Dag lieve broeders & zusters! 😍

Hoe kan ik er in deze revolutionaire tijden ervoor zorgen dat jullie allemaal de liefde, knuffels, zoenen en geborgenheid voelen die ik jullie wil geven? De hoop, kracht, het licht, mijn optimisme en positieve energie om jullie allemaal te helpen deze periode te doorstaan. In het echte leven, niet via een beeldscherm wel te verstaan.

Ik ben er nog niet uit wat deze vraag betreft en zal nog wat dieper in mezelf moeten graven om dit antwoord te ontfutselen vanuit mijn onderbewustzijn en hogere Zelf.

Heel veel liefs en vele dikke zoenen,

Inge 💋💋💋

De spirituele betekenis van de dolfijn

Geschreven door Uitjebewust

Blijdschap, geweten van de aarde en het universum samen met de walvis, heler en zoveel meer. Jij, dolfijn, vertegenwoordigt het vloeibare, onzichtbare, energetische als geen ander. Dat komt door jouw sensitiviteit. Ergens onderweg naar het hart van Moeder Aarde komen we jou tegen, als bewaker van zuivere energetische lichtkoorden en ontsluiter van wijsheid. Niet alleen zie jij erop toe dat zware energie op de juiste manier het hart van Moeder Aarde kan bereiken om te transformeren naar iets anders. Jij zorgt er ook voor dat zuivere energie terugstroomt door de mensheid heen richting het Universum. Verkeersregelaar zijn op al die tweebaanswegen van elke ziel hier op aarde, dat vraagt een enorme toewijding.

De mensheid wordt blij van jou dolfijn. Je ziet er altijd stralend uit en hebt altijd een lach op jouw gezicht. Daar kan de mensheid nog veel van leren. Het mooie is dat als je aan een dolfijn denkt, je vanzelf een vrolijk gevoel krijgt. Een glimlach misschien. Dat zet direct iets in jouw ZIJN in werking. Positieve energie waar jouw cellen wellicht om zitten te springen, zodat ze net even wat hoger gaan trillen en zwaarte kunnen loslaten. De mensheid mag dus best wat vaker aan de dolfijn denken om beter in balans te zijn en het leven niet zo serieus te nemen.

Sensitief

Dolfijnen zijn hoog sensitief. Ze kunnen je helpen. Daarvoor hoef je ze niet lijfelijk te ontmoeten, al worden daar wel hele mooie resultaten mee bereikt. Energetische lijnen die verstoord zijn en daardoor fysieke of mentale klachten opleveren, worden door de dolfijn haarfijn gedetecteerd. De dolfijn legt dus vanuit zijn ZIJN direct zijn snuit op de zere plek.
Heb jij dat ook? Dat je doorziet? Dat je intuïtief WEET? Dat mensen voor jou dingen moeilijk verborgen kunnen houden, misschien ondanks dat ze zeggen dat er niets aan de hand is? Of zie je altijd een groter plaatje dan de mensen om jou heen? Dat je verder kunt kijken dan dat de neuzen van anderen lang zijn? Een vervelende eigenschap hè? Jazeker, vooral voor degenen die jou niet kúnnen begrijpen en het structureel verkeerd uitleggen en interpreteren. Bijvoorbeeld als egoïstisch of zeurderig. “Daar heb je hem of haar weer met haar bezwaren of opmerkingen.” Terwijl jij alleen maar de beste intenties hebt en nu al kunt zien waar dingen toe zullen leiden.

Op zijn beloop laten

Jouw dolfijnengave is prachtig. Je moet er alleen mee om leren gaan. Soms kun je beter dingen op zijn beloop laten dan overal jouw snuit tussen drukken om te voorkomen dat er dit of dat gebeurt. Tuurlijk, je wilt behoeden en redden. Dat zit nou eenmaal in jouw ZIJN. Maar vergeet niet, lief mens, ieder loopt zijn eigen pad. Of dat nou een mens, dier, organisatie, werkgroep, of wat dan ook is.

Het is beter om jouw gave te zien als iets voor jou. Iets dat jouw inzicht geeft. Vaak hebben anderen iets te leren en ze daarvoor behoeden, helpt hen niet. Probeer dan net als de dolfijn de bewaker te zijn van de energetische lijnen die er lopen, ook al zie je dat sommige lijnen niet het mooiste resultaat zullen behalen wat jij voor ogen hebt. Wellicht is het resultaat wat wél behaald wordt voor die of datgene wel voldoende of een lering. Je hoeft in ieder geval niet steeds te (willen) zeggen: “Zie je nou wel, ik zei het toch”. Want ook daar maak je geen vrienden mee in deze 3D wereld. Dat wordt standaard geïnterpreteerd als betweterig en zo wil je nou juist helemaal niet gelabeld worden.

Wachten op de hulpvraag

Zie dat de natuur ook gewoon haar weg gaat en niet gaat lopen trekken en duwen om iets voor elkaar te krijgen, want dat werkt averechts. Ook jouw goedbedoelde ongevraagde adviezen. Eigenlijk kun je het beste jouw mond pas open doen als er om gevraagd wordt. Dat klinkt gek, maar het is essentieel. Waarom? Als je jouw waarheid ongevraagd bij mensen in hun schoot werpt of als zij bij jou een luisterend oor zoeken en je direct overgaat met het spuiten van oplossingen, dan besteed je energie aan oren die gesloten zijn.

Heeft die persoon jou om hulp gevraagd? Misschien is een schouder bieden of gewoon in stilte naar iemands verhaal luisteren wel waar de ander behoefte aan heeft. Lief mens, vanuit ons hoofd zijn we geprogrammeerd geraakt om direct met adviezen te komen. Daardoor benemen we de ruimte die er mag zijn om goed te voelen wat de ander nou ECHT nodig heeft. Het is een soort vluchtigheid. Probleem -> dit MOET je doen dan ben je ervan af. Indirect geeft dit aan dat jij dan ook weer snel van diegene af bent of het nou wel of niet, bewust of onbewust jouw intentie is op dat moment.

