Dag liefdevolle zielen,

Hier ben ik al weer maar de tijd dringt en de energie dwingt ons om ‘uit’ ons kot te komen in plaats van er verplicht in te zitten.

Ik vraag me al een heel tijdje af waar mijn lichtfamilie zich in het “echte” leven bevindt en niet alleen online?

Moeder Aarde heeft ons nu echt nodig. Het is de bedoeling dat we in het echte leven allemaal samenkomen en de handen in elkaar slaan om aan deze dictatuur en schending van de mensenrechten definitief een einde aan te maken.

Het is niet de bedoeling dat we op ons veilig eilandje blijven zitten tot dat de storm voorbij is. We moeten ‘buitenkomen’ en ‘actie’ ondernemen.

Alleen dan kunnen we de verandering in de wereld zetten die het broodnodig heeft. Een wereld waar alleen de liefde zegeviert.

Ik dacht als eerste stap contact op te nemen via de website van Lichtwerkers Nederland maar daar ving ik bot. Ik kon via hun social media kanaal een melding doen maar ik zit bewust niet meer op dit kanaal dus moet ik noodgedwongen andere wegen bewandelen.

Als mensheid zijn wij zo sterk en als we allemaal aan het hetzelfde koord trekken, dan houdt dit psychologisch tergend spelletje van de duisteren onder ons onmiddellijk op want hier kunnen ze niet tegen op.

Deze hele pandemie is nep. Dokters worden betaald om te liegen over de exacte cijfers van het aantal besmette personen en doden om maar één van de vele voorbeelden te noemen. Corona is het hulpmiddel geweest van de elite om de wereldbevolking drastisch te verminderen, de volledige controle te behouden door onder andere het vaccinatiebeleid er door te duwen en massaal angst te projecteren voor iets wat niet eens echt bestaat.

Er gaan mensen dood van Corona maar dit is een variant van de griep die ook jaarlijks meerdere mensen treft alleen wordt dit virus zo hard opgeblazen en worden er doden geteld die zogezegd zijn overleden aan dit virus maar die toch onder andere omstandigheden over zijn gegaan dus er wordt enorm hard gelogen tegen heel de mensheid.

WORD WAKKER IEDEREEN! De massa is sterker dan hen die eeuwenlang ons beroofd hebben van al onze vrijheden en nu door de mondkapjes, huidcontact en plezier te ontnemen ons helemaal in hun greep hebben.

DIT MOETEN WIJ NIET ZOMAAR PIKKEN!

Ik doe een oproep aan iedereen die openstaat om samen te komen en op een vreedzame manier tegen al deze leugens op te komen zodat het donker voorgoed deze prachtige planeet kan verlaten en LIEFDE eindelijk zal zegevieren.

Wie doet er mee?

Mijn contactgegevens zijn: 0472/ 62 19 65 ~ Inge.vanreusel@gmail.com

SAMEN zijn we STERK en SAMEN zal LIEFDE ZEGEVIEREN VOORGOED!!!!

Heel veel liefs en vele dikke zoenen,

Inge 💋💋💋