Dag lievelingen,

Ik ben vandaag weer een muziekontdekking rijker en dit dankzij Still Corners.  Heel frappant dat ik tot op heden nog nooit had gehoord van deze magische groep.  Een waar genot voor jouw oren!  Geniet ervan! 😊

Door het nummer The Trip dat je ontelbare keren achter elkaar kan horen,  ben ik opnieuw aan een blog begonnen omdat ik dit persé wilde delen met jullie.

Verder hoor je nog muziek van Mazzy Star waar de zangeres ook een prachtige engelenstem heeft en stevige nostalgische house/techno muziek waar je lekker alle remmen op kan losgooien.  Pump up the jam, dat zing ik altijd luidkeels mee.  Zalig! 😜

Ook kan je 4 zeer inspirerende teksten lezen van lichtwerkers.  Doet me altijd oprecht deugd om woorden te lezen van mensen die weten welk pad ik bewandel, dezelfde visie hanteren over het geheel en ik me ermee kan vereenzelvigen.  Ook de Universele buitenaardse informatie van wat er nu op aardsvlak allemaal aan het gebeuren is wordt perfect geschetst zoals het ook echt is.  TOP verwoord allemaal!

En als ik dan mensen tegenkom hier in Pelt zoals van de week hier bij de Vitality shop waar ik snel even binnenwipte uit nieuwsgierigheid, dan klikte het meteen met de eigenares en praatte ik honderuit over mijn ervaringen en was ik blij fysiek contact te hebben met iemand die mij begrijpt.   Het was dan ook een organisch gesprek waar er oprecht naar elkaar geluisterd werd.  Ik merkte aan haar dat ze er ook behoefte aan had om over haar belevingen te spreken.  Ik ga er zeker een keer terug!

Waar ik ook onverwacht steun aan heb gehad zijn de 2 kaartendeks die ik eindelijk mezelf eens gegund hebt.  De Tarot van het Goede en Het Orakel van de Lichtwerkers.  Zo verwonderlijk als je de kaarten schudt, dat er exact de kaarten uitkomen gevallen die perfect resoneren met jouw energie en jou vertellen wat je wel of niet moet doen en wat je te wachten staat.  De traantjes hebben soms hun weg weer gevonden over mijn wangen.  Teken dat het mijn ziel diep geraakt heeft.  En niet alleen traantjes, ook vreugde en geruststelling. 🙏😊

Overgave, vertrouwen en loslaten zijn nu de sleutelwoorden.  Vooral niks forceren en met de stroom meegaan ook al sta je vol ongeduld ter plaatse te trappelen en ben je soms gefrustreerd.  In het Universum kent men geen “tijd”.  Dat is uitgevonden door de mensheid.  Vandaar dat tijd me ook nooit iets gezegd heeft.  Ik heb niks met tijd.   Wel ben ik altijd stipt als ik word verwacht op afspraken dus dat is nog een andere benadering van tijd.   Als mensen zeggen dat ze het “druk” hebben of geen “tijd” hebben, in die energie zit ik niet en wil ik nooit zitten, dat bedoel ik daar mee.

En aangezien ik al een heel lang surf op de Universele energie met de innerlijke rust die ik blijf handhaven, weet ik dat alles goed komt in Goddelijke timing, niet die van ons.  😉

Normaliter zet ik er digitaal getrokken orakelkaarten en numerologie bij maar het voelt nu goed om dit niet meer te doen.  Aan de muziek en de extra teksten hoop ik dat jullie hier ook al veel aan hebben en dit is zoals altijd met heel veel liefde gedaan.

Heb het goed en heb jezelf lief want jullie zijn allemaal mooie mensen met gouden talenten waar heel de wereld op wacht.

Maak het waar voor jezelf omdat het kan!

Dikke warme knuffels,

Inge 💖💖💖

 

 

Ontwaken is niet romantisch, het is best hard werken

Ontwaken is eigenlijk helemaal niet zo romantisch als dat je in het begin vaak denkt, op het moment dat je het spirituele wiel uitvindt.

Je realiseert je tijdens het wakker worden, dat er allerlei mensen zijn in jouw omgeving die jou niet kunnen zien.

Laat staan dat ze überhaupt kunnen begrijpen waar je het in de naam van de Bron over hebt. En dan is het een logisch gevolg dat je eerst best wel op eenzaamheid klapt, als je tegen je geliefde naasten wilt vertellen wat je hebt ontdekt. Omdat je ze diezelfde helderheid gunt, vanuit je hart.

Het is dan net alsof je op de verkeerde plek bent geboren. Om maar nog niet te spreken over de plaatsen binnen het gezin waar je hebt gestaan. En tegelijkertijd ook weer niet.