Het gaat om het korte klap principe van iemand willen redden. Je gooit 10 reddingsboeien en hoopt dat de ander er 1 van vastgrijpt. Maar als diegene daar niet aan toe is, dan zullen al die reddingsboeien ongemoeid blijven. Iemand zal pas jouw reddingsboei vastpakken als hij of zij ZELF gelooft dat wat jij deelt hem of haar verder zal brengen. Er letterlijk en figuurlijk voor open staat dus. Niet eerder en niet later. Stop met ongevraagde adviezen. De dolfijn weet dit allang. Hij helpt eenieder, die zich tot hem went, met welke vraag dan ook. En aangezien zijn geweten eeuwen en eeuwen omvat, bieden zijn antwoorden altijd troost, liefde én ook de bewuste snuit op de zere plek. Niet om de ander of jou te kwetsen, maar om te laten zien waaraan gewerkt mag worden. Je krijgt dus een boei toegeworpen, maar je mag zelf zwemmen om de kant te bereiken. Hoe mooi is dat?

Eigen energetische lijnen uitzetten en bewaken

De dolfijn leert je nog iets anders. Net als de natuur. Ga je eigen weg. Zet jouw energie in op wat jij wilt bereiken. Wees niet bang om voor jeZELF te kiezen. Wees niet bang dat je eenzaam en alleen zult zijn. Het brengt jou alleen maar meer in balans en vanuit balans straal jij meer sereniteit uit. Het mooie is dat daardoor automatisch aantrekkingskracht ontstaat.
Wellicht is wat je tot nu toe gedaan hebt precies andersom geweest. Jouw energie op lijnen zetten van anderen. Anderen helpen, voor anderen zorgen, voor anderen altijd klaar staan op de meest vreemde momenten en tijdstippen. In principe is daar helemaal niets mis mee, want je inzetten voor beter is een mooie eigenschap. Echter als jij jouw energetische lijnen niet goed wegzet en bewaakt, is er grote kans dat jij ‘op’ raakt, moedeloos, futloos, passief.

Door de energie bij jouw ZELF te houden, houd je de regie over jouw leven, jouw ZIJN, in eigen beheer. Kun je veel beter waarnemen, op welke manier dan ook, wat jou dient en wat niet. Wat energie oplevert en wat jou leegzuigt. Het kan zijn dat er anderen ongevraagd meeliften op jouw energie. Als je te druk bent met alles buiten jouw ZELF, dan heb je dat minder goed in de gaten, dan wanneer je, net als de dolfijn, bewaker bent van jouw eigen energetische lijnen.
Als de dolfijn jouw pad kruist, is het meer dan belangrijk dat je hiermee goed leert om te gaan. Je verder ontwikkelt op jouw sensitiviteit, jouw gevoel. Het heeft alles te maken met jouw ZELF de eigenwaarde toekennen die het verdient. De dolfijn WEET hoeveel jij waard bent en zal je helpen dat zelf ook in te kunnen zien. Vertrouw daar maar op.

Tuimelen

Eenmaal beter in balans met de energie op de juiste dingen gezet, zul je zien dat je je beter voelt en krachtiger en blijer. Je krijgt ineens weer zin om te dansen, te zingen, te springen, rennen of wat dan ook. Jouw energetische ZIJN wordt een magneet die anderen aantrekt. Vaak meer gelijkgestemden. Want wat als jij aan jouw innerlijk hebt gewerkt, dan straal je andere energie uit en die energie trekt mensen aan die op dat moment beter bij jou aansluiten. Er zit ook een maar aan. Sommige mensen zullen zich beter voordoen dan ze in werkelijkheid zijn. Maar, omdat jij inmiddels geoefend hebt met jouw lijnen bewaken, heb je dat nu in ieder geval direct in de gaten. Geen getank meer bij jou, behalve als jij dat zelf ok vindt.

En dan breekt de zon door. De lach op jouw gezicht. Dolfijnen vinden het heerlijk om te spelen. Op, over, onder elkaar in de rondte te tuimelen in een soort gewichtloosheid die het water met zich meebrengt. Kun je dit heerlijke gevoel voelen? De dolfijn laat je zien dat dit ook voor jou is weggelegd. Als je het nu in jouw lijf ervaart als je dit leest, dan WEET je dat het er is. Als je de adviezen van de dolfijn serieus neemt, des te eerder bereik je dezelfde staat van ZIJN. Kun je samen buiten spelen, met mensen, dieren, planten of al het andere moois dat de natuur ons brengt.

Heler

De fijnmazige energie die de dolfijn van nature met zich meedraagt, heeft een helende werking. Zijn zuivere ZIJN heelt. Daar hoeft hij eigenlijk helemaal niets voor te doen dan alleen aanwezig te ZIJN. Jij krijgt toch automatisch die lach op jouw gezicht of dat blije gevoel als je hem ziet? Als jij kunt ZIJN, zoals de dolfijn, dan heel je automatisch.
Zit je te veel in jouw hoofd dan staat jouw gezicht op (te) serieus, spanning, fronsen en misschien ook wel frustratie. Wat ben je eigenlijk aan het uitstralen op zo’n moment? Kijk eens om je heen, naar mensen die op de fiets zitten, in de auto, in te trein, de bus, op straat. WAAR ZIJN die mensen? Hoe staan hun gezichten?

