Lieve lezers,

Er wordt tegenwoordig veel geschreven over ascentie verschijnselen en wat het allemaal met je doet als mens.  Ik zit er middenin en wat ik ervaar of ervaren heb is onder andere een gevoel dat er iets was aan mijn rechteroor als ik druk zette, naar de oorarts gegaan maar die kon niks vinden. (Dit heb ik ondertussen al lang niet meer). Plotse vermoeidheid in het midden van de dag waardoor ik naar mijn lichaam luister en even een dutje moet doen.  Dit zijn spontane opwellingen die niet chronisch zijn wel te verstaan.  Normaliter heb ik dit nooit aan de hand maar dit hoort bij het proces.  De reden is dat je lichaam dichtheid verliest en door een intense herstructurering gaat.

Verandering van mijn eetpatroon.  Ik weiger dood vlees te eten vanaf heden.  Alleen de geur van bijvoorbeeld een vers gebakken biefstuk doet me walgen.  Kan ik niet meer verdragen.  Ik heb gewoon een knop omgedraaid in mijn hoofd en dit is ook heel spontaan gekomen.  Vooral nadat ik voor de 2de keer geconfronteerd werd met beelden van dierenmishandeling in een slachthuis hier in België.   Bewust zijn dat ik mijn lichaam al heel mijn leven voed met dood vlees.  Vlees dat verwerkt wordt in massa productie, miljoenen dieren die dagelijks de dood vinden op respectloze manier omgebracht en dit ten koste van moeder aarde die hier onder lijdt.  Het afval, de voeding van deze dieren waar producten inzitten om hun sneller te doen groeien,  de snelheid hoe alles verwerkt moet worden zonder rekening te houden met hoe deze dieren zich hierbij voelen.  Ik wil hier geen pleidooi geven dat iedereen moet stoppen met vlees eten.  Dat maakt ieder voor zich uit.  Maar wel om je consumptie drastisch te verminderen.  Wij hebben als mensen bijlange niet zoveel vlees nodig om niet te zeggen geen.  Ik eet nu vegetarisch dus mijn maaltijden zijn nog ongeveer hetzelfde alleen eet ik nu vervangvlees, rijst- of soyamelk, alleen authentieke natuurlijke bio producten, houmous of kikkererwten en pindakaas als broodbeleg, kaas, eieren en alleen water via een waterfontein van de Ginstberg bron, thee of déca koffie.  Dit is nu ook een overschakeling dus moet nog wat experimenteren hierin.  Doel is dat je jezelf nog beter voelt en je lichaam is jou hier alleen maar dankbaar voor.

Ik slaap heel diep en droom niet meer, wel word ik soms vermoeid wakker.  Ik heb ergens gelezen dat dit komt omdat jouw ziel ’s nachts jouw lichaam verlaat en heel het universum rond reist om lessen te leren of gewoon om even vrij te zijn van het fysieke lichaam.  Met andere woorden als je vermoeid wakker wordt kan dit zijn omdat je ziel hard werkt terwijl je lichaam vredig slaapt.  Verder ben ik mij heel bewust van alles rondom me, mezelf en de wereld.  Ik ben verliefd op de natuur als ik aan het wandelen ben, geniet van alles nog meer en intenser als vroeger.  Mensen kunnen me niet meer raken.  Ik jaag mij daar niet meer in op maar laat het los en ga verder.  Ik respecteer mezelf en geef netjes mijn grenzen aan indien men ze overtreedt zonder mij daar schuldig over te voelen.  Bovenal heb ik mezelf meer en meer lief en besef ik des te meer hoe waardevol ik ben als individu.  Dat merk ik de laatste tijd aan al de mensen die mijn pad kruisen die me bedanken voor mijn hulp en me complimenteren.  Iets wat ik totaal niet gewoon ben.

