Dag lieve iedereen,

Ik heb nog meer pareltjes ontdekt van de mooie sensuele Delilah met haar engelen stem.  Wat een talent! Wow!  Ik blijf deze nummers telkens maar opnieuw afspelen en dat betekent,  pure kwaliteit van de bovenste plank.

In het verleden heb ik dit al een paar keer gedaan.  Een extra blog gewijd aan ware kunstenaars.  Als een talent er zo uitpuilt boven al de rest, dan verdienen ze oprecht extra aandacht.  In volgende blog heb ik het nummer “Go” van haar gepost.  https://www.loveangels.be/delilah-go-this-is-love-will-i-am-ft-eva-simons/

Deze keer maar liefst 5 video’s waaronder een prachtig live optreden van Love you so en een originele video van Inside my love die heel erotisch artistiek is gemaakt.  Zo zie je maar dat je geen expliciet bloot nodig hebt om toch sensuele seksualiteit uit te stralen. In de video van Love you so zie je ook liefde en knuffelen.  Wij zijn samen met het dierenrijk één.  Wij staan op gelijke voet,  zijn allemaal seksuele wezens en dit mag je ten volle laten zien.  Ook al is de maatschappij nog steeds veel te preuts naar mijn mening.

We krijgen wel massaal geweld en ellende voorgeschoteld in de media, (dit wordt bewust gedaan om angst te zaaien), maar als we seks willen hebben (liefde bedrijven) moet het achter hoek en kant gebeuren (vooral binnen) en als je het buiten doet, moet je nog oppassen dat je geen boete krijgt voor openbare zedenschennis.

Je kan jezelf afvragen?  Wat is nu het mooist om naar te kijken en waar word je gelukkig van?  Liefde in al zijn facetten is het meest wonderbaarlijke wat je als mens kan en mag ervaren.

Ik heb hieronder een paar numerieke boodschappen bijgezet omdat ik deze ook altijd bewaar op mijn smartphone maar er niks mee doe vandaar enkele van de ontelbare die ik elke dag waarneem.

De engelen proberen op alle mogelijke manieren jouw aandacht te trekken en zoals je hieronder kan zien als een bepaalde boodschap niet echt wil doordringen, dan herhalen ze het gewoon nog een keer hetzij op een andere dag maar wel binnen de 3 dagen.

Wat ik nu de laatste 8 maanden heb ervaren, dat zijn wonderen, iedere maand weer.  Hoe zij erin slagen om zeer ingenieus ervoor te zorgen dat ik niks te kort kom exact op het juiste moment.  Dit is ook stof om met een publiek te delen aangezien ik er nood aan heb om dit met de wereld te delen.  Zo is dat eigenlijk al een paar jaar aan de gang en zeker sinds ik in volle transformatie ben omdat ik er nu ook bewuster van ben.   Ik heb nu het perfecte evenwicht gevonden tussen de spirituele en materiële wereld en dit kan iedereen ervaren als ze er voor willen openstaan natuurlijk.

Innerlijke vrede en rust bereiken terwijl je in een onzekere situatie verkeert met alle chaos die er bij komt kijken.   Vertrouwen hebben dat het Universum voor jou zorgt terwijl je vlijtig met jouw missie bezig bent.  Daar is veel moed voor nodig.  Kwestie is zeer aandachtig jouw intuïtie te volgen en risico’s durven nemen zonder rekening te houden wat de buitenwereld ervan denkt.

Ik dank met heel mijn hart de onzichtbare wereld die pal achter mij staan en de steun zijn voor mij nu op dit moment die ik nodig heb.

Heel veel lees- en luisterplezier met deze blog en een heel fijne avond gewenst.

Warme knuffels,

Inge xxx

 

 

 

 

Klok 8u24 (3/9/19) & nummerplaat 824 (1/9/19)

Engel nummer 824 brengt een boodschap van je engelen dat je harde werk, inspanningen en vastberadenheid vruchten plukken en dat je gezegend wordt met de vruchten van je arbeid. Door ijver en vastberadenheid heb je veel bereikt en de engelen prijzen je voor je inspanningen en moedigen je aan om het goede werk voort te zetten. Vertrouw erop dat aan al je monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan terwijl je je levensdoel en zielsmissie nastreeft en dient.

