Dag lieve lieve mensen allemaal! 🥰💖

Hoe gaat het met jullie? Hopelijk alles naar wens en alles wat niet goed gaat, heeft een reden en schreeuwt om verandering, vandaar het ongemak en het gevoel dat de grond onder je voeten wegzakt. De welbekende torenkaart in de tarotkaarten is hier het voorbeeld van. Het voordeel is dat alles wordt verwijderd wat jouw zielsgroei in de weg staat en van daaruit wordt er iets nieuws geboren. De geboorte van jouw Ware Zelf en dat is LIEFDE.

Ondertussen is er heel wat gebeurd, zowel op avontuurlijk en emotioneel vlak als wat mijn gezondheid betreft. Al deze ervaringen en informatie heb ik nu in maar liefst 4 blogs onderverdeeld.

Ik ben er zonet achter gekomen dat deze blog ook veel te lang zou worden dus heb ik deze weer opgesplitst in een nieuwe blog die je kan lezen bij het onderwerp spiritualiteit maar die nog niet af is dus nog even geduld oefenen. 😉

Concreet heb ik nu een muziekblog bij hooggevoeligheid gemaakt die je al kan bekijken en horen en deze hoort bij persoonlijke ontwikkeling. Ik had jullie ook beloofd over mijn workshop ervaringen te vertellen en dat wilde ik in deze blog nog erbij voegen maar dit hou ik ook gereserveerd voor in het onderwerp workshops/lezingen die je hier op mijn website vindt. Zo is alles netjes verdeeld en heb je meer overzicht. Dus deze komt er ook nog aan. 😃

Toen ik bezig was zonet al de informatie die ik hier al wat had geplaatst en onderwerpen waar ik het nog over wilde hebben kopieerde naar dat nieuwe blog voelde het voor mij al meteen een stuk lichter dus nu is de druk minder en dat is nu net de bedoeling. Niks moet maar alles op mijn tempo lekker chill.

Aan het woordje moeten heb ik een gruwelijke hekel by the way. Vooral als ze heden ten dage naar je roepen in de winkel dat je die muilluier over je neus “moet” zetten, niet alleen winkelpersoneel maar zelfs klanten die je erop attenderen. Ik heb zo eens gezegd dat ik niks “moet”. Het enige dat ik echt “moet” is ADEMEN en met die monddood makende muilkorf gaat dat niet.

Dus ik ben nu zo ver dat ik officieel besluit om dat onding niet meer op te zetten zelfs niet meer onder mijn kin. Ik ken een wakkere dokter die medische attesten schrijft die je kan laten zien als ze heel moeilijk doen maar ze hebben zelfs het recht niet om dat aan je te vragen dus die moeite bespaar ik mij en in de plaats daarvan gebruik ik mijn krachtige geest waarvan wij het volledige potentieel zwaar onderschatten.

Hoe doe ik dat? Het is me in het verleden al gelukt maar nu is het de bedoeling dat ik dit consequent doe want jouw energietrilling is allesbepalend. In eerste instantie aan jezelf beloven dat je dit nooit meer opzet en dat dan ook doen want als je een keer afwijkt, dan bedrieg je jezelf.

Vanuit die belofte stevig in je schoenen staan dus goed geaard vol zelfvertrouwen met opgeheven hoofd vb een winkel binnen stappen en in jezelf constant zeggen: “Ik ben vrij en soeverein.” Soevereiniteit: vrijheid om onafhankelijk van wie dan ook zelfstandig over zijn gedragingen te kunnen beslissen. Dat wordt dan jouw trilling en waarheid. Die energie straal je uit en dan kijken de mensen wel naar jou maar reageren ze niet. Dit heb ik zelf ervaren wanneer ik reeds een paar keer geprobeerd had dit te doen en het lukte wonderwel! Te gek! 😀

Of je kan zeggen: “Dit is niet mijn realiteit.” Onze natuurlijke staat is LIEFDE als zielen met een VRIJE WIL. De realiteit van de muilkorven is angst en daar doe ik niet aan mee.

