Dag lieve mensen,

Ik heb gisteren weer mogen horen van een aantal mensen dat ik vooral mijn spiritueel “gedoe” zeker niet moet vermelden als ik me voorstel bij potentiële werkgevers want daar zou ik mijn kansen aanzienlijk mee verkleinen en ook nog iemand uit mijn verleden die me zei dat ik van mijn roze wolk moet afkomen,  de prins op het witte paard nooit zal verschijnen als ik zo verder blijf doen met die spirituele onwaarheden en 3 en 5D (3de en 5de dimensie) woorden gebruik, mens waar praat jij over?  Feitelijk had ik nog niet eens energie moeten steken in dit soort gesprekken want mijn gewijzigd wereldbeeld stuit al heel de tijd op enorm veel weerstand en ongeloof dus ik weet ook waarom zij zo reageren en ik neem het ze ook niet kwalijk.  Daarom snak ik er naar om mensen te ontmoeten die weten waarover ik het heb en natuurlijk in het echte leven want online zijn ze er wel maar voel en zie ik ze niet wat nog altijd mijn voorkeur geniet.

En ra, ra, ra welke kaart kom ik gisteren “toevallig” tegen in de boekenwinkel.  De Drie Gratiën van het kaartendek “Het orakel van de feeën”, deze zat nog in de plastiek verpakt en het is gewoon de eerste kaart die zichtbaar was die mij alles verteld wat ik vandaag ook net nodig heb.  Dus het antwoord wat ik eergisteren zocht, is me vandaag door deze kaart gegeven waarvoor mijn oprechte dank.  Een antwoord dat, terwijl ik dit aan het typen ben, ook spontaan de tranen beginnen rollen over mijn wangen daar het perfect aansluit op mijn werk leven verhaal tot nu toe.  Wat ik allemaal kan en mag verwachten, ik beeldde het me al helemaal in, en die tranen zijn tranen van blijdschap en vreugde omdat dit echt mijn levensdroom is.  Magisch!  De Drie Gratiën gaan me helpen en ik vertrouw hierop dat ik hierin zal begeleid en gestuurd worden.  Ik hou van jullie! Van heel het Universum met heel mijn hart!

Ik geloof oprecht dat het grote project wat al heel lang in mijn hoofd huist, met deze kaart weer een bevestiging is dat mijn dromen zullen uitkomen.

Tevens ook de warmte, genegenheid, vriendschap, vrede, respect en harmonie beleven met mensen die mij begrijpen en de connecties ervaren waarin ik alles zal vinden waar ik al heel mijn leven naar zocht.

Ik zoek al heel lang naar mensen om mee samen te werken en heb al een aantal pogingen gedaan om deze te vinden zonder resultaat dus ik ben heel blij dat dit nu niet meer zo lang meer zal duren om dit in de aardse wereld te manifesteren.

Samenwerken in gemeenschap met gelijkgestemde zielen in ondernemingen die ten dienste staan om de mensheid te helpen transformeren naar hun oorspronkelijke staat van zijn met veel liefde en licht en allerlei goede doelen opstarten om Moeder Aarde weer te laten schitteren zoals ze oorspronkelijk was.  Daar teken ik voor!

Wat nieuwe vriendschappen betreft in dit antwoord, ik kijk er met volle verwachting ontzettend naar uit!   Ik snak inderdaad naar mensen die mij voeden, stimuleren, motiveren, licht uitstralen, optimist zijn in hart en nieren omdat ik ook zo ben.   Komt goed!

Ik heb ondertussen geleerd dat ik heel dicht bij mijn gevoel moet blijven en dat jouw intuïtie altijd de waarheid spreekt en je daarop mag vertrouwen wat betreft het beëindigen van vriendschappen.  Vroeger dumpte ze mij als ze genoeg misbruik hadden gemaakt van mijn goedheid.  Nu ben ik degene die op een fatsoenlijke, lieve en beleefde manier heel klaar en duidelijk vermeld waarom onze wegen uit elkaar gaan omdat ik het zo aanvoel en achteraf als ik dan zie hoe ze reageren, dan weet ik ook dat ik de juiste beslissing heb genomen.  Of onze wegen scheiden zich vanzelf door miscommunicatie of afstand nemen dat organisch verloopt.   Zij kunnen mij niet missen omdat ik hun steun was op alle vlak en ze alles buiten zichzelf zochten.   Ik mis hun niet omdat ik gelukkig ben in het alleen zijn met mezelf en omdat er emotioneel geen band was.  Een vriendschap is een aanvulling voor mijn welzijn, geen invulling voor iets wat ik aan mezelf niet kan geven, namelijk tevreden zijn met je eigen gezelschap zonder dat je daar anderen voor nodig hebt.  Voor velen nog een heel moeilijk iets om te overwinnen.

