Lieve lezers,

Muziek heeft altijd al een grote invloed gehad in mijn leven.  Er gaat geen dag voorbij zonder dat ik me in vervoering heb laten brengen door de muzikale noten die door de radio of tv heen galmen.

Muziek stroomt door heel mijn lichaam heen, kippevel verschijnt aan het oppervlak van mijn huid, tranen rollen spontaan over mijn wangen.  Al dansend door de woonkamer of bijvoorbeeld bij I love the 90’s in Hasselt vorig jaar 8 uur lang alle remmen losgooien.  Ik alleen met de fantastische muziek dansend tussen 100’en mensen.   Zalig!  🙂

Muziek en dans geven me echt het gevoel dat ik ten volle LEEF tot in de diepste vezels en cellen van heel mijn lichaam.

Ik dans ook in mijn auto en dat heeft voor het rode licht al voor veel animatie gezorgd.  Lachende mensen die me spontaan hun duim opsteken.  Superleuk!  Herken je dat ook wanneer je op je bestemming bent maar jouw favoriet nummer is nog bezig dat je nog even wacht tot dit gedaan is?  Overal waar ik muziek hoor sta ik meteen op de dansvloer.  Zelfs al ben ik in gezelschap of een leuk gesprek, wanneer ik mijn favoriet nummer op de achtergrond hoor, geef ik prioriteit aan dansen op dat nummer in plaats van de conversatie verder te zetten.  Socializen kan daarna nog altijd.  Dat gaat niet lopen.

Op zaterdag 21 april vanaf 20u ga ik naar een Dalidans dansavond in Hasselt.  Jezelf kunnen zijn, veel plezier maken en dansen op alle soorten muziek en dit voor alle leeftijden.  Dat is hun intentie.  Wees van harte welkom! 🙂   http://dalidans.wixsite.com/dalidans

Dat is één van mijn dromen, een hele zaal mensen met positieve energie besmetten en iedereen serieus uit hun dak laten gaan op te gekke muziek zodat iedereen met een grote glimlach de zaal zal verlaten.  Yes!   Wordt er nog veel gedanst?  Nee, altijd het gevoel gehad dat ik op de verkeerde plaats op deze planeet ben geboren want op andere plaatsen, zoals in het Zuiden of in Afrika wordt er volop gedanst bij iedere gelegenheid die je je maar kan inbeelden.

Ik ben een grote Madonna fan al van in mijn tienerjaren.  Zij is mijn ultieme voorbeeld waar ik ontzettend naar opkijk en respect voor heb.  Zij is een icoon, inspirator, provoceert graag, laat zich seksueel helemaal zien zoals ze zich voelt en uit dit ten volle, een kameleon want ze heeft ontelbare creaties gemaakt van zichzelf, kortom een sterke vrouw die er staat en niet beschaamd is om haar mening te verkondigen en als ze een boodschap wilt uitdragen ze dit heel duidelijk laat zien in haar shows, videoclips en liedjes.  Deze vrouw staat er!  Ze is ook bijna de enige van haar generatie iconen die nog leeft.  George Michael, Prince, David Bowie, Michael Jackson en vergeef me als ik er nog zou vergeten hebben, zijn helaas niet meer onder ons als fysieke lichamen.  Ik heb haar vroeger natuurlijk nog geplaybackt met de nummers Borderline, Dress you up en Like a prayer.  Ook heb ik 2 biografieën van haar gelezen en heb haar slechts 2 keer live gezien, in Nederland en België.  Wel toen ik al getrouwd was dus niet tijdens mijn tienerjaren wat ik heel spijtig vind.  Ik ben niet het type fan dat alle optredens afschuimt en al haar platen heeft gekocht.  Ik bewonder haar om wie ze is en dan maakt het ook niet uit in hoeverre je die bewondering laat zien.  De essentie telt.

Maar waar waren we gebleven?  Juist bij het dansen.  Madonna kan dansen, ik ook maar dan vanuit mijn buikgevoel.  Ben geen choreografie danser.  Daar heb ik geen geduld voor.  😉 Ze is een uitstekende zakenvrouw en heeft alle gaven die ze bezat ten volle benut en in de wereld gezet.  Laat dat nu net zijn waar veel mensen tegenaan lopen.  Als ik haar zie, dan denk ik, Inge doe gewoon wat je graag wilt doen en gebruik al jouw talenten en laat de mensen zien wie je bent en help ze ook hun potentieel te ontdekken op de manier die ik nu zelf ook heb ervaren.

Ik heb zonet een hele lijst samengesteld van liedjes die ik heel graag hoor en waarvan de tekst een mooie betekenis heeft.  De tekst zet ik er dan bij zodat je vanaf heden als je het opnieuw zou horen, er meer betekenis aan kan geven.  Je weet dat engelen ook communiceren via liedjes dus bij deze ga ik deze blog meer levendig maken door iedere dag 1 liedje te posten zodat deze ook vervuld is van hemelse klanken.  🙂

Vandaag heb ik een mooie film op tv gezien waar ook weer een betekenis in zat voor mij.  Het universum communiceert op vele manieren, op zich zo een wonder vind je niet?  Normaliter kijk ik nooit op zondag namiddag naar een film maar nu werd ik er intuïtief ertoe aangezet om de tv op te zetten.  De film “Jem and the Holograms.”  Het gaat over een meisje dat zich niet in het licht durfde te zetten.  Haar zus heeft haar opname van haar zelf opgenomen liedje op YouTube gezet dat viraal gaat en vervolgens hun leven 180 graden veranderd in de positieve zin.  Ze worden ontdekt en kunnen al hun talenten in de wereld gaan zetten. De zeer belangrijke boodschap die er voor mij in zat was:

  1. Niet bang zijn voor het onbekende.
  2. Bepaal je eigen toekomst.
  3. Gebruik je gaven om mensen te inspireren.
  4. Gebruik alles wat je geleerd hebt om de beste versie van jezelf te worden.

Hopelijk inspireer ik jullie ook met mijn blog.  Aarzel niet om me iets te vragen via het contactformulier.  Voor degene die zitten te wachten op mijn 1ste nieuwsbrief. Ik weet nu helemaal hoe het werkt.  Ik word geholpen door een reddende engel die me dit afgelopen vrijdag tot in detail heeft laten zien.  Hij komt eraan maar ik wil dit gebruiken als ik effectief iets nieuws te melden ivm workshops, lezingen of spannende veranderingen en dat zal zeer binnenkort wel het geval zijn.

Geniet van deze avond en van het 1ste liedjes bericht dat ik zo dadelijk zal posten.

Liefs,

Inge xxx