Het is vaak zo, dat je met mensen leeft die niet kunnen zien. Omdat zij daar simpelweg gewoon nog niet klaar voor zijn. Ze zijn niet klaar om jou te verstaan omdat ze hun eigen stem nog niet eens hebben gevonden.


Het is logisch dat je de neiging hebt om je te willen verbinden met mensen die ongeveer hetzelfde ervaren als jij. En je eigenlijk af wilt van de mensen in je directe omgeving, waar je geen steun, begrip of support van kan ontvangen. Waar je niet dezelfde verlangens mee kan delen en je continue op weerstand stuit. Jouw ziel wilt schijnen en stralen met de andere zielen, de inhoud van mooie gesprekken melken en tot uitdrukking worden gebracht.

En dan duurt en duurt het maar en blijven er maar obstakels komen. Jij die nog te onzeker bent een andere richting uit te gaan, kan hier nog niet voor kiezen omdat het allemaal nog niet in je is geland en je geen stap voorwaarts zet of snel weer vervalt in je oude patronen, dat is tenminste wat je kent. Je blijft mensen treffen die lijnrecht tegenover jou willen staan, je willen manipuleren, je belachelijk maken en in sommige gevallen je zelfs uitlachen. Dat dát niet goed voelt is natuurlijk omdat er binnenin een oordeel is over dit soort gedragingen van mensen en je dit dus letterlijk blijft creëren (aantrekken) en je cirkel vervolgd.

Het goede nieuws is dat jij jezelf een korte weg mag gunnen. Je eigen kant uit mag gaan. En niet beweegt vanuit die eeuwige ergernis waar je een naar gevoel aan over houdt, omdat je ziel diegene ziet als prachtig, en jij daar een andere mening hebt. Maar vanuit het willen leren om liefdevol voor jezelf op te komen en innerlijk besluit om bepaalde stappen te zetten waarbij je dus – mensen die niet met jouw resoneren – achter je mag laten, in liefde. Je hebt het lang genoeg volgehouden om in de maat te lopen en mensen te pleasen die je eigenlijk helemaal niet zo aardig vindt.

Net zoals het wakker worden nou niet echt bepaald een pretje is, omdat je echt eerlijk naar je zelf moet leren kijken, word er over de tweelingzielenrelatie ook zwaar geromantiseerd. Echt romantisch is het ook niet bepaald te noemen, al zijn de gevoelens die je ervaart wel super heftig. De ondertoon van deze relaties is eigenlijk het eeuwige aantrekken en afstoten waarbij de één weer op de loop gaat voor de ander. En waar beiden 9 van de 10 keer de zielen niet synchroon lopen aan elkaar, terwijl ze hun eigen bewustwordingspad volgen.

Jazeker, we dragen allemaal ons Thuis in ons en hebben allemaal de wens Thuis naar hier te brengen. Het licht dat je volgt in je ziel voelt heerlijk en geweldig – tussen al het innerlijk graven en spitten door. Het is zwaar werk waar je geen cent voor betaald krijgt, terwijl de innerlijke rijkdom die je gaat ervaren alle soorten overvloed met kop en schouders overstijgt. Dat is pas ware rijkdom en daarom willen we graag mensen aan onze zijde die dat ook begrijpen. Die er ook zo instaan en die niet eeuwig het schaap van een ander willen zijn.

Dat doet me gelijk denken aan de populaire kinderen van school. Ze zijn vaak populair omdat ze om aandacht vragen, zichzelf soms ten koste van andere kinderen op de voorgrond plaatsen. Graag de eerste willen zijn om uit te blinken en gezien te worden.

Gelukkig hoef je alleen maar uit te blinken in het hartstikke jezelf zijn. Te midden van de mensheid die zichzelf alleen maar tegenwerkt en er daarna nog over klaagt ook. Zoals de wat oudere generaties, die heel gemakkelijk om de tuin te leiden zijn en daar wordt makkelijk misbruik van gemaakt door de minder ontwikkelde mens, die zichzelf nog vast blijft klampen aan de oude egocentrische dimensie. En dit is slechts één voorbeeldje uit duizenden.

Als je jezelf op die oude energie blijft focussen, lijkt het alsof er niemand wakker is en de hele wereld slaapt. Je vraagt er letterlijk om, aan een Universum die op alle door jouw uitgezonden vibes JA zegt, en je er meer van laat ervaren. Het is jouw glimlach die het eeuwige lijden verzacht op deze planeet. En als je daarvoor jezelf moet terugtrekken uit een omgeving die te krap is geworden, doe het, als je voelt dat het een hogere keuze is voor jou. En natuurlijk voor het geheel. Want als jij jouw glimlach weer ontdekt maak je het hier een betere plaats voor iedereen.