Op die energie zal je geen reacties aantrekken van de lagere angst trillingen want de trilling van liefde is veel te hoog dus dat niveau is voor hen onbereikbaar. Als je ervan overtuigd bent dat je dit altijd kan manifesteren, dan zal je nooit geen last meer hebben van confrontaties of mensen die je de les willen spellen. Alvast veel succes met het optimaal gebruiken van jouw krachtige geest! 🙏🥰

Wanneer je je intens verbonden voelt met het Universum ben je nooit meer ongelukkig. Ik voel me ontzettend happy de peppie en geliefd door alles en iedereen! Zalig! Ik heb zelfs vaak intense geluksmomenten dat het me diep ontroerd … Oprecht dankbaar om me zo gesteund te voelen door Het Al! 🙏

Vorige maand op 23 januari heb ik voor de eerste keer deelgenomen aan een vreedzame vredesmars in Brussel waar maar liefst een 500 000 mensen aanwezig waren, niet dat wat de media pretendeerde slechts 50 000 haha. Samen met een grote groep vertrokken we vanuit Lommel met 2 bussen en zat de sfeer er goed in! Geweldig!

Ik werd aangetrokken door de flyer die er in de wakkere kringen uitgedeeld werd waar een massa mensen op te zien was en met als titel “De ploeg van 1 miljoen ~ De 3 grootste Europese groepen mobiliseren en meer dan 560 organisaties uit heel Europa die zich verenigen om een duidelijk signaal te geven te vechten voor vrijheid, democratie en mensenrechten. Iets wat op wereldniveau geschonden wordt zoals ik in vele andere blogs al heb aangehaald. Het wordt gewoon gekker met de dag.

We vertoeven in een echt wereldcircus. Dit dient om de mensheid wakker te schudden zodat het bewustzijn op collectief niveau de hoogte in gaat en we met zijn allen kunnen ascenderen naar de Nieuwe Wereld, de 5de dimensie en hoger. Een wereld waar alleen de kracht van liefde bestaat en iedereen in harmonie, vrede en verbinding leeft met alle rijkdommen die Moeder Aarde ons te bieden heeft.

Waar we opnieuw bewust worden dat we verbonden zijn met heel het Universum en we ook de opportuniteit hebben om galactisch te reizen en samen te werken met onze binnen- en buitenaardse familie. Wij zijn de enige soort die gevangen zit op één planeet terwijl de rest van de hoogontwikkelde buitenaardse beschavingen de vrijheid hebben om te reizen naar de ontelbare sterrenstelsels en planeten die het multiversum rijk is.

Toch te gek om hier alvast naar uit te kijken! Ik word hier altijd zo wild enthousiast van! Ik kan haast niet wachten tot ik eens een moederschip of een kleiner ruimteschip in real life kan zien en hen van nabij leer kennen. Liever gisteren, dan vandaag haha!

Om nu terug te komen op die vredesmars die tevens heel rustig verliep, waar ik heel veel liefde, vriendelijkheid en blije mensen zag, waar ik gedanst heb op straat nadat we verjaagd werden door de waterspuitende politie die ik zelf niet van dichtbij heb ervaren daar onze groep al vroeg in de gaten had uit de weg te gaan. Waar ik nieuwe mensen heb leren kennen afkomstig uit Oost-Vlaanderen en we instant een zeer mooie connectie ervaarde.

Hier werd ik me weer bewust dat ik hoop geef aan mensen die het even niet meer zien en wanhopig zijn gezien de omstandigheden die ze meemaken in hun families ivm de biowapens (vaccins). Als ze dichterbij hadden gewoond, ze zeker naar mijn workshop gingen komen daar ze zoveel nood hebben aan positieve energie, licht, verbinding en liefde om weer verder te kunnen op hun levenspad.

Naar het schijnt was ik ook even te zien samen met een koppel uit mijn lichtfamilie op tv bij het nieuws haha. Ik heb de beelden zelf niet gezien omdat ik al jaren bewust geen tv abonnement meer heb en onlangs zelfs de tv verbannen heb uit mijn woonkamer.

Hij staat nu op de kamer van mijn zoon en heel af en toe kijk ik nog weleens een film of serie met lichte positieve energie wel te verstaan via Netflix. Feitelijk is het de bedoeling dat we onze tijd benutten om volledig onze aangeboren creatieve vermogens te gebruiken en van daaruit de passie en het plezier te vinden ipv dat we bewust door een beeldscherm hiervan worden weggehouden. Dit is altijd de intentie geweest van degene die ons onderdrukken by the way.

