Lieve mensen,

Mijn eerste YouTube video is geboren.   Kan nog beter maar de boodschap telt.

Mezelf laten zien in de wereld en mijn stem laten horen.  Eindelijk de stap gezet en gewoon in mijn eigen woorden.

In deze video geef ik een korte bondige omschrijving weer van wie ik ben, wat ik doe en wat ik in de wereld wil zetten.

Trots op mezelf!

Dit is een warme oproep aan iedereen die ervoor openstaat om de wonderen van het universum te leren kennen en ook de innerlijke reis naar binnen willen beleven want daar vind je alle antwoorden over jezelf die te lang onder het stof hebben gelegen.

Ik geef interactieve workshops waar persoonlijke ontwikkeling, hooggevoeligheid en spiritualiteit worden besproken maar waar ook wordt gedanst en waar je de kans wordt geboden om alle deelnemers echt te leren kennen.  Persoonlijk contact, positieve energie, enthousiasme, warmte, samenhorigheid, licht en veel liefde zijn de ingrediënten die ervoor zorgen dat jij helemaal voldaan met een gelukkig gevoel mijn workshop zal verlaten.

De lezingen gaan vooral over mijn levenservaring en zullen jullie zeker inspireren om hier zelf ook iets mee te doen.

Hier op mijn blog kan je alvast heel veel informatie lezen sinds de opstart in april 2018 en dat geeft je een indruk van wat je kan verwachten.

Tot binnenkort en nog een schitterende dag gewenst!

Veel liefs,

Inge xxx