 

Hier volgt een klein stukje van een kaart die ik onlangs online heb getrokken  “Kies je vrienden zorgvuldig.”   De reden waarom het energetisch niet meer matcht is hier heel mooi verwoord.

Beschrijving van de kaart

Heb je het gevoel dat je te veel tijd verdoet met mensen die je niet begrijpen? Lijkt het erop dat datgene wat jou dierbaar is en wat je belangrijk vindt niet wordt gedeeld of gerespecteerd door de mensen om je heen? Voel je je als een vis op het droge? Vraag je je af waar “jouw” mensen zijn? Nee, je bent niet het lelijke eendje en er is niets mis met je – en trouwens ook niet met anderen.

Het is alleen zo dat, als je ziel groeit en je spirit begint zijn unieke eigenheid te claimen, dan begint je vibratie, en dus je uitstraling, ingrijpend te veranderen. Je ziel begint de banden te checken van alle relaties en vriendschappen in je huidige leven.

Degenen die tot je innerlijk spreken en die je aanmoedigen te groeien en je goddelijkheid tot uitdrukking te brengen, trekken je meer en meer aan, terwijl je je bij degenen die jouw ziel en spirit niet herkennen in toenemende mate ongemakkelijk gaat voelen. Deze laatsten zullen geleidelijk uit je leven verdwijnen. Dit is een teken van jouw groei.

De bedoeling van je ziel

De bedoeling van je ziel is op dit moment dat je de invloed gaat herkennen die anderen hebben bij de ontwikkeling van je ziel.

De les voor je ziel

Geef je tijd en je energie aan degenen die een beroep doen op jouw hoogste integriteit en waarheid. Ga opzij voor die mensen die je wegtrekken van je authentieke “spirit”, of die je groei belemmeren. Laat je bij de keuzes hierin niet leiden door sentiment. Wees objectief en eerlijk wat betreft de invloeden die je toelaat, ook als dat betekent dat je een tijd lang alleen staat. Wees er zeker van dat je de juiste mensen zult tegenkomen zodra je uit de verkeerde bus stapt. De verkeerde bus draait echter nooit zelf om.

Orakelkaarten
Lessen voor de ziel
Kies zorgvuldig je vrienden

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

De redenen waarom ik niet verder wil is dat er geen emotionele connectie is,  ze me aanvallen als ik hun met de waarheid confronteer,  er gelogen wordt en ik gebruikt wordt als dekmantel.  Of meestal is het te wijten door het feit dat ik op een andere energetische frequentie vibreer als hun.

Ik heel veel gegeven heb kwestie steun, als therapeut of coach maar als ik zelf een minder momentje had, ze enkel over zichzelf bezig waren.  Concreet was ik er wel voor hun maar zij niet voor mij.   Ik heb het hier over verschillende vriendschappen die ik de laatste tijd heb ervaren en het woord familie kan ik daar ook wel aan toevoegen.  Heel erg dat ik er zo koud over praat, is niet mijn manier van doen maar ik heb nooit een warm familie gevoel ervaren vandaar.   Altijd het buitenbeentje versus zwarte schaap geweest.  Van heel het samengesteld gezin waaruit ik voortvloei, ben ik de enige die nu onafhankelijk, vrijgevochten is en haar eigen weg bewandel dus dat verklaart al veel.

Desondanks alles heb ik iedere ziel wel uitgekozen vooraleer ik hier op aarde opnieuw incarneerde, hoe giftig ze me ook behandeld hebben, ze hebben me wel gemaakt tot de ijzersterke vrouw die ik nu ben.  Hoe averechts het ook mag klinken, ik ben ze hier allemaal enorm dankbaar voor.  Deze mensen hebben een tijdje met me meegewandeld op mijn levenspad en ik heb er plezier aan beleefd dus het was niet alleen kommer en kwel, laat dat duidelijk zijn, maar ze zijn nu weer van mijn pad verdwenen en dit heeft allemaal zo moeten zijn.  Ik ben dankbaar voor alle mooie momenten samen.  Nogmaals, want ik heb dit al een keer gezegd hier, we zijn allemaal elkaars vrienden in de andere hogere sferen, alleen al de mensen die jouw pad tot hier hebben gekruist, hebben de taak op zich genomen om een bepaald gedrag te vertonen zodat jij kon groeien op jouw levenspad.

