Goedemorgen lievelingen!

Rise and shine! 😀

Muziek van Madonna, Netsky en Ferry Corsten met de zanger van Duran Duran ~ Simon Le Bon.  Het liedje van Open your heart, daar heb ik ooit nog toen ik in de laatste klas van de lagere school zat, op geplaybackt en een dansje gedaan.  Mooie videoclip!  Als fervente Madonna fan, wel van haar vroegere repertoire, kijk ik vooral op naar haar “vrouw met ballen allure”.  Ze durft alles en ze gaat er gewoon voor desondanks alle shit die ze ook al heel haar leven over haar heen krijgt gegooid van mensen die haar te provocerend vinden omdat ze zich zo open en bloot laat zien op een discrete manier maar zij laat zich tenminste zien in al haar facetten zonder angst.

Ik ben ook extravert, heb mijn hart op mijn tong liggen en ben nog steeds niet omgewaaid van alle bagger die ik te verduren heb gehad.  Teken dat ik toch ijzersterk ben.  Maar die pijn was een les en zal er nu voor zorgen dat ik mijn hart weer open mag stellen want ik geloof oprecht dat er nu alleen maar goede dingen mijn pad zullen kruisen en dat ze ook bestaan.  De wereld is al een paradijs en als je heel goed op de details let, zie je dat we gezegend zijn met zoveel mooie dingen om ons heen alleen door de drukte van het leven zien velen dit niet meer.  Pure zonde.

In de videoclip van Fire zie je dan weer een vrouw die vastzit in een ijsblok en er stelselmatig wordt van bevrijd door een brander.  Dus ook weer een boodschap die hierin zit verweven.   Sloop de muren om je heen, laat het vuur van jouw passie opnieuw branden en ga ervoor!

Iron heart en Come alive van Netsky spreekt al voor zich.  Ijzeren hart dat terug bevrijd moet worden met de sleutel waarover Madonna in haar liedje van Open your heart spreekt.  COME ALIVE.  KOM WEER TOT LEVEN na de intense transformatie periode die je ondergaan hebt, stap in de wereld en neem jouw plaats in.

Ik heb er van Madonna nog een prachtige extended version bijgezet waar op het laatste nog een vraag wordt gesteld haha en van Netsky een te gek live optreden.  😉

De orakelkaarten hieronder zeggen vooral dat we ondersteund worden door heel de onzichtbare wereld die ons moed inpraten, ons helpen sterk te blijven en vooral het vertrouwen helpen te bewaren.  Doe een wens, spreek je diepste hartsverlangens luid en duidelijk uit en verwacht wonderen want ze bestaan als je blijft geloven.  Wij zijn allemaal al wonderen op zich, onthoud dat heel goed.

Wij zijn de creators versus scheppers van onze eigen werkelijkheid.  Door jouw gedachten, visualisaties, overtuigingen, intenties, daden en een positieve instelling krijg jij de mogelijkheid om jouw leven in te richten dat jou het gelukkigst maakt.   Wees je ervan bewust.  Wat je zaait, zal je oogsten.

Maak er een te gekke dag van!  😄

Heel veel warme knuffels en xxx-jes

Inge

 

 

Ik ben veilig, vol vertrouwen, en zeker.  Ik voel me blij over mijn toekomst.

Houd vast aan je hoop, je dromen, affirmaties, visualisaties en gebeden, want zij zullen nu op een geweldige manier gemanifesteerd worden. Geef niet op vlak voordat het wonder plaatsvindt.

Je hebt het zaad van de manifestatie geplant door je positieve denken en voelen. Misschien ben je echter af en toe teleurgesteld omdat je niet meteen resultaat ziet. Dan begin je pessimistisch te worden en je af te vragen of je vertrouwen misschien onterecht was. Blijf toch maar vasthouden aan dat vertrouwen!

Want hoewel de manifestatie langer op zich liet wachten dan je gehoopt had, hij komt er aan. En je wilt toch zeker niet de manifestatie ongedaan maken of verhinderen door negatieve gedachten. Ga bij de eerste gelegenheid naar buiten, een tuin of een klein park is al goed.