Het mag dan ook afgelopen zijn om jezelf de schuld te blijven geven, als je eindelijk voor jezelf kiest en eindelijk gaat doen wat jij wilt. Lichtwerkers worden nou eenmaal vaak geboren in een niet functionerend / lager vibrerend gezin. Dat is het contrast waardoor je kan ontwaken. En als je dat op deze manier begint te zien kan dat een hele grote stap zijn naar meer dankbaarheid en meer innerlijke vrede.

Het licht blijft ondertussen lekker sterk toenemen en het zal nooit meer worden zoals het was. Het zand zal branden en je hoofd zal branden als deze nog onder het zand vastzat. Overal roept het om bewustwording, gezien door iedereen die om bewustwording roept.

Het is gewoon een heerlijke tijd om na zoveel levens verketterd te zijn geweest, nu eindelijk te mogen zijn wie je bent. Laat dat alsjeblieft bij je indalen. Jij moet die stap nemen. Jij moet die sprong wagen. Jij moet dat innerlijke, brandende verlangen voelen en daar meer van willen. Dan maak je pas een keuze met je vrije wil en dan leer je hoe je een leven kan leiden, die je niet eens volledig kan dromen, zo gaaf.

Het is echt de tijd om je ware zelf uit te drukken in je leven, zodat de energie in jou eindelijk kan doorstromen en die ziel volledig dat lichaam in kan dalen, omdat het nu eindelijk veilig is. Zodat jij uit kunt vliegen naar de bestemmingen waarvoor je bent geboren. En onderweg een hoop plezier maken, spelen en vreugde ervaren, is ook een keuze die je moet maken. Jij mag genieten! Het licht straalt harder als jij doet wat je leuk vindt.

En als je nog niet weet welke bestemming er voor jou in het verschiet ligt, hoef je alleen maar naar het nu te kijken. Omdat je alleen het nu hebt. Geen verleden en geen toekomst, dat heeft alleen je oude ego-zelf nodig om een identiteit te creëren en zich vast te houden waar het is. Je bent eenmaal niet geboren, om als een kaarsje in een huiskamer te staan en het een beetje op te fleuren. Nee, iedereen hoort zijn eigen duisternis in het licht te zetten en het cadeau dat daar achter ligt en jij er als bonus bij krijgt is mega!

En nee, een pretje is het soms zeker niet, vooral niet in het begin, als je al je angsten aankijkt. Het liefst ren je er ver van weg. Maar nu kan dat niet meer, omdat je gevoelens niet meer te onderdrukken zijn. De tijd is gekomen om het maar gewoon te ondergaan. Te laten gebeuren wat er wilt gebeuren. En te weten dat het Universum in je rug is, die voor jou werkt, met jou werkt, door jou heen werkt, als je het maar de ruimte geeft, je toestemming geeft. Heb vertrouwen in je eigen krachtige licht! Zeker na alles dat je hebt doorstaan, dat jou op dit punt heeft gebracht. Geef jezelf maar even een schouderklopje en weet dat je het gewoon goed doet!

En als laatste: we zijn hier niet gekomen om te wachten op een dooie mus. Zelfliefde is een must. Je hoeft ook niet meer te wachten op de liefde buiten je, als een pleister voor alle wonden. Toch gaan we hier allemaal doorheen als onderdeel van onze bewustwording. En als we dan achteraf terugblikken naar die periode, dan ben je blij dat je daar vanaf bent. Want je kunt jezelf makkelijk dragen. Je kunt het alleen. Als je maar jouw ding blijft doen en je ziel de juiste voeding geeft. Dan gaat je hart pas echt hard zingen en ben je unstoppable. En dan zul je zien dat je niet meer naar het oude verlangt. Alsjeblieft niet.

Luc van Ewijk ~ 10 februari 2020
www.mindstroom.nl

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

 

Voorbij alles wat tegenstribbelt

Als je jezelf jarenlang binnenstebuiten hebt gekeerd, als je oude, vastgeroeste en gewonde delen in jezelf alle mogelijke reflectie en hulp hebt gegeven, dan kom je op een gegeven moment bij een totale overgave terecht. Deze overgave is inclusief ALLES. Daar zijn geen mitsen en maren meer. Je gaat zelfs voorbij aan het ‘je veilig moeten voelen’. Het is een reuze-sprong op de weg naar het goddelijke mannelijke en vrouwelijke in jou. Deze sprong komt niet voort uit persoonlijke ambitie; het is een besluit dat door je hogere delen genomen is en jou de kans geeft om te ontdekken hoe je alle menselijke conditioneringen kunt overstijgen.

