Dag lievelingen,

Onderstaande tekst, geschreven door Eryka Stanton,  ben ik vanmorgen op facebook tegen gekomen en deze is zo goed dat ik hem wil opnemen in deze engelen blog.

Prachtige inspirerende tekst

ERKEN HET.  💖

Erken het feit dat je anders bent.
Erken het dat je diep voelt en denkt.
Erken dat je op een andere frequentie zit.
Erken het feit dat je dingen oppikt
die anderen niet oppikken.
*
Erken het feit dat je wilt praten over engelen,
energie, wonderen en spiritualiteit.
Erken het dat je klaar bent met
betekenisloze gesprekken,
Erken het dat je klaar bent met
jezelf op de rem te zetten.
Erken het dat je verlangt naar de vrijheid
om het nu te voelen.
*
Het is oké wanneer je familie je niet begrijpt,
Het is oké wanneer je vrienden
niet met je mee gaan.
Het is oké als de wereld je veroordeelt.
Het is oké dat je op blote voeten
wilt dansen op de aarde
en eindeloos naar de sterren wilt staren.
Het is oké dat je moet
huilen van zonsondergangen
en wilt jagen op de stralen van de maan.
*
Het is geweldig.
Het is prachtig.
*
Je bent lang onderweg geweest
om te worden wie je bent.
Dus erken het,
eigen het je toe.
Erken alles.
Heb alles van jezelf lief.
*
De wereld heeft je nodig,
precies zoals je bent.
Jij zorgt voor de balans
in deze gekke wereld.

***
Eryka Stanton

 

Via muziek, films, reclameborden,  via de natuur,  dieren die jouw pad kruisen, numerologie, situaties waarin je zit, mensen die je toevallig tegenkomt en die je een boodschap meegeven.  Het universum versus onzichtbare wereld probeert op allerlei manieren met jou te communiceren alleen moet je het wel willen zien.

Daarom dat ik regelmatig deze zaken herhaal want herhaling doet onthouden en ik wil jullie alleen maar helpen en dienstbaar zijn vanuit alles wat ik ondertussen geleerd heb.

Hieronder volgen maar liefst 9 boodschappen en zoals je kan lezen hangen deze teksten ook samen wat de inhoud betreft ook al zijn het totaal verschillende cijfers.  Dit resoneert perfect met hoe ik nu in het leven sta,  wat me nog te wachten staat en wat ik moet doen op mijn levenspad.

Ook de aanmoediging, steun en heel veel liefde die je van het engelenrijk krijgt lees je hier.

Geniet van deze avond en alvast een heel fijn weekend gewenst.

Veel liefs en een dikke warme knuffel,

Inge xxx

 

Engelen boodschap 3135 ~ kasticket 31,35 euro

 

Engelen nummer 3135 vertelt je dat wanneer je veranderingen wilt aanbrengen, je je intenties bewust hebt ingesteld om dit te doen. Verwacht het onverwachte als je intenties en waar ze je leiden zich op ongebruikelijke manieren kunnen manifesteren. Volg je intuïtie, let op het huidige moment en erken de stappen die nodig zijn om je doelen en verlangens te bereiken. In jou is de kracht om de veranderingen aan te brengen die je kiest.

Engelen nummer  3135 brengt een bericht met wijzigingen die moeten worden aangebracht of die momenteel plaatsvindt. Deze veranderingen zijn tot stand gekomen om redenen die nog moeten worden onthuld en zijn stapstenen op je levenspad. Vertrouw erop dat je over alle vaardigheden, talenten en capaciteiten beschikt die nodig zijn om succesvol te zijn met nieuwe kansen die zich voordoen door je levenskeuzes. Verdere ontwikkeling van je vaardigheden van veerkracht, bewustzijn van keuze, reflectie en zelfbewustzijn, en gebruik je natuurlijke eigenschappen en vaardigheden op de meest positieve en opbeurende manieren.

Houd een open geest en een open hart voor de veranderingen die momenteel in je leven plaatsvinden.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/09/angel-number-3135.html

 

Engelen boodschap 2364 ~ kasticket 23,64 euro

 

Engelen nummer 2364 brengt kracht, juist denken, goede planning en voorbereiding, en aandacht voor het hoogste goed van anderen. We hebben allemaal ander werk te doen, lessen om te leren en unieke paden om te nemen in onze levens. Verspil je talenten, tijd en inspanningen niet aan situaties, problemen en / of mensen die je niet op een positieve manier dienen of verheffen, of die je van je pad afhouden en afleiden. Je hebt belangrijke dingen te doen en te bereiken in dit leven, dus richt je krachtige energieën op het vervullen van je doelen en ambities en het nastreven van je levensdoel. Kies het pad waar je het meest mee resoneert en vertrouw erop dat je op het goede pad bent voor jou. Vertrouw jezelf op elke manier.

