Lieve mensen,

Piep! Hier ben ik weer! 🙂

Het wil niet zeggen dat ik mijn droom even geparkeerd heb dat ik met deze fantastische blog gestopt ben.  Ik zie dat deze veelvuldig wordt gelezen dus dat motiveert me om gewoon door te gaan.  Er is niks voor niets geweest want al de zaadjes die ik reeds geplant heb met zuivere intenties worden geoogst op het juiste tijdstip, in de juiste situatie met de juiste mensen rondom me.

De exacte details van het reilen en zeilen van de afgelopen tijd waar ik doorheen geploeterd ben, worden nog uitgebreid in een blog gegoten maar ik voel dat dit nog niet het juiste moment is daarvoor dus nog even geduld oefenen.

Ondertussen betover ik jullie met de muzikale klanken die me iedere dag verrassen en zo ook weer dit nummer waar ik niet genoeg van krijg.  Geniet ervan!

Liefs,

Inge xxx

__________________________________

Fantasy

Frightened me

Likened me

To   the weak

Oh no

Physically

I am not here

Just the tears

Nothing’s clear

No no

I’ve never known nothing

No

What’s wrong

I just close the door

But I’m here

Like a child

And all I know

With these

Nights alone

Can you

Always be there

To call

I feel, I feel, I feel, I feel

With these nights alone

Can you always be there to call

I feel, I feel

In need of someone

I need someone

I need, I need, I need someone

I need, I need, I need someone

Hereditary

Planted seed

Heart can beat

I just need

LOVE

Failure meets

Aftercare

Not aware

I’m not there

Cheer up

I’ve never known nothing

No

What’s wrong

I just close the door

But I’m here like a child

And all I know

With these nights alone

Can you always be there to call

I feel, I feel, I feel

With these nights alone

Can you always be there to call

I feel, I feel

In need of someone

I need someone

I need, I need, I need someone

I need, I need, I need someone