 

Samenwerken is de toekomst en dat begint nu.  Concurrentie bestaat niet meer in de 5de dimensie. Samen ben je sterker en bereik je veel meer dan alleen.  Onderschat nooit de kracht van jouw gedachten en het geloof in jezelf en je eigen creatief vermogen.  Door mijn rotsvast geloof in de onzichtbare wereld en nu nog steeds in volle vertrouwen en overgave te leven, sta ik waar ik nu sta.  Ik heb de staat van innerlijke vrede bereikt en 100% geluk met mezelf te midden van chaos en onzekerheden maar ik weet en voel dat ik gedragen word door het Universum.  Dit kan enkel door positief te blijven denken ook al denkt de rest van de wereld daar anders over.

Ik ben gegroeid en heb daar inderdaad veel eenzaamheid en isolatie door gekend, nu nog, maar het woordje eenzaamheid neem ik niet in de mond daar ik mij niet zo voel.  Ik ben nooit echt, echt alleen omdat ik weet dat er ontelbare spirituele krachten en energieën ons omringen, liefhebben en beschermen die wij niet met het blote oog kunnen waarnemen, wel met ons 3de oog (pijnappelklier).

Hieronder volgt heel de verklaring van deze magische kaart en ik heb er nog twee numerieke boodschappen bijgezet samen met een heel mooie tekst die perfect beschrijft hoe ik me voel.

 

Drie gratiën

Samenwerking met vrienden, vreugde, delen, nieuwe, aangename relaties

Iedere fee heeft een plicht, een lotsbestemming en een rijk waarin ze ten dienste staat van anderen.  Het is bijvoorbeeld onze plicht om jou te helpen.  Door te tonen hoe harmonieus en vreugdevol het kan zijn om dingen met anderen te ondernemen en te delen, zul je al spoedig worden geïnspireerd tot een coöperatieve onderneming.  Het is jouw lotsbestemming om die wezens te vinden met wie je vreugde kunt creëren en betekenisvol werk kunt verrichten in overeenstemming met het doel van je ziel.  Het is nu aan jou om dit verlangen te manifesteren, om het van een droom naar het materiële en het aardse te leiden.

Wij zullen je helpen om deze droom tot werkelijkheid te maken!  Want wij zijn de Lente van de ziel, en we spreken van een tijd van nieuwe groei en blijdschap, van een harmonieuze onderneming en van precies de juiste mensen vinden om mee te vieren, te werken en te creëren.  We genieten van onze samenwerking met elkaar, nadat we ons gedurende een lange tijd eenzaam en geïsoleerd hebben gevoeld.   Toen we elkaar hebben ontdekt, is zowel ons gevoel voor plezier als blijdschap teruggekeerd en we weten dat werken aan grotere projecten gepaard kan gaan met vreugde, plezier en harmonie.

Er is geen strijd of twijfel aanwezig in je nieuwe onderneming.  Jij en je vrienden en partners zullen vlot en creatief communiceren.  Jullie zullen elkaar aanvullen met jullie gedachten, gevoelens, uitdrukkingen en talenten en iedereen die erbij betrokken is, zal de noodzaak van evenwicht, eerlijkheid en plezier begrijpen.  Terwijl wij dus de magie van de wereld weer tot leven dansen, zul jij ook magie creëren in je nieuwe onderneming als je de juiste mensen vindt om mee samen te werken.  Omdat wij het maagdelijke aspect van de fee-godin vertegenwoordigen, gaat het om een nieuwe onderneming.  Wees je ervan bewust dat het frisse, het nieuwe, het hoopvolle en het onschuldige net zo vitaal en belangrijk zijn als het vastgelegde en het ernstige.