Engelen nummer 2364 moedigt je ook aan om wat extra inspanningen te leveren aan je huis- en gezinsleven en manieren te bedenken om meer liefde, licht en helderheid in je omgeving te brengen, omdat dit positieve energieën zal aanmoedigen die liefdevolle en harmonieuze affecten zullen hebben op iedereen die jouw huis. Maak van je huis een plaats van veiligheid, comfort, gratie en schoonheid.

Gebruik je natuurlijke creatieve vermogens om je waarheden over te brengen en om liefde, vreugde, schoonheid en vrede te brengen in je eigen leven en dat van anderen. Sta in je eigen waarheden, maak je eigen weg en leef een vervullend en doelgericht leven.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/10/angel-number-2364.html

 

Engelen boodschap 2129 ~ tijdstip 21u29

 

Engelen nummer moedigt je aan om de berichten die je intuïtief ontvangt te vertrouwen, omdat ze je begeleiden naar het dienen en vervullen van je ware levensdoel en zielsmissie. Behoud vertrouwen en vertrouwen over het doel van je ‘zijn’ en volg de begeleiding die je onderweg wordt toegezonden. Je engelen moedigen je aan en ondersteunen je op je pad en sporen je met liefde aan. Streef uw levensdoel na met passie en vertrouwen en laat uw licht helder schijnen.

Engelen nummer 2129 brengt een boodschap dat je ziel klaar is om zijn potentieel en levensdoel en bestemming te vervullen en je bent nu op elke manier klaar om je ziel verlangens en driften te ondernemen en je passies te volgen. Vertrouw erop dat wanneer je je waarheden leeft en in je eigen persoonlijke kracht staat, er wonderen gebeuren.

Engelen nummer 2129 kan ook aangeven dat er een deur op het punt staat te sluiten voor jou, en je engelen verzekeren je intuïtief dat een ander op het punt staat te openen. Vertrouw erop dat de engelen je begeleiden naar en door nieuwe deuren naar kansen, en deze deuren leiden naar de volgende stappen op je spirituele pad en levensdoel. Zoek evenwicht en innerlijke vrede terwijl je door eindes en conclusies gaat, leidend tot nieuwe mogelijkheden voor groei en spirituele ontwikkeling.

Vertrouw erop dat je alles hebt wat je nodig hebt om je pad met vertrouwen en zelfvertrouwen te bewandelen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/07/angel-number-2129.html

 

Engelen boodschap 2019 ~ tijdstip 20u19

 

Engelen nummer 2019 is een aantal eindes die leiden naar een nieuw begin, verschillende richtingen en nieuwe starts, het vinden van balans en stabiliteit in je leven, en het leven van je persoonlijke waarheden. Je bent je bewust van je eigen sterke punten en vermogens en je wordt aangemoedigd om te vertrouwen op je intuïtieve weten en innerlijke begeleiding en beslissende actie te ondernemen in de richting van je ware verlangens. Maak elke dag liefdevol assertieve acties met betrekking tot je spirituele interesses en passies.

Engelen nummer 2019 is een boodschap om gefocust te blijven op je levenspad en je zielsdoel en erop te vertrouwen dat je anderen leert door een levend voorbeeld te zijn. Je hebt alle vaardigheden en talenten die nodig zijn om je passies uit te leven en je doel te dienen wanneer je jezelf toepast, en je bent de enige die gekwalificeerd is om je levensrol, doel en bestemming te vervullen. Je engelen vragen je om je manifestatietools en talenten te gebruiken om gelegenheden te creëren om anderen te verbinden, te delen en te onderwijzen.

