Lieve mensen,

Ik wil mijn ervaringen delen dus bij deze weer een geschreven blog zodat ik het kwijt ben en jullie hier inspiratie uit kunnen halen.

Mijn leven is voor de moment een lege doos, sta met mijn rug tegen de muur en ik word gek van mezelf.  Het in rondjes draaien, goed weten wat ik wil en toch is er iets dat me ervan weerhoudt om daadwerkelijk in volle actie te treden.  Horendool word ik ervan haha!

Hieronder vind je de engelen boodschappen van de afgelopen dagen die ik bijgehouden heb omdat ik ze belangrijk vond.  Die nummerplaten lezen is een verslaving omdat dit het enige is van communicatie wat ik heb voor de moment in het “echte” leven. Wat ik ook doe is nagels bijten, nagelriemen afbijten en op mijn binnen lip bijten.  En zoals ik jullie al eerder zei, heeft alles een betekenis en als je de betekenis kent, weet je ook wat je eraan kan doen om het niet meer te doen.

274;  Je engelen en je geloof verlichten het gouden pad waarop je loopt. Dit is voor jou een magische tijd. Vertrouw op en geniet van je intuïtie en ervaringen.

 

732; Blijf geloven in de weg die je bent ingeslagen, want deze brengt je in nauwer contact met de goddelijke waarheid en leidt ook tot wonderen die zich via de verlichte meesters manifesteren.

 

585; Je financiële situatie verbetert opmerkelijk.  Verwacht een toename van de stroom van overvloed.

 

324; Je communiceert duidelijk met de engelen en verlichte meesters doordat je sterk in wonderen gelooft. Vertrouw op de boodschappen die je ontvangt, want je bent een engel op aarde.

 

746; De engelen zeggen dat de stappen die je neemt je op de juiste weg naar de zekere vervulling van je behoeften brengen. De engelen zijn bij je en houden van je en helpen je.

 

353; De verlichte meesters bevinden zich aan je zijde en steunen je tijdens al deze verschuivingen en veranderingen. Weet dat deze overgang je ten goede zal komen, hoewel je misschien nog niet ziet wat er voor je in het verschiet ligt!

 

938; Blijf luisteren naar de raad van de verlichte meesters, want ze helpen je een zinvolle loopbaan met financiële overvloed te manifesteren, waarmee je, je goddelijke levensdoel vervult.

 

541; Blijf terwijl je deze verandering doormaakt constant in verbinding met je engelen om je te helpen optimistisch te blijven. Je positieve gedachten, samen met de hulp van de engelen, zorgen voor een soepele en blijde overgang.

 

772; Je bereidheid op de goddelijke aanwijzingen te vertrouwen wordt beloond met wonderen en manifestatie. Blijf vol vertrouwen verdergaan, want je bent op de juiste weg.

 

Bron: https://chakra-wil-kleurenanalyse.jouwweb.nl/56-getallen-van-de-engelen-0-tot-99

 

De emotionele betekenis van nagelbijten volgens Christiane Beerlandt zaliger in haar boek “Sleutel tot zelfbevrijding.”

Nagelbijten

Angst, nervositeit. Bezwaarde gedachten: je denkmolen draait nerveus en gespannen.
Jij bent nog niet echt jezelf, jij vreest onbewust om ‘niet’ te zijn. Jij krimpt ineen uit vrees dat anderen, je ouders, je opvoeders je zouden ‘pakken’, straffen of uitwringen: angsten. Maar deze negatieve verwachtingen over het leven, waarmee jij geboren bent, kunnen er inderdaad de oorzaak van zijn dat jij mensen hebt aangetrokken waar jij bang van bent, waarvoor jij op je hoede bent, waar jij kwaad op bent. Onvoldoende geaard in je eigen wezen, durf jij je krachtige energieën niet laten openbloeien: jij brengt onvoldoende je mogelijkheden naar buiten; je houdt je in; je beseft te weinig je waarde; je bent bang om door anderen bij de haren gegrepen te worden. Jij verbijt je talenten, gefrustreerd. Jij durft niet altijd eerlijk te zijn !