Engel Nummer 824 geeft een boodschap om uw persoonlijke waarden en principes als uw gids te laten dienen en in uw eigen waarheden te laten staan. Begrijp en waardeer uw ware potentieel en de kansen die u op dit moment bieden. Je hebt een grote bron van innerlijke wijsheid, praktische kennis, veerkracht en vindingrijkheid, en je wordt aangemoedigd om ze volledig te benutten.  Loop je gepraat, spreek je waarheden, breng een balans tussen verleden, heden en toekomst in het hier en nu en ken je levensmissie. Eer het verleden als je leraar en het heden als je inspiratie.

Engel nummer 824 geeft aan dat je het recht hebt verdiend om positieve resultaten en uitkomsten te verwachten voor alle situaties en omstandigheden in je leven. Goed gedaan!

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/12/angel-number-824.html

 

88,55 euro handscanner boodschappen

885

Engel nummer 885 brengt een boodschap van je engelen dat ze je leiden naar prachtige nieuwe kansen en situaties die beter geschikt zijn voor jouw behoeften, verlangens en goddelijke zielsdoel. Deze veranderingen kunnen betrekking hebben op een kwestie van werk / carrière / inkomen of situatie, en je engelen moedigen je aan te vertrouwen dat je tevreden zult zijn met de positieve resultaten.

Angel Nummer 885 suggereert dat ingrijpende veranderingen in je leven je carrière en financiële mogelijkheden zullen verbeteren en een promotie, een loonsverhoging, een onverwachte meevaller of een nieuwe carrièrekeuze en / of richting kunnen veroorzaken. Vertrouw erop dat deze veranderingen succes, vervulling en geluk zullen veroorzaken.

Engel nummer 885 betekent dat je op weg bent naar substantiële veranderingen in je leven. De boodschap van je engelen is om te onthouden dat je heel veel geliefd bent en ondersteund wordt door het Universum, en om je eraan te herinneren vast te houden aan je geloof en vertrouwen. Sommige beperkingen kunnen worden afgeworpen om een ​​promotie van een soort mogelijk te maken.

Ontdek wat je hart doet zingen en zing het dan hard. Eer je eigen stem.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-885.html

 

855

Engel Nummer 855 brengt een bericht om zich bewust te zijn van de toevalligheden en synchroniciteiten die op dit moment in uw leven verschijnen terwijl ze zich voordoen om u te begeleiden en te helpen, en ook om u kansen te bieden die u vooruit op uw pad zullen brengen. Synchroniciteit verbindt je uiterlijke en innerlijke werelden op manieren die suggereren dat er een verborgen kracht of orde in het universum is. Sommige dingen zijn gewoon bedoeld om te gebeuren.

Angel Nummer 855 suggereert dat er positieve veranderingen plaatsvinden met betrekking tot uw inkomsten verdiencapaciteit, uw carrière en de financiële aspecten van uw leven. Vertrouw erop dat deze veranderingen geweldige resultaten zullen opleveren die een voortdurende stroom van overvloed in je leven zullen garanderen.

Engel nummer 855 betekent dat je op weg bent naar substantiële veranderingen in je leven. Hoewel de veranderingen die voor je liggen op dit moment misschien ontmoedigend voor je lijken, zul je ze in de tijd en achteraf gezien herkennen als verhulde zegeningen.