Als je rondkijkt en waarschijnlijk behoor je er zelf ook soms of regelmatig toe, zie je vooral gezichten, die beziggehouden worden vanuit hun hoofd. Volledig in gedachten verzonken, afgeleid door speeltjes die het hoofd bezig moeten houden, zoals pc’s, telefoons en oordoppen met wat er dan ook uit de speakers knalt. Er hangt een bordje ‘afwezig’ om hun nek en de uitstraling van die persoon is net zo.

Er zijn uitzonderingen op de regel. Die ene, die zwaait, lacht, gedag zegt, een vraag stelt. Diegene is wel hier in het NU. Die ziet, haalt mensen terug naar waar ze zich bevinden op dat moment. Wellicht ontstaat er een lach op het gezicht van de ander, een verbaasde blik, een gedagzegging die terugkomt. Ben jij diegene die straalt net als de dolfijn? Die gewoon heling brengt door in het NU te ZIJN. Alleen al door jouw aanwezigheid. Of je nu iets aan het doen bent of niet, of je alleen bent of met anderen, het maakt allemaal niet uit.

Door gewoon JIJ te ZIJN, ook wel omschreven als volledig in FLOW, draag je al heel erg bij aan het grotere geheel. Jij bent op dat moment de schakel die rustig, sereen en stabiel is. Die een natuurlijk tegenwicht biedt aan de chaos die om ons heen gecreëerd wordt. Je hoeft dus geen enorme kapriolen uit te halen om de wereld te helpen. Help jeZELF. Wees in de flow van het moment, want daar ontstaat de ruimte die innerlijke wijsheid ontsluit en de magie van het leven, die alles mogelijk maakt. Niet door met jouw hoofd alles af te dwingen en je in bochten te wringen, structuren, modelletjes en wat nog meer te volgen of je helemaal suf te lezen. Alleen volledig ZIJN, daar kom je echt het verst mee. De dolfijn is hiervan het levende bewijs. Dat is toch DOLfijn?

Bronartikel: https://www.inspirerendleven.nl/de-spirituele-betekenis-van-de-dolfijn/

De 9D Arcturiaanse Raad ∞
“Het Grote Menselijke Potentieel in Jullie” 

Gechanneld door Daniel Scranton – 15 Januari 2021

“Gegroet. Wij zijn de Arcturiaanse Raad. We zijn blij ons met jullie allen te kunnen verbinden.

Wij zijn begonnen met het verkennen van het verborgen menselijk potentieel dat we in jullie zien, omdat we nieuwsgierig zijn wie van jullie dat verborgen potentieel aan gaat boren en wanneer je dat gaat doen. Dit boeit ons erg omdat we glimpen van dat potentieel zien dat door sommige mensen wordt verwerkelijkt op momenten dat je toegang hebt tot vermogens en aspecten van jezelf die niet op een conventionele manier kunnen worden uitgelegd.

Jullie hebben zoveel potentieel in je, en we zijn er zeker van dat als een paar van jullie dat volledige potentieel gaan verwerkelijken, er een domino-effect op gang zal komen, en dat we eerst honderden en dan duizenden en miljoenen mensen toegang zullen zien hebben tot dat innerlijke potentieel. Nu zul je je afvragen hoe je dat moet doen.

Het gaat niet om wat je doet. Het gaat er niet om dat je de juiste kristallen hebt, de juiste mantra’s herhaalt, of de juiste bewegingen maakt om toegang te krijgen tot het volledige, prachtige menselijke potentieel dat wij zien. Je bereikt dat potentieel door te voelen hoe fantastisch je bent, en je kunt alleen bij dat gevoel komen door je beperkende gedachten en overtuigingen te laten vallen en bij jezelf te zijn.

We willen dat je op zoek gaat naar dit potentieel en dat je het voelt als een energie, want dat is wat het is. Op dezelfde manier dat sommigen van jullie toegang hebben gekregen tot je kundalini energie door het in je ruggengraat te voelen en het uit te nodigen, kun je toegang krijgen tot dit potentieel door te erkennen dat het er is en het te gaan voelen.

Denk niet dat je potentieel beperkt is tot je mogelijkheden, want het is zoveel meer. Het is de volledige samensmelting van de mens met het Goddelijke. Het is het moment waarop je jezelf gelijktijdig kent als beide en erkent wat een geweldig geschenk dit is.

In staat zijn om een fysiek lichaam te hebben en ook je volledig verwezenlijkte Goddelijkheid te ervaren is de grootst mogelijke ervaring die je in dit universum kunt hebben. Dus hier is je uitnodiging. Concentreer je in jezelf en realiseer je dat je dit potentieel op elk moment kunt ontsluiten. Je hoeft niet te wachten tot de verschuiving voltooid is. Je hoeft nergens op te wachten. In feite wacht deze ervaring op jullie.

Wij zijn de Arcturiaanse Raad, en we hebben genoten van het contact met jullie.”

Vertaling: Marieke

DE GALACTISCHE FEDERATIE BEVESTIGT:

“DE LICHTKRACHTEN NEMEN HET OVER”

 
14 Januari 2021

Dit is het begin van de oprichting van een intergalactische confederatie, aangezien het oude systeem voor de ogen van de wereldbevolking aan het afbrokkelen is.

De Galactische Federatie bevestigt dat de Lichtkrachten het nu overnemen.

We bewegen ons in een verhoogde staat van ontwaken van de massa.

De ongelovigen en de door de geest beheerste bevolking van de Aarde bewegen zich nu in de eerste fase van ontwaken.

Voor velen zal dit als een schok komen en zij zullen nu onvermijdelijk de donkere nacht van de ziel ervaren. Dit is nodig om lagen van programmering en valse overtuigingen te verwerken en af te werpen.

De VS-verkiezing 2020 is gebruikt om de grootste staatsgreep in de universele geschiedenis te worden.

De hele wereld kijkt toe terwijl het oude systeem wordt ontmanteld. De corruptie duikt in hoog tempo op.