Op dat moment word je een stille getuige van wat zich in jou wil voltrekken. Tijdens die overgave zul je, zelfs inclusief strijd en angst, de winst tegemoet gaan van alles wat je ooit geïnvesteerd hebt. Het Oer-vertrouwen in je Goddelijke Zelf en in de Lichtwereld wil terugkeren. De Christus-krachten die eerst onbereikbaar, of ‘te groots’ leken, ervaar je nu IN jou aan het werk. Dat heb je mede te danken aan je jarenlange zoektocht en liefdevolle toewijding.

 

Met rente terug- ontvangen

Door de overgave begin je te voelen en te zien dat alles met alles verbonden is. Het is niet waar dat je deze moeizame tocht eenzaam en alleen aan het ondernemen bent. Het is niet waar dat alle gedane moeite voor niets is geweest en het je in dit leven weer niet gaat lukken waar je gedurende vele levens naar toe hebt gewerkt. Integendeel: alle investeringen in jeZelf zul je met rente gaan terug-ontvangen. Wat er op je weg verschijnt zijn, achteraf terugkijkend, zegeningen…

We zullen nog lang met de invloeden van hogere frequentievelden te maken hebben. Zij zorgen voor veel openbrekende bewegingen en transformerende processen, in ons en op Aarde. De op een steeds hoger niveau vibrerende velden worden door iedereen gevoed die meer vanuit Liefde, Licht en Waarheid begint te leven.

Samen bundelen we de krachten die ons aansporen om alles uit onszelf en uit ons leven te laten gaan wat niet in overeenstemming met onze Goddelijke essentie is.

Revolutionaire Verschuivingen 

Zoals Meester Saint Germain zo mooi tijdens een afstemming zei: “The Love that we bring, can make matter sing. Sometimes that will bring a revolutionairy break-through!” Ja, zó is het; we brengen de Liefde weer terug in de materie, in onze botjes, in ons hart en in de wereld om ons heen. Maar Liefde kan er ook voor zorgen dat er een zwaard ter hand genomen wordt om iets ouds krachtig te doorklieven. De prachtige, ontroerende werkelijkheid is dat we massaal, van hart tot hart verbonden, aan de uittocht uit de dualiteit zijn begonnen en eindelijk durven te doorklieven wat niet op Liefde gebaseerd is.

Jij ontvangt daarbij een precies op maat gesneden pakketje hogere leiding. Dus laat maar gebeuren wat er gaande is. Soms reis je naar waar het licht je tegemoet komt; soms reis je door het duister, waar er nog iets ontdekt en opgeruimd wil worden.

Vaak is het onze eigen invulling van “Oh jee, wat er nu gebeurt is niet goed.” Alles is in overeenstemming met hoe de Lichtwereld jou de inwijdingen wil geven. Je zult steeds beter gaan zien hoe veel Liefde er achter alles aan het werk is. Het is allemaal waardevol voor jouw opklimmen in bewustzijn, dus probeer vooral een positieve kijk en een hart vol vertrouwen te houden.

Mieke Vulink ~ 12 Februari 2020
www.miekevulink.nl

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com/

 

Symptoombestrijding

Wat ik nu met jullie wil delen zal wel weer het nodige stof doen opwaaien, maar ik kan me niet langer verschuilen achter onwetendheid.

Mijn stelling is: We gaan met de ‘uitwassen’ in onze samenleving net zo om als met onze ziekten. We kijken (uit tijd gebrek) niet naar de oorzaak, maar doen voornamelijk aan symptoombestrijding.

Waarom is er überhaupt ziekte, oorlog, honger, armoede, etc… in de wereld? Dat is de vraag die me bezig houdt… én waarop eerst het antwoord gevonden moet worden!

Er worden legers ingezet om conflicten op te lossen, net zoals we chemokuren voorschrijven om kanker te bestrijden. We sturen voedsel naar gebieden waar honger wordt geleden. We doneren geld waar armoede heerst, maar we lossen de oorzaak van de ‘problemen’ er niet mee op. Er is een diepgaand (zelf)onderzoek voor nodig om te begrijpen waar de ‘misstanden’ vandaan komen.

Het bizarre is dat we ze eerst zelf creëren vanuit onwetendheid of arrogantie… en met onze ziektes bijvoorbeeld, doen we hetzelfde. We scheppen situaties waarin en waardoor we ziek worden, ontwikkelen chemische medicijnen die de symptomen tegen moeten gaan, maar we lossen de oorzaak niet op. Wat een waanzin.