Engel nummer 855 is een boodschap van je engelen om te onthouden dat je heel geliefd bent en ondersteund wordt door het universum, en om je eraan te herinneren vast te houden aan je geloof en vertrouwen terwijl je door deze noodzakelijke veranderingen gaat. Sommige beperkingen  moeten mogelijk worden afgeschaft om een promotie mogelijk te maken.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-855.html

 

klok 8u56

Engel nummer 856 moedigt je aan om de tijd te nemen om te bekijken wat er op dit moment in je leven gebeurt, en als je het niet leuk vindt, verander het dan. Als aspecten van je leven niet gaan zoals je zou willen, kun je je leven veranderen door je overtuigingen, denkpatronen en verwachtingen te veranderen. Heb de moed om trouw te zijn aan jezelf en volg je dromen. Als je echte verandering in je leven en in de wereld wilt zien, begin dan bij jezelf.

Engel nummer 856 vertelt je dat je positieve acties en intenties om je leven ten goede te veranderen worden ondersteund en aangemoedigd door de engelen en spirituele rijken. Geef alle zorgen of angsten over je huidige levensveranderingen aan de engelen voor transmutatie en genezing, en vertrouw erop dat deze veranderingen geweldige overvloed en zegeningen in je leven zullen brengen. Vertrouw erop dat aan al uw monetaire en materiële behoeften zal worden voldaan zoals vereist.

Angel Nummer 856 suggereert dat financiële zorgen en lasten wegnemen en een positieve stroom van overvloed op het punt staat je leven binnen te komen. Wees dankbaar voor je zegeningen en besef dat hoe meer je hebt, hoe meer je met anderen moet delen.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-856.html

 

 

Een mondig makende energie zoekt expressie van binnenuit.  Ze wil u bevrijden van verwarring, verlamming en stagnatie.  Ze wil u bewegen tot bewust gekozen actie, meer discipline en focus.  Het is tijd om te stoppen met de frustratie van herhalende oude patronen. U bent bereid die te doorbreken naar een nieuwe manier van leven!  Voel u geïnspireerd, wees geactiveerd en richt u op uw dromen en wensen.  Zet stappen om die op een fysiek niveau te manifesteren.  Geloof dat uw succes onvermijdelijk is.

Het goddelijke mannelijke in u weet wanneer u een overtuiging, angst, gewoonte, persoon of situatie moet accepteren en wanneer u nee moet zeggen.  Deze goddelijke mannelijke energie is aanwezig in alle mannen en vrouwen.  Ze stimuleert de geest en reageert in tijden waarin u zich misschien uitgeput voelt, het gevoel hebt dat er van u wordt geprofiteerd of overweldigd bent door te veel keuzes en eisen.  Ze breekt door de verwarring die ontstaat door keuzes maken en prioriteiten stellen.  Ze weigert zich te laten afleiden en voorkomt dat u wordt weerhouden van uw levensdoel.

Het goddelijke mannelijke groeit in u, nu.  Het is het spirituele licht dat de waarheid onthult zonder filters of sluiers.  Laat deze energie afleiding, eisen en drama uit uw leven verwijderen.  Laat ze u helpen om te onderscheiden wat het beste is voor u en u de moed geven om daarnaar te handelen.  Laat ze helpen uw tijd en energie te besteden aan wat het belangrijkst voor u is.  Ze zal u de kracht geven om succes te claimen in wat het belangrijkst voor u is.

Het goddelijke mannelijke overwint uitstelgedrag.  Het werkt steeds weer, in overeenstemming met het hart.  Goddelijke mannelijke energie geeft ieder leiden licht de kracht zich liefhebbend te doen gelden in de wereld.  Het steunt ons als we opstaan voor wat belangrijk is voor het hart en liefdevol maar duidelijk nee zeggen als dat nodig is.

Verklein uw innerlijke goddelijke mannelijke niet, of u nu een man of een vrouw bent.  Voed het.  Als uw mannelijke energie echter vastzit in de wonden van uw voorouders eist ze misschien absolute perfectie voordat u gelooft dat u liefde verdient.  Ze kan zelfs gewelddadig zijn jegens u, u misschien belemmeren om nee te zeggen tegen gewelddadige relaties of zelf beschadiging (door teveel te trainen, uw lichaam te weinig voeding of rust te geven – of door uw gevoelens, kwetsbaarheden en intuïtieve wijsheid te negeren).  Ze moet misschien worden genezen door uw innerlijke goddelijke vrouwelijke om zich geliefd, waardevol, waardig, nodig en gerespecteerd te kunnen voelen.

