Over Loveangels.be

Welkom bij Love Angels! 

Ik ben Inge Van Reusel, 45 jaar, onafhankelijk, trotse mama van 2 tieners, rasechte optimist, spontaan, sociaal en warmhartig.

In mijn vrije tijd ga ik heel graag wandelen in de natuur om tot rust te komen, duik ik geregeld in boeken om nog meer wijsheid te vergaren en zet ik af en toe een stap in de uitgaanswereld om alle remmen los te gooien en de muziek door mijn lichaam heen te laten stromen zodat de dansbewegingen die hieruit voortvloeien helemaal natuurlijk worden geuit.

Aangezien ik het laatste jaar een enorme transformatie en vooral andere visie heb gekregen op deze wereld, wil ik via deze blog al mijn ervaringen delen en vooral zeer nuttige info verschaffen zodat ik veel mensen kan bereiken en inspireren om hetzelfde te doen want dromen komen uit en wonderen bestaan alleen moet je er voor open staan dat De Bron die in ieder van ons huist, Verlichte meesters, Godinnen en het Engelen rijk echt bestaan.

Ik ben een gecertificeerde motivatiecoach die heel positief in het leven staat.  De bedoeling is dat ik ontelbaar veel mensen ga inspireren om hun kennis te laten maken met de wonderen van deze prachtige planeet.

Meer bewustzijn creëren, zelfkennis en genoeg liefde voor jezelf stimuleren, mensen motiveren, positief omhoog tillen en dit door middel van interactieve workshops en lezingen te geven voor een groot publiek waar ook gedanst wordt om alles lekker los te schudden. Al deze mensen zullen de zaal verlaten met een brede glimlach en een hoofd vol wijsheid om al de inspiratie die ze gekregen hebben in daadkracht om te zetten.

Mijn 20 jaar werkervaring in allerlei branches en mijn rijkelijke levenservaring hebben me gemaakt tot de sterke dame die ik nu ben.  Ik kan mensen lezen van de eerste ogenblikken als ik ze zie. Hun volledig potentieel zien waar zij zich meestal nog niet van bewust zijn.

Dit stimuleren en hun positieve eigenschappen royaal complimenteren zodat zij vol zelfvertrouwen weer een blije persoon worden in heel hun zijn.   Mijn intentie is om mensen gelukkig te maken en laten ontdekken hoeveel talenten erin hun schuilen.  Als zij deze in de wereld zetten, dan zou iedereen veel vrediger door het leven gaan en dan hebben burn en bore-outs, depressies en allerlei ziektes en aandoeningen geen schijn van kans meer.

“Puur innerlijk geluk ervaren is de fundering van een intens vruchtbaar leven gevuld met fantastische ervaringen.”

De volgende vakgebieden zijn mijn specialiteiten:

– persoonlijke ontwikkeling
– hooggevoeligheid
– spiritualiteit

U kan me vrijblijvend contacteren op het volgend gsm nummer 0472/ 62 19 65 indien u nog vragen hebt of informatie wenst.

Geniet van deze dag!  🙂

Warme hartelijke groeten,

Inge Van Reusel

Sluit