Lieve lezers,

Het schoot me net te binnen dat ik hierover ook nog een blog over wil schrijven dus bij deze.  Ik heb de berekeningen en deze informatie al ooit eerder gedeeld in een facebook post en nu wordt het verzegeld in een persoonlijke blog.

Eerst en vooral heb ik jullie al eerder geïnformeerd over hoe ik tover met cijfers en hoe je kan zien hoe  geniaal het universum communiceert met jou als je ervoor wil openstaan om het te leren kennen.   In volgende blog heb ik dit reeds volledig beschreven.

https://www.loveangels.be/communicatie-herkennen-vanuit-de-onzichtbare-wereld/

En het begint al met jouw geboortedatum en het tijdstip waarop je opnieuw in een mensenlichaam incarneerde.  Ik heb het boek “Het sprookje van de dood” gelezen, geschreven door Marie-Claire van der Bruggen,  en daar staat perfect beschreven hoe de procedure verloopt op zielenniveau.  Prachtig verwoord, prachtig verhaal!  Ik heb al lang geen schrik meer voor de dood want ik weet dat alleen mijn fysiek lichaam sterft, mijn ziel gaat naar het paradijs in de hemel en in dat boek staat ook beschreven hoe de hemel eruitziet.  Wonderbaarlijk!  Je hoort ook vaak van mensen die bijna dood ervaringen hebben gehad dat ze al een tipje van de sluier hebben mogen beleven maar dat ze terug naar hun lichaam zijn moeten gaan omdat hun taak hier op aarde nog niet afgerond was.  Iedereen zegt dat het zo mooi is dat ze er willen blijven omdat het zoveel pure liefde en veel licht uitstraalt dat ze vaak met heimwee gevoelens terug denken aan dat speciaal moment.

Maar je kan ook de hemel op aarde beleven en het enige wat je dan hoeft te doen is jouw hart volgen want die weet de weg naar al het moois wat jou te wachten staat.  Jouw hart volgen zonder angst voor het onbekende.  Jouw hart volgen zonder al het geruis van wat andere mensen denken over jou.  Het grootste gevoel van vrijheid ga je pas ervaren als je jezelf bevrijd van wat anderen denken over jou.  Wanneer je alles doet waar je hart van gaat bonzen met passie, dan komt de rest van jouw nieuw fantastisch leven vanzelf.   Jouw ziel weet het beste wat goed voor jou is.  De grootste kritiek gevers zijn meestal ook degene die het zelf willen doen wat jij doet maar het niet durven.  Hou dat in jouw achterhoofd.

Alles heeft een betekenis en een doel om jezelf beter te leren kennen.  Van zodra jij hier op aarde geboren bent begint jouw avontuur en het doel is om jezelf opnieuw te vinden.   Wie jij bent, wat jij kan en wat jij wil bereiken?  Kortom jouw volledig potentieel benutten zodat je naam wordt onthouden als je deze planeet verlaat.  Iedereen is een meester in al zijn gaven en talenten die hij gekregen heeft.  Het is zonde als je deze ongebruikt laat.   De wereld heeft jou nodig en zeker in deze tijden waar de wereld schreeuwt om positieve veranderingen te bewerkstelligen.  Als je er alles aan gedaan hebt om van deze wereld een betere plaats te maken wordt je daar ruimschoots voor beloond en dit allemaal onvoorwaardelijk vanuit jouw hart.

Ik ging het hebben over jouw levenspad nummer, beetje afgeweken maar alles wat ik typ moet eruit en helpt jullie ook. Dat is mijn doel.  Mensen helpen waar ik kan op basis van wat ik ervaar zodat we allemaal betere mensen worden en zodoende heel onze omgeving op een positieve manier kunnen transformeren.

Ik ben geboren op zaterdag 9 augustus 1975 en als je je levenspad nummer wil berekenen moet je gewoon al deze cijfers bij elkaar optellen.  In bijgevoegde link van het Nieuwetijdskind magazine kan je jouw geboortedatum intypen en hij berekent deze automatisch. https://www.nieuwetijdskind.com/numerologie-dit-is-wat-je-geboortedatum-over-je-zegt/

Ik heb levenspad nummer 3 en dat betekent:

 

LEVENSPAD nr. 3

Het levenspad van een nr. 3 gaat over expressie, sociale vaardigheid en creativiteit. Dat zijn de lessen om in dit leven te leren.