Wij hebben deze energie die jij en je metgezellen zullen creëren nodig!  Laat je door ons helpen! We begeleiden je naar nieuwe vriendschappen en nuttige nieuwe partners met wie je goed kunt opschieten.  Het is belangrijk dat we in ons werkleven vreugde en harmonie ervaren en het is inderdaad een geschenk om anderen te hebben om dit mee te vieren.  We willen dat je weet  dat je spoedig zult ervaren dat groepen samenkomen om te focussen op een gemeenschappelijk emotioneel doel.  Mensen zullen elkaar emotioneel opzoeken.  Deze kaart spreekt van een gemeenschapsgevoel.

Voorspellende betekenissen

 • Gelijkgestemde zielen vinden om mee te werken
 • Een vrolijke werkplek
 • Een nieuwe gemeenschap die geboren wordt
 • Nieuwe vrienden ontmoeten die als familie aanvoelen
 • Problemen overwinnen op het vlak van anderen vertrouwen
 • Delen, begrip en samenwerking brengen nieuwe opportuniteiten
 • Zakelijke ondernemingen die samenwerken
 • Groei van nieuwe vriendschappen en relaties
 • Spel, vreugde en werk voortbrengen die overeenstemmen met jouw doel en talenten
 • De viering van een nieuw begin
 • Dansen en zachte bewegingen
 • Gesynchroniseerde lotsbestemmingen van jezelf en twee of drie andere gelijkgestemde wezens met dezelfde meningen, opleiding, ideeën en overtuigingen
 • Nieuwe zakelijke ondernemingen met vrienden
 • Vriendschappelijke interacties met vreemden
 • Je gelukkig voelen en verbonden zijn in vrouwelijke vriendschappen
 • Sterke banden voelen met mensen, hoewel je ze nog maar net hebt ontmoet
 • Een werkende magische cirkel creëren die is gebouwd op vertrouwen, vreugde, veiligheid en vriendschap
 • Je verheugen in vrouwelijkheid en vrouwelijke energieën

Omgekeerde betekenissen

Je hebt enkele moeilijke ervaringen achter de rug met collega’s vertrouwen op het werk, negatieve energie voelen en toxische werkplaatsen ervaren waar de heersende geest die van competitie en tegen elkaar strijden was.  Dit heeft geleid tot twijfel en vertrouwensproblemen bij het vinden van mensen om tijd mee door te brengen.

De Drie Gratiën helpen jou bij je queeste om gelijkgestemde magische zielen te vinden om mee te spelen en te werken en om te weten dat je nu de vaardigheid hebt om gemakkelijk en moeiteloos deze mensen te vinden, die als zussen voor je zullen zijn.

Het is tijd om vriendschappen te verkennen, zakelijke plannen met vrienden te activeren en je wantrouwen om dingen met anderen te delen te overwinnen.

Als de juiste zielen erbij betrokken zijn, is alles veilig en is overvloed het natuurlijke resultaat.

Bron: Kaartendek “Het orakel van de feeën” ontworpen door Lucy Cavendish

 

Klok 21u57

Engel nummer 2157 vertelt je dat de keuzes en beslissingen die je hebt genomen en de veranderingen die je overweegt en ondernemen zeer positief zijn en je op veel manieren zullen helpen, omdat ze verlichting en mogelijkheden voor jou zullen bieden om je ware passies en interesses te uiten. Misschien voel je neigingen om een ​​nieuw en / of ander pad na te streven dat je passies en interesses zal voeden. Kijk naar nieuwe manieren om je persoonlijke spiritualiteit te verbeteren, te ontwikkelen en uit te breiden en luister naar je intuïtie terwijl je engelen je leiden naar nieuwe kennis, wijsheid en mogelijkheden om je waarheden te uiten. Je positieve gedachten, overtuigingen en optimisme zullen groot succes, geluk en voldoening in je leven vertonen en je wordt aangemoedigd om het geweldige werk dat je hebt gedaan bij te houden. Blijf gelukkig en optimistisch binnen, want dit wordt weerspiegeld in je leven.

Engel nummer 2157 geeft aan dat de veranderingen die je in je leven aanbrengt de juiste zijn voor jou en op alle manieren verbeteringen in je leven brengen. Alle ideeën, gedachten en influisteringen die je intuïtief hebt ontvangen, moeten op dit moment worden doorgenomen, omdat ze je op je spirituele pad helpen en in lijn zijn met je levenspad en zielsdoel. De engelen vragen dat je geloof hebt en vertrouwt dat alles naar een goddelijk plan gaat.