Dan zal de innerlijke vrouwenhater wegvallen omdat een nieuwe krachtiger goddelijke mannelijke zich doet gelden in u.  Leer dit deel van uzelf te vertrouwen.  Laat het sterk worden – het kan uw gids zijn, beschermer, verdediger zijn.  Vertrouw als het nee zegt tegen iets of iemand.  Vertrouw als het zegt ‘Je bent hier klaar voor’ en u stimuleert om in actie te komen.  Als u het  vertrouwt, durft u zichtbaar te zijn.  Uw innerlijke goddelijke mannelijk helpt u uw licht te schijnen zonder angst zodat ook anderen hun weg kunnen vinden door de duisternis naar liefde.

Ik roep het onvoorwaardelijk liefdevolle goddelijke mannelijke in mezelf aan.  Ik respecteer en eer u en heb u nodig.  Ik laat pijn over hoe wij in het verleden met elkaar omgingen los.  We zijn gezegend met goddelijke liefde en genezing, nu.  Help me de moed en het zelfvertrouwen te hebben om mijn waarheden te leven en open te zijn over wie ik ben.  Ik eer uw kracht en macht in mij.  Ik weet dat voor iedere droom die het goddelijke in mijn hart heeft gelegd ook evenveel zelfvertrouwen, intelligentie, kracht en vermogen in mijn ziel is gelegd.  Ik kies voor de moed van mijn overtuigingen en om naar binnen te gaan om te vinden wat ik nodig heb zodat mijn licht volop kan schijnen in de wereld.   Mogen alle wezens worden gesteund bij het overwinnen van pijn die te maken heeft met het mannelijke principe.  Mogen alle wezens hem en zijn goddelijk doel in de spirituele evolutie van de mensheid herstellen, genezen, liefhebben en respecteren.  Uit eigen vrije wil nodig ik onvoorwaardelijke liefde uit me te helpen bij dit proces voor alle wezens.  Amen!

 

Nu is de tijd gekomen om de diepte in te duiken en je hartenwens te vervullen.

Ook al voel je je er nog niet klaar helemaal klaar voor, deze kaart wilt je vertellen dat er geen beter moment is dan nu om ervoor te gaan.  Ga je dromen achterna en duw alles van je af dat ongerelateerd is aan deze levensmissie.

Pas je schema zo aan zodat je de meeste tijd kunt besteden aan je prioriteiten en doelen.  Delegeer taken aan andere mensen of vraag iemand om je te helpen.

Je zal gelukkiger zijn en een groter zelfvertrouwen hebben en je zal meer van deze positieve energie in de toekomst blijven aantrekken wanneer je er nu voor gaat en je hart volgt.

 

Geloof in uzelf ~ want u bent een wonder van de schepping.

Laat uw angst los ~ en u zult een stralende ster ontdekken.

Vertrouw op de genezende kracht van de liefde, want u bent een oceaan van licht, die het licht van de zon, het universum en de sterren weerspiegelt.

De liefdesvlam zit in uw hart, hij overspoelt alles op zijn pad.

Uit dit licht worden nieuwe sterren geboren.  Explosies van liefde.

Een stralend hart dat het tij van de oceaan laat keren.

Een oneindig hart voor eeuwig badend in licht.

De nachtelijke hemel is een tapijt van juwelen. Dauwdruppels vormen een oceaan.

Door bomen, bergen en valleien schijnt u oneindig helder.

Deze kaart is een zegen van het universum, voel hoe ieder woord resoneert met uw hart.

 

Jouw ziel is eeuwenoud, dierbare Aspirant en brengt niet alleen tijdingen vanaf de aarde.  Ze bezit veel bijzondere wijsheid van Sterrenvolkeren van beschavingen veraf en dichtbij met een uniek bewustzijn op een hoog trillingsniveau dat de mensheid kan helpen over te gaan van een cultuur gebaseerd op angst naar een beschaving gebaseerd op liefde.  Je wordt geleid naar een diepere acceptatie van je innerlijk weten.