Als we werkelijk de ‘misstanden’ uit de wereld willen helpen moeten we naar die oorzaak zoeken.

💖 Waarom lijden er nog mensen honger in een wereld van overvloed?

💖  Waarom wordt er oorlog gevoerd terwijl ieder individu vrede wilt?

💖  Waarom is er nog armoede in grote delen van de wereld, terwijl als we het wereldkapitaal eerlijk zouden verdelen, we allemaal miljonair zouden zijn!?

Deze vragen houden me bezig.

Hulporganisaties doen natuurlijk prachtig werk, maar zolang we de oorzaak van deze problemen niet hebben aangepakt, blijft het dweilen met de kraan open.

Als we werkelijk bereid zijn de onbalans in de wereld aan te pakken, zullen we eerst de hand in eigen boezem moeten steken. We zijn allemaal co-creators van onze samenleving. We zijn daarom, of we het willen of niet, mede verantwoordelijk voor alles, en dus ook de misstanden.

Ik ben me daarom vaak (pijnlijk) bewust dat door bijvoorbeeld in een auto te rijden, ik (indirect) medeplichtig ben aan een groot deel van de problemen. CO2 uitstoot, olievervuiling, plasticafval…  Om er maar een paar te noemen. Maar dit kunnen we doortrekken naar vele aspecten van ons bestaan. Ik voel me daarom soms een hypocriet wanneer ik geld geef aan een organisatie die de ellende mag oplossen die ik mede veroorzaakt heb. Ik heb meegedaan het huis in brand te steken, roep verontwaardigd moord en brand… en om mijn schuldgevoel ‘af te kopen’ help ik de slachtoffers. Hier klopt iets niet!

Mijn argument was, ik kan de problemen niet (alleen) oplossen. Vervolgens doneerde ik om mijn geweten te sussen en ga door met de orde van de dag. Herkenbaar?

Maar we kunnen wel degelijk iets doen behalve doneren, als we ons bewust worden van het ‘Papillon Effect’, dat bewezen heeft dat de ‘vleugelslag van een vlinder’ een tsunami kan veroorzaken.

We zijn niet machteloos, we kunnen met onze daden het tij keren, maar dan zullen we de oorzaak van alle misstanden bij de bron moeten aanpakken.

Wanneer we gaan inzien dat bijvoorbeeld oorlogen niet meer ontstaan uit een conflict, maar ‘gecreëerd’ worden omdat de wapenhandel een van de grootste bronnen van inkomsten is… en we ziek worden gehouden omdat het hele medische apparaat, inclusief de farmaceutische industrie, een miljarden business is die klanten nodig heeft, dan kunnen we pas aan de slag!

 

Ja lieve mensen, zover hebben we het met z’n allen laten komen. Maar het goede nieuws is dat we er wel degelijk iets aan kunnen doen. We hebben allemaal de keus om niet meer mee te doen, tenzij we ons ‘slachtoffer’ willen blijven voelen van het systeem.

Onze individuele acties kunnen lawines teweeg brengen, kijk naar dat lieve Zweedse meisje. Als we de stilte durven doorbreken en opkomen voor ons geboorterecht van geluk, dan verandert alles. Laten we de oorzaak van onze onverschilligheid, angst, onwetendheid en vermeend onvermogen ont-dekken en ons hart openen. Daar ligt de Bron van alle oplossingen die symptoombestrijding tot een nutteloze actie maakt.

Namasté,

Jeroen Koning

Bron: https://www.lichtwerkersnederland.nl/

 

Channeling van zijn Hogere Zelf

Naarmate de tijd verstrijkt en de trillingen zich blijven verhogen, neemt de hoeveelheid negativiteit op Aarde geleidelijk aan af. Er zal een punt worden bereikt waarop er alleen nog positieve energieën zullen bestaan en dit betekent het einde van de duistere wezens, omdat ze op de hoogste niveaus niet kunnen overleven. Tegen die tijd zal de “Event” hoogstwaarschijnlijk hebben plaatsgevonden en die zielen wiens trilling in voldoende mate was verhoogd, zullen zijn geascendeerd. Veel zielen voelen al dat de veranderingen die ze doormaken een voorbode zijn van dat er iets “groots” staat te gebeuren.

