Dag lievelingen,

Zoals beloofd nog een blog over mijn workshop ervaringen waar ik half januari 2022 mee gestart ben.

Dit heb ik gedaan ik bij mij thuis iedere vrijdag van 19u tot 22u en zondag van 14u – 17u tot begin maart 2022.

Wat betekent de titel van de workshop “Ontsteek je innerlijke licht?”

Wij dragen in ieder van het ons het licht. Het licht van De LiefdesBron van waaruit wij allemaal zijn ontsproten. Van origine zijn wij lichtwezens die zich opladen aan de stralen van de zon, mijn beste vriend. ๐ŸŒž๐Ÿ’–

In de 3D verdichte materie wereld waarin wij leven is ons innerlijke licht steeds opzettelijk gedempt geweest. Alles wat ons deed groeien zochten we in de buitenwereld dus buiten ons zelf terwijl dit een illusie is want dit zijn georkestreerde schijnwaarheden waardoor we het beeld creรซerde van ons valse Zelf m.a.w. het ego. Het kleine stemmetje dat je steeds wilt beschermen en je klein wilt houden uit angst. Een aangeleerde conditionering. Angst bestaat niet, alleen de kracht van liefde is echt.

Alles wat je doet groeien naar jouw Ware Zelf is in jezelf te vinden. Alle antwoorden zitten in jou omdat De Bron in jou leeft. Je intuรฏtie/buikgevoel is de stem van je hart waar je altijd op kan vertrouwen in alle omstandigheden.

Ik heb de afgelopen jaren geleerd om blind vertrouwen te hebben in het onbekende, de controle teugels los te laten en heb me meermaals in het diepe gegooid met de nodige risico’s. Toch sta ik er nog steeds met als resultaat dat deze ervaringen me heel krachtig hebben gemaakt. Vandaar dat ik me ook geen zorgen meer maak in wat komen gaat omdat ik in het nu leef want dat is het enige wat echt bestaat.

Op die manier zit je in je natuurlijke staat van innerlijke vrede en surf je moeiteloos iedere dag door het leven in de flow van de kosmos.

Ik zie in iedereen het licht, dat is mijn gave. Ik word verliefd op iemand zijn potentieel en ben in staat dat door al mijn enthousiasme naar boven te halen waardoor mensen dan ook de stappen gaan zetten richting hun hartsverlangen.

Iedereen heeft aangeboren gaven en talenten en wanneer iedereen zich daarvan bewust is en deze volledig benut in deze wereld, dan kunnen we samen in de eenheid die we zijn Moeder Aarde genezen van alles wat haar nu tart.

Fantastisch toch! ๐Ÿ˜€

Vandaar dat ik al meermaals heb mogen ervaren dat ik bij velen hun lichtje weer heb aangestoken dat glinstert in hun ogen wanneer ze de workshop verlaten en daar doe ik het voor! Dat doet mijn hartje lachen van plezier! ๐Ÿฅณ๐Ÿ’–๐Ÿงก๐Ÿ’›๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ

Wat mag je zeker verwachten?

Dit zijn vrije onafhankelijke sessies d.w.z. zonder verplichtingen. Je komt wanneer je daar zin in hebt en je mist nooit iets omdat ik me afstem op de noden van de groep en ik werk met aandacht voor iedere ziel.

Humor, lachen, intuรฏtief dansen en positieve enthousiaste energie! ๐Ÿ˜ƒ

Ontdek de geheimen van het Universum

๐Ÿ’›๐Ÿงก๐Ÿ’–๐Ÿ’š๐Ÿ’™๐Ÿ’œ

Thema’s?

 • Bewustwording van jezelf en de wereld
 • Zelfliefde leren toepassen
 • Hoe bereik je innerlijke vrede?
 • Hoe verhoog je jouw energetische frequentie tot de staat van liefde?
 • 5de dimensie, wat is dat?
 • Spiritualiteit – engelen – numerologie
 • Het Universum communiceert iedere dag met jou
 • Leren vertrouwen in het onbekende, angsten loslaten en in overgave leven
 • Leren luisteren naar jouw hart/intuรฏtie en daar 100% op vertrouwen
 • Manifesteren van jouw droomleven want dat is je geboorterecht
 • Gebruik van affirmaties
 • Narcisme herkennen in de wereld en de lessen voor jezelf hieruit leren trekken zoals grenzen stellen en op een assertieve wijze opkomen voor jezelf
 • Vrijelijk over seks praten zonder schaamte
 • Onze binnen- en buitenaardse galactische familie, wie zijn ze, wat doen ze en hoe kan je je hiermee verbinden?