 

Terughoudendheid, losmaking, kalmte, ontspanning.

Jouw Hogere Zelf adviseert je om je emoties onder controle te houden tijdens deze tijden van verandering en overgang.  Wees ook alert, om niet emotioneel gemanipuleerd te worden door de angst en het drama van degene om je heen.  Het is een tijd van verandering en vanwege de daarmee gepaarde onzekerheid komt er een hoop onrust en onveiligheid vrij.  Herken de potentiële stress en kies ervoor om deze vluchtige storm te trotseren door cool, kalm en bedaard te blijven.

Wat je ook doet, laat jezelf niet toe om toe te geven aan de verleidelijke en verslavende aantrekkingskracht van het hoge drama als een manier om de overvloed aan adrenaline die door je lichaam raast op te gebruiken.  Ga hardlopen of naar een fitnesscentrum.  Gebruik je onrust fysiek in plaats van emotioneel en bescherm jezelf tegen de angst aanwakkerende acties van anderen.

Ja, het is moeilijk om het onbekende tegemoet te zien, maar je Hogere Zelf verzekert je rustig dat welke uitdaging je ook zult tegenkomen, je kan die met gratie aan als je bedaard, relaxed en geaard blijft.

 

Ik maak mijn uitdagingen licht.

Lachen trekt eenhoorns aan.

Eenhoorns houden van lachen en van gelukkig zijn, dus maak de dingen licht vandaag.  Doe iets wat je blij maakt, of ga naar vrienden die vrolijk en opgewekt zijn. Deze kaart brengt je in herinnering dat lachen de energetische frequentie om heen verhoogt en zo eenhoorns aantrekt.

 

Maak je geen zorgen. Alles verloopt uitstekend.

  • Schrijf alles waar je je zorgen over maakt op, maak er een lijstje van en verwijder dat dan uit je leven met één of andere ceremonie, gooi het in het water of begraaf het.
  • Praat met mensen die bij je situatie zijn betrokken en check nog een keer de feiten.
  • Misschien maak je je zorgen omdat je iets voor waar hebt aangenomen, dat niet lijkt te kloppen.
  • Zorg dat je voldoende rust krijgt, en dat je gezond eet, want ook fysieke spanning kan leiden tot overbezorgdheid en tot oververmoeidheid.

De elfen weten dat je je zorgen maakt over de uitkomst van deze situatie.  Daarom hebben zij je deze kaart gestuurd, om je gerust te stellen dat alles uitstekend verloopt, volgens de hogere maatstaven. Doe iets wat je manier van kijken opkrikt en wat je hart en je geest verlichting geeft, zoals bijvoorbeeld een wandeling buiten in de natuur, breng tijd door samen met mensen die je lief zijn, neem lichaamsbeweging of geniet van een creatief project.  Hoe meer je in het hier en nu kunt blijven en vol vertrouwen, hoe beter het resultaat zal zijn.

 

Je betreedt nu gebieden die nog niet in kaart zijn gebracht en je kunt schitterende, nieuwe ervaringen verwachten.  Om op het beste pad van je bestemming te blijven, zul je je kompas op het Ware Noorden moeten richten.  Alleen Spirit, of een hogere macht, kan deze functie bedienen. Geld, bezit, prestige, een romance en andere materiële zaken kunnen je niet helpen om de ware weg te vinden.  Het zijn simpele dingen die je op je reis kunt ervaren.

Weet dat Spirit in je leven werkt.  Zelfs als je je tijdelijk verloren voelt, zal het gemakkelijk zijn om je weg te vinden.  Geloof en heb vertrouwen, want je kompas, met Spirit als het Ware Noorden, verzekert je ervan dat je nooit zult verdwalen, zelfs niet als je geen sterren ziet en alles donker lijkt.

