Dag lievelingen,

Het eerste nummer maakte meteen een speciaal gevoel los bij mij vandaag toen ik het de eerste keer op de radio hoorde ook al was het maar ocharme 1 minuut.  Ik heb net de laatste noten nog kunnen opvangen.  Het raakt me diep.

Vertaling van de renaissance is “wedergeboorte”.  Voor al degene die het energie nieuws volgen, jullie weten vast wat dit nu wil betekenen.  Opnieuw geboren worden in onze oorspronkelijke staat van “zijn”.  Er gebeurt van alles tegelijkertijd in mijn leven voor de moment.

“De Italiaanse humanisten die de term renaissance introduceerden, meenden dat na een periode van verval, de middeleeuwen, een nieuwe gouden eeuw was aangebroken, die niets minder was dan een wedergeboorte van de verworvenheden van de klassieke oudheid.”

Bron: https://nl.wikipedia.org/wiki/Renaissance

Nieuwe gouden eeuw is voor mij het Aquarius tijdperk waarin we nu leven.  We komen van het Vissen tijdperk.  Via volgende link kan je uitgebreid lezen wat deze tijdperken concreet inhouden.

https://wakkeremensen.blogspot.com/2016/03/wat-betekent-het-aquariustijdperk-voor.html

Het tweede nummer ken ik al een tijdje maar het voelde nu pas goed om het te delen volgens de energie die er nu is.  Come home, titel spreekt weer zich.  Wanneer wij worden wie we werkelijk zijn, transformatie proces wat voor iedereen van ons, ons uiteindelijke doel is van onze ziel,  dan hebben we van ons leven op aarde een paradijs gemaakt gevuld met al onze dromen die uitgekomen zijn die in het teken staan om de mensheid te dienen vanuit ons hart en van de wereld een betere plaats te maken.  Op die manier hoeven we niet meer opnieuw te incarneren en zijn we in onze missie geslaagd.  Dan kunnen we terug “naar huis” keren in de andere sferen hier in het oneindige universa.

Ik volg gewoon de energie en de blogs schrijven gebeurt ook wanneer het goed voelt.

Geniet van deze avond en tot binnenkort!

Heel veel liefs,

Inge xxx

___________________________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:53

353; De verlichte meesters bevinden zich aan je zijde en steunen je tijdens al deze verschuivingen en veranderingen. Weet dat deze overgang je ten goede zal komen, hoewel je misschien nog niet ziet wat er voor je in het verschiet ligt!

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 6:09

609; God helpt je alles te manifesteren wat je nodig hebt voor je goddelijke levensopdracht.  Laat los en laat God je volledig helpen.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 380

380; Je hebt geleerd bewust te manifesteren door je goddelijke band met God en de verlichte meesters. Blijf evenwichtig en vervuld van geloof door gestaag het contact met de hemel te onderhouden.