Dit is het laatste gevecht en de OVERWINNING VAN HET LICHT staat voor de deur.

De huidige gebeurtenissen zijn zorgvuldig voorbereid, gepland en uitgevoerd als een samenwerkingsverband tussen de LICHTKRACHTEN en de AARDE ALLIANTIE.

Alleen een aardverschuiving van dit kaliber is krachtig genoeg om de slapers te doen Schudden en ontwaken.

De gebeurtenissen van 2020 hebben velen gedwongen om hun geloofssystemen te heroverwegen.

De politieke situatie in de Verenigde Staten in dit geval is Amerika het hoogtepunt  van gebeurtenissen die de overwinning van het licht op de duisternis zullen brengen.

Dit markeert de ultieme dood van een corrupt systeem dat de aarde niet eert en het leven niet eert.

Jullie gaan nu in een versneld tempo de gouden eeuw van Gaia binnen.

Ga geen politieke discussies aan met degenen die zich nog steeds vastklampen aan hun matrixprogrammering. Het zou je naar beneden halen en jouw frequentie verlagen.

Op dit punt draaien de tabellen snel en zelfs de MSM zal binnenkort gedwongen worden om onbevooroordeeld te rapporteren.

De Lichtkrachten hebben de volledige controle en zullen het verhaal nu beginnen aan te passen.

Jullie worden gevraagd om te helpen door jullie frequentie te behouden en jullie visie van vrijheid, vrede en liefde voor het menselijk ras vast te houden.

De openbaring van de waarheid is nabij. Alle duisternis komt aan het licht. Velen zullen ontredderd zijn en zich verloren of betrapt voelen.

De programmering is streng en de mensen op Aarde identificeren zich met hun overtuigingen. Als deze overtuigingen verpletterd beginnen te worden, zullen ze verward raken niet wetende wie ze zijn.

Dit is waar we jullie nodig hebben om het licht vast te houden. Jullie zijn degenen die deze opdracht hebben gekozen. Dit is de reden waarom jullie wakker en verlicht zijn, zodat jullie de wegwijzers, lichtdragers, strijders van het licht en galactische weg zieners kunnen zijn die jullie medeaardbewoners nu meer dan ooit nodig hebben.

Velen zullen naar jullie toe komen en vragen om morele steun en medeleven in deze stressvolle tijden.

We willen jullie verzekeren dat we al het harde werk dat jullie hebben gedaan om de vibratie van de aarde te helpen verhogen, zien en waarderen.

Het collectieve bewustzijn is nu klaar om de hogere lichtcodes te ontvangen.

Wij blijven de Aarde bestoken met foton-gamma Licht bundels. Deze codes dragen een frequentie die ontworpen is om dit overgangsproces zo soepel mogelijk te laten verlopen – of zoals het individuele bewustzijn het toelaat.

Voor degenen die al door het ontwakingsproces zijn gegaan, deze codes zullen jullie blauwdrukken triggeren en jullie op de supersnelweg naar 5D ascensie plaatsen.

De officiële ontmanteling van het oude paradigma is begonnen nu de Cabal leiders in hun eigen valkuil zijn gelopen.

Verheug je, Dierbaren.

Jullie zullen alle ontberingen die jullie hebben moeten doorstaan vergeten en harmonie en liefde ervaren, in tegenstelling tot alles waar jullie ooit van gedroomd hebben.

De overvloed van jullie wereld zal aan jullie worden teruggegeven en aan jullie voeten worden gelegd. Het is begonnen.

We houden van jullie. We zijn hier bij jullie.

We hebben nu de controle.

Dit is de Overwinning van het Licht op de duisternis en de komst van de nieuwe dageraad van Gaia.

A’HO

Aurora-Ray

Ambassadeur van de Galactische Federatie

Bron

Vertaling: Martien

Khazariaanse Maffia beweegt in de richting van overgave nu de 2e Amerikaanse Revolutie aan de gang is

Benjamin Fulford, 11 januari 2021

De gebeurtenissen van de afgelopen week en in de komende weken zullen de geschiedenis ingaan als een van de grootste, zo niet DE grootste, revoluties aller tijden. En dan hebben we het niet over de val van de United States of America Corporation. We hebben het over het einde van een slavernijsysteem dat duizenden jaren heeft geduurd.

De Amerikaanse strijdkrachten zijn nu officieel op het oorlogspad. Vele strijders zoals Generaal Michael Flynn en Thomas Mc Interney zijn onder de velen die in het openbaar hebben verklaard dat de Tweede Amerikaanse Revolutie aan de gang is. We kunnen ook rapporteren van bronnen binnen zowel de P3 Vrijmetselarij als de Russische FSB dat de Khazariaanse Maffia (met name de Davos mensen en de Europese zwarte adel) contact hebben gezocht met de White Dragon Society en haar bondgenoten om een overgave te onderhandelen.

Zoals de P3 het stelde:

“De Deep State is in paniek, ze willen onderhandelen…ze begrijpen op het hoogste niveau wat er werkelijk gebeurde en zijn bang.”

Dit gaat tijd kosten want het zal complexe uitwisseling van documenten en een echte fysieke aanwezigheid op bijeenkomsten (niet via computer netwerken) met zich meebrengen. Vergeet niet dat dit de zich schuilhoudende families zijn die privé de instellingen zoals de VN, het IMF, de BIS en de Wereldbank bezitten. Daarom is het organiseren van een ordelijke overgang niet van de ene op de andere dag te verwachten. Alles wat in de plaats komt van deze instellingen moet democratisch, meritocratisch en zichtbaar voor iedereen zijn.

