Lieve lezers,

Hier zijn enkele van mijn mooiste foto’s getrokken tijdens wandelingen.

De regenbogen en de hartenwolk foto (gespot in Resterheide) en hoofdfoto van dit artikel hebben ook een betekenis.

Engelen communiceren via veertjes die je vindt op je pad maar ook via regenbogen en wolken.  Aangezien ik die middag in Resterheide intens aan het genieten was van de kleurenpracht en ik van de ene in de andere verwondering viel, zag ik plots tot mijn grote verbazing een wolk in de vorm van een hart.  Ook de dubbele regenboog in Knokke-Heist was adembenemend om te aanschouwen.

Wolken
Als kind heb je waarschijnlijk uren naar de wolken liggen staren om figuren te ontdekken in de pluizige en wollige vormen van de wolken. De Engelen zenden op dezelfde manier hun signalen aan jou. Bekijk de wolken weer eens op die manier en probeer Engelenvormen te vinden. Als je deze gevonden hebt weet je dat er Engelen op dat moment bezig zijn om jou te helpen, te helen. Maar als je met een specifieke vraag de wolken aftuurt kun je ook een direct antwoord krijgen in de vorm van je vraagstuk. Je ziet dan niet de vorm van de Engel maar van hetgeen je vraagt. Als je dit antwoord in de wolken vindt dan weet je dat de Engelen specifiek bezig zijn om jou bij dit vraagstuk te helpen.

Regenboog
Als je een regenboog ziet wanneer je de Engelen om een teken vraagt dan krijg je door dit symbool het signaal dat alles wat nodig is gedaan wordt om je te helpen. Niet op een enkel vlak maar op de gehele situatie waarin je bent. De Engelen nemen op dat moment alles onder handen. De regenboog staat symbolisch voor Gods belofte van liefde, zorg, ondersteuning en veiligheid. Een regenboog kan ook gezien worden als gift om aan te moedigen en begeleiding van boven.
Omdat bijzondere regenbogen  zoals een dubbele of een maanboog, minder voorkomende verschijnselen zijn weet je dat als je die ziet de hulp significant is.

Locaties:

  • Blauwe lucht foto’s       : Resterheide te Hechtel-Eksel
  • Foto’s aan zee                :  Knokke-Heist
  • Foto’s met ijs                  : Sahara te Lommel
  • Foto mammoetboom   : Bokrijk in Genk
  • Bloemen met blaadjes in hartvorm en boeket: bij mij thuis

Deze foto’s wilde ik laten zien maar als ik vanaf heden foto’s neem, dan ga ik ze integreren in mijn berichten.

Geniet ervan!

Liefs,

Inge xxx