Ook als ik mijn ogen toe doe zie ik niet meer zwart maar ervaar ik een rode kleur.  Als ik ’s avonds in mijn bed lig, ben ik ook eens beginnen testen hoe mijn 3de oog (ook pijnappelklier genoemd – situeert zich iets boven het midden tussen jouw wenkbrauwen op je voorhoofd) precies werkt.  Door je op 1 punt te richten heel geconcentreerd zag ik plots blauw paarse kleuren (dat is engel Michaël die jou beschermt ten allen tijde en je begeleid als het gaat om jouw levensdoel) en één enkele keer heb ik engelen waargenomen met vleugels en witte vliegende puntjes.  Ook tijdens een meditatie heb ik eens een mooie regenboog aan kleuren waargenomen die dan een mooie betekenis heeft en dacht ik bij mezelf dat wij nog maar half weten hoe geniaal en uniek wij zijn gecreëerd en we met zijn allen daar veel meer van bewust moeten gaan zijn.

Ik heb me nu zoals ik al eerder zei in het diepe gegooid als ondernemer en nu voor de moment zit ik op een punt in mijn leven dat ik alles uit mezelf moet halen om alle menselijke stappen te zetten die nodig zijn om mijn groot project te realiseren.  Ik word gesteund in elke stap die ik zet en dat voel ik en weet ik door mijn heldere verbinding met De Bron, Verlichte Meesters, Engelen en Gidsen.  Zij geven mij de kracht, de positieve energie en het vertrouwen om er volledig voor te gaan.  Door de boodschappen iedere dag te lezen weet ik ondertussen ook al een tijdje dat op deze weg en verandering nieuwe liefde en licht in mijn leven gaat verschijnen.  En dat mijn pad nu wordt overladen met kansen, ervaringen, wonderen en zegeningen.   🙂

Onderstaande punten geven perfect weer wat deze mooie reis naar totale transformatie van je wezen inhoudt.  Voor ieder individu is dit verschillend dus spiegel je niet vast aan al de punten indien je ze nog niet ervaren hebt.

Hieronder volgt een lijst van positieve ascentie verschijnselen.  Ik heb een heel mooi artikel gevonden van Paul Wezenbeek die dit het beste heeft verwoord en waar ik het helemaal mee eens ben.

Er staan veel van dit soort lijstjes op allerlei websites. Vaak wordt er ook gesproken van ascentie symptomen, wat meteen een negatieve lading aan het woord ascentie geeft.
Ik heb het zelf liever over ascentie verschijnselen. Maar dit zijn dan ook vaak lijstjes met alles en nog wat, waar je last van kan hebben in negatieve zin.
De negatieve ascentie verschijnselen of symptomen bestaan zeker. Maar soms lijkt het wel of je dit dan allemaal over je heen krijgt. Dit is zeker niet zo.
Dit artikel gaat over de positieve ascentie verschijnselen. Wat kan het je allemaal brengen. Op welke vlakken ga je vooruit. Begrijp me niet verkeerd. In ascentie zijn is een moeilijke en zware weg die je bewandelt. Vaak in eenzaamheid.

Wat is ascentie?

Je trilling verhogen tot het niveau van licht. We zijn als aarde en de mensen die op aarde leven bezig met een proces. We gaan van de derde dimensie, via de vierde dimensie naar de vijfde dimensie. We gaan uit ons hoofd in ons hart. Vanuit ieder op zich naar eenheid en onvoorwaardelijke liefde.

Ascentie bereiken is emoties opschonen en met liefdevolle acties voor ons hoger zelf kiezen. Leven in onvoorwaardelijke liefde vanuit je hart. Dan leven we in vrijheid en vreugde. Best nog wel een lang proces als je naar de huidige maatschappij kijkt. Toch zijn er veel signalen dat het anders moet en staan er steeds meer mensen op om een andere koers te varen.

Ascentie, spirituele groei en groei van bewustzijn gaan hand in hand. Het is echter geen wedstrijd. Het heeft niets te maken met meer is beter. Als je ziel, voordat hij besloot jouw lichaam op aarde te gebruiken, als doel heeft gesteld om in dit leven spiritueel te groeien, dan gebeurt dit gewoon en de kansen komen. De kans is groot, dat je het oppakt. Veel mensen hebben daar juist nu mee te maken. Maar het maakt je niet beter of slechter als een mens die niets met spiritualiteit te maken wil hebben. Als het gebeurt, is er haast geen weg meer terug lijkt wel.