Maar hoe langer de Khazariaanse Maffia hun overgave uitstelt hoe waarschijnlijker het wordt dat ze worden opgehangen aan lantaarnpalen in plaats van alleen gedwongen te worden de waarheid te spreken tegen een waarheids- en verzoeningscommissie.

Vergeet ook niet dat President Donald Trump, of je hem nu mag of niet, een onvervalst menselijk wezen is dat is gekozen door de mensen van de Verenigde Staten. Zijn politieke opponent Joe Biden (steeds vaker nu te zien als een computer graphics compositie) vertegenwoordigt een ongekozen groep die zich onttrekt aan het openbare zicht. Deze zelfde geheimzinnige groep heeft ook de Chinese President Xi Jinping, de Russische President Vladimir Putin, Paus Franciscus en Koningin Elizabeth vermoord en vervangen door dubbelganger acteurs.

Volgens de laatste aanwijzingen is Paus Franciscus dood. Zijn persoonlijke arts stierf verleden week aan “Covid-19”. Waarschijnlijk is hij vermoord om te voorkomen dat hij de wereld zou vertellen dat de paus dood is.

We noemden voor het eerst Koningin Elizabeth als zijnde vervangen omdat we, anders dan in voorgaande jaren, geen enkel analoog document hebben ontvangen dat haar handtekening droeg als bewijs dat ze in leven is. Verder zeggen nieuwe rapporten nu dat zij en haar echtgenoot de vaccins hebben gekregen voor het niet-bestaande Covid-19 “virus”.

MI6-bronnen zeggen: deze bekendmaking was “in hoge mate buiten het gewone protocol, het is ongekend dat enig gezondheidsdetail ooit in het openbaar wordt vermeld.

Als de Koningin weg is, betekent dit dat Trump en de V.S. strijdkrachten nu de enigen zijn die stand houden om de mensheid te beschermen tegen onderwerping door verborgen, misdadige krachten. We hebben talloze tegenstrijdige rapporten gekregen over waar Trump is, maar ze zijn het er allemaal over eens dat hij en zijn familie zich op een militaire basis bevinden ergens in de Zuidelijke Staten.

Lin Wood gaf een boodschap door van wat er gaat komen en over de jaren van vechten tegen de Khazariaanse Maffia kan ik onafhankelijk bevestigen en bewijzen dat wat hij zegt waar is.

Deel 1: LlinWood – 22 minuten geleden.

De komende 10-14 dagen zult u schokkende informatie vernemen over velen van onze overheidsfunctionarissen en rijke elite.
Kinderhandel en pedofolie zijn de wereldwijde pandemie.
Onthullingen zullen in verband staan met Joe [B]iden, Barack [O]bama, Opperrechter John [R]oberts, Hillary [C]linton, Nancy [P]elosi, Mike [P]ence, Jeffrey [E]pstein, Bill [G]ates en duizenden anderen.
Ik heb het bewijs gezien. Het is overtuigend.
Dit is werkelijk de strijd tussen goed en kwaad.

Deel 2: Llin Wood – 10 minuten geleden.

Een groot deel van het bewijs gaat over pedofilie en kinder-sekshandel. De wet verbiedt het on-line versturen ervan. Dus kan het bewijs alleen aan het licht worden gebracht in de rechtbank.
U zal ook bewijs worden getoond op de juiste tijd en via de juiste kanalen over het overtuigende bewijs van de verkiezingsfraude en daden van hoogverraad door velen tegen ons land.
Wellicht het meest schokkende zullen de meesterlijke daden van President Trump zijn in het bevrijden van ons land van de schuldenstaat status. Ons financiële systeem is een papieren fraude. Tijd voor een faillissement en een nieuwe start. Bedenk eens: geen inkomstenbelasting meer!
Een goede tijd om goud, zilver, land enz. te bezitten. Echte bezittingen tegenover papier.
Het is weer 1776. Blijf afgestemd.

Wees er echter van verzekerd dat deze verborgen krachten zich verborgen moeten houden omdat ze met weinigen zijn en zwak en ze vertrouwen op steekpenningen, leugens en moord om aan de macht te blijven want ze zouden onmiddellijk worden gedood in een open, eerlijk gevecht.

Wat de V.S. strijdkrachten, die nu vechten om hun land te bevrijden, nu te doen staat is het correct identificeren van hun doelen voor vergelding. We zullen later op dat onderwerp terugkomen.

Maar laten we eerst eens grondiger bekijken wat er is gebeurd. De trigger voor de plotselinge escalatie van deze aan de gang zijnde oorlog was de gebeurtenis in Washington DC op 6 januari 2021. Dit was een onvervalste poging om de laatste echt menselijke leider van een grootmacht uit zijn ambt te zetten.

Hier is wat leden van de White Dragon Society die op het toneel in Washington DC aanwezig waren te rapporteren hebben over wat er echt gebeurde die dag.

Zoals één bron opmerkt: “In een normale gezamenlijke zitting voor het tellen van de electorale stemmen is het leden van het publiek toegestaan om vanaf de galerij toe te kijken. Op 6 januari 2017 waren er protesteerders in de galerij die de voortgang verstoorden en er werd bevel gegeven om ze te verwijderen. Het is hoogst ongebruikelijk om het publiek te verbieden om de handelwijze waar te nemen. Maar dit was niet het geval op woensdag (de 6e januari). Het publiek werd verboden om binnen te gaan, vanwege de nep viruscrisis.”

Bovendien kun je op de video zien dat https://www.youtube.com/watch?app=desktop&v=aDULJM-Lbd4

“Niet alleen het publiek de Galerij niet op mocht om waar te nemen, maar ook de meeste leden van het Congres mochten niet in de vergaderruimte komen. Slechts 11 leden van beide kanten mochten in de vergaderruimte zijn. Als er op dezelfde tijd slechts 11 leden van elke kant in de vergaderruimte mochten zijn, zouden ze geen quorum gehad kunnen hebben en zou het tellen van de stemmen niet officieel kunnen zijn.”

