Goedemorgen lievelingen! 😊

Avondje Retrohouse @ Karrewiel Hoeselt afgelopen zaterdag samen met Nadia was de max!  Om 5u40 lag ik in mijn bed.  Ik heb me helemaal gegeven aan de muziek! Zalig! Zoals ik al verschillende keren heb gezegd hier in mijn blogs.  Als de muziek door mijn lichaam stroomt, dan beweegt ook elke lichaamsdeel en ben ik helemaal in vervoering van de zalige klanken die me doen dansen, vaak ook met mijn ogen dicht (in trance), sta ik op een podium en houd ik mij vast aan deze keer een toog om daar ook als een wilde danser tekeer te gaan haha.  En ik amuseer mij zonder alcohol en drugs al helemaal niet.  Gewoon plat water en gaan met die banaan!  Wildvreemde mensen hebben me vaak komen zeggen dat ik zo goed kan dansen en nu afgelopen zaterdag kwam er een vrouw naar me toegestapt, lichtjes aangeschoten, die me zei dat ik zoveel stijl heb ( ik had een zwierig kleedje aan met nylonkousen waar boven een kanten boord aan was) en dat ze dat zo onwijs cool vond dat ik zo met mijn haren zwierde en me helemaal liet gaan.  Fantastisch om te horen! 😁

De liedjes van deze blog heb ik te danken aan mijn nieuwe toffe onderburen waar ik onlangs een bezoekje heb gebracht.  Spijtig dat ik binnenkort hier vertrek maar we houden contact.  Hij is een retro house dj en zij een gelijkgestemde ziel waar ik een heel goed gesprek mee heb gehad.  Ik ben niet goed in titels en vind het dan super dat ik deze opnieuw kan horen om vervolgens met jullie te delen.

Geniet ervan en een heel fijne dag gewenst!

Liefs,

Inge xxx

______________________

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 4:01

401; God en de engelen tillen je gedachten, geloof en bewustzijn naar een positiever en meer op liefde gebaseerd niveau. Leg angsten of negativiteit in hun handen.

Engelen boodschap video 2 ~ duurtijd 8:32

832; Blijf erop vertrouwen dat de verlichte meesters je gebeden hebben gehoord en beantwoord, vooral die ten aanzien van je materiële behoeften. Vertrouw en geloof, want alles is in orde.

Engelen boodschap tekst muziek ~ aantal woorden  111

111: Er is een energetische poort voor je opengegaan, waardoor je gedachten zich snel in de werkelijkheid manifesteren. Kies je gedachten wijselijk in deze periode en zorg ervoor dat ze overeenstemmen met je wensen. Stop geen enkele energie in denken aan je angsten, opdat je ze  niet manifesteert.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 489

489; De engelen brengen je de materiële en financiële steun die je nodig hebt voor de vervulling van je goddelijke levensdoel. Stel je missie niet uit in afwachting van meer geld. De tijd is er nu rijp voor.

______________________

Follow me to the planet of liquidskies
The planet of liquidskies
I’m the voice from the planet of liquidskies to bring you the message
Come closer to the speakers so I can see the light in your eyes
I’m here to invite you on the journey to a planet of love and freedom
So relax your body and open your mind for the melody transmisson
The melody is the only way to our shining planet of liquidskies
Come closer to the speakers so I can see the light in your eyes
Come on dance with me and feel the rythm take over your body
Follow me to the planet of liquidskies