 

In je vorige en huidige leven heb je de regels gevolgd bepaald door het gezag.  Wellicht ben je autoritaire en wrede figuren tegengekomen die eventueel hongerden naar macht of anderen misbruikten.  Daardoor heb je nu moeite met gezag en moeilijk bestand tegen hun wil.  Je voelt je snel geïntimideerd en geeft snel toe vanwege de lieve vrede.  Deze kaart wil zeggen dat je van jezelf mag houden en dat jouw mening er ook toe doet.  Laat je eigen stem horen.

Bron: https://www.orakels.net/orakelkaarten

_______________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 5:31

Engel nummer 531 brengt een bericht van de engelen en geascendeerde meesters dat je volledig wordt ondersteund en aangemoedigd om de noodzakelijke levensveranderingen aan te brengen die je in overeenstemming zullen brengen met je levensdoel en zielsmissie. Geef angsten of angstgevoelens aan de engelen voor genezing en transmutatie, en heb moed en vertrouwen dat alles naar het goddelijke plan gaat.

Engel nummer 531 suggereert dat je gedachten, gevoelens en indrukken worden doordrenkt met goddelijke leiding en dat je wordt geholpen met de keuzes en veranderingen in het leven die je aan het maken bent. Vertrouw erop dat deze veranderingen voor je hoogste goed zijn en in lijn zijn met je zielsdoel. Je engelen omringen je met liefde en zegeningen.

Engel nummer 531 is een teken dat je binnenkort kansen krijgt om je natuurlijke talenten en vaardigheden volledig te benutten, en wanneer je je geschenken gebruikt, voel je je zelfverzekerd, in vrede, gelukkig en voldaan terwijl je uit je ware, hogere zelf komt. Je hebt geweldige vaardigheden en talenten, dus deel de hoogste en meest ware delen van jezelf met anderen op unieke en verschillende manieren.

Engel nummer 531 kan ook suggereren dat er binnenkort een nieuwe deur voor je zal openen. Vertrouw op het proces van het leven. Maak je geen zorgen over het niet weten wat er daarna voor je op komst is, want wanneer die deur opent, zul je WETEN dat dit de juiste is voor jou. Wees vrij om jezelf te zijn en je waarheden te uiten.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/09/angel-number-531.html

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 3:26

326; Je gebeden zijn gehoord en beantwoord door de verlichte meesters.  Zij zorgen ervoor dat er voortdurend in al je behoeften wordt voorzien.

Engelen boodschap video 3 ~ duurtijd 4:22

422; De engelen raden je dringend aan te geloven en vertrouwen in hen en jezelf te hebben.   Zie de engel in jezelf en in andere mensen om je te helpen in het goede in de mens te geloven

Engelen boodschap video 4 ~ duurtijd 4:48

448; De Engelen des Over vloed,s zijn bij je en helpen je, je goddelijk erfdeel te ontvangen.

Engelen boodschap video 5 ~ duurtijd 4:27

427; De engelen zeggen dat je op de goede weg bent en dat je goede redenen hebt om optimistisch  te zijn. Je geloof in de goddelijke leiding die je van de engelen krijgt, is een van de belangrijkste oorzaken van je succes.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  430

430; God, de engelen, de verlichte meesters en het hele universum staan volledig achter je!   Vraag de hemel om hulp wanneer je maar wilt.

Boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 3888

388

Engel Nummer 388 is een teken dat uw sterke verbinding met de engelen en spirituele rijken, evenals uw gebeden, positieve bevestigingen en verwachtingen, u heeft geopend voor de stroom van oneindige overvloed. Vertrouw erop dat je alles krijgt wat je wilt, nodig hebt en verdient op welke manier dan ook voor je hoogste goed. Net als bij de wet van ‘geven en ontvangen’ als je genoeg hebt, heb je genoeg te geven. Wees dankbaar voor je zegeningen en deel ze met anderen.