Onze bronnen zeggen ook dat de Amerikaanse speciale militaire eenheden een team hadden gestuurd dat specifiek probeerde Congresleden te vinden maar daar niet in slaagde. Misschien was deze groep gemanipuleerd.

Maar Generaal Thomas McInerney heeft in het openbaar verklaard dat de speciale eenheden wel computers hebben bemachtigd die van Congresleden zijn inclusief die van House Speaker Nancy Pelosi. Deze zitten vol bezwarende bewijzen over de verkiezingsdiefstal enz.

Wij hebben onbevestigde rapporten van CIA-bronnen dat Nancy Pelosi daarna werd gearresteerd aan de Canadese grens.

Wat patriotten nu moeten doen is het identificeren van de juiste doelen. Aangezien Facebook, Twitter, enz. een zittende president een platform hebben ontnomen, hebben ze hoogverraad gepleegd. In de normale loop van gebeurtenissen betekent dit dat de top van deze bedrijven de dood door het vuurpeloton onder ogen zouden moeten zien. Generaal McInerney en anderen zeggen hetzelfde. Dus nu moeten speciale eenheden naar de hoofdkantoren van Google, Amazon, Facebook, enz. worden gestuurd om arrestaties te verrichten en de verspreiding van deep fakes en andere desinformatie te stoppen.

(deep fake is een kunstmatig communicatiemiddel waarin met behulp van artificiële intelligentie een persoon in een bestaand beeld of video is vervangen door iemand anders die erop lijkt of waarin beelden zijn gemanipuleerd)

Gewone mensen kunnen helpen de hi-tech oligarchen te bevechten door stappen te zetten zoals voorgesteld in het diagram hieronder.

Natuurlijk moeten grote media bedrijven ook worden bezet door militaire eenheden. En onnodig om te zeggen dat ook de politici en anderen die de verkiezingsdiefstal, lockdowns en vaccins stimuleren onmiskenbare doelen zijn.

Maar FSB-bronnen waarschuwen dat de meeste onmiskenbare doelen al zijn verhuisd naar bunkers. Zij geven in overweging dat terwijl zij zich verbergen, wij de elite’s huidige agenda zouden moeten stelen en cruciale veranderingen moeten aanbrengen om de kwaadaardige delen te verwijderen. Bijvoorbeeld: één FSB-bron en WDS-lid zegt dat ze persoonlijk heeft bevestigd dat de Russische vaccins die nu gepromoot worden “gewone griepvaccins” zijn en dat het accepteren van deze vaccins (zelfs als ze niet worden gebruikt) een manier zou zijn om de druk die wordt uitgeoefend om gevaarlijke, door de cabal gepushte vaccins te gebruiken, af te buigen.

We merken ook op dat mensen in veel plaatsen directe lokale acties ondernemen. Kentucky, San Diego, Quebec enz. zien allemaal dit soort acties.

We zien ook de V.S. militaire operaties in Pakistan, Italië, Duitsland en elders die met de geprobeerde diefstal van de V.S. verkiezing samenhangen. Hier is de President van de Leonardi Company wiens satellieten zijn betrokken bij de verkiezingsdiefstal.

Maar hoe dan ook, Pentagon bronnen zeggen: “President Trump is de laatste president van de V.S. Corporation.” In plaats daarvan zal “Trump op 4 maart de Eerste President van de Nieuwe Republiek worden” zeggen de bronnen. Maar wat de Amerikaanse patriotten en het leger moeten begrijpen is dat zelfs als een nieuwe republiek is verklaard en de schulden van de U.S. Corporation niet langer zijn erkend, ze nog altijd een nieuwe deal moeten onderhandelen met de rest van de wereld. Het alternatief zal zijn een enorme terugval in levensstandaard en de sluiting van alle Amerikaanse overzeese militaire bases als gevolg van een gebrek aan fondsen.

Vergeet niet dat het de Amerikaanse mensen zijn en niet alleen de V.S. overheid die failliet zijn. Nu kan circa 40% van de Amerikanen zijn huur en hypotheek niet betalen. Ook zijn 110.000 restaurants failliet door de nep-pandemie.

De Amerikaanse industrie is ook grotendeels verplaatst naar China en kan niet van de ene op de andere dag worden herbouwd. Daar zullen jaren voor nodig zijn, zo niet tientallen jaren. Het is een schrale troost voor het Amerikaanse volk dat het grootste deel van de rest van de wereld ook failliet is.

Uit Bloomberg: “’s-Werelds grootste economieën die de recordschuldenlast op hun schouders hebben, staan op het punt om een ongewenste erfenis van de financiële crisis onder ogen te moeten zien: een $ 13 biljoen grote schuldenrekening.”

De president van Brazilië bijvoorbeeld, heeft toegegeven dat zijn land failliet is.

Zelfs in China doet stroomuitval zich voor als gevolg van tekort aan kolen.

Wat dit betekent is dat onderhandelingen voor een jubilee en een ordelijke overgang naar een beter systeem om de planeet te beheren van essentieel belang zijn. Deze onderhandelingen vinden nu plaats maar om van hier naar daar te komen betekent dat we het tempo moeten opvoeren. Anders zullen we ontaarding in chaos, oorlogvoering en massaal lijden gaan zien.

En dan tot slot: meer vreemde planetaire bewegingen.

https://www.the-sun.com/lifestyle/tech/2106242/jupiter-saturn-mercury-conjunction-watch/

Vertaling: Petronella

In bovenstaand origineel artikel staan veel extra links die dienen als bewijzen van de originele bronnen van deze informatie. Ik zet deze er hier bij zodat je bij interesse dit nader kan onderzoeken. https://wakkeremensen.blogspot.com/2021/01/benjamin-fulford-khazariaanse-maffia.html

DE EVENT

 
13 Januari 2021

DE EVENT

Velen van ons zijn zich ervan bewust dat er momenteel enorme en diepgaande VERSCHUIVINGEN plaatsvinden binnen het oude 3D-paradigma. 