Maak contact met je vrienden, de elfen. Zij zijn experts in manifestatie! Vertel hen over je twijfels, je angst en je teleurstelling, en ook over je hoop en je dromen. Vraag de elfen je te helpen om elke negativiteit die je mogelijk hebt los te laten, en voel hoe zij je omhullen met helende liefde en licht.

 

Heb vertrouwen en ga door met een nieuw zakenplan, of een nieuwe kans voor je carrière.

Je zult succes hebben met je nieuwe werkzaamheden ~ Zet stappen in de richting van je droomcarrière ~ Schrijf je ideeën voor ander werk op, en handel daar dan vervolgens naar ~ Een positieve verandering van werk is in de maak ~  Je huidige werk bevindt zich in een gezonde overgangsfase.

Je bent op zoek naar verandering van werk, en je wilt graag je eigen business hebben. Deze kaart is een teken dat de ideeën die je hebt over werk de moeite waard zijn, en dat je je intuïtie met betrekking tot je carrière kunt vertrouwen. Je zult binnenkort een aanbod krijgen voor een nieuwe baan, voor promotie, of een kans voor een andere carrière. Ga niet overhaast te werk, maar denk na en mediteer over wat je echt wilt op het gebied van werk, want er zullen meerdere opties op je pad komen.

 

We zijn allemaal machtige scheppers, ook al zien we onszelf niet zo.  Creativiteit is ons geboorterecht.   Er wordt gezegd dat heksen ‘iets uit het niets’ kunnen creëren, en dat kunnen wij ook!  Wees niet bang om een creatief risico te nemen.  Bekijk het probleem eens op een heel andere manier.

In het toneelstuk Medea van Euripides, vertelt de vrouwelijke hoofdpersoon over een geboorte: “Liever zou ik drie keer ten strijde trekken, dan één keer een kind te baren.” (Euripides, Medea, regel 251).  In het oude Griekenland was het niet ongevaarlijk om een kind te krijgen, zo niet dodelijk.  En hoewel het baren van een kind in de moderne westerse wereld minder pijnlijk en minder gevaarlijk was dan in de tijd van Euripides, iets nieuws geboren laten worden is nog steeds riskant en kan moeilijk en pijnlijk zijn.

In onze maatschappij beschouwen we artiesten, schrijvers en musici ook als scheppers ~ creators.  Maar in wezen zijn we allemaal creatief en laten we iedere dag onze creativiteit zien.  Als we eten koken, creëren we.  Wanneer we kiezen welke kleding we aan willen doen, dan creëren we.  We vernieuwen zelfs elke dag ons lichaam, omdat we steeds duizend oude cellen vervangen door nieuwe!

Hekserij, net zoals bij elke vorm van tovenarij, is creatief.  Heksen creëren iets uit niets. Ze zijn de wevers van de werelden, van energieën en van goddelijke krachten.  Dat kan mysterieus en mystiek klinken maar het werkt!  Aradia vertelt ons dat we ook het risico kunnen nemen iets nieuws te creëren – zelfs een nieuw voorbeeld voor onszelf.

Iedereen mag iets nieuws creëren

dit is voor iedereen weggelegd

een spannend proces

en ook jouw geboorterecht

Liederen verhelderen de ruimte

kruiden vergemakkelijken het proces

ik zing zoetjes voor de ongeboren baby

ook haar wacht een levensles.

 

Overvloed ~ Vrede ~ Tevredenheid

Je integriteit heeft geleid tot genezing en eenheid.  Hierdoor krijg je een groot potentieel en deze piek van energie brengt de mogelijkheid om te slagen met zich mee.  Je beschikt over een constante energiestroom om te kunnen investeren.

Eén zijn met wie je bedoeld bent om te zijn, heeft ook de kracht om voorspoed voor jezelf te creëren.  Deze overvloed, die liefdevol en veilig komt, kan leiden tot een moment waarop je je plaats in de wereld inneemt.

Je voelt je nu thuis bij je gevoeligheid en je paranormale gaven.  Je bent in staat om de wereld te helpen door gewoon jezelf te zijn, wie je in je kern bent, en door je prachtige, aangeboren en intuïtieve talenten te gebruiken.