Ik heb heel wat te delen met jullie mijn lieve broeders en zusters en dit vanuit pure liefde voor jullie allemaal om elkaar te helpen groeien en bloeien. ๐ŸŒŸ๐Ÿ’–๐ŸŒŸ

Wees alvast van harte welkom! ๐Ÿ˜ƒ

Mannen zijn ook welkom by the way.

Er is koffie, thee en bronwater voorzien inclusief lekker koekjes. ๐Ÿ˜‹

Kost? Vrije bijdrage

Regio Pelt – Noord-Limburg ~ Er is een ruime parkeerplaats voorzien tov mijn deur.

Ervaringen workshops

Mijn ervaringen tot nog toe zijn fantastisch! Ik laat nu op fysiek niveau een stukje van mezelf zien aan de wereld en dat maakt me blij. ๐Ÿ˜Š

Als bewustzijns- en motivatiecoach gebruik ik mijn empathisch vermogen om exact het juiste advies aan te reiken zodat degene die de hulpvragen stelde weer verder met volle moed en vertrouwen haar/zijn levenspad kan vervolgen.

Het is me zelfs voor de eerste maal een paar keer overkomen dat ik bepaalde sensaties langs mijn huid voelde terwijl ik advies aan het geven was. Dit wilt zeggen dat ik op dat moment gechanneld werd door mijn spiritueel team en natuurlijk De Bron omdat ik hen ook iedere keer vraag voor ik aan een workshop begin om me te begeleiden wat ze dan ook trouw doen. Oprecht dankbaar!

Je kan altijd hulp vragen aan hen want ze zijn altijd en eeuwig bij jou om je te helpen jouw hoogste goed te bereiken. Jouw ware potentieel in de wereld neer te zetten waarvoor je hier bent geรฏncarneerd. De stralende ster te worden die je bent en altijd al was.

Indien je geen hulp vraagt blijven ze werkloos rond jou zweven. ๐Ÿ˜‰

Verder werk ik met een whiteboard en als mensen interesse hebben in zelfreflectie/zelfliefde oefeningen ook met een spiegel.

Ik laat ze zelf zaken opschrijven wat heel krachtig werkt en ondertussen stel ik gerichte vragen waardoor ze dieper gaan nadenken over zichzelf.

Dit heeft al meermaals geresulteerd in confrontaties met zichzelf, vooral met de spiegel waaruit de nodige traantjes vloeiden dus ik maak dingen los waardoor ze zich bewuster worden van de prachtige persoon die ze in werkelijkheid zijn.

Er waren zelfs een aantal vrouwen die zich kwetsbaar durfden opstellen en openlijk vertelden waar ze tegenaan liepen en dit nog nooit met iemand hadden gedeeld. Dus de energie voelt vertrouwd aan en dat is ook de energie die ik altijd uitstraal met iedereen die mijn pad kruist.

Mensen delen meteen hun diepste geheimen en alles waar ze tegenaan lopen omdat ik authentiek ben. Dat is de kracht van de Nieuwe Wereld die nu zegeviert. Authenticiteit in alle opzichten.

Ook wordt er gelachen en gedanst vanuit je buikgevoel op muziek naar keuze. Als je niet wilt dansen is dat ook goed. De bedoeling is dat je volledig jezelf bent.

Natuurlijk wordt er op het einde van de sessie uitgebreid geknuffeld d.m.v een groepsknuffel! Liefde delen en verspreiden is the key! Yes! ๐Ÿ’–๐Ÿ˜

Het maakt mij ook niet uit hoeveel mensen er komen, daar ben ik totaal niet mee bezig. De mensen die op die bepaalde datum bij mij moeten zijn gestuurd vanuit de kosmos zullen ook aanwezig zijn.

Ik werk het liefst met kleine groepjes zodat ik ook iedere persoon de juiste aandacht kan geven. Het is al vaak voorgekomen dat de personen die het liefst persoonlijk geholpen worden, voorbeeld introverte zielen, ook alleen aanwezig zijn en de andere die aangemeld waren hadden afgezegd maar die dan wel op een ander moment komen.

Zo vertrouw ik op de flow van de kosmos en dat doe ik al jaren.

Ondertussen hebben ook al 2 mannen ieder op een apart moment een sessie bij mij gevolgd en beiden waren heel enthousiast en gingen met een glimlach huiswaarts.

Dit was zo’n beetje een kort relaas van mijn recentelijke ervaringen.

Stilletjes aan kom ik uit mijn holletje na jaren van zeer intensieve innerlijke groei en ben ik nu meer dan klaar om me volledig in de wereld te zetten!

Voor iedereen geldt dit:

Krik je zelfvertrouwen de hoogte in!

Bouw jouw eigenwaarde op tot ongekende hoogten!

Word verliefd op de prachtige persoon die je bent!

En de wereld is te klein voor wat jij allemaal in je mars hebt!

TSJAKA! ๐Ÿ˜œ