Ascentie verschijnselen

  Je trilling verhoogt: Alles is energie en we zijn allemaal trilling. Deze trillingsverhoging beïnvloedt ook al onze emoties en gevoelens. We kunnen loslaten en onvoorwaardelijke liefde gaan toelaten in ons leven.

 Je bewustzijn verhoogt: Je wordt je bewust van het universum en zaken als reïncarnatie en spirituele wetten. Je wordt je steeds meer bewust dat we allemaal ons eigen leven creëren. Bewustzijnsgroei is een enorme verrijking van je leven!

 Je gaat vanuit je hart leven: Je gaat steeds meer beslissingen nemen vanuit je hart en minder vanuit je hoofd. Hoofd en hart met elkaar verbinden. De waarheid spreken en zijn. Een zeer positieve wending van je leven! Niet altijd gemakkelijk!

 Je wordt je bewust dat je vele levens hebt gehad: Je gaat begrijpen dat we hier zijn, om levenslessen of ervaringen te leren. Dat je uiteindelijk een meester wordt en alle lessen en ervaringen leert. Angst voor de dood neemt hierdoor af, gewoon omdat je het hele plaatje begrijpt.

 Je gaat leren loslaten: Je gaat oude emoties loslaten. Zaken loslaten uit het verleden. Zaken loslaten die niet meer bij je passen. Dit loslaten geeft ruimte voor positieve zaken. Loslaten is enorm belangrijk in jouw groei.

 Je trekt mensen aan die echt bij je horen: De kans is goot dat je mensen gaat tegen komen uit je zielengroep of zielenfamilie. Je zal je zeer aangetrokken voelen tot hen, omdat je op dezelfde golflengte zit.

 Je gaat begrijpen dat vergeven belangrijk is: Vergeven is zo een beetje, een van de belangrijkste zaken die je kunt doen om spiritueel te groeien. Vergeving komt uit het hart en de grote tegenstander van vergeven is je ego. Het ego zal er alles aan doen om jou het gevoel te geven, dat vergeven niet hoeft en dat de ander toch de schuld heeft van. Het ego begrijpt als geen ander dat als jij kan vergeven, je een zeer grote stap zet naar verlichting. Dat je dan in verbinding komt met je hart en je hart kan gaan volgen. Als dat gebeurt zal het volgen van je hart de ego overwinnen en ben je klaar om liefde uit te gaan stralen. Waarom iemand vergeven is dus belangrijk.

 Je intuïtie verbetert: Je gaat steeds meer voelen. Je gaat voelen of iemand betrouwbaar is. Je intuïtie kan jou uitstekend helpen bij beslissingen nemen. Vanuit het gevoel en het hart.

 Je gaat universele wetten begrijpen: De wet van aantrekking is een mooi voorbeeld. Je gaat begrijpen, dat als je in het negatieve blijft hangen, je niet vooruit komt. Dat positieve gedachten hebben, leidt tot positieve zaken aantrekken.

 Je gaat op je voeding letten: De kans is groot dat je minder vlees gaat eten. Je gaat je interesseren voor biologische voeding. Dit gaat vaak vanzelf. Vanuit de gedachte dat het beter is voor je lichaam en de samenleving.

 Je gaat begrijpen dat je lichaam je tempel is: Je gaat vaak beter voor jezelf zorgen. Een uiting van eigen liefde voor je lichaam. Zelfrespect.

 Je gaat steeds meer onthechten: Het gaat je steeds gemakkelijker af om materiële zaken los te laten. Ook het onthechten aan bepaalde mensen kan positief voor je zijn.

 Je gaat emoties onder controle krijgen: Dit is een lang proces, maar dit lukt je echt. Je maakt je niet mee zo druk en blijft vooral niet in emoties hangen. In emoties blijven hangen is destructief.

 Je gaat steeds mee helder zien, horen en/of voelen: Dit proces gaat bij ieder in een verschillend tempo. Afhankelijk van zijn/haar gevoeligheid hiervoor. Dit is een heel interessante ontwikkeling die je door mag maken.

