Dag lievelingen,

Mijn dag is goed begonnen!  Inspiratie komt ook gewoon uit de lucht gevallen en dit keer vanuit Chicago Illinois United States.  Via Linkedln heb ik iemand leren kennen die me daar gevonden had en me advies vroeg.  Vandaag stuurde hij me dit fantastisch nummer door waar heel mijn lichaam wild van wordt.  Wow!  Toveren met klanken!  Magisch!  🙂

Dit is een soundtrack van de film “We are your friends” waarin de razendknappe Zac Efron de hoofdrol voor zijn rekening neemt.  Ik heb hem nog niet gezien maar dat gaat niet lang meer duren.  In de soundtrack song zegt Cole Carter alias Zac Efron heel wat inspirerende woorden.  Als je alles doet vanuit je hart, authentiek, puur, wie jij bent, die energie, dat voelen de mensen.  En vanuit die energie creëer je automatisch alles waar je ooit van hebt gedroomd.

Dj worden staat ook op mijn doelenbord en het hangt hier voor mijn neus in de woonkamer.   Aangezien ik zo’n muziekfreak ben, kan het ook niet anders dat ik ooit iets met muziek zal doen alleen weet ik nog niet wat.

We are your friends van Justice hoor je ook even in de movie trailer en dat geweldig nummer heb ik een tijdje geleden hier al gepost.  https://www.loveangels.be/we-are-your-friends-justice/

Een heel fijne dag gewenst iedereen!

Liefs,

Inge xxx

______________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:15

315; Je gebeden, affirmaties en band met de verlichte meesters hebben positieve veranderingen in je leven gebracht. Je laat het oude los en haalt het fantastische nieuwe binnen.   Blijf positief in hoe je over jezelf en over je toekomst denkt.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 5:09

509; God steunt je bij het doorvoeren van de belangrijke levensveranderingen die je bij je totale goddelijke levensopdracht zullen helpen. Trek je terug voor gebed en meditatie, en handel naar de raad die je krijgt.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  36

36: De verlichte meesters willen je helpen met je materiële leven, vooral door je te helpen bij je levenstaak en steun te bieden aan je dierbaren. De verlichte meesters vragen je, je te blijven richten op de Spirit en niet te veel aandacht te schenken aan de materiële wereld.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 388

388; De verlichte meesters werken met je samen om overvloed te manifesteren voor het hoogste goed van iedereen. Blijf luisteren naar je goddelijke raad en die opvolgen, want dat werpt voor jou vrucht af.

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

_______________________

Hey are you here?

I’m at the ferris wheel, come find me

I love it here

I love it here

I love it here

I love it here

Are we ever gonna be better than this?