Je bent afgestemd op deze nieuwe aardse energie.  We beschikken allemaal over deze vaardigheid, ongeacht onze leeftijd, religie, huidskleur, overtuiging, familiale achtergrond en problemen.  Ieder mens heeft de kans om te veranderen in een persoon met een hoger doel.

Als we vanuit die plek leven, zijn we echt vredig en tevreden en kennen we overvloed.  We zijn net als kinderen die thuiskomen als we in deze energie bewegen en deze planeet omarmen.  De planeet omarmt ons op haar beurt en overlaadt ons met geschenken.

Jij bent één van de aanvoerders van deze verandering, iemand die de weg toont vanuit het licht dat je elke dag op eenvoudige manieren deelt.  Je bent een wonderbaarlijk persoon met een goddelijke missie.  Je bent belangrijk voor deze planeet.  Je bent op weg naar een tijd van fysieke gezondheid, vreugde, enthousiasme en de prachtige energie van optimisme.  Je bent vreugdevol en anderen zullen de voorbeelden die je nu geeft omarmen.

 

Deze sterke aartsengel is op dit moment bij je.  Hij geeft je moed.  Hij helpt je vrij te worden van angst en de effecten daarvan.

Met deze kaart maakt de aartsengel Michaël zijn tegenwoordigheid aan je bekend.  Hij is het symbool van echte moed, die voortkomt uit het weten dat Gods liefde de enige macht is die er is.  Michaël laat je weten dat je safe en geborgen bent, ook als er dingen in je leven veranderen of als je uitdagingen tegenkomt.  God en de engelen helpen je trouw te blijven aan jezelf, ook in moeilijke perioden.  Praat vaker met Michaël van hart tot hart.

Stort je hart bij hem uit over alles wat je zorgen baart en wees niet bang dat je hem zou overbelasten.  Net als alle andere aartsengelen, kan Michaël op hetzelfde moment bij iedereen zijn die hem nodig heeft.  Hij kent geen begrenzingen van plaats en tijd, dus hij kan jou en anderen tegelijkertijd bijstaan.

 

De engelen ondersteunen, leiden en beschermen je als je dromen werkelijkheid worden.

Wat is je hartenwens?  Deze vraag stellen de engelen jou.  Je bent op een belangrijk punt in je leven gekomen en het is tijd om te besluiten wat je wilt.  Niemand – zelfs God en de engelen niet – kan dit besluit nemen.

Ga rustig alleen zitten nadenken en bedenk wat je graag wilt, omdat je nu nog veel keuzemogelijkheden hebt.

Het grote nieuws is dat, wanneer je éénmaal je diepste wensen kenbaar hebt gemaakt en weet dat je die verdient, heel gemakkelijk deuren worden geopend die voor jou gunstig zijn.  Je wordt op je wenken bediend door je gevoel van intuïtie: eerst luister je naar je innerlijke stem en vervolgens onderneem je actie na die leidende stem.

Ook al kan je pad wat werk en doorzettingsvermogen inhouden, het zal worden geëffend en vredig zijn.  Je verdient het om, net als ieder ander, gelukkig te zijn.  Dat is de wil van God voor ons allemaal. Jouw geluk brengt de hele wereld op een hoger plan en straalt helende energie uit, waar je ook gaat.

 

Door jouw daden geef je uitdrukking aan de scheppende kracht van God.

Deze kaart zegt je dat je volledig uitdrukking moet geven aan je gevoelens en artistieke energieën.  Soms betekent het dat je iets alleen maar maakt om te creëren.  Het hoeft niet persé iets te zijn om te verkopen.  Dit is vooral van belang als je je de laatste tijd creatief geblokkeerd voelde, wat een teken is dat je te veel hebt nagedacht of de markt wel levensvatbaar was voor een project of dat je jezelf bewust was van mogelijke kritiek in de toekomst.

Om deze blokkades te boven te komen, neem de tijd om jezelf op een manier uit te drukken die je waarschijnlijk nooit aan een ander laat zien.  Doe eens gek, laat iets zien wat misschien over de top lijkt.

Dit zal je creatieve geest deblokkeren, zodat je deze op een goede manier en zonder angst kunt kanaliseren in toekomstige projecten.

