Dag lievelingen,

Ik hou van Nederlanders en waarom?  In eerste instantie vind ik dat taaltje zo schattig en omdat ze zo lekker spontaan, direct en openminded zijn.  Je weet meteen wie je voor je hebt en ze winden er geen doekjes om.  Ze spreken je spontaan aan, hebben een leukere kledingstijl, zijn groter en ze leggen makkelijker contact.  Ik hou van hun omdat ik zelf ook zo ben.

Van waar die liefde?  Volgens mij omdat mijn familie naam al afkomstig is van een Nederlands dorpje, Reusel,  dat vlakbij Retie ligt, het dorp waar mijn familie langs vaders kant van afkomstig is.  Ik ook het uiterlijk heb van een Nederlandse vrouw zijnde, 1m80 groot, lang blonde haren en blauwe ogen en mijn open frisse optimistische spontane persoonlijkheid.  Al vaak de opmerking gekregen van wildvreemde mensen die me aanspreken op straat dat ze dachten dat ik een Nederlandse was maar ik ben geboren in Turnhout dus toch een rasechte Belg.

Hou niet van achterbakse schijnheilige roddelaars.  Hier in België al meermaals ervaren helaas.  In je gezicht heel vriendelijk doen en achter je rug zitten ze geheel onterecht jouw ontslag voor te bereiden terwijl je nog in je inwerktijd zit.  (afgunstige vrouwelijke leidinggevenden meestal)

Maarrr lieve lieve Inge, laat dat los, laat dat los want dat is voorbij.  Die ervaringen hebben je gemaakt tot de ijzersterke vrouw die je nu bent geworden.  Wees mega trots op jezelf!  Geef jezelf nu maar eens een schouderklopje en kijk in de spiegel en zeg tegen jezelf dat je al een succesvolle zakenvrouw bent en het zal zo zijn. TSJAKA!

Nu is eindelijk de tijd aangebroken om jouw plaats hier in deze wereld te gaan opeisen en zonder angst voor de tweede keer een eigen business te beginnen.  De zaadjes die ik vorig jaar overvloedig heb geplant door middel van affirmaties, acties en intenties gaan nu bloeien want de lente is al in zicht.  Joepie!!! Haha!

Dit fantastisch liedje met fantastische tekst spreekt weer voor zich.  Vanmorgen ontdekt.  Geweldig toch hoe de engelen mij liefhebben en steunen ook al zie ik ze niet.  Ik voel me gedragen door heel het universum.

Ik heb nog 2 blogs die in de startblokken staan maar nog niet af zijn dus hou me in de gaten.  Geen muziek maar al datgene wat ik weet en geleerd heb en dat wil ik met jullie delen.  Mijn hoofd zit te vol dus het moet er uit.  😉

Heel veel liefs,

Inge xxx

__________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:24

324; Je communiceert duidelijk met de engelen en verlichte meesters doordat je sterk in wonderen gelooft. Vertrouw op de boodschappen die je ontvangt, want je bent een engel op aarde.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  324

324; Je communiceert duidelijk met de engelen en verlichte meesters doordat je sterk in wonderen gelooft. Vertrouw op de boodschappen die je ontvangt, want je bent een engel op aarde.

“Toevallig” 2 keer hetzelfde cijfer.  😊🙏

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 799

799; Je hebt een heel belangrijke levenstaak waar veel behoefte aan is.   Je denken en handelen ten aanzien van je levensdoel zijn juist, ga zo door!

___________________

Hij gaat al jaren elke morgen
Naar dezelfde baan en dan om vijf uur weer naar huis
In de trein droomt hij de toekomst
Ik vertrek het roer gaat om
En stipt om kwart voor zes is ie weer thuis
Om zes uur eten, een uitgeblust gezin
Zwijgend daalt hij in zijn hoofd af naar een nieuw begin
Morgen gaat ie het ze zeggen
Hij wil zo niet langer door
Maar de dag erna zit ie weer op het oude spoor
Maar als ik iets zou mogen zeggen, het is geen rechte lijn
En de grens maar iets verleggen gaat maar zelden zonder pijn
Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn
Z’n hoofd zit barstens vol met plannen
Alleen het doen is een probleem
Om stil te zitten alle reden, om op te staan vind hij er geen
Zolang ie droomt is het net alsof het lijkt
Of ie toch iets van zichzelf ziet als ie in de spiegel kijkt
Maar als ik iets zou mogen zeggen, het is geen rechte lijn
En de grens maar iets verleggen gaat maar zelden zonder pijn
Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn
In vol ornaat, door de mist
Liever dan, je nooit vergist
Maak een sprong, recht vooruit
Of vliegt de bocht er lachend uit.
Want als de mooiste bloemen groeien, langs de rand van het ravijn
Dan moet daar ook het beste uitzicht op je stoutste dromen zijn
Maar als ik iets zou mogen zeggen, het is geen rechte lijn
En de grens maar iets verleggen gaat maar zelden zonder pijn
Want de allermooiste bloemen, groeien vlak langs het ravijn
En om die te kunnen plukken moet je durven bang te zijn
Moet je durven
Moet je durven
Moet je durven
Moet je durven bang te zijn.