Engelen nummer  2019 kan ook aangeven dat als je geneigd bent om een ​​op spiritueel gedrag gebaseerde praktijk, carrière en / of beroep of op een service gebaseerde onderneming of project te volgen, het nu een zeer veelbelovend moment is om naar je opties en kansen te kijken. Het is tijd om je spirituele gaven te accepteren en te ontwikkelen en ze te gebruiken om jezelf en anderen te bevoordelen in een lichtmakende capaciteit. Je natuurlijke vaardigheden om licht te maken zijn hard nodig door anderen en de wereld als geheel, dus vertrouw erop dat je alle tools en talenten hebt die je nodig hebt om je bestemming en zielsmissie te vervullen en weet dat je goed geleid wordt door de engelen en je spirituele gidsen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/03/angel-number-2019.html

 

Engelen boodschap 1949 ~ tijdstip 19u49

 

Engelen nummer 1949 brengt een boodschap van je engelen dat het misschien tijd is om een ​​project of situatie af te maken, of dat je van iets (of iemand) afkomt dat niet langer past bij je persoonlijke en levensstijlkeuzes. Wees niet bang om dingen / mensen / ideeën die niet langer een positieve plaats hebben in het schema van je leven af ​​te werpen. Je controleert je eigen energieën en omgeving, zorg er dus voor dat ze de ware jij weerspiegelen.

Engelen nummer 1949 is een boodschap van je engelen die je aanmoedigt om je natuurlijke lichtwerkende talenten, vaardigheden en interesses te gebruiken om de wereld te helpen ontwaken en genezen. Je vaardigheden en talenten zijn hard nodig, en je engelen moedigen je aan om de ingevingen van je ziel te volgen. Besteed tijd en moeite aan uw ware verlangens en prioriteiten en schenk speciale aandacht aan uw intuïtieve gevoelens en gedachten. Je positieve liefde en licht zijn op dit moment hard nodig en je engelen moedigen je aan om je doelen en aspiraties te volgen om te doen met je spirituele pad en levensdoel.

Als je hebt overwogen om een ​​op spiritueel gebied gebaseerde praktijk, beroep en / of carrière of een op het hart gebaseerde dienst of project te volgen, is dit het ideale moment om de basis te leggen voor toekomstig succes. Vertrouw erop dat je over alle benodigde hulpmiddelen, vaardigheden en capaciteiten beschikt om een ​​krachtige lichtwerker te zijn.

Het is tijd om je bestemming te vervullen; het goddelijke plan van je ziel.  Het is jouw plicht om te zijn wie je werkelijk bent op elke manier en om je ware potentieel en bestemming te vervullen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/11/angel-number-1949.html

 

Engelen boodschap 1851 ~ tijdstip 18u51

 

Engelen nummer 1851 herinnert je eraan dat visualiseren en manifesteren gebaseerd zijn op de spirituele wet van oorzaak en gevolg (of de wet van karma), de universele spirituele wet van de manifestatie en de geestelijke wet van aantrekking. Wat je ook ziet en gelooft, vormt een vorm voor je uiterlijke realiteit en je creëert je eigen realiteit met je intenties, overtuigingen, gedachten en acties. Sta de kracht van positieve affirmaties en visualisaties toe om positieve veranderingen in je gedachten te bewerkstelligen. Je verwachtingen creëren je realiteit, dus creëer het beste voor jezelf.

Engelen nummer 1851 moedigt je aan om een ​​positieve kijk op en verwachtingen te behouden met betrekking tot de veranderingen die momenteel in je leven plaatsvinden. Houd je focus op het bereiken van positieve resultaten en voldoening, in plaats van zorgen te maken over gebrek of verlies, zoals wanneer je hoge verwachtingen hebt en een positieve houding aanhoudt, helpen de engelen en Universele Energieën je om je hoogste idealen te manifesteren en succes te behalen in alles wat je op je zet inspanningen naar. Positieve dingen manifesteren zich nu in een snel tempo om je heen, dus maak er het beste van. Gebruik positieve woorden en denk positieve gedachten om een ​​constante toevoer in je leven te verzekeren.

Gebruik de lessen uit eerdere ervaringen om u te begeleiden bij het nemen van de juiste beslissingen met betrekking tot een financiële onderneming, investering of carrièremogelijkheid. Luister naar je intuïtie en innerlijk en noteer je gevoelens en emoties. Je weet al welke acties je in je moet nemen, dus let op je instinctief buikgevoel en volg dienovereenkomstig. Maak je eigen keuzes en creëer je eigen toekomst. De kracht zit in jou. Leer van het verleden, leef in het nu en plan voor de toekomst.

Of het nu gaat om het starten van een nieuwe onderneming of het aangaan van een nieuwe relatie, de juiste deuren gaan open en het pad is duidelijk en verlicht voor u.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/08/angel-number-1851.html

 

Engelen boodschap 1424 ~ 14u24

 

Engelen nummer 1424 is een boodschap van je engelen dat ze je op dit moment helpen om je gedachten licht en positief te houden. Terwijl we onze eigen realiteit creëren met onze overtuigingen, gedachten en acties, willen de engelen dat je een positieve houding aanhoudt over het werk dat je hebt gedaan en dat voor je ligt. Ga door met je huidige momentum en blijf vertrouwen op je intuïtie en je engelen wanneer je hulp nodig hebt met richting, ideeën en begeleiding. Vertrouw op de influisteringen van je innerlijke zelf om je passies en doel na te jagen.