Velen weten dat de eindtijden werden voorspeld, maar er bestond veel onzekerheid over, behalve dan dat het jaar 2012 werd gezien als een belangrijk moment waarop iets bijzonders werd verwacht. Sinds dat jaar zijn er veel profetieën mee verbonden en de vele Aardse veranderingen die plaatsvinden, worden gezien als een teken dat er nog grote veranderingen gaan komen. Sommigen maken zich zorgen dat dit het einde van de wereld zal betekenen; het is echter niet alleen een einde, maar ook een omslag die ervoor zorgt dat de huidige derde dimensie plaats maakt voor de vierde dimensie. Dat is de reden waarom alleen wezens die zich hierop voorbereiden, zich naar dat niveau zullen begeven.

Elke ziel zal zijn pad vervolgen en iedereen zal zich op een niveau bevinden dat overeenkomt met zijn eigen trilling. Het zal het begin betekenen van een Nieuw Tijdperk van schoonheid en vrede, iets wat jullie in je leven niet eerder hebben kunnen ervaren. Elke ziel zal zijn evolutie voortzetten, zodat hij zich blijft ontwikkelen om uiteindelijk opnieuw een eindtijd te bereiken, waarin hij opnieuw de gelegenheid zal hebben om te ascenderen. Zoals altijd worden alle zielen bijgestaan in het boeken van vooruitgang, en in plaats van helemaal opnieuw te moeten beginnen, gaan ze iedere keer van start met de inzichten die ze in eerdere levens hadden opgedaan.

Veel zielen worden wakker vanwege de hogere trillingen en beginnen het werkelijke doel van het leven in te zien. Ze realiseren zich eveneens dat alle zielen met elkaar verbonden zijn en beginnen het concept te begrijpen dat al het leven Eén is. Dat komt doordat men inziet dat alle intelligente levensvormen de Vonk van de Schepper in zich dragen. Om die reden keren jullie in de loop van dit alles met regelmaat naar de Godheid terug om vervolgens voor verdere ervaring opnieuw te worden uitgezonden. Om een en ander beter te kunnen begrijpen kan dit het beste op deze eenvoudige manier worden uitgelegd, aangezien jullie je in de vroege stadia van evolutie bevinden. Toch hebben jullie al voldoende ervaring opgedaan om je tot het punt van ascentie te hebben ontwikkeld.

Met de huidige problemen die op Aarde bestaan, is het niet eenvoudig om vooruitgang te boeken, maar het is een uitdaging waarvoor jullie zelf hebben gekozen; één om vredelievend en liefdevol te blijven ten opzichte van alle zielen. Wanneer je de juiste gemoedstoestand hebt, zou je dat niet moeilijk vinden om te doen, en het helpt als je je indenkt dat alle zielen gelijk zijn aan jezelf en op dezelfde reis zijn. Door jouw voorbeeld kun je andere zielen helpen begrijpen wat ze moeten doen om verder te evolueren. Het is te begrijpen dat veel mensen het verlangen hebben om te ascenderen, omdat ze zich niet langer ‘thuis’ voelen in de lagere trillingen met alle negativiteit die daarmee gepaard gaat. Dat is jullie uitdaging, en als je een kalme, vredelievende en liefdevolle houding kunt blijven aannemen ten aanzien van andere mensen, zul je slagen.

Jullie hebben een lange weg afgelegd om op dit punt in je evolutie te bereiken, en om die reden krijgen jullie veel hulp om ervoor te zorgen dat je alle gelegenheid geboden krijgt om te kunnen ascenderen. Als jullie alleen maar een glimp zouden kunnen opvangen van wat degenen die succesvol zijn te wachten staat, zou je geen moment meer aarzelen om nu al je best te doen. En wanneer je het gevoel hebt dat je hebt gefaald, wanhoop dan niet, maar blijf je focussen op je doel, want je hebt misschien een minder groot probleem gecreëerd  dan je zelf denkt. Geef nooit op, want elke ervaring afzonderlijk is waardevol in je zoektocht naar verheffing.

Het is buitengewoon goed dat jullie je zo goed mogelijk voorbereiden op de veranderingen die gaan komen, ook al lijken ze op dit moment misschien nog ver weg. Veel verbeteringen wachten nog om te worden geïntroduceerd, maar zoals altijd dienen deze op het juiste moment te gebeuren. Zoals jullie inmiddels wel zullen weten, hebben de Illuminati hun uiterste best gedaan om jullie tegen te werken en hierin zijn ze behoorlijk goed geslaagd. Beetje bij beetje worden er echter enkele verbeteringen vrijgegeven die jullie hebben geholpen om het Nieuwe Tijdperk binnen te gaan. Sommige veranderingen zullen dermate ingrijpend zijn dat de manier waarop jullie nu leven, achteraf erg ouderwets zal lijken.