Verder heb ik afgelopen maandag ook geheel onverwacht meegedaan aan een positief intitiatief van onze groep om op de brug van Houthalen al de vrachtwagen chauffeurs aan te moedigen ivm hun intentie om zoals in Canada Brussel vast te zetten en dit om weer te strijden voor onze mensenrechten en dit vanuit de kracht van liefde.

Niet wat de media ons voorschotelt dat wij zogezegd altijd de onrust aanwakkeren. Het is de elite die expres de politie diensten brainwashen en gecontroleerde oppositie inschakelen om die onrust aan te wakkeren en zo worden iedere keer onze acties abrupt onderbroken terwijl demonstreren ook een “mensenrecht” is.

Bij die vredemars in Brussel vb hing er voortdurend een politie helikopter boven ons hoofd veel lawaai te maken zodat we maar weinig konden verstaan van wat de sprekers ons wilde vertellen. Ik had zelfs een kippevel moment van een bepaalde spreker die echt met rake woorden vertelde wat er op wereldniveau gaande is en ik vergeleek het met Martin Luther King die hetzelfde deed indertijd.

Te maandag vond ik het heerlijk om hartjes symbolen te maken met mijn hand en uitgebreid te staan wuiven aan het voorbij rijdend verkeer die reageerden met toeteren, lichten flikkeren en lachende mensen. Er hingen spandoeken van ons tegen de tralies waarop duidelijk liefde en vrede op stond dus dat is ook de energie die we uitstraalden.

Toen een deel van onze groep naar huis ging, want zij stonden al van ’s morgens vroeg daar en ik nog overbleef met enkelen, verscheen plots de politie “weer”. ’s Morgens waren ze ook al geweest met een heel arsenaal waaronder de commissaris die ons de toelating gaf om te demonstreren zolang we niets verkeerd deden om het verkeer te storen. Ik deed alsof ik ze niet zag en deed vlijtig verder met lachen en hartjes symbolen maken haha.

Eén van de 2 agenten kwam naar me toe en zei dat de wegpolitie gemeld had dat er spandoeken van ons op de weg waren gevallen waarop ik zei dat dit niet kon want ze hingen er allemaal nog netjes aan en 1 spandoek was er al reeds afgehaald daar degene waar deze van was naar huis vertrokken. Ah…zo zei hij dan zal de wegpolitie liegen dan? Pure manipulatie! Tsss…. Waarop ik stilletjes zei: “Ja”, en toen probeerde het die andere agent die in tegenstelling tot de andere die een vriendelijker uiterlijk had een veel strenger gezicht uitstraalde.

Hij zei meteen botweg: ” Geef me je identiteitskaart!”, waarop ik zei: “Ik doe niks verkeerd want ik verspreid liefde hier.” Hij zei daarop: “Tja dan zal ik u mee moeten nemen naar het bureau want je bent bij wet verplicht je ID te laten zien.” Ik had geen zin in drama, nooit gedaan dus ik pakte mijn spullen en vertrok als de bliksem onder de brug waar nog een deel van onze groep vertoefden en ik in volle vaart huiswaarts ben vertrokken.

Toen het bij mij niet pakte probeerde hij het bij mijn andere zielenbroeder en hij gaf ook zijn ID niet maar als ik de info had geweten dat we goedkeuring hadden gekregen ’s morgens wat ik niet wist, dan hadden we het daar niet moeten afbollen. Toch ben ik blij dit meegemaakt te hebben en dat is avontuur hé! Nooit gedacht dat mijn dag zo zou eindigen maar ik werd meegetrokken door een geweldig enthousiaste nieuwe zielenzus die ik heb leren kennen. 😊

Daarop aansluitend besef ik nu dat het zo bedoeld was dat ik die dag daar aanwezig moest zijn want toen we met de auto vertrokken moest het snel snel gaan en werd ik halvelings gedwongen om in een andere auto mee te rijden (ik heb zelf geen auto meer) maar de bestuurder was dronken dus na een 10-tal minuten in een chaotische energie vertoefd te hebben, verzocht ik haar, toen we ergens moeten wachten, mij eruit te laten en ik met de bus verder wilde reizen.

Ik zei tegen haar dat ik bang was en me niet veilig voelde. In die situatie tot in Neerpelt rijden, dat hield ik niet vol. Mijn buikgevoel zei me te handelen wat ik ook deed. Er zaten nog andere mensen bij waaronder een kind. Het deed me denken aan vroeger toen ik zelf een klein kind was en ik bij mijn moeder en stiefvader in de auto zat die beiden dronken waren….en ik niet de vrijheid had om mezelf uit die situatie te bevrijden wat ik nu wel kon doen en daar ben ik trots op.