Hier zijn de entertainers van de wereld te vinden, heldere, bruisende, sprankelende mensen met een zeer optimistische houding. Een echt begaafde 3 beschikt over uitzonderlijke creatieve vaardigheden, vooral op verbaal gebied; schrijven, spreken, misschien acteren. Kenmerkend is dat de levensweg 3 een bovengemiddeld vermogen geeft in bepaalde kunstvormen. Dit kan schilderen zijn, binnenhuis- of landschapsarchitectuur, ambachten, schrijven, muziek, op het podium, of zelfs al het bovenstaande omvatten. Je hebt de aanleg om een gelukkig, geïnspireerd persoon te zijn en bent voortdurend op zoek naar inspiratie van soortgelijke mensen. Je uitbundige karakter kan je ver brengen, vooral als je ooit in staat bent om je energie en talenten te richten.

Positieve Eigenschappen

De zonnige kant van dit pad hangt samen met harmonie, schoonheid en met het plezier je creatieve talenten te delen met de wereld. Het vastleggen van je vermogen in creatieve zelfexpressie is het hoogste niveau van dit levenspad. De kenmerken van de 3 zijn warmte en vriendelijkheid; je bent een goede prater, sociaal en open. Je benadering van het leven is meestal zeer positief en je hebt vrijwel zeker een zonnige en openhartige aard. Je kunt goed omgaan met alle tegenslagen van het leven en herstelt hier ook gemakkelijk van. Je hebt goede manieren en lijkt je erg bewust van andermans gevoelens te zijn. Over het algemeen leef je het leven ten volle, vaak zonder je al te veel zorgen te maken over de toekomst. Je bent niet erg goed in het omgaan met geld omdat je er over het algemeen niet veel om geeft. Je geeft het uit als je het hebt, en je geeft het niet uit als je het niet hebt.

Negatieve Eigenschappen

Aan de negatieve kant kan een 3 zo blij zijn door zijn levensvreugde dat het leven lichtzinnig en oppervlakkig kan zijn. Je kunt je vaardigheden verspillen en te weinig zingeving laten zien. De 3 kan een raadselachtig type zijn; zonder duidelijke reden kun je humeurig worden en je opeens terug trekken. Escapistische neigingen zijn niet ongewoon en je vindt het erg moeilijk om je blijvend te vestigen in een plaats of een positie. Waak ervoor dat je niet te kritisch bent tegen anderen, of ongeduldig, intolerant, of juist overdreven optimistisch.

Door deze informatie ben je weer een stapje dichterbij over wie jij bent en dat motiveert jou ook om alles uit jezelf te halen wat erin zit.  Dat gevoel ervaar ik toch.  Ik denk voor de mensen die mij persoonlijk kennen zich wel kunnen vinden in deze informatie die veel zegt over wie ik ben en hoe ik mij uit in deze wereld.  Niet alleen online maar ook in de echte wereld.

Hoe bereken je jouw levenspad nummer zonder calculator?

9 ~8 ~1975 = 9+8+1975 = 1992

1992 ~ 1+9+9+2 = 21

2+1 = 3

Levenspad nr = 3

Bij volgende link van het Nieuwetijdskind magazine kan je nog meer lezen over jouw levenspad nummer.  https://www.nieuwetijdskind.com/levenspad-nummer/

Het levenspad van de 3 geeft aan dat je deze planeet binnen kwam met een sterke drang voor creativiteit en met wonderlijke communicatie vaardigheden. Dingen bereiken komen voor jou hoogst waarschijnlijk door je uitzonderlijke gave voor expressie. Een 3 met echte gave heeft vaak uitzonderlijke innovatieve vaardigheden normaal gesproken op het gebied van het verbale, schrijven, spreken, acteren of iets wat hier op lijkt. Hier vinden we vooral de artiesten en entertainers van onze wereld, heldere bruisende mensen met een erg optimistische houding. De verlichte kant van dit pad legt de nadruk op harmonie, schoonheid en plezier. Het delen van je inventieve talenten met de wereld. Het vastpakken en gebruiken van de vaardigheden van creatieve zelf uiting is de hoogst mogelijk bereikbare voor dit levenspad. Het leven wordt meestal tot in het volste geleefd, vaak zonder zorgen te maken over morgen. Je bent niet erg goed in het omgaan met geld omdat je er vaak geen zorgen over maakt. Je geeft het uit als je het hebt en je houdt het wanneer je het niet hebt.

