Goede avond lievelingen,
Ik ben zonet met mijn kinderen en de vriend van mijn dochter naar Mission Impossible 6 ~ Fallout gaan kijken.  Normaliter kijk ik weinig films waar geweld in komt en zie ik eerder naar zeemzoete romantische feel good movies.  We zouden in eerste instantie naar Mamma Mia gaan kijken maar dat is dan voor de volgende keer.  Ik heb alle M.I. films gezien en ze kunnen me wel bekoren.  Ik zat op het puntje van mijn stoel en het was alsof ik helemaal in de film zat.  Ik maak dan allerlei gebaren zoals met mijn handen in mijn haren en geluiden van het schrikken.  Daarom is deze film ook een gigantisch succes.
De boodschap die hier voor mij weer in zat zonder dat ik ga verklappen waarover de film gaat natuurlijk, is dat hoewel de situatie waarin ik me nu bevind en de missie die ik voor ogen heb op aanraden van de onzichtbare wereld, dit voor velen een onmogelijke missie is op zo’n korte tijd.   Ik ga mijn verhaal nog allemaal uit de doeken doen als de tijd er rijp voor is en zeer waarschijnlijk in boekvorm.  Ethan Hunt alias Tom Cruise in de film zorgt ervoor, ook al zegt iedereen dat hij verslagen is en hij zijn strijd moet opgeven, hij toch dapper doorgaat ook al lijkt zijn missie voor velen onrealistisch.
Toen we op weg naar huis reden, hoorde ik dit fantastisch nummer op de radio en mijn dochter heeft het even geshazamed. (applicatie die muziek herkent en je de uitvoerder weet te zeggen) Ik had het een tijdje geleden al gehoord en nu moest ik het hebben vandaar deze late blogpost nog.  Het nummer gaat over je meest donkere angsten en dat je ze onder ogen moet komen.  Benoem ze, laat los en ga moedig verder richting jouw diep hartsverlangen.   Angst bestaat niet want het is een illusie en toch zitten velen gevangen in hun angsten.  Voor mij weer een nummer en een film die ze me laten zien exact hoe ik nu in het leven sta.
Slaap zacht en droom zoet.
Liefs,
Inge xxx
_____________________
Duurtijd video 1 ~ 3:33
333; Je bent één geworden met de verlichte meesters en ze werken dag en nacht met je op vele niveaus.  Ze houden van je, leiden je en beschermen je in alle opzichten.
Duurtijd video 2 ~ 7:06
706; Je hoort Gods leiding duidelijk en door deze te volgen help je, je gebeden te beantwoorden.
Bloglengte aantal tekens 729 (exclusief de 729 betekenis)
729; Blijf geloven in je vermogen je goddelijke levensopdracht uit te voeren.   Je hebt voldoende inzicht in je opdracht om hem in praktijk te brengen.
_____________________
Welcome to the…
Welcome to the…
Welcome to the…
Welcome to the…Hell raising, hair raising
I’m ready for the worst
So frightening, face whitening
Fear that you can’t reverse

My phone has no signal
It’s making my skin crawl
The silence is so loud
The lights spark and flicker
With monsters much bigger
Than I can control now

Welcome to the panic room
Where all your darkest fears are gonna
Come for you, come for you
Welcome to the panic room
You’ll know I wasn’t joking
When you see them too, see them too

Welcome to the panic room
Welcome to the…
Welcome to the…
Welcome to the…
Welcome to the…

Still waiting, hands shaking
Maybe the coast will clear
But these voices, these strange noises
They followed me in here

My phone has no signal
It’s making my skin crawl
The silence is so loud
The lights spark and flicker
With monsters much bigger
Than I can control now

Welcome to the panic room
Where all your darkest fears are gonna
Come for you, come for you
Welcome to the panic room
You’ll know I wasn’t joking
When you see them too, see them too

Welcome to the panic room
Welcome to the…
Welcome to the…

There’s no crying wolves now
‘Cause the truth has settled in
Hiding under goose down
For your nightmare to begin
There’s no crying wolves now
Welcome to the…
Welcome to the…
‘Cause the truth has settled in
Welcome to the…
Welcome to the…
Hiding under goose down
Welcome to the…
Welcome to the…
For your nightmare to begin
Welcome to the…
Welcome to the…

Welcome to the panic room
Where all your darkest fears are gonna
Come for you, come for you
Welcome to the panic room
You’ll know I wasn’t joking
When you see them too, see them too

Welcome to the panic room
Welcome to the…
Welcome to the…

Hell raising, hair raising
I’m ready for the worst