Engel nummer 2157 kan ook suggereren dat nieuwe informatie of nieuws van positieve aard op komst is, dus luister naar je intuïtie en luister naar de begeleiding voor je hoogste goed, en wees niet bang om uit je comfortzone te stappen om om te profiteren van het ‘nieuwe’ dat je leven binnendringt. De engelen willen dat je gelukkig en vervuld bent en evolueert naar de beste persoon die je kunt zijn, en het uiten van dankbaarheid en waardering is de sleutel tot je eigen spirituele vooruitgang en welzijn.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/08/angel-number-2157.html

 

Nummerplaat 981 auto gespot in film 

Engel nummer 981 brengt een boodschap om aandacht te schenken aan je innerlijke visies, ideeën en dromen terwijl je dromen je vertellen wat er op dat moment echt aan de hand is. Als je je waarden, overtuigingen en dromen onderzoekt in de context van wie je werkelijk bent en waar je bent in je leven, begin je misschien een verschuiving te herkennen. Zodra je de waarden en overtuigingen van je dromen en je ziel op één lijn hebt gebracht, zul je ontdekken dat de Universele Energieën met je zullen werken om je dromen werkelijkheid te laten worden.

Engel nummer 981 moedigt je aan om een ​​nieuwe fase van je leven te beginnen waarin je ten dienste staat van anderen en de mensheid als een lichtwerker. Je positieve houding en affirmaties met betrekking tot je levensdoel zullen kansen creëren om te dienen zoals je ziel dat voorschrijft. Sta zegeningen toe om je leven binnen te gaan en gebruik ze in je voordeel en ten voordele van anderen.

Engel nummer 981 brengt een boodschap van je engelen om naar een nieuw begin en naar nieuwe kansen in je leven te kijken omdat deze zullen leiden tot prachtige nieuwe omstandigheden en situaties. Vertrouw op je intuïtie en volg de aanwijzingen wanneer elke gelegenheid zich voordoet, wetende dat ze zich voordoen om belangrijke karmische redenen. Vertrouw erop dat ze in directe afstemming zijn met je levensdoel en lichtwerkmissie.

Engel nummer 981 moedigt je ook aan verder te leren over jezelf, je authentiek uit te drukken, je licht helder te laten schijnen en alles te zijn wat je maar kunt zijn.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/03/angel-number-981.html

 

Onderstaande prachtige tekst heb ik geplukt uit het nieuwsoverzicht van facebook.   Deze resoneert perfect met hoe ik me voel en in de wereld sta.   Ik volg enkel het licht- en energienieuws daar en mensen uit de lichtwereld.  Om mezelf te voeden met artikelen die er toe doen en om de groei van mijn ziel te bevorderen.

Dit zegt alles waar velen onder ons mee te maken hebben.

Een mooi, heftig en dankbaar levenspad en ik kijk uit naar mijn tweede leven, het leven van mijn dromen omdat ik dat oprecht verdien.

 

Erken het.

Erken het feit dat je anders bent.
Erken het dat je diep voelt en denkt.
Erken dat je op een andere frequentie zit.
Erken het feit dat je dingen oppikt
die anderen niet oppikken.

Erken het feit dat je wilt praten over engelen,
energie, wonderen en spiritualiteit.
Erken het dat je klaar bent met
betekenisloze gesprekken.
Erken het dat je klaar bent met
jezelf op de rem te zetten.
Erken het dat je verlangt naar de vrijheid
om het nu te voelen.

Het is oké wanneer je familie je niet begrijpt,
Het is oké wanneer je vrienden
niet met je mee gaan.
Het is oké als de wereld je veroordeelt.

Het is oké dat je op blote voeten
wilt dansen op de aarde
en eindeloos naar de sterren wilt staren.
Het is oké dat je moet huilen
van zonsondergangen en wilt jagen
op de stralen van de maan.

Het is geweldig.
Het is prachtig.

Je bent lang onderweg geweest
om te worden wie je bent.
Dus erken het,
eigen het je toe.
Erken alles.
Heb alles van jezelf lief.

De wereld heeft je nodig,
precies zoals je bent.
Jij zorgt voor de balans
in deze gekke wereld.

Eryka Stanton
Vrije vertaling Lichtflits