Ik ben niet alleen trots op mezelf maar ook heb ik een zaadje geplant bij degene die de auto bestuurde want ik denk niet dat zij dat nog een 2de keer zal doen. Ik heb haar heel veel liefde en licht gestuurd. ❤️🥰

In mijn nieuwe familie worden er zoals ik al eerder heb verteld allerlei activiteiten georganiseerd waaronder koudwater zwemmen. Dat is nu één van mijn nieuwe hobby’s. Zalig! Een echte opkikker voor heel jouw lichaam en welzijn! Het geeft je immuunsysteem in ieder geval een flinke boost! Dit wordt iedere week georganiseerd aan een natuurlijk meer en begeleid door een sjamaan die de opwarming verzorgd.

Vorige week was ik er zeker 20 minuten in geweest en had het gewoon warm in het water alleen mijn handen koelden snel af waardoor ik dan toch uiteindelijk eruit moest. Ik had geen controle meer over mijn lichaamsuitingen want ik was aan het klappertanden als een gek. Iemand zei me dat dit komt omdat dit al wat onderkoelingsverschijnselen waren en ik er misschien iets te lang had ingezeten. Toch kon ik er best nog langer in blijven als mijn handen het wat langer konden uithouden.

Waar ik ook mee ben gestart is Dans in balans. Dit is dansen op een geheel andere wijze dan dat ik gewoon ben. Normaliter dans ik intuïtief en laat ik de muziek door mijn lichaam stromen wat resulteert in vloeiende bewegingen op alle soorten beats. Ik waan me dan vaak in een andere dimensie. Muziek werkt helend voor mij.

Hier in deze kring die vooral bestaat uit vrouwen dansen we volgens stapjes en choreografie, hetzij in een kring met de handen verbonden of kris kras door elkaar terwijl we de opdracht gekregen hebben een krachtige affirmatie luidop te zeggen wat de lerares ons eerst van te voren voor doet.

In het midden van de les nemen we ook nog de tijd om rustig op een stoel te gaan zitten en in stilte te mediteren terwijl de lerares stilletjes een tekst voorleest. In het begin was het echt wennen want ik ben zo’n verbinding en soort dansen in groep niet gewoon daar ik heel mijn leven altijd het gevoel heb gehad alleen op deze planeet te wonen met constant mensen die uit de trein en in de trein stappen. Dus ik geniet en dat is de bedoeling van ons als mens om te genieten en plezier te maken met alles waar jouw hartje van gaat lachen. 😃

De pure authentieke vriendschappen die ik nu ervaar met mensen die dezelfde taal spreken als ik, als we praten de uren voorbij vliegen en die mijn zinnen afmaken omdat we hetzelfde hebben ervaren, dat doet me enorm deugd. Ik moet nog iedere dag in mijn armen knijpen of ik niet aan het dromen ben. Oprecht dankbaar! 🙏

Wat mijn liefdesleven betreft ga ik heel kort zijn omdat ik dit proces op organische wijze zie ontplooiien zonder verwachtingen dus in vertrouwen, overgave en diep geloof in het Goddelijke dat alles gebeurt exact zoals het is bedoeld.

Toch heb ik onlangs weer heel wat geleerd haha en daarvoor zijn we hier op deze planeet hé. Tevens de zwaarste spirituele leerschool van het Universum dus we mogen best trots zijn op ons zelf dat we in deze pittige tijden staande kunnen blijven want leven in een 3D verdichte materie is geen sinècure als je zoals velen onder ons oorspronkelijk afkomstig bent van de hogere lichtsferen en nu in een menselijk kostuum hier bent om het collectief mee te helpen ascenderen naar 5D en hoger.

Ik ben er nu officieel van overtuigd dat heel het tweelingzielen/vlammen/stralen verhaal een illusie is. Had zelfs al een tweedehandsboek gekocht over tweelingstralen omdat ik zo in die materie verdoken was dat ik er alles over wilde weten. Ik had me met andere woorden suf gelezen over dit onderwerp. Na zelf een deel te hebben ervaren van het proces waarover ze online uitvoerig spraken ging ik dat ook zelf zo geloven.

