Dag lievelingen! 🥰

Ik weet niet wat er met mij de laatste dagen gebeurd is maar de creatieve ideeën stromen allemaal tegelijkertijd. Eindelijk heb ik opnieuw de moed gevonden om mezelf in de wereld te zetten daar de situatie mij dwingt uit mijn comfortzone te stappen.

We zitten nu in het sterrenbeeld leeuw en de vuurenergie brandt hevig, dat voel ik in al mijn vezels haha! Ik word op 9 augustus 45 jaar dus ik ben een vurig passionele leeuwin. 😍

Wie er ook voor heeft gezorgd dat ik een duwtje in mijn rug kreeg is Irene. Een heel lieve empathische ziel. Ik had haar via Youtube gevonden en volgde al een tijdje haar kanaal. Door de vraag die zij stelde op het einde van haar video’s waarin ze haar hulp aanbiedt, had ik prompt een email naar haar gestuurd waarop zij heel vriendelijk en dankbaar heeft gereageerd wat uiteindelijk heeft uitgemond met een skype gesprek later op de dag.

Dus heel spontaan en ongedwongen hebben wij een zeer leuk en vruchtbaar gesprek gehad. 2 gelijkgestemde zielen. Zalig! De dag erop vertrok zij “toevallig” op reis dus het heeft zo moeten zijn dat zij op dat moment er is geweest voor mij waar ik haar enorm dankbaar voor ben. We houden contact want het kan heel goed zijn dat wij in de toekomst nog gaan samenwerken. Mijn hulpkreet in mijn vorige blog om ‘fysieke’ hulp te ontvangen is gehoord door het universum en gemanifesteerd.

Ik heb een hele to-do lijst die nog niet klaar is en gisteren begonnen met mezelf te registreren als freelancer, mijn Youtube kanaal geoptimaliseerd en vandaag 2 video’s gelanceerd die jullie hieronder vinden.

Dus ik zou zeggen, ga snel piepen hoe ik jullie te woord sta in een face-to-face video en natuurlijk ben ik stiekem nieuwsgierig naar jullie bevindingen. Het ziet er nog wel amateuristisch uit maar op termijn gaat dit professioneler ogen en klinken maar alles op zijn tijd.

De banner is gemaakt door mijn lieve zoon Liam en is tevens ook hier te zien als omslagfoto van deze blog. Zo trots op hem en het verrassende resultaat. Ik had hem gezegd wat ik er allemaal in wilde hebben en hij schudde dit zomaar uit zijn mouw. 😊

Ik ben intuïtief ervaringsdeskundige voor persoonlijke- en spirituele ontwikkeling, auteur, professioneel spreker, coach en lerares.

Vakgebieden zijn: hooggevoeligheid, spiritualiteit, mindfulness, optillen van bewustzijnsniveau, optimist – motivatieboost – positieve energie

Je kan me nu inhuren als freelancer via Tentoo. https://tentoo.be/

Gsm: 0472/ 62 19 65 ~ Email: Inge.vanreusel@gmail.com

Mijn leven gaat 180 graden draaien in de positieve richting en dat heb ik oprecht dik verdiend!

Een hele warme, dikke en liefdevolle knuffel voor jullie allemaal!

Ik hou van jullie!

Heel veel liefs en een dikke zoen 💋

Inge

Wat ik ook nog wil delen is volgend engelen bericht daar ik zeer versteld stond (nog steeds) van de accuraatheid in mijn leven nu.

Engelen nummer 2556

Nummer 2556 geeft aan dat de positieve gedachten, intenties en gebeden die je naar het universum hebt uitgezonden, zijn gehoord en dat er op wordt gereageerd in de vorm van tekenen, berichten en gunstige veranderingen die kunnen plaatsvinden binnen een relatie, partnerschap en / of thuissituatie. Vertrouw erop dat deze veranderingen voor uw hoogste goed zijn en voor u en uw naasten het meest voordelig zullen zijn. Deze veranderingen zullen plaatsvinden zodat je los kunt komen van oude beperkingen en vrijelijk je zielsmissie en levensdoel kunt nastreven als een spiritueel wezen. Handhaaf een positieve houding en vooruitzichten en verwacht opwindende nieuwe interesses en ervaringen om je leven binnen te komen.

Nummer 2556 moedigt je aan om open en bereid te zijn om de lessen in alle situaties te vinden en ervoor te kiezen om daaruit te groeien. Concentreer je op het vinden van de gaven uit je worstelingen en kijk hoe ze je hebben laten groeien. Wanneer je ervoor kiest om de lessen te erkennen binnen je persoonlijke uitdagingen, kun je je kracht terugnemen en ‘juiste’ keuzes voor jezelf maken. Elke uitdaging of ontbering biedt je kansen om op alle niveaus te groeien en wanneer je de gaven en kansen in elke situatie opmerkt en erop focust, trek je positievere ervaringen in je leven aan.

Deel uw waarheden en vertrouw erop dat u op het juiste moment het juiste zegt en doet.

Bron: http://sacredscribesangelnumbers.blogspot.com/2015/12/angel-number-2556.html

Ik zet mij in de wereld als lichtwerker en hoe vertrouw je op jouw aangeboren zelfgenezend vermogen?

In deze video vertel ik jou wat ik nu gedaan heb om als lichtwerker op aards niveau mijn missie te starten en geef ik jou een heel andere visie over wat er nu allemaal gebeurt op de aarde i.v.m de crisis en wat je kan doen om het bewustzijn van liefde te gaan leven.

Websites alternatief nieuws:

https://wakkeremensen.blogspot.com/

https://www.lichtwerkersnederland.nl/

Youtube kanaal van Dr. Vernon Coleman. https://www.youtube.com/channel/UCd6F39mg7LPUkw1BfiJDibw

International best-selling author, Dr Vernon Coleman, describes the world “They” have created, and analyses the laws which have been invented. He explains why and how we are being terrorised by our governments.

Hoe stem je nu af op de Universele Energie en bereik je innerlijke vrede?

Ik volg de weg van mijn hart en zij vertelde me om mijn stem aan de wereld te laten horen omdat dit broodnodig is in deze turbulente tijden op aarde.

De kracht van LIEFDE geneest ALLES. 💖💖💖

In deze video leg ik jou uit hoe je desondanks alle chaos om je heen toch innerlijke vrede kunt bereiken en je kunt afstemmen op de onzichtbare wereld die ons allemaal omringt.