 

In ieder van ons zit een goddelijk zaadje van liefde, wachtend om volledig open te bloeien.  Maar we weten niet altijd wat voor soort bloesem we zullen zijn.  Soms, als we dit vooraf proberen uit te zoeken, kan het opbloeien zelfs ons ongerustheid, pijn of angst bezorgen.  De reden daarvoor is dat dit ons naar een onbekende, onverwachte richting voert.  Misschien zijn we wel bang dat de richting die we op gaan, afwijkt van onze levensweg en doel.  Alsof dat zou kunnen!  Het zaadje in het hart verschijnt als raad wanneer we in een nieuwe openbaring van het goddelijk licht in onszelf tot uiting komen.

We worden aangemoedigd om te vertrouwen, toe te staan en zo open, onbezonnen en zo klaar mogelijk voor het onverwachte te zijn.  Een plant heeft alleen maar de juiste omstandigheden nodig om te groeien.  Als je ooit een grassprietje door een scheur in de bestrating hebt zien groeien, weet je dat als er iets bedoeld is om naar het licht te groeien, het dit ook doet, zelfs tegen alle verwachtingen in.

Deze kaart geeft je raad: de juiste omstandigheden komen naar jou toe en vormen de meest perfecte ondersteuning voor je eigen goddelijke bloei.  Heb vertrouwen. Besef dat het zaadje in je hart weet hoe het moet groeien.  Het leven ondersteunt dit.  Het is ook een teken dat er iets in je relatie aan het broeien is: een nieuwe energie.  Wees niet bang om nu nieuwe manieren van verbinden uit te proberen aangezien je levensenergie dit ondersteunt.

 

De zegeningen van de Zonnevalk, het Goddelijk Zonnekind Horus, Zoon van Isis en Osiris, stromen nu naar je toe, geliefde Aspirant.  Het is tijd je leven te laten ontluiken, zonder beperkingen, om je licht helder te laten stralen zonder sluier, zoals de midzomerzon moeiteloos brandt boven de Egyptische woestijn!  Zegeningen van de Zonnevalk kondigen de tijd aan dat jouw Goddelijk Erfdeel wordt geboren.  Dit is jouw tijd om helder te stralen.

 

Doe een wens.  Geloof in wonderen. Je bent omringd met magie.

De eenhoorns en feeën herinneren je er samen aan dat je verbonden bent magische wezens.  Ze nodigen je uit hun gezamenlijke steun te vragen.  Een bepaalde situatie in je leven heeft wellicht een extra snuifje feeënstof en een straaltje eenhoornlicht nodig om tot een goede en snelle oplossing te komen.  Misschien ben je verdwaald in de logische buitenwereld en moet je even herinnerd worden aan de kracht van magie en wonderen in jezelf?  Of dit is gewoon een leuke uitnodiging om een wens te doen en te weten dat je op dit moment door magie omgeven wordt.

Doe een beroep op de feeën en eenhoorns om je te leiden en je te helpen om nog betere resultaten neer te zetten.  Vraag ze om onmiskenbare tekens dat ze bij je zijn en breng tijd door in de natuur om met hen te praten.  Spreek ze als team aan, want de lichtheid en de vrolijkheid van de feeën sluiten perfect aan bij de liefhebbende energie van de eenhoorns.  Ze fluisteren in je oor: “Doe een wens en geloof dat hij al uitgekomen is.  Geloof in ons.  Geloof in magie.  Nu en altijd.”

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

 

________________

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  427

Engel nummer 427 is een boodschap van ‘gefeliciteerd’ van de engelen. Je hebt je wil en moeite gestoken in het handhaven van je geloof en vertrouwen in het goddelijke plan van je leven, en je hebt je levensdoel met volharding en toewijding gediend. Blijf luisteren naar je intuïtie en de begeleiding van de engelen met betrekking tot de volgende stappen op je spirituele pad. Handhaaf een positieve houding en vooruitzichten en verwacht prachtige overvloed en welverdiende beloningen om je leven binnen te komen.

