where there’s no need to cry
A place where only BEAUTY lies
Whooooo… imagination
Everywhere you go there is PARADISE
A RAINBOW so pretty, the SUN so bright
It’s a beautiful sight to see
Come take a flight with me

Yeah Imagination Oeh Oeh Oeh Yeah
Imagination common common common common
Imagination Oeh Yeah Oeh Yeah
Imagination common common common common comon common common

 

Something for your mind,

Your body,
And your soul,
It’s the power to arouse curiousity,
The Purpose
The goal which one acts on,
A journey of force,
Hot like the sun
And wet like the rain,
Rhythmatic movements in unison with others
Prolong an act of sensation with no limits or boundaries.
Eternity is past
Wrong is right
It’s the point of greatest intensity
Pleasures of the highest sense,
Feelings of warmth and security,
Willing and unwilling sensations of the mind,
A condition
The ultimate seduction…
…The Realm