Wat heb ik geleerd? Ik heb tegen de persoon in kwestie waar mijn hart van oversloeg toen ik hem de eerste keer zag en ik een serieus wow gevoel had, alles verteld wat ik lichamelijk en emotioneel had beleefd, tot het hebben van onverklaarbare heftige orgasmes aan toe haha! Je kent me hé! Ik schroom niet om over seks te praten, dit taboe zou in deze wereld voorgoed verbannen moeten worden.

Want in die tweelingstraal theorieën lees je uitvoerig dat je op energetisch vlak seks kunt hebben met elkaar omdat je als je elkaar ontmoet er meteen energiekoorden worden aangelegd om het groeiproces tot de eenheid die je bent te bevorderen. Als je vleselijk tot de ultieme samensmelting komt dit het Heilige Goddelijke huwelijk is tussen de vrouwelijke en mannelijke energie en deze energie de planeet helpt te genezen omdat dit de meest krachtige energie is die er bestaat.

Waarom denk ik nu dat het een illusie is? Ten eerste omdat de persoon in kwestie mij 2x heeft afgewezen, wel op een heel vriendelijke manier en hij een heel andere weg volgt in zijn liefdesleven. Hier had ik zelfs ook al een verklaring voor volgens het zogenaamde tweelingzielverhaal.

Door die afwijzingen op een positieve wijze te accepteren en ook in die energie te antwoorden heb ik mijn oude pijn van afwijzing kunnen helen. Nu heb ik het voor mezelf compleet afgesloten en ben ik officieel van mijn roze wolk afgestapt haha. Ook dat heb ik volledig aan hem uitgelegd en waarom ik ontwijkend reageer op zijn aanwezigheid omdat ik moeite heb/had om in zijn ogen te kijken. Ik probeer om weer gewoon normaal te doen maar gezien hij dit weet omdat ik goudeerlijk naar mezelf toe ben geweest en mijn gevoelens open en bloot op tafel heb gegooid, hij vriendelijk is naar mij toe zonder dat hij zichzelf moet afvragen waarom ik mij zo gedraag.

Feit dat ik hem op een keer zeer enthousiast gezegd heb dat hij een fantastisch mooie man is en hij dat nog nooit had gehoord van iemand, was voor mij een bewijs dat ik iets in hem had wakker gemaakt. Het erkennen dat hij een oprecht mooi mens is zowel vanbinnen als vanbuiten. Dat zal hem wel een zelfvertrouwen boost hebben gegeven waardoor hij nu weer verder kan op zijn levenspad en dit zijn liefdesleven positief beïnvloedt wat mij alleen maar heel gelukkig maakt.

En ten tweede gezien hij nu een andere weg volgt en ik hier dan zogezegd volgens die theorie op wacht tot dat hij klaar is om die lessen te leren, ik dit voor mezelf niet wil en het geduld niet voor heb daar ik al heel mijn leven wacht op die ene die pure liefde is en authentiek. Ik weet ook wel dat ik zelf die pure liefde ben en ik voel me nu ook heel op mezelf dus ik ben mega gelukkig met mezelf en heb niks nodig buiten mezelf.

Toch ben ik nu klaar om mijn leven te delen met een zielemaatje omdat ik ondertussen heel belangrijke spirituele lessen heb geleerd over mezelf en de wereld en ik nu veel krachtiger ben dan pakweg 5 jaar geleden toen mijn spirituele ontwaking begon.

Openlijk jouw emoties en gevoelens uiten en verwoorden is een kracht lieve mensen ongeacht wat de reactie is van de ander. Eerlijk zijn met jezelf is the key.

Voilà nu ben ik al wat kwijt en het voelt goed dat ik weer aan het schrijven ben.

Hopelijk inspireer ik jullie hiermee en help je te worden wie je echt bent, namelijk een krachtig lichtwezen met een oneindig potentieel.

Hou je rug recht en sta volledig achter jouw waarheid! Trek je grenzen op een assertieve wijze en dwing het respect af wat je verdient. Succes!

Er komen nog 2 blogs zoals ik al zei, eentje met spiritueel nieuws en over hoe je jezelf kan genezen met natuurlijke middelen en eentje over hoe ik zonder angst weer een stukje van mezelf laat zien aan de wereld in de interactieve workshops die ik geef.

LOVE YOU ALL! Dikke zoenen! 💋💋💋

Heel veel liefs,

Inge ❤️❤️❤️