 Je gaat je levenspad ontdekken: Echt wel, daar ga je voor! Hoe meer je dit pad benadert, hoe gemakkelijker alles gaat en hoe gelukkiger jij je voelt. Je gaat werk doen waar je hart ligt, is een mooi voorbeeld. Een proces en tevens een uitdaging.

 Je gaat er jonger uitzien: Met het loslaten van oude emoties en beperkende geloofsovertuigingen uit het verleden, voel je jezelf letterlijk lichter in je vel. Zorgen wegen niet meer zo zwaar en je begint er jonger en vitaler uit te zien.

 Je gaat boodschappen van dromen gemakkelijker begrijpen: Ook ga je er meer ontvangen. Het begrijpen van deze boodschappen is een proces en geen gemakkelijk proces.

 Je gaat begrijpen dat er meer dimensies zijn: Je gaat begrijpen wat dit betekent en je steeds meer realiseren, dat je zelf ook van de derde, via de vierde naar de vijfde dimensie toe groeit.

 Je gaat begrijpen wat onvoorwaardelijke liefde inhoudt: Je gaat steeds meer zelf onvoorwaardelijke liefde in de praktijk brengen. Dit straal je dan weer uit naar de medemens.

 Je gaat steeds meer van jezelf houden: Je gaat begrijpen hoe belangrijk dit is en hoe goed dit voor je is.

 Je gaat steeds creatiever worden: Dit kan op vele gebieden zijn.

 Je vertrouwen neem toe: Je gaat op het universum vertrouwen. Hoe meer vertrouwen je hebt in bv positieve veranderingen, hoe gemakkelijker je deze naar je toe trekt.

 Je gaat hulp uit universum begrijpen: Je weet dat engelen en opgestegen meesters bestaan en dat ze met liefde willen helpen. Je gaat hier steeds meer gebruik van maken en dit voelt oke.

 Je krijgt veel nieuwe ideeën:  Om bv voor jezelf te beginnen.

 Je gaat levenslessen/ervaringen begrijpen: Mensen verschijnen op het perfecte ogenblik. Mensen, boeken, films en voorvallen komen op het juiste moment, om je weer een duwtje in de rug te geven. Sommigen lijken negatief maar zijn op dieper niveau vaak de beste leermeesters.

 Je kunt snellere manifestatie van je intenties bereiken: Door de hogere trilling vermindert de tijd tussen het plaatsen van intenties en het manifesteren ervan. Je wordt je meer bewust dat jij een schepper bent van je eigen werkelijkheid.

Er zijn nog veel meer ascentie verschijnselen. Ik wil nogmaals herhalen dat spiritueel groeien en ascentie een zwaar en heftig proces is. Het is ook vaak niet leuk in bepaalde tijden en doet soms erg pijn. Maar, ik zou het voor geen goud willen missen.
Ik zou niet meer zonder kunnen en ook al lijkt het dat mensen die nog moeten ontwaken het vaak gemakkelijker hebben, ascentie en bewustzijnsgroei is een geweldig proces.
Als je er eenmaal voor kiest, kun je ook niet meer terug. Je kunt niet achteruit groeien. Je drang om te groeien blijft. Soms wil je misschien juist wat minder ermee bezig zijn en soms weer wat meer. Allemaal prima.

Bron: Paul Wezenbeek ~ https://www.spiri-apps.com/nl/ascentie-verschijnselen/

____________________________________

Als afsluiter wil ik jou meegeven dat het enorm belangrijk is, en ik kan er niet genoeg op blijven hameren, om positief te blijven ten allen tijde en jezelf te waarderen en lief te hebben.  Positief blijven ook al lijkt het leven soms heel hard te dragen, alles wat je tegenkomt op je pad heeft een betekenis, alles.  Daarom vind ik het zo inspirerend nu om alles te onderzoeken en te analyseren wat ik ervaar omdat ik honderd keer bewuster in het leven sta.  Het universum praat met jou op alle mogelijke manieren maar de voorwaarden zijn enkel dat je positieve energie uitstraalt en jezelf graag ziet samen met heel de wereld.

Leef in LIEFDE en wees een LICHT voor ieder levend wezen.

Geniet van deze prachtige dag!

Warme knuffel,

Inge xxx