Structuren en instellingen die de mensheid gevangen hebben gehouden in oude frequenties die niet overeenkwamen met het GODDELIJKE potentieel van de Mensheid Brokkelen NU Voor onze Ogen af.

WEET alstublieft dat dit NU verandert…

en velen van ons zullen vanaf dit moment belangrijke VERANDERING beginnen op te merken binnen onze Maatschappelijke Instellingen en oude paradigma structuren…

die de nieuwe frequenties van EENHEIDSBEWUSTZIJN en de Onvoorwaardelijke LIEFDE en Acceptatie voor alle WEZENS zal weerspiegelen.Het is belangrijk op dit punt dat de Mensheid inderdaad al over de Drempel is Gegaan van de oude Aarde naar de NIEUWE Aarde en na een zeer lange Dageraad van het Watermantijdperk.

We gaan NU de zeer vroege ochtend van het Watermantijdperk in…

En dit zal Symbolisch en Fysiek aankomen op 21 december Winterzonnewende 2020 waarbij Jupiter Waterman binnengaat op 0 graden.

Dit is de eigenlijke Tijdsperiode waar alle oude inheemse kalenders naar verwezen toen ze al hun lange telling kalenders in deze Ascensie periode van 2012 tot 2020 beëindigden.

Onze Galactische Sterrenfamilies WETEN heel goed van deze huidige Tijdsperiode waarin we ons bevinden…

En deze Kennis werd afgebeeld op veel van de oude sites zoals de Grote Piramiden van Gizeh en in alle Sumerische tabletten.

De Oude Culturen wisten dat als de Aarde zich beweegt langs haar 26000-jarige cyclus, bekend als de Precessie van de Equinoxen…

Het bewustzijn van de mensheid zou VERSCHUIVEN van het geïdentificeerd zijn als een 3D-bewustzijn WEzen…

en zou uiteindelijk zijn volledige potentieel bereiken als een goddelijke engelachtige Avatar Menselijk WEzen.

De planeet wordt NU gebombardeerd met Fotonische LICHT Deeltjes…

en WEET dat deze NIEUWE LICHTCODES, die binnenkomen, WERKELIJK ONGEKEND zijn en een Structureel Patroon hebben… in tegenstelling tot alles wat de Aarde ooit gekend heeft.

Deze LIGHT CODES hebben bepaalde patronen die specifiek in verband staan met het DNA van de mensheid…

om instructies te sturen naar de tot nu toe slapende DNA-strengen om wakker te worden en uit hun slapende toestand te komen.

Wat Bekend staat als “The EVENT” komt NU steeds dichterbij…

en zeer binnenkort zullen Velen van ons NODIG zijn voor de ZIELEN in onze Families en Gemeenschappen die dit zeer Opwindende Fenomeen zullen ervaren.

Als dit eenmaal gebeurt en voor de Tijdsperiode voorafgaand aan het Kosmische EVENT…

WEET dat het de ultieme taak van onze Galactische Familie is om prioriteit te geven aan het stabiliseren van onze vibratie in de Vijfde-dimensionale frequentie bandbreedte…

zodat de aanwezigheid van onze Galactische Familie het exacte Medicijn zal ZIJN dat al onze broeders en zusters NU nodig hebben.

WEET zonder te twijfelen dat dit het Grootste Geschenk is dat we onze broeders en zusters kunnen aanbieden. En hen zal hen Helpen bij het Afstemmen en Stabiliseren in 5-dimensionale frequenties van hen ZELF.

Dingen zijn echt NIET zoals ze lijken te zijn dierbaren. Als collectief observeren we massaal de aflooptijd en de ontbinding van 3D Tijdlijnen en de krachtige opkomst van 5D Tijdlijnen…

Dit zijn de meest Opwindende Tijden voor Mensen om te Leven en te WETEN dat in onze tijd waarin we leven…

diegenen onder ons die tot deze woorden worden aangetrokken, zijn bestemd om in de frontlinie van deze ENORME Galactische en Planetaire OVERGANG te staan.

De Krachtige Energieën zijn NU aan het stijgen en ons DNA Wordt Geactiveerd.

Jen Mccarty

Artiest: IG @_jpierce

Bron

Vertaling: Martien

Biologische Ascensie

9 Januari 2021


Biologische Ascensie 
Veel mensen proberen Ascensie te beschrijven als in de Mayakalender, de tijdlijn van 2012, een kwantumsprong, enz. Wat Ascensie betekent is dat er mechanica achter de creatie zit waarvan het bewustzijn zich beweegt en evolueert door de dimensionale ruimte.

Betekenis, evolutie vordert door het stijgen van de frequentie die een hogere realiteit voortbrengt die bestaat uit een hoger bewustzijn, kennis, wijsheid, inzicht, enz. We gaan over naar een breder spectrum van de werkelijkheid die door ervaring wordt voortgebracht. We evolueren door ervaring. We springen door de tijd heen wat een verandering is in de focus van ons bewustzijn, een verhoging van ons bewustzijn.

Dit is de reden waarom velen van jullie op dit moment dit Ascensieproces ervaren het is geen toeval dat dit met zoveel mensen gebeurt. We ervaren een tijdlijnsplitsing.

Degenen die de Ascensie tijdlijn hebben gekozen zijn nog steeds in de minderheid, maar we groeien elke dag meer en meer. Ieder van ons ervaart en doet dit proces in zijn eigen tempo dat voor deze incarnatie was gepland. Voor degenen onder jullie die wakker worden met dit Ascensieproces is het een transitie door DNA-activatie. Jullie hebben een niet-menselijk geheugen dat naar voren wordt gebracht in jullie menselijke ervaring.