Engel Nummer 427 moedigt je aan om in jezelf en je aangeboren vaardigheden, talenten en vaardigheden te geloven. Heb vertrouwen en vertrouwen in jezelf en vraag de engelen om hun begeleiding en hulp wanneer je de behoefte voelt. Geef alle zorgen en / of angsten voor transmutatie en genezing op en weet dat je door God wordt geleid terwijl je je levensdoel en zielsmissie dient.

Engel Nummer 427 brengt een boodschap van je engelen dat je harde werk en vastberadenheid vruchten plukken en dat je gezegend wordt met de vruchten van je arbeid. Door ijver, uithoudingsvermogen en verantwoordelijkheid heb je veel bereikt en de engelen prijzen je voor je inspanningen en moedigen je aan om het goede werk voort te zetten.

Ontwikkel een vreedzame, liefdevolle relatie met jezelf.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-427.html

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3089

Engel nummer 3089 brengt een bericht om te kijken waarom u mogelijk in een onbevredigende relatie, baan of carrièrepad verblijft dat niet in uw belang is. Ga naar binnen en kijk naar de geloofspatronen en / of angsten die je op welke manier dan ook kunnen tegenhouden. Kies ervoor om negatieve gedachten en overtuigingen te doorbreken en jezelf te bevrijden om relaties, carrières en kansen te kiezen die je vreugde en voldoening schenken. Laat oude, verouderde patronen, gedachten en overtuigingen los en omhels nieuwe, positieve en liefdevolle gedachten, intenties en acties. Laat je angsten, twijfels en oordelen los en gun jezelf de vrijheid om te kiezen wat je hart doet zingen.

Engel Nummer 3089 moedigt je aan om de kleinere dingen in het leven los te laten en niet vast te houden aan ergernissen en irritaties. Maak opnieuw verbinding met je ware passies en interesses in het leven en zet je inspanningen in om je ware doelen en ambities na te streven.

Denk na over de kennis die je hebt opgedaan door je ervaringen en integreer alles wat je hebt ervaren, omdat je ervaringen uniek zijn. Zoek naar manieren om de overvloed aan liefde en licht in de wereld te vergroten door negativiteit vrij te laten en een positief voorbeeld van hoe je wilt zijn. Besteed meer tijd en energie aan dingen die u na aan het hart liggen en die uw creativiteit opwekken.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2016/08/angel-number-3089.html

_________________

Watch out!

I see you on the street and you walk on by
You make me wanna hang my head down and cry
If you gave me half a chance you’d see
My desire burning inside of me
But you choose to look the other way
I’ve had to work much harder than this
For something I want don’t try to resist me

Open your heart to me, baby
I hold the lock and you hold the key
Open your heart to me, darlin’
I’ll give you love if you, you turn the key

I think that you’re afraid to look in my eyes
You look a little sad boy, I wonder why
I follow you around but you can’t see
You’re too wrapped up in yourself to notice
So you choose to look the other way
Well, I’ve got something to say
Don’t try to run I can keep up with you
Nothing can stop me from trying, you’ve got to

Open your heart with the key
One is such a lonely number

Ah, ah, ah, ah
Open your heart, I’ll make you love me
It’s not that hard, if you just turn the key

Don’t try to run I can keep up with you
Nothing can stop me from trying, you’ve got to

Open your heart with the key

Open your heart, I’ll make you love me
It’s not that hard, if you just turn the key

 

Oh woman you make me feel…
Like I’m on fire
Oh woman you make me feel…
Like I’m on fire
Oh woman you make me feel…
Like I’m on fire
Oh woman you make it real…
It’s the only way for me

Oh woman you make me feel…
Like I’m on fire
Oh woman you make it real…
It’s the only way for me

Oh woman you make me feel…
Like I’m on fire
Oh woman you make it real…
It’s the only way for me

 

 

Too good to be true our worlds collide
Now I understand why
It’s been so long on the other side
Feel my heart was gonna die

So look straight into my eyes
Tell me the truth and not lies
Put your hands up and testify
And my heart will come alive

Too good to be true our worlds collide
Now I understand why
It’s been so long on the other side
Feel my heart was gonna die

So look straight into my eyes
Tell me the truth and not lies
Put your hands up and testify
And my heart will come alive