De 3 houdt ervan om mensen te verbinden. De eigenschappen van de 3 zijn warmte, vriendelijkheid, een goede gesprekspartner, sociaal en open. Een goede spreker zowel van het standpunt dat hij fijn is om naar te luisteren, maar ook en misschien nog wel belangrijker, iemand die goed naar een ander kan luisteren. Door deze eigenschap zijn de mensen met levenspad 3 altijd een graag geziene gast op wat voor sociale bijeenkomst dan ook en weten hoe ze andere zich thuis moeten laten voelen. De uitkijk op het leven is vaak uitermate positief. Je houding is meestal warm en openhartig. En blij en vaak geïnspireerd persoon. Je bent constant op zoek en hebt de behoefte om gestimuleerd te worden door soortgelijke mensen.

Er is ook een afgesloten kant aan het levenspad van de 3 dit komt vaak als een verassing voor de mensen die denken dat ze bekend zijn met hoe het in elkaar steekt. De 3 is een gevoelige ziel als die pijn heeft trekt die zich vaak terug in zijn eigen sombere wereld vaak voor langere periodes achter elkaar. Desondanks klimt de drie altijd weer terug op zijn paard klaar voor de volgende ronde. Het is ongewoon makkelijk voor jou om te gaan met problemen omdat je openlijk kan toegeven dat je ze hebt zonder dat je voor al te lange tijd in hun greep houden. Omdat je zelf zo gevoelig bent voor pijn heb je een zorgende houding en ben je erg bewust van de gevoelens en emoties van de mensen om je heen.

In de liefde is de 3 een erg vurige en loyale geliefde. Relaties die niet goed lopen kunnen littekens achter laten die blijven hangen. Emotionele ervaringen van allerlei soorten kunnen de 3 diep raken en het kan even duren voor dat alle drama opgelost is. Jammer genoeg trekt de gevende houding vaak veeleisende partners aan. Net als met de meeste punten in de levens van de mensen met een levenspad 3 is balans in relaties vaak ver te zoeken.

De grote test voor de mensen met levenspad 3 is het controleren van de hoogte en dieptepunten. Je overleeft niet gemakkelijk in een omgeving met veel routine of wanneer je onder een dominant regime wordt geplaatst. Je wordt vaak gefrustreerd door langzaam denkende en over complementaire mensen, je functioneert niet goed met dit type mensen of je er nu voor, met of onder werkt. Je uitbundige persoonlijkheid kan je ver brengen vooral als je al jouw kunnen focust op al je energieën en talenten.

Voor de paar die aan de negatieve kant van dit levenspad lopen. Een 3 kan zo blij worden van het leven dat het leven zijn uitdaging verliest en oppervlakkig wordt.  Je kunt je krachten in de wind slaan en weinig zin en doelloos worden. 3 drie kan een enigma zijn, zonder dat er aanleiding voor is kun je humeurig worden en je zelf terugtrekken. Neigingen om te vluchten zijn niet ongewoon voor de 3 en ze kunnen moeite hebben om zich thuis te voelen op een plek. Bescherm je zelf tegen kritisch zijn op andere, ongeduld, intolerantie of te optimistisch zijn.

Uit heel deze uitleg kan ik mij helemaal vinden dus er zit een kern van waarheid in deze methode om meer kennis van jezelf te ontrafelen toch?  🙂

Ik zou zeggen, ga er lekker mee aan de slag en ontdek hoe een uniek en waardevol wezen jij bent!

Geniet van deze dag!   Ik heb er zin in!

Liefs,

Inge xxx