Goedemorgen lievelingen! 😊

Dit mega geweldig fantastisch nummer kan ik wel eindeloos horen en meezingen!   Ik heb ooit eens een house mix op cd gehad en daar stond de begin tune van dit nummer op en ik heb nooit geweten wie de uitvoerder was of titel tot nu.

Tekst gaat over iemand die inziet dat de relatie niet meer werkt en ze bewust is geworden van de impact ervan.  Voor al degene die nu in een relatie zitten en waarvan ze voelen dat je dit geen goed gevoel meer geeft en het niet meer bijdraagt aan jouw welzijn, je hebt elke dag, elke seconde de keuze om jouw leven 180 graden te draaien naar het leven waarvan je droomt want ja ja, dromen komen uit als je erin blijft geloven.

Ik ga nu enkel nog een relatie of vriendschap aan die strookt met hoe ik ben, waar ik mij 100% goed bij voel en waar respect, waardering,  wederzijdse interesse en begrip een normaal gegeven zijn.   Met andere woorden, ik pas mij niet meer aan om “erbij te horen” of geef al mijn energie zomaar weg ten koste van mezelf.  Wie goed doet, goed ontmoet maar jouw warm hart mag niet misbruikt worden om heel de wereld te behagen.  Doseer jouw energie, zet jezelf op de eerste plaats, voel diep vanbinnen welke keuzes je moet maken en zet vervolgens gezonde grenzen zodat je ook gezonde relaties aantrekt.

Voor mij betekent het woordje leave eerder nu dat ik mijn verleden helemaal moet gaan loslaten zodat al het nieuwe wat ik in gedachten, daden en intenties reeds gemanifesteerd heb, realiteit wordt.   Er zijn al een aantal zaken realiteit geworden maar dat vertel ik binnenkort in een nieuwe blog over mijn ervaringen van de afgelopen maanden.  Wanneer de tijd rijp is en het goed voelt mag heel de wereld alles weten haha.

De tekst van het nummer vond ik niet online vandaar geen vermelding hier in deze blog.

Geniet van deze dag lieverds!

Heel veel warme knuffels en LIEFDE,

Inge xxx

_________________________

 

Engelen boodschap video 1 ~ duurtijd 3:24

324; Je communiceert duidelijk met de engelen en verlichte meesters doordat je sterk in wonderen gelooft. Vertrouw op de boodschappen die je ontvangt, want je bent een engel op aarde.

Engelen boodschap volledige bloglengte exclusief deze tekst ~ aantal woorden 373

373; Met het team van verlichte meesters om je heen kun je niet de fout in gaan, zolang je regelmatig met hen praat en naar hen luistert.  Je bent veilig en beschermd en gaat de goede kant op.

 

__________________________