Voel je rustig, veilig, ontspannen in je Zelf. Ontdek je waarde en wees trots op je unieke zijn. Laat alle creatieve energieën vrij open komen, word je bewust van je diepe krachten, van je mogelijkheden en treedt naar buiten in plaats van deze mooie innerlijke energieën op te eten. Kom uit voor je gedachten, je gevoelens; bevestig je sterk als individu, hoe jong je ook bent. Grijp jezelf stevig beet, wees voor niemand bang, dan zal niemand je wat doen. Treed naar buiten met je rijke inhoud, krop niet op, stop geen talenten in de grond. Stel je vertrouwen in je goddelijke, diepste Zelf. Eerlijke confrontatie; kordaat naar buiten treden over wat in je leeft; zo sta jij jezelf en anderen toe om te evolueren.

Allemaal creatieve energieën die schreeuwen om naar buiten te willen. Dus het is simpel, als ik nu gewoon even de dingen ga doen die ik nog nooit heb gedaan, dan stop ik ook met mezelf te pijnigen want ik ben het beu om in rondjes te blijven draaien en niet eerlijk te zijn tegenover mezelf. Ik maak altijd eindeloze to-do lijstjes die ik niet altijd na kom bijvoorbeeld.

De uitleg van Christiane is de perfecte verwoording van mijn situatie nu.  Jouw lichaam is de beste indicator van jouw algemene toestand, emotioneel, psychisch en fysisch.  Heel slim instrument dat we moeten koesteren want het blijft cliché, ons lichaam, het voertuig van onze ziel, is het enige wat we voor rest van ons leven meedragen en het enige waar we echt onze aandacht aan moeten geven door het goed te verzorgen, lief te hebben en te omarmen in heel zijn “zijn” toestand.   Jouw gezondheid is jouw grootste rijkdom.

Ik ben ook te hard voor mezelf want ik maak eelt aan op mijn voeten en het zijn ondertussen kloven geworden.  Dus nog wat liever zijn voor mezelf is de boodschap.

Bron: https://marreiki.wordpress.com/2015/02/23/christiane-beerlandt-nagelbijten/

 

Emotionele betekenis van eelt en kloven op jouw voeten

Kloven

Verzorg je je voeten niet, dan is dat een signaal dat je onvoldoende om jezelf geeft. Vraag jezelf dan af hoe het staat met je zelfliefde. Laat je het eelt aangroeien, dan ontstaat er een te harde droge huid en loop je het risico dat je huid gaat barsten. Dan krijg je kloven. Dat is beslist niet prettig en kun je beter voorkomen. Dat doe je door je voeten te (laten) verzorgen en het eelt aan te pakken. Elke pedicure weet hoe en kan je ook tips geven om zelf je voeten te onderhouden.

Betekenis van eelt

Eelt ontstaat niet doordat je verkeerde schoenen draagt. Het is achterhaald dat eelt ontstaat door knelling of door constante druk op bepaalde gebieden. Voetreflexologen weten dat al. Eelt heeft een boodschap voor je. Het geeft iets aan over hoe je je van binnen voelt. Eelt op je voeten geeft aan dat je emoties en gebeurtenissen niet verwerkt. Je kropt ze op. Je gedraagt je als een binnenvetter. Het kan goed zijn dat je dingen hebt meegemaakt die je je niet meer herinnert. En het kan goed zijn dat je nooit geleerd hebt om emoties te verwerken. Want hoe doe je dat eigenlijk? Verdriet eruit huilen? Boosheid eruit meppen? Frustratie wegkauwen? En loslaten, loslaten en nog eens loslaten? Of zijn er ook andere manieren?

Waar zit jouw eelt?

Bekijk je je voeten, let dan eens op waar je eelt precies zit. Eelt aan de zijkant van de grote teen geeft aan, dat je éven geen indrukken meer wilt ontvangen. Je schermt je af. Eelt op de tenen, als een hoedje op de topjes, geeft ook aan dat er te veel inkomende indrukken zijn. Met recht, alsof je een hoedje op je hoofd zet, om je af te schermen.  Eelt aan de hak van de voet wil zeggen dat iemand hard voor zichzelf is. En dat iemand onzeker is. En eelt midden onder de voorvoet als een rechte lijn van boven naar beneden, bevindt zich op het gebied van de slokdarm. Het betekent dat je teveel slikt of geslikt hebt. Dat je teveel pikt van wat mensen doen of tegen je zeggen.