De maatschappij zal veel meer veranderen dan je je nu kunt voorstellen. Er is dus veel om naar uit te kijken en jullie zullen eindelijk kunnen profiteren van verbazingwekkende verbeteringen die veel ellende uit jullie leven zullen doen verdwijnen. Houd je blik stevig op de toekomst gericht, want jullie zijn gedeeltelijk verantwoordelijk voor welke veranderingen zich manifesteren. Boven jullie hoofd hangt de “Event”, maar ondanks dat gaat het leven gewoon door. Jullie groeien tenslotte nog steeds door middel van je ervaringen en velen van jullie hebben hierin een rol te spelen. Uiteindelijk zullen jullie allemaal je juiste plek vinden, zodat de veranderingen ertoe zullen leiden dat alle zielen naar een niveau gaan dat hun stadium van ontwikkeling op dat moment weerspiegelt.

Op dit moment hebben veel mensen veel hulp nodig, ze lijden nog steeds onder de verwoestingen van oorlog, wat in sommige gevallen heeft betekend dat ze nooit een permanent thuis hebben gehad. Dit is uiteraard verbonden met de uitwerking van karma, terwijl het tegelijkertijd andere mensen de kans biedt om hun zachtmoedigheid en sympathie te tonen aan andere mensen die in nood verkeren.

Grote groepen mensen zijn ontheemd geraakt door oorlog of de dreiging ervan, en hun behoeften stellen anderen in staat sympathie te tonen en hulp te verlenen in tijden van nood. De mensen kijken naar hun leiders voor hulp en aanmoediging, maar die zijn niet altijd ontwaakt of bereid om in actie te komen, door gebrek aan inleving in, of begrip van, hun benarde situatie. Het is duidelijk dat de grootste hulp afkomstig zal zijn van de Buitenaardsen die geduldig hebben gewacht tot de mensheid een begin zou maken met het terugbrengen van hun Aarde in een gezonde staat, waardoor de schade en schande die jullie hebben veroorzaakt door het vervuilen en vergiftigen van de bodem en de oceanen ongedaan worden gemaakt. Zij kijken naar jullie om een begin te maken en positieve intenties te tonen en zo de fouten die zijn gemaakt recht te zetten.

We laten jullie achter met liefde en zegeningen, en moge het Licht jullie dagen en pad naar voltooiing verhelderen. Deze boodschap komt via mijn Hogere Zelf, mijn God Zelf, en elke ziel heeft dezelfde innerlijke verbinding met God.

In Liefde en Licht,

Mike Quinsey ~ 14 februari 2020

Vertaling: Marja en Rob

Bron: https://wakkeremensen.blogspot.com

 

Wat is Hogere Zelf?

Heel jouw ziel past niet in een fysiek lichaam dus een deel hiervan bevindt zich in de kosmos.  Jouw Hogere Zelf weet welk pad jij bewandelt en weet ook wat er is afgesproken in jouw zielsplan en taak hier op aarde.  Je staat dus altijd in verbinding met jouw Hogere Zelf ook al ben je je hier niet altijd van bewust.

 

~ Gedetailleerde beschrijving  ~

Je Hoger Zelf is jouw verbinding met het Licht, de goddelijke energie, de Eenheid of de Bron-van-al-dat-is. Het kent geen oordeel of overtuigingen en het kent geen afgescheidenheid, zoals dat wel het geval is met de persoonlijkheid die alleen de werkelijkheid van de 3D-wereld ervaart. Maar je bent meer dan dat.  Jouw persoonlijkheid, je ´ik´ zoals je je zelf hier op aarde ervaart is een manifestatie van een deel van je ziel, terwijl je ziel weer een manifestatie is van je Hoger Zelf.

De energie van dit goddelijke licht manifesteert zich in alle levensvormen en stuurt ons fysieke, emotionele en mentale lichaam aan. God is niet een energie buiten ons, wij zijn het, we hebben de energie in ons.

Deze goddelijke energie van leven, jouw hogere bewustzijn van en in ‘Al Dat Is’ wil zich uitdrukken in wie je bent en wat je doet, want dit is wat je van oorsprong bent.

Je hart is de fysieke toegangspoort tot dit Hoger Zelf en jouw besef van ‘Ik BEN´. In dit besef BEN je in alles wat je ziet, en ervaar je alles wat je ziet in je zelf. Ervaar je God in jou, ervaar je je zelf als zijnde God.

De vonk van goddelijke oorsprong in jou groeit naarmate je je hart opent en meer besef krijgt van wie je werkelijk BENt. Het Licht van jouw Hoger Zelf kan steeds meer doorwerken in alles wat je doet en zal de cellen van je lichaam herinneren aan hun oorspronkelijkheid van Licht.