We zijn hier om de basis te leggen voor deze nieuwe realiteit. Jullie moeten je afvragen waarom jullie resoneren met dit specifieke materiaal en dat er zoveel mensen om jullie heen zijn die geen interesse hebben? Nou, het is heel eenvoudig het gaat erom waar je in frequentie bent. Je bent een energetisch leider in dit specifieke proces. Ascensie is de spirituele wetenschap achter het bewustzijn. Nogmaals, er zijn mechanica achter de schepping. We worden ons meer bewust van hoe dit raamwerk werkt.

Aan het begin van dit Ascensieproces gaan veel mensen door wat ze de “Donkere Nacht van de Ziel” noemen, wat de ontmanteling van je 3D identiteit is. Het kan moeilijk zijn voor velen om te fragmenteren en sommigen zullen er dwars doorheen schaatsen. Wanneer jullie je realiseren dat er een reden is waarom dit met jullie gebeurt, maakt dit het veel gemakkelijker en beginnen de stippen zich te verbinden.

Wat er gebeurt is dat je wordt gedownload met enorme hoeveelheden gegevens en informatie en het zal tijd kosten voor onze menselijke geest om het allemaal te begrijpen. Hier beneden in deze lagere, dichtere sferen ervaren we een achterstand en dat maakt het moeilijk. We gaan door een bewustzijnsrevolutie. We bereiken niveaus van bewustzijnsintegratie die deze menselijke vorm op dit moment niet eens kan bevatten, laat staan begrijpen. We zitten in een leerperiode. 🥴 Zoals ik het zie zijn er twee niveaus van Ontwaken bij wijze van spreken aan de gang.

Er zijn er die zich bewust worden van de verschrikkingen op onze planeet, dat wil zeggen het elitaire pedofiele netwerk, het satanisch ritueel misbruik dat met de kinderen plaatsvindt, de negatieve buitenwereld, een anti-levensaanwezigheid die ons bestaan al duizenden jaren beheerst, enz.

Dan zijn er nog de degen die Wakker worden die verder kijken dan dat in de vorm van niveaus van dimensionale frequentie, de niveaus van bewust bewustzijn die deze hogere realiteit van inzicht, kennis en wijsheid binnenbrengen, etc. Deze hogere kennis is in ieder van ons die we nodig hebben om voorbij de mentale beperkingen en programmering te komen die ons onderdrukt houden.

We gaan door het ontvlechtingsproces. We bereiden ons voor om deze hogere frequentie te belichamen, die als het ware wordt aangesloten op een spanning die onze geest niet eens kan begrijpen. We moeten begrijpen dat ons lichaam de overgang maakt van een op koolstof gebaseerde naar een op kristallijn gebaseerde belichaming.

We zijn allemaal Galactisch gebaseerd en we hebben allemaal een andere rol in dit Opstijgingsproces. Maar, in het algemeen, zijn degenen die momenteel geïnteresseerd zijn in deze specifieke informatie worden gerekruteerd voor het leiderschap, maken deel uit van het planetaire rasterwerk, wat betekent dat bepaalde mensen naar verschillende locaties op Aarde worden gestuurd om hun codes te verzenden.

Ik ben een voorbeeld van het overbrengen naar een andere locatie. Ik ben het grootste deel van mijn leven opgegroeid in Minnesota, ben nooit naar de kerk gegaan en geloofde ook niet in wat de kerk leerde. Ik ben 10 jaar geleden naar North Carolina verhuisd en ervoer toevallig een ongelooflijk spontaan ontwaken zoals ik het noem (Mijn kruidenierswinkel incident) in het midden van de Bijbelse Gordel! Dat betekent dat er geen toeval is.

We moeten begrijpen dat het fysieke lichaam de Heilige Graal is. Velen in het spirituele veld concentreren zich op de spiritualiteit van de geest en de hogere sferen, maar we moeten begrijpen wat onze biologische structuur doormaakt en het is uiterst monumentaal en diepgaand. Biologische Ascensie is de wederopstanding, om zo te zeggen, het oplossen van de anti-levenskracht van deze 3D-structuur. Ons lichaam is geboren in een anti-levenskracht die de derde-dimensionale structuur is die helaas onze fysieke vorm genetisch heeft veranderd. We worden op onbekend terrein gebracht, zowel fysiek, spiritueel als mentaal.

Het is absoluut verbazingwekkend wat er met de mens gebeurt. We worden gecontroleerd, gecommuniceerd met en gecontacteerd. Daarom zien we een ongelooflijke hoeveelheid Galactische activiteit boven ons hoofd. De aarde gaat door een monumentale transformatie en we hebben allemaal het gevoel dat we blindelings door de ruimte reizen om het allemaal uit te zoeken. Maar vergeet niet dat ieder van ons precies daar is waar we geacht worden te zijn, dus wees gerust op jezelf.

Teri Wade

Bron

vertaling: Martien

Bron van alle bovenstaande artikelen: https://www.wakkeremensen.org/

Onderstaande song heb ik reeds gepost in volgende blog https://www.loveangels.be/energy-news-higher-love-steve-winwood-i-can-see-clearly-now-jimmy-cliff-wait-un-nouveau-soleil-outro-m83-home-edith-whiskers-sleeping-at-last-hearing-freedom-sub-focus-wilkinson/ maar deze is op 8 januari 2021 gereleased en fantastisch herwerkt! Enjoy! 😜

FREEDOM

So where you gonna be
When there’s freedom, freedom, freedom comes
Where you gonna be when there’s freedom
Freedom, freedom comes