Eelt verwijderen

Het is misschien een rare suggestie, maar zodra je je eelt laat verwijderen bij een pedicure, haal je ook een laagje weg van die vastzittende emoties. Elke keer dat je bij de pedicure komt, wordt daar weer aan gewerkt. Ook als je het zelf thuis doet. Je haalt een stukje van je pantser weg en de emoties kunnen naar boven komen. Doe je in die periode de MIR-Methode, dan help je zelf hard mee om de emoties uit je systeem te krijgen. Het is dan voor je voeten niet meer zo nodig om nieuw eelt te laten groeien.

Blijft eelt weg?

Het is dus heel boeiend om te zien hoe ver je bent. Blijft je eelt weg, of komt het telkens weer terug? Als het weer terug komt, heb je nog onvoldoende verwerkt. Blijft het weg, dan is dat een signaal dat je gegroeid bent en oude pijn hebt losgelaten! Dat je zelfvertrouwen is gegroeid en dat je jezelf beter durft te uiten! Super nieuws!

Bron: http://www.mirmethode.nl/eelt-op-je-ziel/

 

Deze uitleg geeft ook weer de perfecte beschrijving weer van wat binnen in mij speelt voor de moment dus ik weet wat te doen.

Het zijn heftige tijden en we moeten erdoor al zou ik willen dat het allemaal al achter de rug was en ik eindelijk een rustig en stabiel leven kan leiden zonder de enorme druk waaronder ik nu sta.  Alles heeft een reden en niks is toeval, het heeft allemaal zo moeten zijn.  Mijn ziel heeft bewust voor dit leven gekozen en soms vraag ik me af waarom omdat ik tot hier toe nog niet het gevoel heb gehad dat ik echt geleefd heb.  Een leven bestaat uit ervaringen en enkel met hele leuke ervaringen waar je ten volle van hebt genoten, kan je zeggen dat je alles uit jouw leven gehaald hebt wat erin zit.  Er staat nog zoveel op mijn wensenlijstje dat ik wil doen en hopelijk komen snel al deze dromen uit want ik heb nog niet veel van deze wereld gezien en wat muziek betreft om alles wat ik graag hoor ook live te horen.  Daar moet ik ook nog veel van inhalen.  Dit zou ik samen willen beleven met lieve mensen rond mij die hun hart op de juiste plaats dragen en dit in volle harmonie en met respect voor elkaar.

 

Aantal tekens van dit blog tot bovenstaande alinea zijn 1653 en de engelen boodschap die hierachter schuilt is als volgt:

Engelen nummer 1653 geeft aan dat de veranderingen om je heen zijn gemanifesteerd door je ware innerlijke verlangens om positieve veranderingen in je leven aan te brengen en je engelen moedigen je aan om ‘mee te gaan’. Je veranderende manieren en opvattingen over zowel de materiële als spirituele werelden helpen je om een ​​balans te vinden in jezelf en je leven in het algemeen. Gebruik positieve affirmaties en hogere intenties en acties om voldoende aanbod en prachtige kansen in je leven te blijven manifesteren die je financiën, gezondheid en welzijn en alle andere belangrijke aspecten van je leven zullen verbeteren.

Engelen nummer 1653 is een boodschap van je engelen en de Opgevaren Meesters om geloof te hebben en erop te vertrouwen dat je positieve affirmaties en gebeden met betrekking tot de materiële aspecten van je leven zijn gehoord en waarop wordt gereageerd. Belangrijke veranderingen die door alle aspecten van je leven gaan, zullen positieve energieën en kansen voor je inluiden om alles te manifesteren wat je wilt en nodig hebt. Luister naar de ingevingen van je innerlijke zelf en onderneem positieve actie zoals geleid. Laat alle zorgen en angsten die u met uw financiële en monetaire kwesties kunt hebben, los en sta de engelen toe om u te helpen overwonnen hindernissen of problemen te overwinnen. Telkens als je de engelen om hulp vraagt ​​met een situatie, worden een of meer gedelegeerd om het werk aan te nemen. Omdat engelen werken op een frequentie buiten je bereik, ben je niet op de hoogte van hun werking. Geloof en vertrouwen is de sleutel.

Van jezelf en anderen houden bevordert gevoelens die verheffen en vreugde, harmonie en zegeningen in je leven brengen. Al je connecties en relaties brengen je kansen om open, betrouwbaar, zorgzaam en genereus te zijn, en om je ware zelf in je hoogste licht uit te drukken.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2014/04/angel-number-1653.html

Geniet van deze dag.

Liefs,

Inge xxx