Engel Nummer 388 vertelt je dat de Opgevaren Meesters en je engelen contact maken met je hogere zelf en innerlijke wijsheid om je begeleiding, ondersteuning en liefde op je pad te geven. Gebruik je persoonlijke creativiteit op een constructieve en productieve manier en zet je vaardigheden en talenten aan het werk om de verlangens van je hart te bereiken. Vertrouw erop dat u succes zult vinden in de door u gekozen inspanningen.

“Als je je eigen idealen nastreeft en geniet van wat je doet, want dat is hoe je ervoor kiest om te denken, succes zal naar je toekomen op manieren en overvloed die je dromen te boven gaan.”

– ‘Gem Drops from Eykis’ – Dr Wayne Dyer

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2011/08/angel-number-388.html

888

Engel nummer 888 brengt een verheffende boodschap van aanmoediging van je engelen die vertelt over prestaties, succes, streven naar vooruitgang en bereiken. Het brengt een boodschap over om optimistisch te blijven en te luisteren naar je intuïtie en innerlijke leiding. Leg een solide basis voor uzelf en uw dierbaren, want dit zal uw toekomstige welvaart verzekeren. Het Universum en je engelen zullen je altijd ondersteunen, maar het is jouw verantwoordelijkheid om ervoor te zorgen dat je het juiste werk en de nodige inspanningen levert wanneer en waar nodig. U wordt aangemoedigd om uw volledige potentieel waar te maken.

Engel nummer 888 geeft aan dat financiële en materiële overvloed in je leven op komst is en kan suggereren dat je onverwachte beloningen zult ontvangen voor goed werk uit het verleden. Karma wordt in natura terugbetaald.

Engel nummer 888 vertelt je dat je levensdoel volledig wordt ondersteund door het universum. Het universum is overvloedig en genereus en wil je belonen. Grote financiële welvaart is van jou, nu en in de toekomst.

Engel Nummer 888 kan ook suggereren dat een fase in je leven op het punt staat te eindigen en een teken van waarschuwing is, zodat je jezelf en je leven daarop kunt voorbereiden. Het kan ook aangeven dat je een emotionele, carrière- of relatiefase in je leven aan het afronden bent.

Breng nooit uw integriteit in gevaar in een poging om ‘vooruit te komen’. Eer je eigen waarheden en wees trouw aan jezelf en je eigen levenspad en missie.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2012/01/angel-number-888.html

_______________

 

I’m fighting a war that I did not choose
I’m hosting the blame when my ego’s bruised
I’m pointing the gun towards my oldest friend
I’ll carry your heart till the bitter end

Now you own a lifetime, of woes,
But they ain’t mine

You know I love you so,
Even though I can’t let you know
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so

I’m falling apart at my every seam
I’m chasing my tail whilst you chase your dream
Inhaling the stench of my love’s betrayal
Keep ignoring the signs, darling you’ll prevail

Cause you own a lifetime, of woes,
But they ain’t mine
And you sold my life line
So I’m blue when the bell chimes

You know I love you so,
Even though I can’t let you know
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so

Do you know I love you so
In my heart, that’s when you’re home
I know you leave me lonely
I know you leave me lost
Still my heart goes
And so and so and so and so

You know I love you so,
Even though I can’t let you go
You know I love you so,
Forgetting all of my trials
You know I left you lonely
You always leave me with doubt
You know I love you so,
And so, and so, and so, and so

 

 

 

 

Two people, just meeting, barely touching each other
Two spirits, greeting, tryna carry each further
Two people, just meeting, barely touching each other
Two spirits, greeting, tryna carry each further

Cause you are one, and I am another one
We should be, one inside each other

[x2:]
You can see inside me,
Will you come inside me
Do you wanna ride
You can see inside me,
Will you come inside me
Do you wanna ride

Two strangers, not strangers
Only lacking the knowing
So willing, feeling
Infinite growing

Cause you are one, and I am another one
We should be, one inside each other

You can see inside me,
Will you come inside me
Do you wanna ride,
You can see inside me,
Will you come inside me
Do you wanna ride, inside my love

Inside my love…
Inside my love…
Inside my love…