En zo manifesteer jij je goddelijke ‘Ik Ben’ op aarde.

Bron: https://www.praktijknatuurlijkbewust.nl/hoger-zelf/

 

 

O Fortuna is een gedicht uit de dichtbundel Carmina Burana uit de 13de eeuw, oorspronkelijk in het Latijn.  Fortuna is de godin van het lot, die vaak wordt voorgesteld als een vrouw die aan het Rad van Fortuin (fortuna) draait.

Apotheose: schitterend sluitstuk, grootse finale ontknoping ~  indrukwekkend hoogtepunt als einde (van iets).

Ik ontleed alles zoals je ziet haha.  Waarom dit nummer?  Onlangs kwam dit ter ore in de megamix van Retro Arena die ik hier al heb gepost en ik kreeg  meteen kippevel, ook al omdat ik deze al lang niet meer had gehoord en ik dit fantastische muziek blijf vinden.  Maar het zegt ook veel over wat er nu energetisch speelt.   De tarotkaart het Rad van Fortuin heb ik gisteren nog getrokken en deze zegt het volgende:

Het Rad van Fortuin is je lot, de levenstaak, een opdracht waar je niet aan kunt ontkomen. De kaart plaatst je voor (levens)ervaringen die je moet aangaan zodat je er innerlijk door zult groeien. Rad van Fortuin staat voor grote of kleine gebeurtenissen waar je nauwelijks invloed op hebt.

PERFECT RESONEREND met wat er nu is.  MAGISCH!  ✨🤩

OVERGAVE ten voeten uit! 😊

O Fortuna
velut luna
statu variabilis,
semper crescis
aut decrescis
vita detestabilis
nunc obdurat
et tunc curat
ludo mentis aciem,
egestatem,
potestatem,
dissolvit ut glaciem.

Sors immanis
et inanis,
rota tu volubilis,
status malus,
vana salus
semper dissolubilis,
obumbrata
et velata
michi quoque niteris;
nunc per ludum
dorsum nudum
fero tui sceleris.

Sors salutis
et virtutis
michi nunc contraria,
est affectus
et defectus
semper in angaria.
Hac in hora
sine mora
corde pulsum tangite;
quod per sortem
sternit fortem,
mecum omnes plangite!

Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look ahead, the crowd is jumpin’Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Make my day
Make my day
Make my day
Make my day

Yo! Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look ahead, the crowd is jumpin’

Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Make my day
Make my day
Make my day
Make my day
Make my day

Yo! Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it
Pump up the jam
Pump it

Pump up the jam
Pump up the jam
Pump up the jam
Pump it up
Pump it
Pump it
Pump it

Pump up the jam
Pump up the jam
Pump up the jam
Pump it

Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look to be exact

Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it

Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look ahead, the crowd is jumpin’

Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Make my day
Make my day
Make my day
Make my day

Yo! Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look ahead, the crowd is jumpin’

Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I don’t want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Make my day
Make my day
Make my day
Make my day
Make my day

Yo! Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it
Pump up the jam
Pump it

Pump up the jam
Pump up the jam
Pump up the jam
Pump it up
Pump it
Pump it
Pump it

Pump up the jam
Pump up the jam
Pump up the jam
Pump it

Pump up the jam
Pump it up
While your feet are stomping
And the jam is pumping
Look to be exact

Pump it up a little more
Get the party goin’ on the dance floor
See, ‘cause that’s where the party’s at
And you’d find out if you do that

I want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day
I want
A place to stay
Get your booty on the floor tonight
Make my day

Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump up the jam
Pump it up
Pump it up
Yo! Pump it!
Pump up the jam
Pump it

I want to hold the hand inside you
I want to take the breath that’s true
I look to you and I see nothing
I look to you to see the truth
You live your life, you go in shadows
You’ll come apart and you’ll go black
Some kind of night into your darkness
Colors your eyes with what’s not there
Fade into you
Strange you never knew
Fade into you
I think it’s strange you never knew
A stranger’s light comes on slowly
A stranger’s heart without a home
You put your hands into your head
And then smiles cover your heart
Fade into you
Strange you never knew
Fade into you
I think it’s strange you never knew

 

Time has come to go
Pack your bags, hit the open road
Our hearts just won’t die
It’s the trip, keeps us alive
Ooh, ooh
Ooh, ooh
Ooh, ooh
Ooh
So many miles
So many miles
So many miles
Away
They’re following some dance of light
Tearing into the night
Watching you fall asleep
The sweetest dove in a dream
Ooh, ooh
Ooh, ooh
Ooh, ooh
Ooh
So many miles
So many miles
So many miles
Away