Engelen nummer 1424 suggereert dat je misschien wat hard werk en moeite moet doen om een ​​nieuw project, onderneming of belangrijke verandering van het leven te realiseren, omdat deze op lange termijn van voordeel zijn voor jezelf en je dierbaren. Je hebt veel werk te doen en je engelen moedigen je aan om je inspanningen te richten op het dienen van je zielenmissie. Geef angsten en / of angsten aan de engelen voor genezing en vraag om begeleiding wanneer je de behoefte voelt. Weet dat je engelen je succes en geluk aanmoedigen en je op je pad ondersteunen.

Engelen nummer 1424 moedigt je ook aan om je ideale carrière en / of beroep na te streven. Als je intuïtief wordt aangespoord om een ​​spirituele carrière, praktijk of beroep te beginnen of uit te breiden, of een carrière waarin je anderen dient, zullen de engelen helpen bij het vaststellen van de basis die zal leiden tot de gewenste resultaten en uiteindelijk succes. Als je werkt om anderen te dienen, manifesteer je alles wat je wilt en nodig hebt in je leven.

Blijf hard werken en laat niets of iemand belemmeren om je te stoppen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/01/angel-number-1424.html

 

Engelen boodschap 920 ~ tijdstip 9u20

 

Engelen nummer 920 is een boodschap van je engelen dat de inspanningen die je hebt geleverd om je levensdoel en zielsmissie te dienen, zijn erkend en je moet worden gefeliciteerd en beloond voor goed werk. Vertrouw erop dat alles in je leven naar het goddelijke plan gaat en dat het heel goed gaat met je.

Engelen nummer 920 moedigt je aan om eventuele twijfels of angsten over je spiritualiteit en / of spirituele pad vrij te geven en het geloof en vertrouwen in de werking van het Universum te behouden. Je wordt aangemoedigd om vrede, harmonie en balans te vinden in alles wat je doet en erop te vertrouwen dat je engelen je omringen met liefde en genezing.

Engelen nummer 920 vertelt je dat de engelen je ondersteunen en begeleiden, omdat het een belangrijke tijd van manifestatie in je leven is. Als je iets recentelijk hebt misplaatst of verloren, suggereert Engelen nummer 920 dat het universum iets beters aan het manifesteren is om het te vervangen. Je intenties, positieve houding en affirmaties hebben een opwaartse trend in je leven gecreëerd en nieuwe kansen komen eraan. Je straalt positieve energie en persoonlijke groei uit, dus volg je eigen leiding en sta niet toe dat anderen je van je gekozen pad afhouden of beïnvloeden.

Engelen nummer 920 vraagt ​​je om je mind-set en gedachtepatronen in lijn te houden met je levensdoel en zielsmissie om ervoor te zorgen dat de dingen in je gewenste richting gaan.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-920.html

 

Engelen nummer 747 ~ tijdstip 7u47

 

Engelen nummer 747 brengt een boodschap van je engelen dat je op elke manier in je leven op de goede weg bent. Je hebt hard gewerkt, veel bereikt en bent succesvol met je Goddelijke zielenmissie. Roep de engelen om hulp als je de behoefte voelt en vertrouw erop dat je wordt gesteund, bemoedigd, bemind en geleid door de engelen.

Engelen nummer  747 geeft aan dat je sterke verbinding met de engelen je in staat heeft gesteld om nauwkeurige Goddelijke begeleiding te ontvangen, en op zijn beurt heb je de gepaste acties in je leven genomen. Je engelen bieden je hun ‘felicitaties’ aan en sporen je aan om verder te gaan op je huidige pad.

Engelen nummer 747 zegt: “ga zo door!” Houd je gedachten positief en gericht, want ze hebben prachtige effecten in je leven. Je intuïtie was sterk en je hebt je innerlijke weten en innerlijke wijsheid constructief en productief gebruikt. Goed gedaan!

Engelen nummer 747 kan ook impliceren dat als je overweegt een spirituele carrière of praktijk of een op service gebaseerd avontuur of project te beginnen of uit te breiden, je misschien wat hard werk en toewijding moet doen, maar je zult op lange termijn beloningen en voordelen voor uzelf en voor degenen die u dient.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/11/angel-number-747.html